Cursus Trading

Betreed de wereld van professioneel handelen met onze intensieve Trading Training. Leer geavanceerde handelsstrategieën die gebruikt worden door experts in de financiële wereld. Ontdek de kunst van het daytraden, begrijp de kracht van technische analyse en meester de complexiteit van de beursvloer. In deze training duiken we diep in de wereld van trading, waar je leert hoe je slimme keuzes maakt in real-time marktomstandigheden. Of je nu nieuw bent in het vakgebied of je bestaande kennis wilt uitbreiden, onze Trading Training biedt je de tools en het inzicht om succesvol te handelen op de financiële markten. Bereid je voor op een leerzame reis en schrijf je vandaag nog in voor deze unieke kans om trading te omarmen en je financiële toekomst te transformeren.

Wat je leert

Trading cursus product afbeelding - André
€149,00
€ 249,95 40% korting!
Deze cursus omvat:
NRTO keurmerk certificaat
Training: Trading

Stap in de Wereld van Handelen: Leer de Kunst van Beleggen met Onze Trading Training!

Betreed de opwindende wereld van handelen met onze training en onthul de kunst van trading. Leer essentiële handelsvaardigheden, geavanceerde strategieën en de psychologie van de markt, waardoor je zelfverzekerd en deskundig kunt handelen en succes kunt behalen op de financiële markten.

Krijg een inkijkje in deze training

Trading cursus product afbeelding - André
Lesplan door bladeren

Bekijk wat andere zeggen over het Beleggingsinstituut

Het stappenplan om te beginnen met Traden

Educatie is een belangrijk onderdeel als je jezelf wilt gaan ontwikkelen. Al helemaal als je geen of weinig verstand hebt van trading. In deze training laat andere alle facetten zien die bij traden horen. Na deze training kunt u zelf goed en zelfverzekerd starten met traden.
Eenmalige betaling
€149,00 €249,95
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star half 50
Uitstekend beoordeeld op
Trustpilot logo

Bekijk wat andere deelnemers
van deze training vinden

André Brouwers

Maak kennis met jouw docent

André Brouwers | Trainer bij Beleggingsinstituut
Deze training wordt gegeven door André Brouwers. Hij is al meer dan 35 jaar actief op financiële markten en geeft al meer dan 20 jaar les over beleggen. De inzichten achter de schermen die hij heeft als doorgewinterde investeerder, trader en hedge fund manager, zijn van onmiskenbare waarde.

In deze training geeft André de complete blauwdruk voor het opzetten van een veilige en rendabele trading strategie, vanaf scratch.

Meest gestelde vragen

U kunt u laten adviseren door een van onze trainingsadviseurs indien u nog niet zeker weet welke training het beste bij u past. Als u dringende vragen heeft, kunt u direct telefonisch contact opnemen met ons via dit nummer: 020 – 2 601 602. Als u vraag wat minder dringend is of heeft u een theoretische vraag dan kunt u ons bereiken op info@beleggingsinstituut.nl
De training bevat 2 uur aan beeldmateriaal. U kunt de training op uw eigen tempo volgen. Omdat de trainingen opgenomen zijn kunt u de training zo vaak terugkijken als u wilt.
De Trading Training is speciaal ontworpen voor ervaren beleggers die hun kennis willen transformeren in doeltreffende handelsstrategieën. Deze training is bedoeld voor mensen die al een basisbegrip hebben van beleggen en nu actief willen worden in het handelsdomein. Of je nu een belegger bent die zijn horizon wil verbreden of een professional die zijn vaardigheden wil verfijnen, deze training biedt geavanceerde technieken, diepgaande marktanalyses en praktische ervaring om je te helpen zelfverzekerd te handelen. Als je op zoek bent naar een training die je helpt om met vertrouwen en precisie op de financiële markten te opereren, dan is deze cursus de ideale keuze voor jou.
Wij staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en om u te helpen waar dat nodig is. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 020 – 2 601 602 of op ons mailadres info@beleggingsinstituut.nl.
Na afronding van de Trading Training zijn deelnemers in staat geavanceerde handelsstrategieën toe te passen, technische analyse vaardig te hanteren en risicobeheer te optimaliseren. Je hebt real-time handelservaring opgedaan, waardoor je zelfverzekerd beslissingen kunt nemen in dynamische marktomstandigheden. Bovendien heb je psychologische weerbaarheid ontwikkeld, waardoor je je emoties beheerst en disciplinair kan handelen. Kortom, deelnemers hebben na de training de expertise om succesvol te handelen en winstgevend te beleggen op de financiële markten.
Wanneer u de training aanschaft krijgt u direct inloggegevens om in te loggen op ons portaal. U heeft een eigen account waarop u kunt inloggen met uw ontvangen gegevens, hier kunt u dan direct de training bekijken. Deze training zal voor altijd in uw account blijven staan. Hierdoor kunt u de training terugkijken wanneer u dat wilt.
Na afronding van deze training kunnen deelnemers hun expertise blijven ontwikkelen door lid te worden van ons exclusieve online jaarabonnement. Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot een schat aan voordelen, waaronder wekelijkse markt- en beursupdates, diepgaande marktanalyses, en actuele handelssignalen. Ook krijg je toegang tot 4 voorbeeld portefeuilles, waarin je met ons mee kunt kijken. Dit lidmaatschap biedt een continue leerervaring en ondersteuning, waardoor ze hun optiehandelsvaardigheden kunnen blijven verbeteren en hun financiële groei kunnen blijven stimuleren. Neem de volgende stap naar beleggingssucces en meld je nu aan voor ons exclusieve online Lidmaatschap!