Coaching

Coaching Exclusief 2021 geopend

Wat u leert

Inhoud van het programma:

  • Module 1 : Beleggingsstrategie & Trade plan
  • Module 2 | Instrumenten & Optiestrategieën
  • Module 3 | Technische Analyse, Timing & Signalen
  • Module 4 | Money Management
  • Module 5 | Strategie in de praktijk & Live trading
  • Module 6 | Emotie, beheer & mutaties
  • Module 7 | Presenteren & Evalueren

Coaching exclusief voor actieve beleggers

Wanneer u meer uit uw beleggingen wilt halen, meer wilt leren en wilt beleggen met een effectieve aanpak dan is een (online) training een goed begin. Een coaching traject gaat echter verder. Binnen een select gezelschap wordt u stap voor stap getraind en begeleid bij het vinden van een concrete en persoonlijke beleggingsmethodiek.

Succesvol beleggen vereist namelijk een duidelijke strategie, structuur en discipline. Aan de hand van onze coaches leert u met meer vertrouwen uw eigen methode te volgen. Wij hanteren daarbij een succesvol en zelf ontwikkeld educatie programma voor actieve beleggers.

Het coaching traject bestaat uit zeven eendaagse modules, gespreid over een periode van ongeveer negen maanden. Naast deze modules is de studiebelasting ongeveer twee uur per week. Per module worden huiswerkopdrachten besproken, wordt er theorie uiteengezet aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden en worden er oefeningen uitgevoerd. Tijdens het traject werkt u aan uw persoonlijke beleggersplan welke tijdens de laatste module wordt gepresenteerd. Tussen de sessies door kunt u drie keer gebruik maken van een individueel Skype gesprek. U leert, doet ervaring op in de praktijk en wordt begeleid op weg naar een eigen succesvolle aanpak.

Nu: € 5000,-

Is coaching voor u geschikt?

Vermogen behouden en creëren is belangrijk voor u. U wilt zelfstandig op een actieve manier meer rendement behalen en het risico (leren) beheersen. U begrijpt dat dit tijd kost en u bent gemotiveerd. U bent op zoek naar een betrouwbare aanpak en zoekt een klankbord die beschikt over een succesvolle strategie. In dat geval is Coaching exclusief voor actieve beleggers geschikt voor u.

Wanneer u al een eigen aanpak heeft, maar deze nog verder wilt ontwikkelen dan is een coaching traject interessant voor u. Begeleiding door een ervaren belegger/coach zorgt ervoor dat u met meer vertrouwen en discipline uw transacties gaat doen. Er is een intensief programma van trainingen en online coaching waarbij u doorlopend feedback krijgt op uw aanpak.

Praktijkgericht & onafhankelijk

Naast het werken met actuele en concrete praktijkvoorbeelden krijgt u per module huiswerkopdrachten mee. Deze opdrachten zijn gebaseerd op de stof die tijdens de module is besproken. De huiswerkopdrachten levert u op voorhand digitaal in en worden tijdens de les klassikaal besproken. Het coaching traject is geheel onafhankelijk. Dus bij welke bank of broker u ook zit, u kunt altijd participeren. De trainers kunnen u verder adviseren en begeleiden bij het zoeken naar een juiste broker, nieuwssites, beleggingsinformatie en dergelijke.

Beschrijving

Waarom?
Steeds meer mensen zijn op zoek naar rendement op hun geld. De meeste mensen sparen en werken voor hun geld. Maar hebben ze ook een plan hoe ze het geld voor hen kunnen laten werken? Wat zijn de mogelijkheden en hoe maak je een verantwoorde keuze? Er is heel veel informatie maar heel weinig educatie. En dus spaart Nederland zich langzaam arm. De kennis ontbreekt maar de interesse is groot. Het Beleggershuis brengt een oplossing door gratis educatie aan te bieden voor alle beleggers en spaarders.

 

Doel
Het doel van deze training is om u als spaarder of beginnde belegger te leren wat er allemaal bij beleggen komt kijken en wat de mogelijkheden zijn. De kennis, ervaring en de inzichten die u krijgt moeten ervoor zorgen dat u zelfstandig kunt beginnen met beleggen.

 

Hoe?
Wij hebben een speciaal programma ontwikkeld waarbij wij de theorie direct aan de praktijk koppelen. In de 6 online modules leert u hoe u in verschillende waarom beleggen voor u een interessant kan zijn en waar u moet beginnen. Tussentijds kunt u ons vragen stellen.

“Helaas had ik geen trainer of coach die mij leerde wat ik moest doen. De eerste jaren heeft mij dat veel geld gekost. Ik deed maar wat en had geen aanpak. Soms ging dat goed met een lucky shot en dan dacht ik dat ik geweldig was. Vaak ging het echter ook mis en had ik geen idee wat ik aan het doen was. Ik was een ezel en stootte mij vaak aan dezelfde steen. In eerste instantie dacht ik dat ik de enige ezel was. Later bleek dat meer mensen de cyclus van vallen en opstaan doorlopen.”

Ik wil u samen met mijn collega’s graag opweg helpen.

André Brouwers, trainer beginnen met beleggen cursus

Kennispartners