Weekend trading cursus

Leer succesvol traden in één dag met onze Weekend Trading Cursus. Leer de essentiële vaardigheden en strategieën om zelfverzekerd en winstgevend te handelen op de financiële markten.

Andre Brouwers cursus zwart wit scaled

DE CURSUS OM SUCCESVOL TE TRADEN

349,-

Zeilboot 3

Overweldigd door de complexe wereld van traden?

Maar voel jij je soms overweldigd door de wereld van traden? Traders worden vaak geconfronteerd met complexe financiële markten en een overvloed aan informatie, wat leidt tot onzekerheid en twijfel. Zonder de juiste kennis, ervaring en strategie is het gemakkelijk om te verdwalen in de wereld van traden, wat kan resulteren in verliezen en gemiste kansen. Bovendien kunnen emotionele beslissingen, zoals angst en hebzucht, een negatieve invloed hebben op jouw handelsresultaten.

Herkenbaar? Wij zaten ooit in dezelfde situatie: onzeker en overweldigd door de wereld van traden. Maar alles veranderde toen wij de 3M’s ontdekten en begonnen toe te passen: Money Management, Mindset en Methode. Deze drie cruciale elementen vormden de basis voor ons succes en stelden ons in staat om vol vertrouwen en controle te handelen op de financiële markten.

Waarom wij handelen met de 3M methode?

Om succesvol te zijn in de wereld van traden, geloven wij dat één aanpak het verschil maakt: de 3M-methode. Deze krachtige combinatie van Money Management, Mindset en Methode biedt de perfecte basis voor zowel beginnende als ervaren traders om hun vaardigheden aan te scherpen en winstgevend te handelen.

De 3M-methode is niet zomaar een strategie; het is een bewezen en holistische benadering die alle aspecten van succesvol traden omvat:

3ms
  1. Money Management: Effectief money management is cruciaal om je kapitaal te beschermen en je winsten te maximaliseren. Met de juiste technieken leer je om verantwoord te handelen en de risico’s te beheersen die inherent zijn aan de financiële markten.

  2. Mindset: De psychologie achter traden is minstens zo belangrijk als de technische en fundamentele aspecten. Een sterke mindset helpt je om emotionele beslissingen te voorkomen, gedisciplineerd te blijven en je te richten op het grotere plaatje, ongeacht de dagelijkse marktschommelingen.

  3. Methode: Het ontwikkelen van een effectieve handelsstrategie is essentieel voor consistent succes. Door het combineren van technische en/of fundamentele analyse, kun je een solide methode ontwikkelen die aansluit bij jouw doelen, risicotolerantie en handelsstijl.

Bij het toepassen van de 3M-methode, creëer je een solide fundament voor succesvol traden, waarbij je controle en vertrouwen in je handelsbeslissingen vergroot. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de sleutel is tot een bloeiende handelscarrière en wij willen jou helpen om dit pad te bewandelen met behulp van onze beproefde 3M-methode.

Hoe ziet de cursus eruit?

Cursus op locatie

De cursus vindt plaats op een fysieke locatie centraal in Nederland. 

Locatie: 
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
Strandboulevard 3, 3882 RN Putten

 

Complete dag

Tijdens de cursus zullen we een dag intensief aan de slag gaan met de belangrijke succesfactoren van het traden. Zoiets als een gouden tip bestaat niet, wél zullen wij je leren hoe je zelf een gouden aanpak krijgt.

Zaterdag 1 juli 2023
Tijd: 10:00 tot 17:00 uur

Zelf aan de slag

Na het afronden van onze Weekend Trading Cursus, ben je klaar om zelf aan de slag te gaan in de wereld van traden. Je zult beschikken over de kennis, vaardigheden en het vertrouwen om je eigen handelsstrategie verder te ontwikkelen en succesvol te navigeren op de financiële markten. Pas de 3M-methode toe in je dagelijkse handelsactiviteiten en ervaar hoe het je helpt om betere beslissingen te nemen en je financiële doelen te bereiken. De toekomst ligt in jouw handen – het is tijd om het heft in eigen handen te nemen en de vruchten te plukken van jouw investering in jezelf en je handelsvaardigheden!

Deze cursus is voor jou als je....

Wat jij kan na de cursus

Wat is inbegrepen?

  • Het digitale handboek met daarin extra informatie over trading;
  • Op de trainingsdag staat er een uitgebreid lunch-buffet voor u klaar. (Er kan natuurlijk rekening worden gehouden met specifieke dieet-wensen);
  • Er zijn drankjes voorzien als koffie en thee en verkoelende dorstlessers.
  • Al met al een compleet verzorgde dag

Verrassing

Als speciale verrassing hebben we nog iets extra’s voor alle deelnemers van onze Weekend Trading Cursus! Aan het einde van de cursus ontvang je een inspirerend boek dat je zal helpen om nóg beter te leren handelen. De titel van het boek houden we nog even geheim, maar we verzekeren je dat het een waardevolle aanvulling zal zijn op je tradingbibliotheek.

