De Strategie Cursus

Ontdek de ‘BI-Strategie’ die 25.000+ beleggers helpt om stabiel rendement te behalen (met minder risico)
Zonder kennis van zeiltechnieken is het riskant om de zeeën te trotseren, net zoals het is met beleggen. Begrijp dat je je kan verzekeren van grote verliezen en je daadwerkelijk een stabiel rendement kan behalen ongeacht de marktomstandigheden.
Strategie Cursus pakket

DE STRATEGIE CURSUS

Krijg direct toegang tot de online strategie cursus en leer onze ‘BI Strategie’ en leer voor eens en altijd hoe je met vertrouwen en consistentie je portefeuille zelf kunt beheren.
499,-
(Originele prijs 699,- tijdelijk 200,- korting)

Klik op “Nu Aanmelden” om direct digitaal toegang te krijgen

NRTO keurmerk certificaat

Waarom wij het #1 Trustpilot beoordeelde beleggingsplatform zijn (25.000+ beleggers getraind)

Stel je voor dat jij je ochtendkoffie nipt tijdens een market crash en je maakt je nergens zorgen over!

Kan dat? Ja dat kan? Wil je een stabiel rendement maken met je geld op de aandelenmarkt? Maar wil je geen groot risico lopen en niet onbewust je vermogen op het spel zetten? Zonder bang te zijn dat er een dip komt of dat je elke dag de koersen moet controleren? Dan hebben wij goed nieuws…

Het Beleggingsinstituut, het nummer 1 KiyOh gewaardeerde expertisecentrum om te leren beleggen in Nederland. Wij leren beleggers hoe je consistent rendement kan behalen met een bewezen strategie – zelfs in een dalende markt en zonder daar een groot risico mee te lopen. Deze strategie maakt het mogelijk om stabiel rendement te genereren.

Investeer in jezelf en we leren je een ‘Market-Proof’ Strategie die niet alleen maar afhankelijk is van een stijgende markt

Simpel – je gebruikt onze bewezen ‘BI-Strategie’ die meer houvast en structuur biedt, ook in een dalende markt. Een wereldwijde pandemie met lockdowns die zich over de wereld verspreidt, Crypto’s die op en neer gaan als een jojo, inflatie die de pan uit rijst. Hoe kun je nog structureel rendement behalen als de wereld zo onzeker is? 

Leer aan de hand van onze blauwdruk hoe door middel van onze strategie je het juiste risicomanagement toepast en met minder risico een stabiel rendement kunt behalen. Ook leer je hoe een defensieve en offensieve portefeuille eruit ziet, hoe je zelf je risico’s kunt managen. Je leert hoe je door middel van opties en de 3 M’s een gebalanceerde portefeuille opzet. We leren je onze strategie die je helpt om anders te denken en te doen zodat ook jij een stabiel rendement kunt behalen.

Begin direct en leer de bewezen ‘BI-Strategie’ van het #1 Beleggingsinstituut. 25.000+ cursisten gingen je voor, op weg naar consistent rendement met minder risico.

Bewijs van bestaande klanten...

Behaal structureel rendementen waar traditionele Strategieën tekort schieten

Traditionele strategieën om een groter vermogen te creëren zijn kwetsbaar. Zoals sparen waarbij je geld elke dag minder waard wordt door inflatie, of lange termijn beleggen waarbij je afhankelijk bent van een stijgende markt en te maken hebt met drawdowns van soms wel 62%. Of het spreiden van je portefeuille waarbij je vermogen in tijden van crisis gespreid daalt en geen harde bescherming biedt en het enkel meebeweegt met de economie (ook als die daalt!).

Het concept van onze ‘BI-Strategie’ is eenvoudig – we gebruiken een combinatie van een defensieve en offensieve portefeuille en dekken onze risico’s keihard af. Zo behaalden wij in onze voorbeeld portefeuilles gemiddeld +9,9%* defensief tot +19,95%* offensief en laten we zien hoe je zelf je risico’s bepaalt om je portefeuille te beschermen tegen dalingen, crisis en paniek in de markt. Je hoeft geen trade-wizard of beursgenie te zijn. In slechts 12 online lessen leggen we je alles van A tot Z uit.

 

*Behaalde rendementen zijn geen garantie voor de toekomst.

Wat doen wij als Beleggingsinstituut

Gezien bij

We weten wat je denkt

Is deze training geschikt voor mij?

