Jezelf voorbereiden op de komende recessie? 

Topbeleggers onthullen hun 'geheime' strategieën waarmee jij succesvol kan beleggen, zelfs in de aankomende recessie!

NEDERLANDS MEEST COMPLETE EN GROOTSTE ONLINE BELEGGERS TRAINING

0
Deelnemers gingen je voor
0
Nationale en internationale topsprekers
0
Toegang tot masterclasses

Welkom bij Ultiem
beleggen 2022/2023

Ben je continu op zoek naar de beste aandelen om in te beleggen? Met zoveel informatie beschikbaar op het internet weet je niet meer wat je moet vertrouwen. Vooral in een turbulente markt als nu, waarin alle aandelen dalen, is het bij veel beleggers handelen met emoties, giswerk en hopen dat de markt weer aantrekt.

 

Het probleem is niet de situatie van de markt. Het probleem is dat je geen werkende strategie hebt die je consistent kan vertrouwen en altijd rendeert!


Wij willen voorkomen dat je grote drawdowns maakt en daarom hebben we de top 1% ongeëvenaarde beleggers bij elkaar gebracht om een training in elkaar te zetten waarin we je alle geheimen onthullen om succesvolle beleggingen te maken die ongeacht de markt je vermogen beschermt.

Op 24 november 2022 start de training met 9 live masterclasses en 8 extra masterclasses van maar liefst 13 topsprekers, bestaande uit onderwerp gerichte lessen en live Q&A-sessies om je beleggingen naar een nog hoger niveau te tillen.

Het alles-in-één beleggers-evenement brengt je vanuit je luie stoel dichter bij toonaangevende beleggers dan ooit tevoren.

Het online beleggingsevent van 2022 en 2023 zorg dat je erbij bent

Ontdek de sprekers

Een ongeëvenaarde line-up van top spreker die hun visie en geheimen zullen delen. Ze zullen bruikbare inzichten, kennis en innovatieve ideeën presenteren.

  André Brouwers

  Oprichter Beleggingsinstituut & Brouwers Capital

  Specialisme: Hedge funds & Trading

   Sjoerd Rietberg

   Active Investor & ex-CEO Flow Traders

   Specialisme:  Beurshandel/Crypto’s & Angel Investing

    Royce Tostrams

    Oprichter Tostrams.nl

    Specialisme: Technische Analyse

     Taco de Groot

     Ex CEO Vastned

     Specialisme: Onroerend goed

     Santi Dominiquez (Special Guest)

     Cofounder and CEO of Mestrelab Research SL

     Specialisme: Venture Capital 

      Bart Brands

      Edelmetaal Specialist van GoldRepublic

      Specialisme: Edelmetaal

       Willem Middelkoop

       Oprichter en directeur van het Commodity Discovery Fund

       Specialisme: Grondstoffen & Mijnbouw

        Valentino Cremona (Special Guest)

        Ex-CEO Amdax & Crypto Expert

        Specialisme: Crypto

         Lex Tabak

         Ondernemer & Gedragsspecialist

         Specialisme Gedragswetenschap

          Ruud Hendriks

          Ex CEO Endemol

          Specialisme investeren in start-ups & Technologie

           Niels Koerts

           Beursanalist IEX

           Specialisme: Fundamentele analyse

            Loege Schilder

            Oprichter Duurzaam beleggen Academie

            Specialisme: Duurzaam beleggen

             Sander Boon

             Politicoloog & Auteur

             Specialisme: Macro-economie & Geldmarkten

             Het programma

             Live Masterclasses

             24 november – Trading: André Brouwers - 19:30 uur

             Hedge fund manager van Brouwers Capital en founder van het Beleggingsinstituut.

             André is 5- voudig winnaar van het NL Beleggersdebat. Trainde en begeleide meer dan 25.000 beleggers. Ontwikkelde strategieën voor een van de meest succesvolle hedge funds ter wereld. Hij heeft meer 35 jaar ervaring op de internationale financiële markten. Was actief als beurshandelaar en vermogensbeheerder en is oprichter van het Beleggingsinstituut.

             De aftrap van Ultiem beleggen gaat over de meest dynamische vorm van beleggen namelijk Trading.

