Cursus Technische Analyse

Verdiep je in de wereld van technische analyse met onze exclusieve training. Ontdek de kracht van grafieken, patronen en indicatoren om nauwkeurige voorspellingen te doen en weloverwogen beslissingen te nemen op de financiële markten. Of je nu een beginnende belegger bent die de basis wil leren of een ervaren handelaar die zijn vaardigheden wil verfijnen, deze training biedt diepgaande inzichten en praktische kennis om je te helpen slimmer te investeren en consistente winst te behalen. Duik in de wereld van technische analyse en transformeer je beleggingsstrategieën vandaag nog!

Wat je leert

Technische analyse product afbeelding - André
€149,00
€ 249,95 40% korting!
Deze cursus omvat:
NRTO keurmerk certificaat
Training: Technische Analyse

Handel Slimmer, Verdien Meer: Ontdek Onze Technische Analyse Training met André Brouwers!

Verbeter je beleggingsvaardigheden met onze Technische Analyse Training, geleid door de deskundige André Brouwers. Leer geavanceerde technieken om marktbewegingen te voorspellen, slimme handelsbeslissingen te nemen en je winstpotentieel te maximaliseren. Ontdek de strategieën die professionals gebruiken en transformeer je beleggingsresultaten vandaag nog!

Krijg een inkijkje in deze training

Technische analyse product afbeelding - André
Lesplan door bladeren

Bekijk wat andere zeggen over het Beleggingsinstituut

Het stappenplan om technische analyse onder de knie te krijgen

Opleiding speelt een cruciale rol bij persoonlijke ontwikkeling, vooral als je weinig kennis hebt van technische analyse in belggen of trading. Onze Technische Analyse Training belicht alle essentiële aspecten van het handelen. Na deze training ben je volledig voorbereid en zelfverzekerd om zelfstandig aan de slag te gaan met technische analyse in de wereld van trading.
Eenmalige betaling
€149,00 €249,95
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star half 50
Uitstekend beoordeeld op
Trustpilot Logo 2022.svg

Bekijk wat andere deelnemers
van deze training vinden

André Brouwers

Maak kennis met jouw docent

André Brouwers | Trainer bij Beleggingsinstituut
Deze training wordt gegeven door André Brouwers. Hij is al meer dan 35 jaar actief op financiële markten en geeft al meer dan 20 jaar les over beleggen. De inzichten achter de schermen die hij heeft als doorgewinterde investeerder, trader en hedge fund manager, zijn van onmiskenbare waarde. In deze training geeft André je de handvatten om technische analyse onder de knie te krijgen. Besluit jou aankoop voortaan op basis van onderbouwde technische analyse.

Meest gestelde vragen

U kunt u laten adviseren door een van onze trainingsadviseurs indien u nog niet zeker weet welke training het beste bij u past. Als u dringende vragen heeft, kunt u direct telefonisch contact opnemen met ons via dit nummer: 020 – 2 601 602. Als u vraag wat minder dringend is of heeft u een theoretische vraag dan kunt u ons bereiken op info@beleggingsinstituut.nl
De training bevat 4,5 uur aan beeldmateriaal. U kunt de training op uw eigen tempo volgen. Omdat de trainingen opgenomen zijn kunt u de training zo vaak terugkijken als u wilt.
De Technische Analyse Training is ideaal voor zowel beginnende beleggers die hun kennis willen uitbreiden als voor ervaren handelaren die hun vaardigheden in technische analyse willen verfijnen. Deze training is ontworpen voor iedereen die de complexe wereld van technische analyse wil begrijpen en effectief wil kunnen toepassen bij het nemen van beleggingsbeslissingen. Of je nu nieuw bent in de financiële wereld of al enige ervaring hebt, deze training biedt waardevolle inzichten en praktische technieken om je te helpen succesvol te zijn in de wereld van beleggen.
Wij staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en om u te helpen waar dat nodig is. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 020 – 2 601 602 of op ons mailadres info@beleggingsinstituut.nl.
Na afronding van de Technische Analyse Training zijn deelnemers in staat om diepgaande marktinzichten te verkrijgen, nauwkeurige voorspellingen te doen en effectieve handelsbeslissingen te nemen. Ze hebben geleerd risico’s te beheren en kunnen verschillende handelsstrategieën optimaliseren op basis van technische analyse. Deze vaardigheden stellen hen in staat om met vertrouwen en succes te handelen op de financiële markten, wat leidt tot een verbeterde beleggingservaring en betere handelsresultaten.
Wanneer u de training aanschaft krijgt u direct inloggegevens om in te loggen op ons portaal. U heeft een eigen account waarop u kunt inloggen met uw ontvangen gegevens, hier kunt u dan direct de training bekijken. Deze training zal voor altijd in uw account blijven staan. Hierdoor kunt u de training terugkijken wanneer u dat wilt.
Na afronding van deze training kunnen deelnemers hun expertise blijven ontwikkelen door lid te worden van ons exclusieve online jaarabonnement. Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot een schat aan voordelen, waaronder wekelijkse markt- en beursupdates, diepgaande marktanalyses, en actuele handelssignalen. Ook krijg je toegang tot 4 voorbeeld portefeuilles, waarin je met ons mee kunt kijken. Dit lidmaatschap biedt een continue leerervaring en ondersteuning, waardoor ze hun optiehandelsvaardigheden kunnen blijven verbeteren en hun financiële groei kunnen blijven stimuleren. Neem de volgende stap naar beleggingssucces en meld je nu aan voor ons exclusieve online Lidmaatschap!