Ik gaf 20.000 gulden uit voor één zin

In de crash van 1987 verdiende ik veel geld, maar helaas verloor ik daarna meer dan de helft van mijn winst. Dit patroon van geld verdienen, verliezen en weer verdienen bleef zich herhalen, zonder dat ik structureel geld kon verdienen met traden. Ik besefte dat ik hulp nodig had om dit patroon te doorbreken en investeerde 20.000 gulden om een sessie bij psycholoog Van Tharp bij te wonen, samen met mensen als Robert Kiyosaki. Toen Van Tharp mij vroeg wat ik daar kwam doen, vertelde ik hem dat ik wilde weten wat een top trader anders doet dan ik op dat moment deed. Hij kwam met de magische zin: “It’s okay to lose.” Eerst dacht ik dat ik 20.000 gulden had betaald voor alleen die zin, maar na erover na te denken, besefte ik dat dit misschien wel het moeilijkste aspect is van traden en beleggen: accepteren dat je ook kunt verliezen.

Met dit inzicht ben ik mijn eigen aanpak gaan ontwikkelen, testen en verder verfijnen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen met de juiste mindset en drive ook succesvol kan zijn in het traden.

16

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

We zijn ervan overtuigd dat onze Weekend Trading Cursus waardevolle inzichten biedt. Daarom bieden we een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht je niet tevreden zijn na het volgen van de cursus, zullen we er alles aan doen om het goed te maken of je inschrijvingsgeld terugbetalen. Je hebt niets te verliezen en alles te winnen door je aan te melden!

badge 2 200x181 1 Bewerkt

Waarom We Het #1 KiyOh Beoordeelde
Beleggingsplatform Zijn (25.000+ Beleggers Getraind)

Een complete transformatie in mijn tradingaanpak

De Weekend Trading Cursus heeft mijn kijk op traden volledig veranderd. Dankzij de 3M-methode en de waardevolle inzichten die ik tijdens de cursus heb opgedaan, heb ik nu een solide handelsstrategie en kan ik mijn emoties beter onder controle houden. Ik heb al betere resultaten gezien sinds ik de cursus heb gevolgd. Bedankt voor deze geweldige ervaring!

Jeroen, deelnemer trading cursus

Van beginner tot zelfverzekerde trader

Ik was een complete beginner toen ik me inschreef voor de Weekend Trading Cursus, en ik moet zeggen dat het een van de beste beslissingen is geweest die ik ooit heb genomen. De instructeurs zijn deskundig en geduldig, en de lesstof is duidelijk en goed gestructureerd. Ik voel me nu veel zelfverzekerder en ben klaar om mijn tradingcarrière te beginnen. Een absolute aanrader!

Sanne, deelnemer trading cursus

Mijn handelsprestaties aanzienlijk verbeterd

Als iemand die al enige ervaring had met traden, was ik op zoek naar manieren om mijn handelsstrategie te verbeteren en mijn resultaten te optimaliseren. De Weekend Trading Cursus heeft me precies dat gegeven. Ik heb geleerd hoe ik de 3M-methode kan toepassen, effectief money management kan hanteren en mijn mindset kan versterken. Ik ben echt dankbaar voor de kennis die ik tijdens deze cursus heb opgedaan. Mijn handelsprestaties zijn aanzienlijk verbeterd!

Laura, deelnemer trading cursus

Een titel toevoegen 3

Heb je nog Twijfels? Niet Nodig!

Voor welk niveau is deze Weekend Trading Cursus bedoeld?

De Weekend Trading Cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderde traders. We behandelen onderwerpen die een solide basis bieden voor beginners en tegelijkertijd waardevolle inzichten en technieken voor meer ervaren traders. Iedereen kan deelnemen en profiteren van de kennis die tijdens deze cursus wordt gedeeld.

Zal er tijdens de cursus voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen en persoonlijke begeleiding te krijgen?

Absoluut! Tijdens de Weekend Trading Cursus zorgen we ervoor dat er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en persoonlijke begeleiding te krijgen. Onze trainers staan klaar om je te ondersteunen en te begeleiden, zodat je het meeste uit de cursus kunt halen. We streven ernaar om een interactieve leeromgeving te creëren waarin je je comfortabel voelt om vragen te stellen en waar je waardevolle feedback ontvangt om je tradingvaardigheden verder te ontwikkelen.

Is er na het volgen van de Weekend Trading Cursus een mogelijkheid om mijn kennis verder te verdiepen met aanvullende cursussen?

Ja, na het volgen van de Weekend Trading Cursus zijn er zeker mogelijkheden om je kennis verder te verdiepen met aanvullende cursussen. Wij bieden een reeks vervolgcursussen aan die gericht zijn op specifieke aspecten van traden, zodat je je vaardigheden en expertise kunt blijven ontwikkelen. Ons doel is om je te ondersteunen in je groei als succesvolle trader en je te voorzien van de tools en kennis die je nodig hebt om op de lange termijn succes te behalen.

Gezien bij