             Hoe kun je door actief te handelen een hoog rendement realiseren zonder het bord game over voor je neus te krijgen. Wat is het geheim van tophandelaren en wat doen de meeste particuliere beleggers fout. André presenteert 3 perfecte patronen om op te handelen en doet dat tijdens een live trading sessie in de V.S.

              

             1 december – Timing & Technische analyse: Royce Tostrams - 19:30 uur

             Royce is een van de bekendste Technisch analisten van NL.

             Tijdens een duo presentatie stelt André Brouwers aan Guru Royce Tostrams kritische vragen over nut
             en noodzaak van Technische analyse. Helaas hebben de meeste kritische beleggers wel een mening
             maar geen kennis van TA. Hoe moet je TA gebruiken en wat is een foolproof benadering die succes
             oplevert. Moet je voorspellen of volgen en wat is de beste indicator.

             8 december – Handelen met opties: André Brouwers - 19:30 uur
             Hedge fund manager van Brouwers Capital en founder van het Beleggingsinstituut. 

             Te veel beleggers laten geld liggen omdat ze opties niet of verkeerd gebruiken. Beleggingen kunnen veel beter renderen door effectief risicomanagement met opties. Concrete strategieën worden gepresenteerd en uitgelegd. Daarnaast wordt de gouden regel besproken die ervoor zorgt dat je altijd de beste put of call optie koopt wanneer je wilt handelen. Als uitsmijter wordt een actuele optie tip gegeven die 100% rendement kan opleveren in 7 dagen tijd. Niet missen dus!
             15 december - Professionele handel en Crypto: Sjoerd Rietberg - 19:30 uur
             Sjoerd is ex-CEO van Flow traders en heeft zijn vermogen verdiend in de handel.

             Inmiddels is hij investeerder in diverse bedrijven en kan in principe met financieel pensioen. Toch heeft hij nog een nieuwe uitdaging gevonden namelijk Crypto’s. Hij bedient institutionele beleggers met AGA capital en ETF’s die voor iedereen interessant zijn. Even opletten nu want het gaat over crypto’s en over handel. Welke crypto heeft de toekomst en waarom moet je crypto’s in je portefeuille hebben. Hoe kun je veilig meedoen met de “hype” en  hebben de criticasters straks buikpijn omdat ze de boot volledig gemist hebben? Sjoerd geeft antwoord. En oh ja, moet je nu wel of niet in Flow traders beleggen?
             12 januari - Onroerend goed: Taco de Groot - 19:30 uur

             Taco is ex-CEO van Vastned retail en heeft alles gezien als het om onroerend goed gaat. Hij heeft internationale ervaring, maar kent ook de Nederlandse markt op zijn duimpje.


             Wij hebben allemaal een huis nodig om in te wonen. Sommige hebben er meerdere. Maar is dat nu eigenlijk wel slim en renderen die wel zoals het moet. Zijn er betere onroeren goed beleggingen en hoe beoordeelt een professional een investering. Welke getallen doen ertoe en waar moet je opletten als je in stenen wil. Over onroerend goed kan Taco ons alles vertellen en dat gaat hij ook doen. Een spoiler vooraf. Op dit moment is alles te duur! Wanneer en waar komen er dan weer kansen Taco?

             19 januari - Venture capital: Santi Dominiquez (special guest - Engels) - 19:30 uur

             Onze internationale gast Santi is een succesvolle Spaanse ondernemer in biotech en hij behaalde een krankzinnig rendement. Nu is hij gestart met een eigen Venture Capital fonds en dat beloofd spektakel.

              

             Voor 100% rendement komt een echte VC niet uit zijn bed. Het moet een megaklapper zijn en Santi heeft er een aantal op het oog. Voor de goede orde het gaat niet over medicijnen maar over Life science. Santi verwacht dat de wereld drastisch gaat veranderen. Voedsel wordt straks gemaakt door een professor met een laptop en een vat vol fungi. De visie en kennis die Santi heeft is fantastisch en nog beter, hij gaat het live delen met de deelnemers. Schrijf deze datum met dikke chocoladeletters in je agenda. Dit is super interessant!

             26 januari - Goud en Zilver: Bart Brands - 19:30 uur

             Is na 5.000 jaar de glans van goud voorgoed verdwenen of komt er een revival. De believers in goud en zilver krijgen bijval van Goud Guru Bart Brands. Waarom blijft hij hardnekkig in goud geloven en is een belegging in zilver nog interessanter. Moeten wij met zijn allen het financiële systeem wantrouwen en wanneer komt de Big Bang?

