Sander-Swuste

Afgelopen woensdag heb ik jullie allemaal aan het einde van de dag een hand gegeven en bedankt voor de trainingen die ik heb mogen volgen. Ik ben echter dermate enthousiast dat ik nogmaals langs deze weg jullie wil bedanken voor de leuke dagen. Ondanks het feit dat ik al een jaar of 20 actief ben op de beurs heb ik toch een hoop geleerd. Vooral de trader cursus was waanzinnig interessant terwijl ik vooraf dacht dat ik dat allemaal wel wist. De manier waarop André de trainingen geeft is echter zeer inspirerend (en confronterend) en geeft in de dagen erna veel stof tot nadenken. De opties training en technische analyse training zorgde voor nieuwe inzichten en een andere manier van kijken die extra energie geven.

Mohsin-Mukhtar

Ik ben in loondienst bij een softwarebedrijf als Account Manager (Full Time).

Ik wilde mij graag verdiepen in de wereld van het beleggen. Al zoekende op het internet kwam ik veel mogelijkheden tegen en zo ook het Beleggingsinstituut. Het was de enige die niet schreeuwend rendementen beloofde maar zich meer toelegde op het opleiden.

Uiteindelijk heb ik mij ingeschreven voor alle beschikbare trainingen waardoor ik stap voor stap en gestructureerd kennis heb opgebouwd. Als afsluiting heb ik meegedaan aan de trade week, dit is een intensieve week waar je al het geleerde in de praktijk gaat brengen. Je krijgt zeer waardevolle technieken aangereikt die je ook nog kunt toetsen. Je hebt de mogelijkheid om te sparren met mede cursisten en zodoende nieuwe inzichten opdoen.

Het hele traject was zeer leerzaam en ik heb André Brouwers leren kennen als een ervaren en betrouwbaar persoon. Een prettige ervaring!

Mohsin Mukhtar
perry-wens

Mijn achtergrond:

Ik ben actief in het bedrijf van mijn vader, wij bouwen, verbouwen en beveiligen woonhuizen, bedrijfspanden, scholen en bedrijventreinen. Binnen het bedrijf werk ik aan de financiën en nieuwe manieren om te groeien. De cursus van André komt hier ook zeker nog wel eens van pas.

De cursus van André heeft me geholpen een betere handelaar op de beurs te worden. Het nemen van beslissingen en het maken van een plan wat werkt. Een cursus die je als persoon anders laat denken zowel op de financiële markt als in het zakelijk leven.

Perry Wens

Het lesgeven van André Brouwers is bij mij bekend.

De Alex bank gaf, in 2007, een seminar in Madurodam i.v.m. de nieuwe software en ik kreeg 20 minuten les van hem. Die les maakte zo’n indruk op mij. Dat ik bij mijzelf zei: als ik nog een keer de kans krijg om bij André les te volgen, dan zal ik die met beide handen aangrijpen.

Jaren later las ik dat het Beleggingsinstituut begonnen was onder leiding van André Brouwer. Eindelijk kon ik mijn droom in vervulling laten gaan. Nog meer kennis opbouwen bij André.

Het kenmerk van deze lessen is humor en een groot dosis onbekende kennis. Als je jouw honger naar beleggingskennis wil stillen, dan moet je bij het beleggingsinstituut zijn.

Harry Muilman

Zelfstandig ondernemer in de Elektro retail.

Gezien de rente ontwikkeling bij de banken zag ik mij genoodzaakt iets te ondernemen en niet langer af te wachten tot het moment zich aan dient waarop men inteert op zijn/haar vermogen. Beleggen in opties sprak mij wel aan gezien men hier zelf bepaalt welk risico men wil nemen in een transactie.

Tijdens de twee daagse cursus weekend beleggen krijg je gaande weg de lessen inzicht in wat beleggen in opties precies in houdt, en welke soorten er zijn.

Het is pittige leerstof wat mij duidelijk heeft gemaakt dat een gedegen voor traject onontbeerlijk is alvorens men instapt.

De oneliner die ik vaak gehoord heb luidde: alles kan en we weten niks.

Reden te meer om je risico’s af te dekken.