Ja. Of je nu een belegger bent die net begint of al jaren actief bent, je bent waarschijnlijk hier omdat je het maximale resultaat wilt behalen en grip wil hebben op je geld. Deze training is voor iedereen die houvast en structuur zoekt.

Ik heb er de tijd niet voor?

Dat maakt niet uit. Alles waar je succesvol mee wilt worden kost tijd, dus ook succesvol beleggen. Het lijkt ons niet meer dan logisch dat je tijd besteed aan de euro’s waar je zo hard voor gewerkt hebt. De training kunt je in jouw eigen tempo doorlopen binnen 8 uur. 

Wat als de markt daalt of crasht?

Dat maakt met de jusite bescherming niet uit. Onze strategie is ‘market-proof’, wat inhoudt dat we de verliezen weten te beperken op het moment dat je verkeerd zit. Soms kan je zelfs verdienen aan een daling of crash. Bespaar tijd, geld en kopzorgen door het vermijden van alle fouten die wij al hebben gemaakt tijdens het jaren lang ontwikkelen van onze winnende strategie. 

Is het risico te groot?

Nee. Het managen van je risico is cruciaal als je een succesvolle belegger wilt zijn. In onze training leren we je juist hoe je met minder risico hetzelfde of zelfs meer rendement kunt behalen ten opzichte van traditionele kwetsbare manieren van beleggen.

Is dit wéér zo’n ‘Guru’ cursus?

Nee, guru’s komen en gaan. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring op internationale financiële markten.  Wij gebruiken en ontwikkelen zelf de ‘BI-strategie’ al meer dan 10 jaar en hebben een gemiddeld rendement behaald van +9,90% op onze defensieve voorbeeld portefeuille en +19,5% op onze offensieve voorbeeld portefeuille. Deze training is praktijkgericht en tijdens de training krijg je inzicht tot onze blauwdruk. Bewijs genoeg toch?

*Behaalde rendementen zijn geen garantie voor de toekomst.

Begin direct en leer de bewezen ‘BI-Strategie’ van het #1 Beleggingsinstituut. 25.000+ cursisten gingen je voor, op weg naar consistent rendement met minder risico.

Hoe ziet de cursus eruit?

Bekijk een sneakpeak van de cursus

Het beeldmateriaal heeft een duur van ongeveer 2 uur en 30 minuten.

Waarom We Het #1 Trustpilot Beoordeelde Beleggingsplatform Zijn (25.000+ Beleggers Getraind)

Veel mensen staan sceptisch tegenover online beleggers trainingen, en terecht. Veel zogenaamde ‘guru’s’ kiezen aandelen op dezelfde manier als dat ze ezeltje-prik spelen – geblinddoekt. Bij het Beleggingsinstituut pakken we het anders aan. Dat is waarom al meer dan 10 jaar bestaan en meer dan 25.000 cursisten succesvol hebben leren beleggen met minder risico en een stabieler rendement. Het is ook de reden waarom we het #1 KiyOh beoordeelde beleggingsplatform in het land zijn.

Winst begint bij bescherming
Vroeger heeft Sem van Berkel me geholpen met “de put die moet”, nu is het André die me geleerd heeft: Winst begint met een beschermingsstrategie. Het Beleggingsinstituut is de basis voor succesvol beleggen en dat heeft mij geen windeieren gelegd.
5/5
Hans | Gouda
Beleggen in vriendschap…
Met een uitstekende kennis van André samen beleggen zonder te gokken, steeds gedekt door een combinatiestrategie. Daarbij een zeer degelijke beleggingsinfo en uitleg over het waarom en wat te verwachten valt. Het voelt als beleggen onder vrienden!!! Doe zo voort en nogmaals dank.
5/5
JP Willems | België
Een top training!
Ik heb genoten van de trainingen die ik de afgelopen periode gevolgd heb bij het Beleggingsinstituut. André is een echte vakman en heeft mij eindelijk op het juiste spoor gezet. Ik vind nu al meer rust bij mijn beleggingen en ben klaar voor de toekomst. Voor iedereen die iets wil gaan doen met beleggen, is het Beleggingsinstituut een echte aanrader!
5/5
Achmed | Purmerend

Leer stap voor stap de complete blauwdruk van de uitvinder zelf

Deze training wordt gegeven door André Brouwers. De inzichten achter de schermen die hij heeft als doorgewinterde investeerder, trader en hedge fund manager, zijn van onmiskenbare waarde. Met meer dan 35 jaar ervaring helpt hij o.a. CEO’s van miljoenen bedrijven hun vermogen te laten groeien met een winnende portefeuille. André is vijfvoudig winnaar van het grootste Nederlandse beleggersdebat, gekozen door een publieksjury van meer dan 10.000 beleggers.

