Cursus Trading

Hoe je een “Persoonlijk Trading Plan” ontwikkeld die daadwerkelijk winst behaald – elke dag weer. Leer welke bouwstenen professionele handelaren gebruiken en hoe je een stevig fundament opzet om je persoonlijke tradingstrategie te ontwikkelen en met vertrouwen en succes te traden.

Trading
WAT JE KRIJGT ALS JE VANDAAG

TRADING TRAINING PROBEERT

149,-
(Originele prijs 249,- tijdelijk 100,- korting)
Klik op “Nu Aanmelden” om direct digitaal toegang te krijgen
NRTO keurmerk certificaat

Waarom wij het #1 Trustpilot beoordeelde beleggingsplatform zijn (25.000+ beleggers getraind)

Strategie

Ontwerp De Blauwdruk Van Jouw Eigen Succesvolle Tradingstrategie.

Stel je eens voor dat je als trader zonder enig plan en houvast de markt probeert te veroveren… niet wetende of je ooit winst zal maken of telkens weer verlies zal lijden. Ben je het zat om elke dag weer te gokken met je geld en wil je een concrete strategie die bij jou past?
Wij begrijpen dat er geen one-size-fits-all oplossing is, maar wij helpen traders wel bij het vinden van hun persoonlijke succesformule. In deze training leer je de stappen die nodig zijn om een doordacht en getest tradingplan te ontwikkelen, zodat je met meer vertrouwen en rust de markt kunt betreden en succesvolle trades kunt maken.

Een Effectief Trade Plan
Is Geen Magische Formule

We kennen allemaal wel die verhalen van traders die in een korte tijd een enorm rendement behalen.

Het lijkt wel alsof ze toverformules hebben gevonden waarmee ze de markt te slim af zijn.

 Maar laten we eerlijk zijn, er is geen magische formule om rijk te worden met traden.

Veel beginnende traders denken dat het behalen van rendement in traden vooral afhankelijk is van de juiste aandelen kopen en verkopen op het juiste moment.

Maar niks is minder waar…

 Zonder een goed plan ben je overgeleverd aan emoties en impulsieve beslissingen, die je in veel gevallen alleen maar geld kosten

De markt beweegt immers altijd anders dan je denkt en zonder een strategie om op terug te vallen kan het behalen van rendement een lange weg zijn.

Maar er is hoop…

IN ONZE TRAINING LEER JIJ HOE JE EEN IJZERSTERK HANDELSPLAN KAN OPSTELLEN EN HOE JE DIE SUCCESVOL UITVOERT.

Niet langer hoef je te improviseren en te gokken op de juiste koersbewegingen.

 Met een goed handelsplan kan je zelfverzekerd de markt betreden en rendement maken.

Een plan waarbij je je eigen succesfactoren identificeert…

Bepaalt welke stappen je moet zetten.

Je aan- en verkoopmomenten vastlegt.

Risico beheersing inbouwt…

En emoties op de juiste manier beheerst.

Een goed tradeplan is jouw blauwdruk voor een succesvolle toekomst als trader.

 Geen emoties meer, geen impulsieve beslissingen, maar een duidelijke en betrouwbare strategie.

That’s the way to do it.

Start vandaag met het ontwikkelen van jouw persoonlijke tradeplan om met vertrouwen en succes je financiële doelen te bereiken.

Gezien bij

Het Ontwikkelen Van Je Persoonlijke Tradeplan Hoeft Niet Meer Verwarrend Te Zijn

Start vandaag met het ontwikkelen van jouw persoonlijke tradeplan om met vertrouwen en succes je financiële doelen te bereiken.

Klaar Om Te Winnen Op De Beurs Met Een Professioneel Plan

Stel je voor dat je, na het volgen van deze training, exact weet hoe je een persoonlijk tradingplan op moet stellen en hoe je deze in de praktijk kunt toepassen om succesvolle trades te maken met volledig vertrouwen.

