Stop met sparen start met beleggen

Wat vind jij er van dat het geld waar je hard voor werkt en spaart elk jaar minder waard wordt?

Met behulp van dit boek kan iedereen beginnen met beleggen, meer uit zijn/haar spaargeld halen en starten met kapitaal opbouwen.

Bestel nu jouw exemplaar (NL)
Bestel nu jouw exemplaar (BE)

Stop met sparen, start met beleggen

Dit boek is geschreven voor iedereen die voelt dat hij/zij iets met zijn/haar geld moet gaan doen. Maar wat ga je dan doen? Beleggen is dan vaak een logisch antwoord. De vraag is echter: ‘hoe werkt beleggen en waar moet je beginnen?’ In dit boek wordt in makkelijke taal de basis van beleggen beschreven. Er wordt uitgelegd waarom beleggen niet eng is, niet moeilijk hoeft te zijn en niet veel tijd hoeft te kosten. Ik leg mijn 10% regel strategie uit die voor iedereen te volgen is. Met deze strategie hoef je niet dagelijks naar de beurskoersen te kijken (liever niet zelfs) en je niet verplicht te voelen om elke dag de krant te lezen.

Vaak komt men op latere leeftijd in aanraking met beleggen, omdat er dan pas een vermogen beschikbaar is waardoor er onderzoek wordt gedaan naar andere mogelijkheden dan sparen. Ik ben van mening dat we op jongeren leeftijd veel meer moet leren over geld en investeren.

Bestel nu jouw exemplaar (NL)
Bestel nu jouw exemplaar (BE)

Geen tijd voor je persoonlijke financiën?

Als je bent zoals de meeste mensen, wil je een leven leiden van betekenis, vreugde en voldoening.

Maar er gebeuren dagelijks zoveel belangrijke dingen. Dringende deadlines, feestjes of familieverplichtingen en dan is het gemakkelijk om onze financiële toekomst uit het oog te verliezen.

We weten dat we misschien wel meer uit ons geld kunnen halen, maar het lijkt alsof de dagen voorbij glippen en we er niet aan toekomen.

Ik ben ook door de school, werk, feestjes en andere prioriteiten zeker 10 jaar te laat begonnen met kapitaal opbouwen. In mijn boek Stop met sparen Start met beleggen laat ik je zie hoe ik de verloren tijd nu inhaal en laat ik je zien hoe jij hetzelfde kunt doen.

In deze compacte stapsgewijze handleiding deel ik een eenvoudige, maar een bewezen strategie om meer uit je geld te halen en daarmee je geld voor je te laten werken. Met een simpele financiële strategie die ik zelf inmiddels 4 jaar toepas. Dit doe ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen want die verdienen ook een goede financiële toekomst. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen.

Binnen 24 uur na het lezen van dit boek kun je een duidelijk financieel pad kunt inslaan om meer uit je geld te halen. Het is mogelijk, en in dit boek laat ik je zien hoe.

Bestel nu jouw exemplaar (NL)
Bestel nu jouw exemplaar (BE)