Trade week

Het principe van trading is eenvoudig: Kopen en verkopen. En toch is het niet zo makkelijk.

Er zijn diverse succesverhalen van handelaren die miljonair zijn geworden met traden, maar voor de gemiddelde trader is het moeilijk om consistent rendement te behalen.

Wat gaat u leren?

 • U staat als trader de gehele week centraal. Bovendien staan deze hele week André Brouwers en Rombout Höld voor u klaar om u de kneepjes van het vak te leren

   

  Elke dag starten we met theorie, waarna we dit direct in de praktijk gaan toepassen. U maakt technische analyses, trade onder begeleiding en aan het eind van de dag maakt u een evaluatie. Zodoende leert u alle aspecten van het traden, maar ook van uzelf kennen.

   

  Bij de evaluatie komen de volgende vragen aan bod:

  • Wat ging er goed?
  • Wat ging er mis, en wat ging er goed mis?
  • Waar liggen uw sterke en zwakke punten?

  Door deze reflecties leert u te denken en handelen als een winnaar. In de tradeweek leert u van ons, u leert van de overige traders en u leert van uzelf.

Voor wie is de training bedoeld?

Deze training is voor iedereen die wil leren traden of zijn tradingsvaardigheden wilt verbeteren

Enige voorbereiding is wel noodzakelijk, bovendien is het belangrijk dat wij bekend zijn met uw kennisniveau.

 

Wat is inbegrepen?

 • Het handboek met daarin het behandelde lesmateriaal;
 • Succesvolle tradingmodellen;
 • Op alle trainingsdagen staat er een lunch-buffet voor u klaar
  (Er kan natuurlijk rekening worden gehouden met specifieke dieet-wensen)

 

Hoe lang duurt de training?

Vijf  volle dagen, van maandag tot en met vrijdag
Dagelijks van   10:00 – 17:30
Op vrijdag wordt de week in stijl afgesloten met een speciale activiteit inclusief diner

Beschrijving

Waarom?
Steeds meer mensen zijn op zoek naar rendement op hun geld. De meeste mensen sparen en werken voor hun geld. Maar hebben ze ook een plan hoe ze het geld voor hen kunnen laten werken? Wat zijn de mogelijkheden en hoe maak je een verantwoorde keuze? Er is heel veel informatie maar heel weinig educatie. En dus spaart Nederland zich langzaam arm. De kennis ontbreekt, maar de interesse is groot. Het Beleggingsinstituut brengt een oplossing door gratis educatie aan te bieden voor alle beleggers en spaarders.


Doel
Het doel van deze training is om u als belegger op te leiden in de wereld op traden. De kennis, ervaring en de inzichten die u krijgt moeten ervoor zorgen dat u zelfstandig kunt beginnen met beleggen.


Hoe?
Wij hebben een speciaal programma ontwikkeld waarbij wij de theorie direct aan de praktijk koppelen. In deze week leert u alle faceten omtrent traden, tevens zal er gekeken worden naar welke strategie interessant voor u kan zijn.

André Brouwers

“Helaas had ik geen trainer of coach die mij leerde wat ik moest doen. De eerste jaren heeft mij dat veel geld gekost. Ik deed maar wat en had geen aanpak. Soms ging dat goed met een lucky shot en dan dacht ik dat ik geweldig was. Vaak ging het echter ook mis en had ik geen idee wat ik aan het doen was. Ik was een ezel en stootte mij vaak aan dezelfde steen. In eerste instantie dacht ik dat ik de enige ezel was. Later bleek dat meer mensen de cyclus van vallen en opstaan doorlopen.”


Ik wil u samen met mijn collega’s graag opweg helpen.

André Brouwers

Inschrijven

Trade week

Op dit moment is er nog geen Trade Week gepland voor 2022.