Technische Analyse Cursus

Ga verder dan alleen “goed gokken” en leer de wetenschap achter Technische Analyses. Laat je niet langer misleiden door de beurs. Leer technische analyses te maken zoals een expert en ontdek de beste timeframes, koerspatronen en indicatoren om je rendement te verhogen.

Technische Analyse

WAT JE KRIJGT ALS JE VANDAAG

TECHNISCHE ANALYSE CURSUS PROBEERT

149,-
(Originele prijs 249,- tijdelijk 100,- korting)
Klik op “Nu Aanmelden” om direct digitaal toegang te krijgen
NRTO keurmerk certificaat

Waarom wij het #1 Trustpilot beoordeelde beleggingsplatform zijn (25.000+ beleggers getraind)

Strategie

Krijg Helder Zicht Op De Koers Met Een Technische Analyse

Ben jij moe van het missen van het perfecte koop- of verkoopmoment en het altijd maar nemen van de verkeerde beslissingen? Weet je niet hoe je technische analyses moet uitvoeren? En vraag jij je af waarom anderen wel succesvol zijn en jij niet? Dan hebben wij dé oplossing voor jou…
In onze training “Technische analyse” leren wij jou hoe je een de juiste optiegrieken en -constructies kunt maken en aan de hand daarvan het juiste aan- en verkoopmoment kunt bepalen. Geen gokwerk meer, maar een strategische aanpak gebaseerd op geteste indicatoren en koerspatronen met een hoge betrouwbaarheid die al duizenden cursisten gebruiken. Het beste van alles? Je kunt deze kennis direct toepassen…

Beleggen Zonder Technische Analyses Is Als Autorijden Zonder Stuur

Je zou toch niet zonder stuur in de auto stappen?

Dus waarom zou je dan zonder technische analyses gaan beleggen?

Je laat het lot bepalen waar jij terechtkomt, zonder enige controle te hebben.

 Gevaarlijk en onverantwoord.

Het kan goed gaan, maar de kans op een crash is groot.

Je weet niet welke kant je op gaat en of je überhaupt op de juiste weg zit.

 Het kan leiden tot hoge verliezen en je jaren achterstand opleveren…

Om jouw financiële doelen te bereiken.

Maar hier is de oplossing…

LEER TECHNISCHE ANALYSES TOEPASSEN EN GEBRUIK BETROUWBARE KOERSPATRONEN EN INDICATOREN OM JE KOERS TE BEPALEN.

Zo voorkom je dat jij onnodig verlies lijdt en kan je zelfverzekerd de weg inslaan naar winstgevende beleggingen.

In onze training Technische Analyses leren we je alle ins en outs, zodat jij nooit meer zonder stuur hoeft te rijden.

Je leert de belangrijkste koerspatronen en indicatoren te herkennen en te gebruiken om winst te maken.

Geen onverwachte wendingen meer, geen stress en minimaal verlies.

Het is tijd om de controle terug te nemen en te beleggen met het stuur in handen…

Verkrijgt de kennis en vaardigheden om een expert te worden in technische analyses en leer voor altijd betere beleggingsbeslissingen te nemen.

Gezien bij

Eenvoudige Technische Analyse Training Met Bewezen Indicatoren En Koerspatronen

Verkrijgt de kennis en vaardigheden om een expert te worden in technische analyses en leer voor altijd betere beleggingsbeslissingen te nemen.

Leer De Taal Van De Beurs Spreken En Maak Technische Analyses Op Autopilot

Stel je voor dat je elke keer wanneer je een beleggingsbeslissing moet nemen, weet wat je moet doen. Geen twijfel meer, geen onzekerheid.

Dankzij onze training “Technische Analyse” weet jij hoe je de markt moet analyseren en wanneer je moet handelen. Je kan koerspatronen en indicatoren met betrouwbaarheid herkennen en weet precies wanneer je winst of verlies moet nemen. Je handelt nu op basis van feiten, en niet op basis van emoties of een onderbuikgevoel.

Met deze kennis ben je in staat om jouw beleggingsportefeuille op een professionele manier te beheren.

Beleggen is niet langer gokken, maar een strategie waar jij controle over hebt.

Wat doen wij als Beleggingsinstituut

Meest Gestelde Vragen Mythes

Analyses zijn alleen voor professionele traders…

Het is een veelvoorkomend misverstand dat analyses alleen voor professionele traders zijn. Iedereen kan leren om technische analyses te maken en deze toe te passen op zijn of haar beleggingen. Onze training is speciaal ontwikkeld voor de gewone belegger en biedt jou de kennis en vaardigheden om zelf eenvoudig analyses te maken.

Het is teveel werk om al die grafieken te bekijken

Het is waar dat er veel informatie beschikbaar is, maar met onze training leren wij je om de juiste indicatoren te selecteren en om deze snel te kunnen analyseren. Zo hoeft je niet alles te volgen, maar kan je gericht te werk gaan.

Het verleden biedt toch geen garantie voor de toekomst?

Hoewel het verleden geen garantie biedt voor de toekomst, is het wel een goede indicator. Door het analyseren van historische koersen en patronen krijg je meer inzicht in de ontwikkeling van een aandeel en kan jij je beter inschatten hoe het zich in de toekomst zal gedragen.

 

Ik heb geen tijd om een training te volgen…

Deze training is online en kan op je eigen tempo gevolgd worden. Je kunt de modules op elk moment bekijken en pauzeren wanneer je wilt. Bovendien is de training ontworpen om zo praktisch en efficiënt mogelijk te zijn, zodat je snel de kennis en vaardigheden kunt opdoen die je nodig hebt.