Wij van het beleggingsinstituut hebben veel tijd geïnvesteerd in het ontwikkelen van deze training. Alle kennis en ervaringen van André is gecomprimeerd en aanwezig in deze training. Het is een complete training voor het opzetten van een veilige en rendabele portefeuille, vanaf scratch. Het is onze missie om beleggers zoals jij te helpen een betere belegger te worden.

Begin direct en leer de bewezen ‘BI-Strategie’ van het #1 Beleggingsinstituut. 25.000+ cursisten gingen je voor, op weg naar consistent rendement met minder risico.

André Brouwers
André Brouwers – Oprichter en eigenaar

Dit is hoe je direct kunt beginnen

1. Meld je aan voor de training

Registreer je vandaag en begin direct met de training. Zodat je zelfstandig kunt beleggen met een kant-en-klare aanpak en strategie.

2. Leer In 12 online lessen

In 12 video modules leer je aan de hand van de 3M methode stap-voor-stap hoe risico-management werkt, waarom money-management essentieel is en hoe je strategische posities inneemt.

3. Ervaar rust in je portefeuille

Pas onze strategie toe zodat je net zoals 25.000+ andere cursisten met rust, stabiliteit en consistentie kunt beleggen.

Begin direct en leer de bewezen ‘BI-Strategie’ van het #1 Beleggingsinstituut. 25.000+ cursisten gingen je voor, op weg naar consistent rendement met minder risico.

Onze IJzersterke ‘Double Trust’ Garantie

badge 2 200x181 1

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Ons doel is om van jou een topbelegger te maken. Wij zijn er 100% van verzekerd dat als je met de juiste mindset met onze strategie aan de slag gaat, je met meer rust, stabiliteit en vertrouwen zal gaan beleggen.  

badge 1 200x181 1

TOPBELEGGER GARANTIE

Door onze jarenlange ervaring met het opleiden van beleggers weten we met welke informatie wij jou het beste kunnen helpen je beleggingskennis op korte en lange termijn te laten groeien.

Lees wat 25.000 cursisten van ons vinden…

Eindelijk de hulp gekregen die ik nodig had
Ik heb jarenlang moeite gehad met beleggen, maar dankzij de mannen van het Beleggingsinstituut heb ik eindelijk grip op wat ik doe. Het Beleggingsinstituut heeft mij geholpen om een eigen strategie te vormen waarmee ik minder risico loop en nu een stabiel rendement kan realiseren.
5/5
Twan | Assen
Alert en Integer
Ik heb al jaren goede ervaringen met het Beleggingsinstituut. Ze reageren alert op marktfluctuaties en komen met een gedegen plan van aanpak. Vaak succesvol, maar ook wel eens niet. Dat hoort bij het beleggen en daar wordt heel open over gecommuniceerd. André Brouwers en zoon Tom zijn sympathiek in de omgang en maken op mij een integere indruk.
5/5
Huib | Eindhoven
Een praktijkgerichte training met goede balans tussen theorie en praktijk.
Het is een genoegen naar André te luisteren tijdens de trainingen. Hij staat als trainer boven de materie en heeft een heldere rechttoe rechtaan benadering van de markt en het grotere economische plaatje. André heeft een duidelijke visie en is in staat deze op zijn geheel eigen manier zonder poespas tijdens de trainingen over te brengen. Het lijkt mij voor iedere belegger interessant met de concepten van André kennis te maken.
5/5
Dick | Schoorl

De Strategie Cursus

Ontdek de ‘BI-Strategie’ die 25.000+ beleggers helpt om stabiel rendement te behalen (met minder risico)
Zonder kennis van zeiltechnieken is het riskant om de zeeën te trotseren, net zoals het is met beleggen. Begrijp dat je je kan verzekeren van grote verliezen en je daadwerkelijk een stabiel rendement kan behalen ongeacht de marktomstandigheden.
Strategie Cursus pakket

DE STRATEGIE CURSUS

Krijg direct toegang tot de online strategie cursus en leer onze ‘BI Strategie’ en leer voor eens en altijd hoe je met vertrouwen en consistentie je portefeuille zelf kunt beheren.
499,-
(Originele prijs 699,- tijdelijk 200,- korting)

Klik op “Nu Aanmelden” om direct digitaal toegang te krijgen

NRTO keurmerk certificaat