Het online coaching traject voor beleggers

Doe mee met ons online programma en beleg ook met beperkt risico

 • Eén jaar lang begeleiding 

 • Toegang tot alle online trainingen (t.w.v. €1.285) 

 • Kennis-, beurs- en marktupdates 

 • Meerdere voorbeeldportefeuilles 

 • Updates via WhatsApp 

 • Bijeenkomsten op Beursplein 5 

 • Exclusief beursevent 

Voor slechts €47 per maand verzekert u zich van 1 jaar lang online coaching

Dit is wat u krijgt wanneer u meedoet met het online coaching traject

12 maanden online coaching

[go_pricing id=”specialthr_5888a92e6aef1″]

Bonus: Online trainingen

U krijgt toegang tot het complete online beleggers e-learning pakket met alles wat u moet weten over onderwerpen als Trading, Technische analyse, Opties, In- en uit stap momenten, defensieve strategieën, offensieve strategieën en de favoriete strategieën van André Brouwers. U kunt onze omgeving zien als een Netflix-achtige omgeving die altijd actueel is, constant wordt uitgebreid met de nieuwste trends en waar u als lid altijd en overal toegang toe hebt.

gold-medal
Viervoudig winnaar Nederlands Beleggersdebat

In 2018 werd André Brouwers voor de vierde maal door het publiek uitgeroepen tot winnaar van het grootste onlinebeursdebat van Nederland.

Any questions you have

Feedback vragen

Stel al uw vragen tijdens de unieke online vragen seminars

calendar

Netwerken

Ontmoet gelijkgestemde beleggers tijdens het exclusieve Beleggingsinstituut beursevent

Online Coaching door Experts

André Brouwers
André BrouwersOprichter

André Brouwers werd dit jaar voor de vierde maal door het publiek uitgeroepen tot winnaar van het grootste onlinebeursdebat van Nederland. Hij gaf de beste tips en analyses en deze zijn nu ook voor u een jaar lang toegankelijk. Hieronder legt hij uit waarom hij het online coaching voor beleggers heeft ontwikkeld.

In de afgelopen jaren was het eenrichtingverkeer op de financiële markten. Beleggers doen er verstandig aan om zich voor te bereiden op andere tijden. Het feest kan nog even doorgaan maar het is onvermijdelijk dat er ook weer andere tijden komen. In mijn carrière, sinds 1985, heb ik meerdere cycli meegemaakt waarbij beleggers verrast werden en al hun winsten zagen verdampen. Dat is onnodig en er zijn nu nog kansen om dat te voorkomen. Helaas is de aanpak bij beleggers vaak eenzijdig en een echte strategie en/of structuur ontbreekt. Graag wil ik beleggers helpen om het succes vast te houden. Door informatie en educatie kan de serieuze belegger nu profiteren van ons initiatief. De motivatie van de belegger is daarbij belangrijk. Mensen die blijven geloven in gouden tips kunnen beter iets anders doen. Ik wil graag werken met serieuze mensen die openstaan voor mijn aanpak. Een belegger moet willen begrijpen waarom hij dingen juist wel of niet moet doen. Deze belegger help ik graag om een nog betere belegger te worden.

Met al deze ervaring kunnen wij u exact vertellen WAT u wel en niet moet doen, WAAR u aan moet denken en HOE u fouten voorkomt. 

Veel gestelde vragen

Op zondag ontvangt u, voor het begin van de nieuwe beursweek, een video van ongeveer 30 minuten. Hierin ziet u een uitgebreide analyse van de belangrijkste financiële markten, de top 15 watchlist van Nederlandse aandelen met daarin de concrete koop- en verkoopniveaus, trendsignalen en de BI-indicator. Daarnaast bespreken wij een aantal interessante achtergrondartikelen en kunt u als abonnee vragen stellen die behandeld worden in de marktupdate.

Maandagochtend, voorbeurs, ontvangt u een e-mail met een overzicht van alle door ons geanalyseerde markten en fondsen met daarbij de bijbehorende steun- en weerstandsniveaus. Zo weet u exact op welke momenten er een kans ontstaat of waar het spannend wordt.

Wanneer er interessante koop- of verkoopkansen zijn dan ontvangt u een beursupdate. Mochten wij bestaande posities aanpassen dan krijgt u daarvan een bericht via een beursupdate met daarin onze mutatie. Zo volgen wij continu de markten voor u. Daarnaast ontvangt u op woensdagmiddag standaard van ons een tussentijdse update over de belangrijkste ontwikkelingen op de financiële markten.

Door middel van een video ontvangt u iedere eerste zondag van de maand een uitgebreide analyse van de belangrijkste financiële markten en de ETF-portefeuilles. Daarnaast bespreken wij een aantal interessante en relevante achtergrondartikelen.

Via opgenomen korte video’s behandelen we een specifiek onderwerp. Wij leggen bijvoorbeeld uit hoe een sprinter of turbo werkt, hoe u technische koerspatronen herkend, wat de voordelen van bepaalde optieconstructies zijn of wat een betrouwbare indicator is voor het bepalen van uw in- en uitstapniveaus. U bouwt op deze wijze uw kennis op zodat u met nog meer zelfvertrouwen kunt beleggen.