             2 februari - Grondstoffen: Willem Middelkoop - 19:30 uur

             Moeten wij deze spreker nog introduceren?  Denk het niet wie kent Willem niet. Van journalist naar miljonair ontbreekt nog in zijn schrijvers oeuvre. Als manager van het Commodity Discovery fund doet hij dagelijks ontdekkingen. Benieuwd naar de echte gouden tip.

             Beleggen in grondstoffen is volatiel. Oftewel het beweegt heen en weer als een speer. Willem is van vele markten thuis en hij heeft altijd een uitgesproken visie. Fijn voor een belegger, maar levert het ook een mooi rendement op. Wij gaan hem kritisch en met respect ondervragen. Dat levert zeker vuurwerk op.

             9 februari - Het geheim van de beste beleggingsstrategie ooit - 19:30 uur

             De uitsmijter van Ultiem beleggen is de ultieme beleggingsstrategie. Wie was nou de beste belegger ooit en hoe ga je van €1.000 naar €13.6 miljoen in 20 jaar. De belegger en de strategie die bij dit fantastische resultaat hoorde wordt helaas niet geïnterviewd. Hij is miljardair en 84 jaar en doet een dutje. Maar wij zijn wakker en analyseren zijn strategie. Het goede nieuws, u kunt meedoen met een goede kopie van zijn methodiek. Last but definitely not least. Blokken dus in de agenda.

             Wat is de meest succesvolle beleggingsstrategie aller tijden en wie is de beste belegger ooit? Nee, het is niet Warren Buffett en zijn aanpak is totaal anders. Weinig beleggers weten wie hij is en wat hij deed. Helaas kunt u niet meer meedoen met de meest succesvolle belegger aller tijden. Toch is er een manier om uw vermogen te laten renderen zoals hij dat deed. De principes achter zijn strategie worden tijdens de laatste live les besproken. Dit is mindblowing!

             Extra Masterclasses

             Beleggen in Crypto - Valentino Cremon (Special guest - Engels)

             Geheim programma.

             Beleggen in Fintech/IT - Ruud Hendriks

             Ruud is ex-CEO van Endemol en kent John en Joop dus persoonlijk. Na zijn exit begon hij Start-up bootcamp en met succes.

             Hij heeft geïnvesteerd in start-ups wereldwijd en ontelbare start-ups gevolgd. Hij weet wat de nieuwe ontwikkelingen zijn en wat hot is of nog hotter wordt. Bent u een angel investor in spe kijk dan even met Ruud mee. Ruud is een zeer succesvolle belegger en met name geïnteresseerd in Technologie. Jaarlijks presenteert hij zijn visie op de toekomst. Als trendwatcher vragen wij hem het antwoordt op de vraag wat moeten wij doen met onze poen.

             Handelsgedrag - Lex Tabak

             Rendement maken begint in je hoofd. Verkeerd denken is verkeerd handelen en dat levert geen geld op. Wat moet je wel doen en hoe train je je brein richting resultaat? Lex gaat het ons allemaal vertellen want hij heeft ervoor doorgeleerd. Handelsgedrag en psychologie een niet te missen module van de training.

             Fundamentele analyse - Niels Koerts

             Niels is inmiddels bekend bij het grote IEX-publiek door zijn wekelijkse podcast. Niets is saaier dan een fundamentele analyse toch? Nou dacht het niet, want het is essentieel voor een selectie tussen kanshebbers en kneuzen. Hoe analyseert hij en waar moet je op letten en kan hij misschien en passant nog even uitleggen wat zijn top drie is voor 2023.

             Duurzaam beleggen - Loege Schilder

             Sustainability is een mode woord en alles lijkt duurzaam tegenwoordig. Toch kan het geen kwaad om kennis te hebben van bedrijven die duurzaam bezig zijn. Ze presteren namelijk beter op de beurs. Hoe weet je nu wat waarheid is en welke criteria doen er toe. Loege is bekend als columnist van IEX en was eigenaar van de grootste ETF-belegger van NL. Nu doet hij het duurzaam en presenteert ons een ideale portefeuille voor een betere toekomst.

             Macro-economie - Sander Boon

             Sander is politicoloog en bestudeert al vele jaren met een scherp oog de financiële markten. Hij is auteur van het boek En redacteur van de website Geotrendlines.