Je hebt geleerd welke stappen je moet zetten om een effectieve strategie te ontwikkelen en hoe je deze kunt testen om er zeker van te zijn dat deze voor jou werkt. Je weet hoe je jouw aan- en verkoopmomenten kunt bepalen en hoe je risico’s kunt beheersen tijdens het handelen. Je hebt geleerd om te gaan met emoties die vaak gepaard gaan met het handelen en kunt deze gebruiken om juist betere beslissingen te nemen.

Met de training “Traden” ben je klaar om zelfverzekerd en met succes te gaan handelen.

Wat doen wij als Beleggingsinstituut

Dit Is Waarom Deze Training
Voor Elke Trader Waardevol Is

Deze training is ontwikkeld voor elk niveau trader.

Onze training is speciaal ontwikkeld voor zowel startende als ervaren traders en biedt jou de kennis en vaardigheden om zelf een persoonlijk tradeplan te ontwikkelen. Het is voor iedereen cruciaal om een ijzersterk plan te hebben en deze toe te passen op zijn of haar beleggingen. Vooral als startende trader maak jij hiermee de meest ideale start.

Binnen 24 uur heb jij een ijzersterk tradeplan

Met de juiste begeleiding en informatie hoef het ontwikkelen van een tradeplan niet lang en verwarrend te zijn. In slechts 12 lessen leer jij van A tot Z alle onderdelen van een tradeplan te ontwikkelen zodat je direct aan de slag kan.

Is het de investering waard?

Er zijn weinig, misschien wel geen trainingen beschikbaar die de kleine investering meer dan waard zijn. Je leert de meest cruciale onderdelen van een tradeplan die full-time traders zelf gebruiken, zoals het analyseren van trend en trading ranges, het gebruik van “driehoeken”, het moving average en de RSI-indicator. Ook leer je jouw tradeplan te backtesten en het juiste money management van ervaren top trader André Brouwers… En nog veel meer!

 

Dit is geen “guru” cursus.

De meeste trading cursussen worden gegeven door guru’s, niet door echte vakexperts. Guru’s behalen een paar keer succes en verkopen dan direct een cursus die waarschijnlijk voor jou helemaal niet werkt. Bij het Beleggingsinstituut hebben we 35 jaar ervaring in de beleggingswereld en hebben we onze bewezen strategieën aan meer dan 25.000 cursisten geleerd om een betere belegger te worden.

Start vandaag met het ontwikkelen van jouw persoonlijke tradeplan om 
met vertrouwen en succes je financiële doelen te bereiken.

Waarom We Het #1 Trustpilot Beoordeelde Beleggingsplatform Zijn (25.000+ Beleggers Getraind)

Veel mensen staan sceptisch tegenover online beleggers trainingen, en terecht. Veel zogenaamde ‘guru’s’ kiezen aandelen op dezelfde manier als dat ze ezeltje-prik spelen – geblinddoekt. Bij het Beleggingsinstituut pakken we het anders aan. Dat is waarom al meer dan 10 jaar bestaan en meer dan 25.000 cursisten succesvol hebben leren beleggen met minder risico en een stabieler rendement. Het is ook de reden waarom we het #1 KiyOh beoordeelde beleggingsplatform in het land zijn.

Winst begint bij bescherming
Vroeger heeft Sem van Berkel me geholpen met “de put die moet”, nu is het André die me geleerd heeft: Winst begint met een beschermingsstrategie. Het Beleggingsinstituut is de basis voor succesvol beleggen en dat heeft mij geen windeieren gelegd.
5/5
Hans | Gouda
Beleggen in vriendschap…
Met een uitstekende kennis van André samen beleggen zonder te gokken, steeds gedekt door een combinatiestrategie. Daarbij een zeer degelijke beleggingsinfo en uitleg over het waarom en wat te verwachten valt. Het voelt als beleggen onder vrienden!!! Doe zo voort en nogmaals dank.
5/5
JP Willems | België
Een top training!
Ik heb genoten van de trainingen die ik de afgelopen periode gevolgd heb bij het Beleggingsinstituut. André is een echte vakman en heeft mij eindelijk op het juiste spoor gezet. Ik vind nu al meer rust bij mijn beleggingen en ben klaar voor de toekomst. Voor iedereen die iets wil gaan doen met beleggen, is het Beleggingsinstituut een echte aanrader!
5/5
Achmed | Purmerend
Ontmoet jouw docent

