Weekend strategie cursus

De Weekend Strategie cursus is speciaal ontworpen voor beleggers die hun vermogen zelf beheren en op zoek zijn naar een gestructureerde manier om stabiel rendement te maken met een beperkt risico. 

WhatsApp Image 2019 06 05 at 13.06.39 1 e1683206336504

DE CURSUS OM JE VERMOGEN TE BESCHERMEN

349,-

Ontwerp zonder titel 5

Wat als je meer zekerheid kunt krijgen over je beleggingsbeslissingen?

Ben je een belegger die het vermogen zelf beheert, maar worstelt met het vinden van een stabiele beleggingsstrategie met afgedekt risico? Heb je het gevoel dat je te veel risico neemt en dat je niet het rendement krijgt waar je op hoopt? Heb je in het verleden al eens beleggingsbeslissingen genomen die niet hebben uitgepakt zoals je had gehoopt?

Beleggen leer je, zoals de meeste dingen, met vallen en opstaan. Ook wij hebben dat in de afgelopen 35 jaar ervaren. Veel beleggers vallen echter te vaak of te hard en dat is pijnlijk en kost een hoop geld.

Vrijwel alle strategieën van de standaard belegger zijn erop gericht te profiteren van de stijgende markt. Dit maakt deze methode erg kwetsbaar. De markt is immers constant in beweging en kan ook heel hard de “verkeerde” kant op gaan. In de huidige turbulente economie is deze strategie nogal eenzijdig en veel te risicovol.

Hoe kun je zorgen voor een zachte landing in plaats van een harde crash?

Waarom wij een ”parachute” gebruiken bij het beleggen?

Bij het Beleggingsinstituut hebben we een unieke “parachute” methode ontwikkeld waarmee we profiteren van zowel de stijgende als dalende markt. Deze methodepassen we zelf al jaren succesvol toe en heeft er tevens voor gezorgd dat we de crisis van 2008 goed hebben doorstaan. 

Met de grootte van de parachute kun je zelf bepalen hoe comfortabel jouw landing wordt. Tijdens de weekend strategie cursus leren we je graag meer over deze methode, zodat je ook als belegger veilig kunt landen met een stabiel rendement.

zonder parachute

Volgens ons is er geen betere bescherming voor je financiële bezit.

Deze unieke beleggingsstrategie hebben wij vertaald in een helder lesprogramma. Wij gaan je stap voor stap de kneepjes van deze strategie leren. Geen geheimzinnigheid en moeilijk gedoe, gewoon in klare taal.

En nee, het is niet heel erg eenvoudig, maar leren fietsen, zwemmen of autorijden was ook niet eenvoudig. En dat heb je toch ook onder de knie gekregen?

Hoe ziet de cursus eruit?

Cursus op locatie

De cursus vindt plaats op een fysieke locatie centraal in Nederland. 

Locatie: 
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
Strandboulevard 3, 3882 RN Putten

Locatie te bereiken met het OV en auto. 

Complete dag

In slechts 1 dag gaan wij je leren hoe je met een concrete en heldere aanpak op de beurs je vermogen veilig kunt beheren. Het belangrijkste wat je leert is misschien wel het risicomanagement. Je kunt immers niet altijd geld verdienen op de beurs. Wij leren u stap voor stap om te zorgen voor een zachte landing.

Zaterdag 24 juni 2023
Tijd: 10:00 tot 17:00 uur

Zelf aan de slag

Naast dat de training geheel gericht is op de praktijk, is het ook volledig interactief. Je gaat tijdens de training actief aan de slag met het opzetten van een defensieve passieve strategie en het (her)indelen van je portefeuille. Hierdoor leer je niet alleen de theorie, maar ook hoe je deze kunt toepassen in de praktijk. Na deze zaterdag heb je niet alleen voldoende kennis, maar ook praktische ervaring om wat je geleerd hebt direct thuis met zelfvertrouwen toe te passen.

Deze cursus is voor jou als je....

Wat kan jij na deze cursus

Wat is inbegrepen?

  • Het handboek met daarin het behandelde lesmateriaal;
  • Op de trainingsdag staat er een uitgebreid lunch-buffet voor u klaar. (Er kan natuurlijk rekening worden gehouden met specifieke dieet-wensen);
  • Er zijn drankjes voorzien als koffie en thee en verkoelende dorstlessers.

