Verslag Trade Week

Voorbereiding, lap tops, platformen, cursushandboeken, schijfblokken, beamer, trainers , Beursplein 5 en vooral een flinke dosis motivatie, nieuwsgierigheid en energie… Het waren de ingrediënten waar de traders in spé mee startten op maandagochtend 8 april. “Een week lang volledig focussen op traden is wat de Trade Week misschien wel zo bijzonder en goed maakt. Thuis lukt zoiets als dit niet”, aldus Daan, één van de cursisten.

 

En inderdaad, een week lang volledig gericht zijn op traden is noodzakelijk om een trade plan op te zetten en deze te kunnen testen en in de praktijk te brengen. Dit maakt de Trade Week intensief en veel cursisten zijn dan ook overrompeld door hetgeen ze leren en doen. Juist vanwege de intensiteit is het enthousiasme zo belangrijk. “We weten dat we onze cursisten onder dompelen met set-ups, theorie, trade plannen en systemen. We willen ze immers naar een hoger niveau brengen. Maar als je dan hoort dat ze na een dag intensief bezig te zijn geweest op het Beursplein ze daarna alsnog thuis tot diep in de nacht door gaan met traden dan krijg je daar als trainer alleen nog maar meer  energie van”, aldus Rombout Höld.

Maar met reacties als “voordat ik hieraan begon had ik vooral kennis vanuit literatuur en nu heb ik ook geleerd om de vertaalslag naar de praktijk te maken” (Corné Snijders) en “de manier van lesgeven van André en Rombout is zo duidelijk, en voor iedereen bereikbaar. Ik ben hartstikke tevreden” (Dick Bos )was het alle intensiteit waard.

 

Nadat de Trade Week op vrijdagavond werd afgesloten in het Holland Casino (er moest immers toch een keer ‘gegokt’ worden) zijn de cursisten nog niet klaar. “Vanaf dit moment moeten ze het zelf doen en komt ac market het aan op hun eigen discipline. Het is de kunst om als trader je vast te houden aan je eigen plan. Helaas zien we veel cursisten op dit onderuit gaan. Om die reden hebben we coaching trajecten en speciale dagen waarop ze kunnen terug komen zodat we met hen kunnen analyseren en bijsturing geven wanneer het nodig is.”

Wilt u ook ervaren wat de Trade Week voor u kan betekenen?

Wordt opgeleid tot succesvolle trader