Het Beleggingsinstituut organiseert jaarlijks een event op Beursplein 5 in Amsterdam. Tijdens dit event zullen er meerdere sprekers zijn, waaronder André Brouwers. Ook krijgt u een rondleiding op Beursplein 5 en is er een afsluitende borrel waar u kunt napraten met de medewerkers van Het Beleggingsinstituut en andere collega beleggers.

Eens per kwartaal wordt er een onlinevragenseminar gehouden waarbij u ook uw eigen vragen kunt stellen

Wanneer u een persoonlijk coaching gesprek wenst met André Brouwers dan kunt u een gesprek aanvragen en heeft u als deelnemer recht op een gereduceerd tarief.

Een abonnement heeft altijd een looptijd van een jaar, met als uitzondering het proefabonnement. Deze loopt 7 dagen.

Dit verschilt per portefeuille. Wij baseren onze posities op basis van onderstaande portefeuillebedragen, onze posities zijn echter altijd schaalbaar.

 • De ETF-portefeuille is vanaf € 10.000
 • De Aandelenportefeuille is vanaf € 25.000
 • De Beleggingsinstituut-portefeuille is vanaf  € 100.000
 • De Indexportefeuille is vanaf € 100.000
 • De Trading-portefeuille is vanaf € 10.000

Nee. Het Beleggingsinstituut is geen bank of broker waar u transacties kunt uitvoeren. Dit kunt u doen bij uw eigen bank of broker, bijvoorbeeld Alex, Lynx, Binck, DEGIRO of ING.

U kunt de meest recente updates altijd in uw persoonlijke omgeving raadplegen. Daarnaast ontvangt u de updates per e-mail en indien gewenst via WhatsApp.

Nee. U wordt op de hoogte gesteld wanneer er binnen uw abonnement een transactie wordt gedaan, maar u bent zelf verantwoordelijk en vrij in uw keuze om een positie mee te doen.

Het aantal berichten hangt af van de kansen die zich in zich voordoen op de beurs.

Wilt u uw abonnement beëindigen? Dat kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. De opzegging dient uiterlijk een maand voor het verstrijken van de vervaldatum schriftelijk te zijn ontvangen door het Beleggingsinstituut.

U kunt het abonnement schriftelijk opzeggen met een opzegtermijn van een (1) maand. Onder schriftelijk wordt ook verstaan opzegging per e-mail, de opzegging dient uiterlijk een maand voor het verstrijken van de vervaldatum schriftelijk te zijn ontvangen door het Beleggingsinstituut.

Betaling van het abonnementsgeld dient voorafgaand aan elke abonnementsperiode plaats te vinden. Dit kan binnen veertien dagen na verzending van de digitale factuur. Wanneer u zich via de website aanmeldt doet u een eenmalige betaling per Ideal of creditcard. Deze betaling dient ter identificatie. Alle betalingen daarna verlopen via een automatische incasso.

Nadat u een abonnement heeft gekozen is het altijd mogelijk om u abonnement te wijzigen naar een uitgebreider abonnement.

Wat onze klanten zeggen

Afgelopen woensdag heb ik jullie allemaal aan het einde van de dag een hand gegeven en bedankt voor de trainingen die ik heb mogen volgen. Ik ben echter dermate enthousiast dat ik nogmaals langs deze weg jullie wil bedanken voor de leuke dagen. Ondanks het feit dat ik al een jaar of 20 actief ben op de beurs heb ik toch een hoop geleerd. Vooral de trader cursus was waanzinnig interessant, terwijl ik vooraf dacht dat ik dat allemaal wel wist. De manier waarop André de trainingen geeft is echter zeer inspirerend (en confronterend) en geeft in de dagen erna veel stof tot nadenken. De optietraining en technische analyse training zorgde voor nieuwe inzichten en een andere manier van kijken die extra energie geven.

Sander-SwusteSander Swuste (Ondernemer), Cartel Internet & Marketing

Ik wilde mij graag verdiepen in de wereld van het beleggen. Al zoekende op het internet kwam ik veel mogelijkheden tegen en zo ook het Beleggingsinstituut. Het was de enige die niet schreeuwend rendementen beloofde maar zich meer toelegde op het opleiden.

Uiteindelijk heb ik mij ingeschreven voor alle beschikbare trainingen waardoor ik stap voor stap en gestructureerd kennis heb opgebouwd. Als afsluiting heb ik meegedaan aan de trade week, dit is een intensieve week waar je al het geleerde in de praktijk gaat brengen. Je krijgt zeer waardevolle technieken aangereikt die je ook nog kunt toetsen. Je hebt de mogelijkheid om te sparren met mede cursisten en zodoende nieuwe inzichten op te doen.

Het hele traject was zeer leerzaam en ik heb André Brouwers leren kennen als een ervaren en betrouwbaar persoon. Een prettige ervaring!

Mohsin-MukhtarMohsin Mukhtar (Accountmanager)

De cursussen van André hebben mij geholpen een betere handelaar op de beurs te worden. Het maken van een plan is essentieel. Een ervaring die je als persoon anders laat denken, zowel op de financiële markten als in het zakelijk leven.

perry-wensPerry Wens

15 jaar ervaring

leren beleggen

Gemiddeld beoordeeld met een 8,7

25.000+ beleggers getraind