Bonus

Om het maximale uit de cursus te halen ontvang je vooraf toegang tot de optie voor beginners cursus t.w.v. 149,-. Zo kun je het maximale rendement uit de cursus op zaterdag halen.

 

Ook ik maakte fouten

Als voormalig beurshandelaar op Beursplein 5 weet ik als geen ander hoe belangrijk een goede beleggingsstrategie is. Toch was het voor mij ook niet vanzelfsprekend om een concrete aanpak te hebben. Dit bracht me tot het inzicht dat veel beleggers geen structuur of strategie hebben. Daarom deel ik graag mijn kennis en ervaring met je, zodat je kunt leren beleggen met meer zelfvertrouwen en rust. 

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan leren beleggen als een professional en ik help u daar graag bij. Samen met het Beleggingsinstituut bieden we u een ruime selectie van trainingen aan voor elk niveau, van beginners tot semi-professionals. Onze missie is om van iedere belegger een betere belegger te maken door middel van educatie en informatie.

16

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

We zijn ervan overtuigd dat onze Weekend Strategie Cursus waardevolle inzichten biedt. Daarom bieden we een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht je niet tevreden zijn na het volgen van de cursus, zullen we er alles aan doen om het goed te maken of je inschrijvingsgeld terugbetalen. Je hebt niets te verliezen en alles te winnen door je aan te melden!

badge 2 200x181 1 Bewerkt

Heb je nog Twijfels? Niet Nodig!

Voor welk niveau is deze Weekend Trading Cursus geschikt?

 Deze training is geschikt voor zowel beginners als ervaren beleggers. André Brouwers past de uitleg en oefeningen aan op het niveau van de deelnemers, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan leren en groeien. Of je nu nog geen of weinig ervaring hebt met beleggen, of al wat meer ervaring hebt, deze training biedt voor elk niveau waardevolle kennis en praktische toepassingen.

Zal er tijdens de cursus voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen en persoonlijke begeleiding te krijgen?

Absoluut! Tijdens de Weekend Strategie Cursus zorgen we ervoor dat er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en persoonlijke begeleiding te krijgen. Onze trainers staan klaar om je te ondersteunen en te begeleiden, zodat je het meeste uit de cursus kunt halen. We streven ernaar om een interactieve leeromgeving te creëren waarin je je comfortabel voelt om vragen te stellen en waar je waardevolle feedback ontvangt om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Is er na het volgen van de Weekend Trading Cursus een mogelijkheid om mijn kennis verder te verdiepen met aanvullende cursussen?

Ja, na het volgen van de Weekend Trading Cursus zijn er zeker mogelijkheden om je kennis verder te verdiepen met aanvullende cursussen of coaching programma’s. Wij bieden een reeks vervolgcursussen aan die gericht zijn op specifieke aspecten van beleggen, zodat je je vaardigheden en expertise kunt blijven ontwikkelen. Ons doel is om je te ondersteunen in je groei als succesvolle trader en je te voorzien van de tools en kennis die je nodig hebt om op de lange termijn succes te behalen.

Waarom We Het #1 KiyOh Beoordeelde
Beleggingsplatform Zijn (25.000+ Beleggers Getraind)

Leer hoe je risico’s afdekt

Ik was erg onder de indruk van de Weekend Strategie training. André is zeer deskundig en gepassioneerd. Ik heb veel geleerd over het afdekken van risico’s. Ik raad deze training ten zeerste aan aan iedereen die serieus wil beleggen. 

Sarah, deelnemer aan de Weekend cursus

Een verrijkende ervaring

Ik was al jaren aan het zoeken naar een beleggingsstrategie die voor mij werkte. De Weekend Strategie heeft me geholpen om mijn portefeuille defensiever te maken en tegelijkertijd een stabiel rendement te genereren. Dankzij deze training heb ik meer vertrouwen in mijn beleggingsbeslissingen.

Jan, deelnemer aan de Weekend cursus

Een aanrader voor iedere serieuze belegger

Ik ben blij dat ik de Weekend Strategie training heb gevolgd. Ik had al wel wat ervaring met beleggen, maar door de training heb ik mijn kennis en vaardigheden aanzienlijk kunnen verbeteren. Vooral het onderdeel over risicomanagement vond ik zeer waardevol. André is nam uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden. Kortom, een toptraining voor iedereen die serieus wil beleggen.

Mark, deelnemer aan de Weekend cursus

Een titel toevoegen 3

Gezien bij