>>Trade week
Trade week2018-10-10T16:09:02+00:00

Tradeweek

Leer traden op beursplein 5

Wat krijgt u allemaal?

  • 5 dagen cursus van André Brouwers & Rombout Höld
  • Het Beleggingsinstituut Traders handboek
  • Succesvolle tradingmodellen

KlassikaalKlassikaal

 Door André Brouwers & Rombout Hold

agendaTrainingsdagen

Vijf dagen

Investering: €2.497,-

Inschrijven

Tradeweek op beursplein 5 

Het principe van trading is eenvoudig: kopen en verkopen. En toch is het niet zo makkelijk.

Er zijn diverse succesverhalen van handelaren die miljonair zijn geworden met traden, maar voor de gemiddelde trader is het moeilijk om consistent rendement te behalen.

Hoe wordt u een succesvolle trader?

U bent als trader veel frequenter in de markt bezig dan een defensieve belegger. Hierdoor ervaart u ook vaker momenten dat het “fout” gaat. De psychische druk is hoog. Bovendien is traden een vrij eenzame bezigheid.

Daarnaast zijn de meeste beleggers gericht op een strategie die gebaseerd is op een stijgende markt.

In de afgelopen 10 jaar was deze strategie niet erg succesvol en het is de vraag of dat de komende jaren zal veranderen.

Onze ervaring is dat leren traden een combinatie is van:

Doen + Voordoen + Nadoen

Daarom organiseren wij al enkele jaren met enige regelmaat een tradeweek.

Een intensieve trainingsweek waarin wij u leren hoe u een succesvolle en gedisciplineerde trader wordt. De locatie van deze training is uniek! U krijgt de hele week les op de Amsterdamse Beurs, Beursplein 5 in Amsterdam.

Wat gaat u leren?

U staat als trader de gehele week centraal. Bovendien staan deze hele week André Brouwers en Rombout Höld voor u klaar om u de kneepjes van het vak te leren.

Elke dag starten we met theorie, waarna we dit direct in de praktijk gaan toepassen. U maakt technische analyses, trade onder begeleiding en aan het eind van de dag maakt u een evaluatie. Zodoende leert u alle aspecten van het traden, maar ook van uzelf kennen.

Bij de evaluatie komen de volgende vragen aan bod:

  • Wat ging er goed?
  • Wat ging er mis, en wat ging er goed mis?
  • Waar liggen uw sterke en zwakke punten?

Door deze reflecties leert u te denken en handelen als een winnaar. In de tradeweek leert u van ons, u leert van de overige traders en u leert van uzelf.

Mindset

Psychologie speelt bij traden een grote rol. Om succesvol te zijn heeft u de juiste mentale instelling nodig. De grootste bedreiging voor het rendement is immers niet de markt, maar de trader zelf.

In deze week leert u hoe u de juiste mindset hanteert.

Moneymanagment

U kunt niet alleen maar winst maken met traden. U gaat geld verliezen en u mag ook geld verliezen. Maar u moet wel van te voren bepalen hoeveel u mag verliezen. Aan bod komt het inzicht in uw hitratio, het bepalen van stop-loss posities en verhoudingen tussen potentieel winst en verlies per transactie.

Methodiek

Wat zijn de juiste koop- en verkoopmomenten. U kunt signalen lezen uit de grafiek en indicatoren gebruiken, maar welke zijn betrouwbaar.

Bovendien, hoe kunt u het met al die verschillende informatiebronnen toch eenvoudig houden.

Komende trainingen

Inschrijven

“De trade week bij het Beleggingsinstituut is voor mij zeerwaardevol geweest. Als ik enekele jaren geleden al had geweten, wat ik nu weet, dan had mij dat heel veel geld kunnen besparen. O.a. het onderwerp Money Management heeft mijn ogen geopend, nu zie ik wat ik faliekant fout heb gedaan.”  

Joop Mommers

Trade week 4 t/m 8 maart 2018

Docent: André Brouwers & Rombout Höld

Locatie: Beursplein 5, Amsterdam

Prijs: € 2.497 (inclusief btw)

Voor meer informatie kunt u onze trade week brochure downloaden

Download brochure

Wat onze klanten zeggen

Afgelopen woensdag heb ik jullie allemaal aan het einde van de dag een hand gegeven en bedankt voor de trainingen die ik heb mogen volgen. Ik ben echter dermate enthousiast dat ik nogmaals langs deze weg jullie wil bedanken voor de leuke dagen. Ondanks het feit dat ik al een jaar of 20 actief ben op de beurs heb ik toch een hoop geleerd. Vooral de trader cursus was waanzinnig interessant, terwijl ik vooraf dacht dat ik dat allemaal wel wist. De manier waarop André de trainingen geeft is echter zeer inspirerend (en confronterend) en geeft in de dagen erna veel stof tot nadenken. De optietraining en technische analyse training zorgde voor nieuwe inzichten en een andere manier van kijken die extra energie geven.

Sander Swuste (Ondernemer), Cartel Internet & Marketing

Ik wilde mij graag verdiepen in de wereld van het beleggen. Al zoekende op het internet kwam ik veel mogelijkheden tegen en zo ook het Beleggingsinstituut. Het was de enige die niet schreeuwend rendementen beloofde maar zich meer toelegde op het opleiden.

Uiteindelijk heb ik mij ingeschreven voor alle beschikbare trainingen waardoor ik stap voor stap en gestructureerd kennis heb opgebouwd. Als afsluiting heb ik meegedaan aan de trade week, dit is een intensieve week waar je al het geleerde in de praktijk gaat brengen. Je krijgt zeer waardevolle technieken aangereikt die je ook nog kunt toetsen. Je hebt de mogelijkheid om te sparren met mede cursisten en zodoende nieuwe inzichten op te doen.

Het hele traject was zeer leerzaam en ik heb André Brouwers leren kennen als een ervaren en betrouwbaar persoon. Een prettige ervaring!

Mohsin Mukhtar (Accountmanager)

Gezien de rente ontwikkeling bij de banken zag ik mij genoodzaakt iets te ondernemen en niet langer af te wachten tot het moment zich aandient waarop men inteert op zijn vermogen. Beleggen in opties sprak mij wel aan gezien men hier zelf bepaalt welk risico men wil nemen in een transactie.

Tijdens de tweedaagse weekendtraining rendement met beleggen krijg je gaande weg de lessen precies inzicht in wat beleggen in opties inhoudt en welke soorten er zijn.

De oneliner die ik vaak gehoord heb luidde: “alles kan en we weten niks”.

Reden te meer om je risico’s af te dekken

Ger Hermans (Zelfstandig ondernemer)

De Alex bank gaf in 2007 een seminar in Madurodam i.v.m. de nieuwe software en ik kreeg 20 minuten les van André. Die les maakte zo’n indruk op mij, dat ik bij mijzelf zei: als ik nog een keer de kans krijg om bij André les te volgen, dan zal ik die met beide handen aangrijpen.

Jaren later las ik dat het Beleggingsinstituut begonnen was onder leiding van André Brouwers. Eindelijk kon ik mijn droom in vervulling laten gaan. Nog meer kennis opbouwen bij André.

Het kenmerk van de lessen van André is humor en een grote dosis onbekende kennis. Als je jouw honger naar beleggingskennis wil stillen, dan moet je bij het Beleggingsinstituut zijn.

Harry Muilman

De cursussen van André hebben mij geholpen een betere handelaar op de beurs te worden. Het maken van een plan is essentieel. Een ervaring die je als persoon anders laat denken, zowel op de financiële markten als in het zakelijk leven.

Perry Wens