Beleggen in de praktijk

Beleggen leer je in de praktijk met vallen en opstaan, ook wij hebben dat in de afgelopen 25 jaar ervaren. Veel beleggers vallen echter te vaak of te hard. Voorkomen is beter dan genezen. Wij hebben op basis van onze eigen ervaring met beleggen een onderscheidende beleggingsstrategie ontwikkeld. De  basis daarbij is actief risicomanagement. Veel strategieën zijn alleen gericht op stijgende markten en dus kwetsbaar. Meestal wordt er alleen door passieve spreiding geprobeerd het risico te verlagen. Wij denken dat het beter kan. Met name in turbulente tijden is de toegevoegde waarde van onze aanpak gebleken. Inmiddels weten wij dat niemand kan voorspellen, ook wij niet. We geloven daarom niet in gouden tips, maar in een gouden strategie en een duidelijke methodiek. Wilt u zien hoe wij beleggen?

80 % en 20 % portefeuille

Wij voorspellen dan ook niet maar wij volgen de trends. We weten wanneer we meer kans hebben op succes op basis van onze eigen research. Wanneer er geen goede kansen zijn wachten we af en spelen op safe met cash. Onze strategie bestaat uit een offensieve en een defensieve aanpak. We verdelen ons vermogen in een 80% beleggingsportefeuille en een 20% tradingportefeuille. De basis van onze aanpak is de low risk opportunity. Kansen benutten met laag risico.

Onze Strategie

Wij weten ook dat het hebben van een strategie een voorwaarde is voor succes. Maar een strategie is pas nuttig wanneer hij ook met discipline wordt gevolgd. In goede en slechte tijden. Veel beleggers missen het vertrouwen om de strategie in mindere tijden vast te houden. Wij begrijpen dat maar weten dat het anders moet. Het gaat bij beleggen niet alleen om economie maar zeker ook om psychologie. Wij weten dat, maar veel beleggers begrijpen het niet. Inmiddels hebben wij ruim 15 jaar ervaring met het opleiden en coachen van beleggers.

Trainingen en Coaching

Onze kennis en ervaring hebben wij vertaald in een succesvol training en coaching programma. Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook van u een (nog) betere belegger kunnen maken. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn willen we ons verdiepen in uw situatie. Onze training adviseurs staan voor u klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Beleggen en het overdragen van onze beleggingskennis is onze passie en u kunt daarvan profiteren. De combinatie van uw motivatie en onze expertise is daarbij de beste garantie voor succes. 

Educatie voor beleggers

Trainingen op ieder niveau

Beleggers trainingen

Trainingen

Kom langs op Beursplein 5

Bekijk de trainingen

Online trainingen

Leren beleggen in uw eigen tempo

ONLINE TRAININGEN

Abonnementen

 Voorbeeldportefeuilles & begeleiding

ABONNEMENTEN