             Hij fileert de financiële markt en legt uit waarom wij op een vulkaan dansen. Zorg wel voor een goede kop koffie of een sterker drankje want simpel is het niet wat hij ons verteld. De liefhebber van macro-economie komt aan zijn trekken en gaat het interview even te snel dan heeft u als redding nog altijd de pauze knop.

             DE BELEGGERS TRAINING
             VAN HET JAAR

             EEN ONLINE TRAINING ZOALS JE NOG NOOIT HEBT GEZIEN

             Leren en inspiratie

             Woon 9 live online masterclass bij: leer de strategieën, systemen en insider geheimen die worden gebruikt door de beste experts in verschillende aspecten van het beleggen.

             Krijg toegang tot meer dan 30 uur aan gerichte masterclasses, exclusieve interviews en diepgaande discussies over de populairste onderwerpen van beleggen.

             Voor wie is de training?

             Iedereen die alles wil weten over welke vorm van beleggen dan ook krijgt nu een eenmalige en unieke kans. Denk je al (bijna) alles te weten over beleggen dan krijg je nu de kans om écht alles te leren. Krijg tips van supersuccesvolle handelaren en professionals en zelfs van ex CEO’s. Dit programma is uniek in Nederland dus mis het niet.

             Wil jij: 

             NU INSCHRIJVEN

             DE ALL-IN-ONE TICKETS OM MEER DAN 900+ DEELNEMERS TE JOINEN.
             START 24 NOVEMBER 2022

             EARLYBIRD

             TICKETS

             EARLYBIRD PRIJS

             €125

             NORMALE PRIJS

             €199

             BESPAAR NU 37%

             NOG MAAR:

             Dagen
             Uren
             Minuten
             Sec

             Wat zeggen de deelnemers?

             Jan Willem

             Deelnemer Trading Cursus

             Andre weet op een duidelijk manier, moeilijke materie uit te leggen. Turbo’s, Butterfly’s, Madiwodos , straddles en strangles komen allemaal aan bod. Het leuke is dat je mag meekijken in de keuken van het beleggen. Nu maar hopen dat ik het allemaal goed in de praktijk kan brengen.

             Bob

             Deelnemer Trading Cursus

             Veel dank voor de cursus van af afgelopen weken. Het was iedere keer weer een bad vol nieuwe kennis en op een heel sympathieke manier gepresenteerd.

             Cor

             Deelnemer Beleggen voor Beginners

             De trainingen hebben een logische opbouw en door de manier van trainen is het gemakkelijk om de geleerde theorie direct in de praktijk toe te passen.

             Jos-van-de-Werken_edited

             Jos

             Deelnemer Cursus Succesvol Beleggen

             Voor wie die stap wil zetten van gewone belegger naar een actievere trader kan ik Het Beleggingsinstituut van harte aanraden. Gemakkelijke trucjes om snel rijk te worden bestaan niet, there ain’t no such thing as a free lunch. De prijs die je zult moeten betalen is échte interesse, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen. Na ooit begonnen te zijn met eenvoudige producten als beleggingsfondsen, ben ik inmiddels ook behoorlijk actief met opties en futures, maar ik leer nog elke week bij.

             Kirsten

             Deelnemer Cursus Succesvol Beleggen

             Tijdens de cursus heb ik in 6 weken tijd mijn volledige manier van denken omtrent beleggen kunnen veranderen. Ik heb geleerd te kijken naar patronen en weet hoe ik mij nu moet indekken in risicovolle situaties. De optieconstructies die worden uitgelegd en ingenomen hebben mij geleerd dat aandelen beleggen veel veiliger kan dan dat ik hiervoor deed.

             img-review-fallback_edited

             Frank

             Deelnemer Trading Cursus

             Als belegger heb ik mij enorm laten verrassen door de corona crash in maart 2020 en ik was benieuwd of ik als belegger iets kon leren van traders. Het online traders traject vond ik een zeer leerzaam traject waarin in korte tijd de basisprincipes werden uitgelegd: o.a. hoe je kansen kunt spotten aan de hand van grafieken, hoe je als een trader moet denken en Dit traject heeft mij veel inzicht gegeven in waarom het zo moeilijk is om verlies te nemen en hoe ik dit in de toekomst beter zou kunnen aanpakken.