Jezelf voorbereiden op de komende recessie? 

Topbeleggers onthullen hun 'geheime' strategieën waarmee jij succesvol kan beleggen, zelfs in de aankomende recessie!

NEDERLANDS MEEST COMPLETE EN GROOTSTE ONLINE BELEGGERS TRAINING

Deelnemers gingen je voor
0
Nationale en internationale topsprekers
0
Toegang tot masterclasses
0

Welkom bij Ultiem
beleggen 2022/2023

Ben je continu op zoek naar de beste aandelen om in te beleggen? Met zoveel informatie beschikbaar op het internet weet je niet meer wat je moet vertrouwen. Vooral in een turbulente markt als nu, waarin alle aandelen dalen, is het bij veel beleggers handelen met emoties, giswerk en hopen dat de markt weer aantrekt.

 

Het probleem is niet de situatie van de markt. Het probleem is dat je geen werkende strategie hebt die je consistent kan vertrouwen en altijd rendeert!


Wij willen voorkomen dat je grote drawdowns maakt en daarom hebben we de top 1% ongeëvenaarde beleggers bij elkaar gebracht om een training in elkaar te zetten waarin we je alle geheimen onthullen om succesvolle beleggingen te maken die ongeacht de markt je vermogen beschermt.

Op 24 november 2022 start de training met 9 live masterclasses en 8 extra masterclasses van maar liefst 13 topsprekers, bestaande uit onderwerp gerichte lessen en live Q&A-sessies om je beleggingen naar een nog hoger niveau te tillen.

Het alles-in-één beleggers-evenement brengt je vanuit je luie stoel dichter bij toonaangevende beleggers dan ooit tevoren.

Het online beleggingsevent van 2022 en 2023 zorg dat je erbij bent

Ontdek de sprekers

Een ongeëvenaarde line-up van top spreker die hun visie en geheimen zullen delen. Ze zullen bruikbare inzichten, kennis en innovatieve ideeën presenteren.

Het programma

Live Masterclasses

Extra Masterclasses

DE BELEGGERS TRAINING
VAN HET JAAR

EEN ONLINE TRAINING ZOALS JE NOG NOOIT HEBT GEZIEN

Leren en inspiratie

Woon 9 live online masterclass bij: leer de strategieën, systemen en insider geheimen die worden gebruikt door de beste experts in verschillende aspecten van het beleggen.

Krijg toegang tot meer dan 30 uur aan gerichte masterclasses, exclusieve interviews en diepgaande discussies over de populairste onderwerpen van beleggen.

BI Slides 1

Voor wie is de training?

Iedereen die alles wil weten over welke vorm van beleggen dan ook krijgt nu een eenmalige en unieke kans. Denk je al (bijna) alles te weten over beleggen dan krijg je nu de kans om écht alles te leren. Krijg tips van supersuccesvolle handelaren en professionals en zelfs van ex CEO’s. Dit programma is uniek in Nederland dus mis het niet.

Wil jij: 

NU INSCHRIJVEN

DE ALL-IN-ONE TICKETS OM MEER DAN 900+ DEELNEMERS TE JOINEN.
START 24 NOVEMBER 2022

EARLYBIRD

TICKETS

EARLYBIRD PRIJS

€125

NORMALE PRIJS

€199

BESPAAR NU 37%

NOG MAAR:

Wat zeggen de deelnemers?

oppen e1673363645142

Jan Willem

Deelnemer Trading Cursus

Andre weet op een duidelijk manier, moeilijke materie uit te leggen. Turbo’s, Butterfly’s, Madiwodos , straddles en strangles komen allemaal aan bod. Het leuke is dat je mag meekijken in de keuken van het beleggen. Nu maar hopen dat ik het allemaal goed in de praktijk kan brengen.

Bob Kies

Bob

Deelnemer Trading Cursus

Veel dank voor de cursus van af afgelopen weken. Het was iedere keer weer een bad vol nieuwe kennis en op een heel sympathieke manier gepresenteerd.

cor

Cor

Deelnemer Beleggen voor Beginners

De trainingen hebben een logische opbouw en door de manier van trainen is het gemakkelijk om de geleerde theorie direct in de praktijk toe te passen.

Jos-van-de-Werken_edited

Jos

Deelnemer Cursus Succesvol Beleggen

Voor wie die stap wil zetten van gewone belegger naar een actievere trader kan ik Het Beleggingsinstituut van harte aanraden. Gemakkelijke trucjes om snel rijk te worden bestaan niet, there ain’t no such thing as a free lunch. De prijs die je zult moeten betalen is échte interesse, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen. Na ooit begonnen te zijn met eenvoudige producten als beleggingsfondsen, ben ik inmiddels ook behoorlijk actief met opties en futures, maar ik leer nog elke week bij.

inschrijven 2 personen img1 e1665493951821

Kirsten

Deelnemer Cursus Succesvol Beleggen

Tijdens de cursus heb ik in 6 weken tijd mijn volledige manier van denken omtrent beleggen kunnen veranderen. Ik heb geleerd te kijken naar patronen en weet hoe ik mij nu moet indekken in risicovolle situaties. De optieconstructies die worden uitgelegd en ingenomen hebben mij geleerd dat aandelen beleggen veel veiliger kan dan dat ik hiervoor deed.

img-review-fallback_edited

Frank

Deelnemer Trading Cursus

Als belegger heb ik mij enorm laten verrassen door de corona crash in maart 2020 en ik was benieuwd of ik als belegger iets kon leren van traders. Het online traders traject vond ik een zeer leerzaam traject waarin in korte tijd de basisprincipes werden uitgelegd: o.a. hoe je kansen kunt spotten aan de hand van grafieken, hoe je als een trader moet denken en Dit traject heeft mij veel inzicht gegeven in waarom het zo moeilijk is om verlies te nemen en hoe ik dit in de toekomst beter zou kunnen aanpakken.