Strategie training

Stap binnen in de wereld van succesvol beleggen met onze exclusieve Strategie Training van Het Beleggingsinstituut. Leer grondige marktanalyse, effectieve risicobeheersing, optimale portefeuille diversificatie, het gebruik van geavanceerde beleggingstools en begrijp de psychologie van beleggen. Klaar om je financiële toekomst te transformeren? Neem de controle over je beleggingen en ontdek de geheimen van winstgevend beleggen vandaag nog. Start nu jouw reis naar financiële groei!

Wat je leert

Strategie training product afbeelding - André
€499,-
€ 699,- 30% korting!
Deze cursus omvat:
NRTO keurmerk certificaat
Training: Strategie Training

Maximaliseer Je Winst en Minimaliseer je risico's: Ontdek het Geheimen van Succesvol Beleggingsinstituut Strategie!

Leer doelgerichte technieken, onthul insidergeheimen, maximaliseer je winstpotentieel door de beproefde strategieën die we onthullen en beperk je risico’s door middel van onze strategie. Deze training is jouw sleutel tot succesvol beleggen en het behalen van jouw financiële doelen.”

Krijg een inkijkje in deze training

Strategie training product afbeelding - André
Lesplan door bladeren

Bekijk wat andere zeggen over het Beleggingsinstituut

Leer voor eens en altijd de succesvolle Beleggingsinstituut Strategie!

Educatie is een belangrijk onderdeel als je jezelf wilt gaan ontwikkelen. Al helemaal als je zelf geen strategie hebt of misschien heb je wel een strategie, maar is deze niet succesvol. In deze cursus krijg je alle inzichten van de strategie die wij al meer dan 30 jaar succesvol gebruiken. Start nu en wordt ook een succesvolle belegger/trader.
Eenmalige betaling
€499,- €699,-
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star half 50
Uitstekend beoordeeld op
Trustpilot logo

Bekijk wat andere deelnemers
van deze training vinden

André Brouwers

Maak kennis met jouw docent

André Brouwers | Trainer bij Beleggingsinstituut
Deze training wordt gegeven door André Brouwers. Hij is al meer dan 35 jaar actief op financiële markten en geeft al meer dan 20 jaar les over beleggen. De inzichten achter de schermen die hij heeft als doorgewinterde investeerder, trader en hedge fund manager, zijn van onmiskenbare waarde.

In deze training geeft André de complete blauwdruk voor het opzetten van een veilige en rendabele strategie met opties, vanaf scratch.

Meest gestelde vragen

U kunt u laten adviseren door een van onze trainingsadviseurs indien u nog niet zeker weet welke training het beste bij u past. Als u dringende vragen heeft, kunt u direct telefonisch contact opnemen met ons via dit nummer: 020 – 2 601 602. Als u vraag wat minder dringend is of heeft u een theoretische vraag dan kunt u ons bereiken op info@beleggingsinstituut.nl
De training bevat 3 uur aan beeldmateriaal. U kunt de training op uw eigen tempo volgen. Omdat de trainingen opgenomen zijn kunt u de training zo vaak terugkijken als u wilt.
Ja. Deze training is geschikt voor iedereen die op een juiste manier wil gaan beleggen. U bent waarschijnlijk hier omdat u moeite heeft met het ontwikkelen van een winstgevende strategie. Daar is deze training precies voor bedoeld, wij ontleden onze volledige strategie waardoor u exact kunt mee kijken met wat wij doen. Zo kunt ook u een succesvolle belegger worden.
Wij staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en om u te helpen waar dat nodig is. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 020 – 2 601 602 of op ons mailadres info@beleggingsinstituut.nl.
Na het volgen van deze training heeft u de benodigde kennis om een eigen beleggingsstrategie te ontwikkelen door middel van opties. De fouten die 90% van de beleggers maakt zult u na het volgen van deze training niet maken. U kunt uw kennis direct toepassen in de praktijk en u zult geen onnodige risico’s meer lopen over uw portefeuille.
Wanneer u de training aanschaft krijgt u direct inloggegevens om in te loggen op ons portaal. U heeft een eigen account waarop u kunt inloggen met uw ontvangen gegevens, hier kunt u dan direct de training bekijken. Deze training zal voor altijd in uw account blijven staan. Hierdoor kunt u de training terugkijken wanneer u dat wilt.
Mocht u na deze training uzelf verder willen verbeteren op het gebied van beleggen en trading, dan hebben wij meerdere keuzes voor  u. Op de pagina https://www.beleggingsinstituut.nl/cursus-beleggen/ vindt u alle trainingen en cursussen die wij aanbieden. Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen of willen weten welke training het beste bij u past, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Onze trainingsadviseurs staan klaar om u te helpen.