Weekendtraining

Rendement met beleggen

Wat krijgt u?

  • Twee dagen cursus van André Brouwers
  • Het Beleggingsinstituut handboek
  • De unieke Beleggingsinstituut filosofie

KlassikaalKlassikaal of Online

 

agendaTrainingsdagen

Twee dagen of 8 online modules

diploma

Diploma

Verklaring van deelname

 beleggers niveau 1Niveau

(Beginnende) belegger

 

Investering: € 497,-

Inschrijven

De weekendtraining “Rendement met Beleggen” is een praktische training voor beleggers die  houvast en structuur zoeken. Op goed geluk beleggen kan iedereen, maar dat leidt niet tot structureel rendement. Of u nu een belegger bent die net begint of al jaren actief bent, u wilt het maximale resultaat behalen en grip hebben op uw geld.

Beleggen gaat niet alleen over rendement. Risicomanagement is in onze ogen cruciaal. Tijdens deze weekendtraining krijgt u handige tips hoe u met verschillende instrumenten risico’s kunt beheersen. Uiteindelijk leren wij u hoe u met minder risico hetzelfde of zelfs meer rendement kunt behalen.

Beleggen is simpel maar niet eenvoudig. Er komt meer bij kijken dan alleen het juiste koop- en verkoopmoment bepalen. Het vereist een strategie en de discipline om deze te volgen in goede en slechte tijden. Daarnaast is money-management essentieel. Deze zaken raken de kern van succesvol beleggen en zijn de speerpunten van de weekendtraining.

U leert in twee dagen tijd hoe u met een concrete en succesvolle aanpak op de beurs geld kunt verdienen. De training is praktijkgericht. Er worden actuele voorbeelden gehanteerd die u direct kunt vertalen naar uw eigen portefeuille.

Wij hanteren een tweetal strategieën die wij beide zullen bespreken tijdens de weekendtraining.

De eerste strategie is de defensieve beleggingsstrategie waarbij het erom gaat het kapitaal te behouden en te laten groeien met 6 á 8 % per jaar in combinatie met een beperkt risico.

De tweede strategie is de offensieve tradingstrategie waarbij de doelstelling is om een zeer hoog rendement te realiseren van 20 á 50% per jaar in combinatie met een hoger maar acceptabel risico.

Het allerbelangrijkste bij beide strategieën is het risicomanagement. Het is nu eenmaal zo dat geen enkele belegger altijd kan winnen op de beurs. Iedereen maakt weleens verlies. Het gaat er dan om dat u de verliezen beperkt weet te houden op het moment dat u verkeerd zit. Wij laten u concreet zien hoe onze aanpak werkt en hoe u die vervolgens zelf kunt toepassen.

Komende trainingen

Inschrijven

“Nu heb ik één weekend geïnvesteerd en vervolgens kan ik de rest van mijn leven daarvan profiteren omdat ik met een goede structuur mijn geld kan beheren.”  

G. Peerenboom

Complete Weekendtraining online volgen

Docent: André Brouwers

Locatie: Thuis
10 uur live opgenomen materiaal

Prijs: € 497 (inclusief btw)

Wat onze klanten zeggen

Afgelopen woensdag heb ik jullie allemaal aan het einde van de dag een hand gegeven en bedankt voor de trainingen die ik heb mogen volgen. Ik ben echter dermate enthousiast dat ik nogmaals langs deze weg jullie wil bedanken voor de leuke dagen. Ondanks het feit dat ik al een jaar of 20 actief ben op de beurs heb ik toch een hoop geleerd. Vooral de trader cursus was waanzinnig interessant, terwijl ik vooraf dacht dat ik dat allemaal wel wist. De manier waarop André de trainingen geeft is echter zeer inspirerend (en confronterend) en geeft in de dagen erna veel stof tot nadenken. De optietraining en technische analyse training zorgde voor nieuwe inzichten en een andere manier van kijken die extra energie geven.

Sander Swuste (Ondernemer), Cartel Internet & Marketing

Ik wilde mij graag verdiepen in de wereld van het beleggen. Al zoekende op het internet kwam ik veel mogelijkheden tegen en zo ook het Beleggingsinstituut. Het was de enige die niet schreeuwend rendementen beloofde maar zich meer toelegde op het opleiden.

Uiteindelijk heb ik mij ingeschreven voor alle beschikbare trainingen waardoor ik stap voor stap en gestructureerd kennis heb opgebouwd. Als afsluiting heb ik meegedaan aan de trade week, dit is een intensieve week waar je al het geleerde in de praktijk gaat brengen. Je krijgt zeer waardevolle technieken aangereikt die je ook nog kunt toetsen. Je hebt de mogelijkheid om te sparren met mede cursisten en zodoende nieuwe inzichten op te doen.

Het hele traject was zeer leerzaam en ik heb André Brouwers leren kennen als een ervaren en betrouwbaar persoon. Een prettige ervaring!

Mohsin Mukhtar (Accountmanager)

Gezien de rente ontwikkeling bij de banken zag ik mij genoodzaakt iets te ondernemen en niet langer af te wachten tot het moment zich aandient waarop men inteert op zijn vermogen. Beleggen in opties sprak mij wel aan gezien men hier zelf bepaalt welk risico men wil nemen in een transactie.

Tijdens de tweedaagse weekendtraining rendement met beleggen krijg je gaande weg de lessen precies inzicht in wat beleggen in opties inhoudt en welke soorten er zijn.

De oneliner die ik vaak gehoord heb luidde: “alles kan en we weten niks”.

Reden te meer om je risico’s af te dekken

Ger Hermans (Zelfstandig ondernemer)

De Alex bank gaf in 2007 een seminar in Madurodam i.v.m. de nieuwe software en ik kreeg 20 minuten les van André. Die les maakte zo’n indruk op mij, dat ik bij mijzelf zei: als ik nog een keer de kans krijg om bij André les te volgen, dan zal ik die met beide handen aangrijpen.

Jaren later las ik dat het Beleggingsinstituut begonnen was onder leiding van André Brouwers. Eindelijk kon ik mijn droom in vervulling laten gaan. Nog meer kennis opbouwen bij André.

Het kenmerk van de lessen van André is humor en een grote dosis onbekende kennis. Als je jouw honger naar beleggingskennis wil stillen, dan moet je bij het Beleggingsinstituut zijn.

Harry Muilman

De cursussen van André hebben mij geholpen een betere handelaar op de beurs te worden. Het maken van een plan is essentieel. Een ervaring die je als persoon anders laat denken, zowel op de financiële markten als in het zakelijk leven.

Perry Wens