Verkrijgt de kennis en vaardigheden om een expert te worden in technische analyses 
en leer voor altijd betere beleggingsbeslissingen te nemen.

Waarom We Het #1 Trustpilot Beoordeelde Beleggingsplatform Zijn (25.000+ Beleggers Getraind)

Veel mensen staan sceptisch tegenover online beleggers trainingen, en terecht. Veel zogenaamde ‘guru’s’ kiezen aandelen op dezelfde manier als dat ze ezeltje-prik spelen – geblinddoekt. Bij het Beleggingsinstituut pakken we het anders aan. Dat is waarom al meer dan 10 jaar bestaan en meer dan 25.000 cursisten succesvol hebben leren beleggen met minder risico en een stabieler rendement. Het is ook de reden waarom we het #1 KiyOh beoordeelde beleggingsplatform in het land zijn.

Winst begint bij bescherming
Vroeger heeft Sem van Berkel me geholpen met “de put die moet”, nu is het André die me geleerd heeft: Winst begint met een beschermingsstrategie. Het Beleggingsinstituut is de basis voor succesvol beleggen en dat heeft mij geen windeieren gelegd.
5/5
Hans | Gouda
Beleggen in vriendschap…
Met een uitstekende kennis van André samen beleggen zonder te gokken, steeds gedekt door een combinatiestrategie. Daarbij een zeer degelijke beleggingsinfo en uitleg over het waarom en wat te verwachten valt. Het voelt als beleggen onder vrienden!!! Doe zo voort en nogmaals dank.
5/5
JP Willems | België
Een top training!
Ik heb genoten van de trainingen die ik de afgelopen periode gevolgd heb bij het Beleggingsinstituut. André is een echte vakman en heeft mij eindelijk op het juiste spoor gezet. Ik vind nu al meer rust bij mijn beleggingen en ben klaar voor de toekomst. Voor iedereen die iets wil gaan doen met beleggen, is het Beleggingsinstituut een echte aanrader!
5/5
Achmed | Purmerend
Ontmoet jouw docent

André Brouwers

Deze training wordt gegeven door André Brouwers. De inzichten achter de schermen die hij heeft als doorgewinterde investeerder, trader en hedge fund manager, zijn van onmiskenbare waarde.

Met meer dan 35 jaar ervaring helpt hij CEO’s van miljoenen bedrijven hun vermogen te groeien met een winnende portefeuille. André is een echte vakman.

Alles wat André weet over opties en de juiste methoden en strategie hebben we in deze training gestopt.

Het is een complete A tot Z blauwdruk voor het opzetten van een veilige en rendabele portefeuille met opties, vanaf scratch.

Er is geen betere manier om te leren beleggen met opties!

Verkrijgt de kennis en vaardigheden om een expert te worden in technische analyses en leer voor altijd betere beleggingsbeslissingen te nemen.

André Brouwers

Onze IJzersterke
Double Trust’ Garantie

badge 2 200x181 1 Bewerkt

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Door onze jarenlange ervaring met het opleiden van beleggers weten we met welke informatie wij jou het beste kunnen helpen je beleggingskennis op korte en lange termijn te laten groeien.

badge 1 200x181 1 Bewerkt

TOPBELEGGER GARANTIE

Ons doel is om van jou een topbelegger te maken. Wij zijn er 100% van verzekerd dat als je met de juiste mindset met onze strategie aan de slag gaat, je met meer rust, stabiliteit en vertrouwen zal gaan beleggen.  

Lees wat 25.000 cursisten van ons vinden…

Eindelijk de hulp gekregen die ik nodig had
Ik heb jarenlang moeite gehad met beleggen, maar dankzij de mannen van het Beleggingsinstituut heb ik eindelijk grip op wat ik doe. Het Beleggingsinstituut heeft mij geholpen om een eigen strategie te vormen waarmee ik minder risico loop en nu een stabiel rendement kan realiseren.
5/5
Twan | Assen
Alert en Integer
Ik heb al jaren goede ervaringen met het Beleggingsinstituut. Ze reageren alert op marktfluctuaties en komen met een gedegen plan van aanpak. Vaak succesvol, maar ook wel eens niet. Dat hoort bij het beleggen en daar wordt heel open over gecommuniceerd. André Brouwers en zoon Tom zijn sympathiek in de omgang en maken op mij een integere indruk.
5/5
Huib | Eindhoven
Een praktijkgerichte training met goede balans tussen theorie en praktijk.
Het is een genoegen naar André te luisteren tijdens de trainingen. Hij staat als trainer boven de materie en heeft een heldere rechttoe rechtaan benadering van de markt en het grotere economische plaatje. André heeft een duidelijke visie en is in staat deze op zijn geheel eigen manier zonder poespas tijdens de trainingen over te brengen. Het lijkt mij voor iedere belegger interessant met de concepten van André kennis te maken.
5/5
Dick | Schoorl

Technische Analyse Cursus

Ga verder dan alleen “goed gokken” en leer de wetenschap achter Technische Analyses. Laat je niet langer misleiden door de beurs. Leer technische analyses te maken zoals een expert en ontdek de beste timeframes, koerspatronen en indicatoren om je rendement te verhogen.

Technische Analyse

WAT JE KRIJGT ALS JE VANDAAG

TECHNISCHE ANALYSE CURSUS PROBEERT

149,-
(Originele prijs 249,- tijdelijk 100,- korting)
Klik op “Nu Aanmelden” om direct digitaal toegang te krijgen
NRTO keurmerk certificaat