André Brouwers

Deze training wordt gegeven door André Brouwers. De inzichten achter de schermen die hij heeft als doorgewinterde investeerder, trader en hedge fund manager, zijn van onmiskenbare waarde.

Met meer dan 35 jaar ervaring helpt hij CEO’s van miljoenen bedrijven hun vermogen te groeien met een winnende portefeuille. André is een echte vakman.

Alles wat André weet over opties en de juiste methoden en strategie hebben we in deze training gestopt.

Het is een complete A tot Z blauwdruk voor het opzetten van een veilige en rendabele portefeuille met opties, vanaf scratch.

Er is geen betere manier om te leren beleggen met opties!

Start vandaag met het ontwikkelen van jouw persoonlijke tradeplan om met vertrouwen en succes je financiële doelen te bereiken.

André Brouwers

Onze IJzersterke
Double Trust’ Garantie

badge 2 200x181 1 Bewerkt

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Door onze jarenlange ervaring met het opleiden van beleggers weten we met welke informatie wij jou het beste kunnen helpen je beleggingskennis op korte en lange termijn te laten groeien.

badge 1 200x181 1 Bewerkt

TOPBELEGGER GARANTIE

Ons doel is om van jou een topbelegger te maken. Wij zijn er 100% van verzekerd dat als je met de juiste mindset met onze strategie aan de slag gaat, je met meer rust, stabiliteit en vertrouwen zal gaan beleggen.  

Lees wat 25.000 cursisten van ons vinden…

Eindelijk de hulp gekregen die ik nodig had
Ik heb jarenlang moeite gehad met beleggen, maar dankzij de mannen van het Beleggingsinstituut heb ik eindelijk grip op wat ik doe. Het Beleggingsinstituut heeft mij geholpen om een eigen strategie te vormen waarmee ik minder risico loop en nu een stabiel rendement kan realiseren.
5/5
Twan | Assen
Alert en Integer
Ik heb al jaren goede ervaringen met het Beleggingsinstituut. Ze reageren alert op marktfluctuaties en komen met een gedegen plan van aanpak. Vaak succesvol, maar ook wel eens niet. Dat hoort bij het beleggen en daar wordt heel open over gecommuniceerd. André Brouwers en zoon Tom zijn sympathiek in de omgang en maken op mij een integere indruk.
5/5
Huib | Eindhoven
Een praktijkgerichte training met goede balans tussen theorie en praktijk.
Het is een genoegen naar André te luisteren tijdens de trainingen. Hij staat als trainer boven de materie en heeft een heldere rechttoe rechtaan benadering van de markt en het grotere economische plaatje. André heeft een duidelijke visie en is in staat deze op zijn geheel eigen manier zonder poespas tijdens de trainingen over te brengen. Het lijkt mij voor iedere belegger interessant met de concepten van André kennis te maken.
5/5
Dick | Schoorl

Cursus Trading

Hoe je een “Persoonlijk Trading Plan” ontwikkeld die daadwerkelijk winst behaald – elke dag weer. Leer welke bouwstenen professionele handelaren gebruiken en hoe je een stevig fundament opzet om je persoonlijke tradingstrategie te ontwikkelen en met vertrouwen en succes te traden.

Trading
WAT JE KRIJGT ALS JE VANDAAG

TRADING TRAINING PROBEERT

149,-
(Originele prijs 249,- tijdelijk 100,- korting)

Klik op “Nu Aanmelden” om direct digitaal toegang te krijgen

NRTO keurmerk certificaat