Cursus Opties voor Gevorderden

Verdiep je beleggingsvaardigheden met onze Opties voor Gevorderden Training. Ontdek geavanceerde strategieën, perfectioneer je risicobeheer, en leer complexe optiehandelstechnieken die professionals gebruiken. Deze training biedt diepgaande kennis en praktische vaardigheden om je investeringen naar nieuwe hoogten te tillen. Klaar om je potentieel te maximaliseren?

Wat je leert

Opties voor gevorderden product afbeelding - André
€149,00
€ 249,95 40% korting!
Deze cursus omvat:
NRTO keurmerk certificaat
Training: Opties voor gevorderden

Expert Optiebeleggen Begint Hier: Ontdek Onze Gevorderden Training voor Maximale Winst en Veiligheid!

Betreed de wereld van deskundig optiebeleggen met onze Gevorderden Training. Leer geavanceerde strategieën voor maximale winst en optimale veiligheid, waardoor je zelfverzekerd en succesvol kunt handelen op de beurs.

Krijg een inkijkje in deze training

Opties voor gevorderden product afbeelding - André
Lesplan door bladeren

Bekijk wat andere zeggen over het Beleggingsinstituut

Het stappenplan om jouw optiekennis te verfijnen

Educatie is een belangrijk onderdeel als je jezelf wilt gaan ontwikkelen. Al helemaal als je je wilt ontwikkelen of professionaliseren in opties. In deze cursus verteld André je alle ins en outs van het traden. Na deze cursus ben je in staat een eigen aanpak te ontwikkelen en ook een succesvolle trader te worden.
Eenmalige betaling
€149,00 €249,95
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star half 50
Uitstekend beoordeeld op
Trustpilot logo

Bekijk wat andere deelnemers
van deze training vinden

André Brouwers

Maak kennis met jouw docent

André Brouwers | Trainer bij Beleggingsinstituut
Deze training wordt gegeven door André Brouwers. Hij is al meer dan 35 jaar actief op financiële markten en geeft al meer dan 20 jaar les over beleggen. De inzichten achter de schermen die hij heeft als doorgewinterde investeerder, trader en hedge fund manager, zijn van onmiskenbare waarde.

In deze training geeft André de complete blauwdruk voor het opzetten van een veilige en rendabele portefeuille met opties, vanaf scratch.

Meest gestelde vragen

U kunt u laten adviseren door een van onze trainingsadviseurs indien u nog niet zeker weet welke training het beste bij u past. Als u dringende vragen heeft, kunt u direct telefonisch contact opnemen met ons via dit nummer: 020 – 2 601 602. Als u vraag wat minder dringend is of heeft u een theoretische vraag dan kunt u ons bereiken op info@beleggingsinstituut.nl
De training bevat 3,5 uur aan beeldmateriaal. U kunt de training op uw eigen tempo volgen. Omdat de trainingen opgenomen zijn kunt u de training zo vaak terugkijken als u wilt.
Deze training is specifiek ontworpen voor ervaren beleggers die hun kennis van optiebeleggen willen verdiepen en hun strategieën willen verfijnen. Het richt zich op mensen met een solide basis in beleggen en biedt geavanceerde inzichten en technieken om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Als je al vertrouwd bent met de basisprincipes van beleggen en klaar bent voor een meer geavanceerde benadering van optiehandel, is deze training perfect geschikt voor jou.
Wij staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en om u te helpen waar dat nodig is. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 020 – 2 601 602 of op ons mailadres info@beleggingsinstituut.nl.
Na het voltooien van deze training zijn deelnemers in staat om complexe optiehandelsstrategieën te begrijpen en toe te passen met een diepgaand inzicht in de markt. Ze kunnen zelfverzekerd geavanceerde optieposities opbouwen en beheren, risico’s effectief beoordelen en passende strategieën kiezen voor verschillende marktomstandigheden. Bovendien kunnen ze de psychologie van optiehandel begrijpen, waardoor ze emotioneel stabiel en rationeel blijven bij het nemen van beslissingen. Kortom, deelnemers zullen na afloop van deze training de nodige expertise bezitten om met vertrouwen en deskundigheid te handelen in complexe optiebeleggingen.
Wanneer u de training aanschaft krijgt u direct inloggegevens om in te loggen op ons portaal. U heeft een eigen account waarop u kunt inloggen met uw ontvangen gegevens, hier kunt u dan direct de training bekijken. Deze training zal voor altijd in uw account blijven staan. Hierdoor kunt u de training terugkijken wanneer u dat wilt.
Na afronding van deze training kunnen deelnemers hun expertise blijven ontwikkelen door lid te worden van ons exclusieve online jaarabonnement. Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot een schat aan voordelen, waaronder wekelijkse markt- en beursupdates, diepgaande marktanalyses, en actuele handelssignalen. Ook krijg je toegang tot 4 voorbeeld portefeuilles, waarin je met ons mee kunt kijken. Dit lidmaatschap biedt een continue leerervaring en ondersteuning, waardoor ze hun optiehandelsvaardigheden kunnen blijven verbeteren en hun financiële groei kunnen blijven stimuleren. Neem de volgende stap naar beleggingssucces en meld je nu aan voor ons exclusieve online Lidmaatschap!