Cursus Opties voor Gevorderden

Word een optie-expert met de Opties voor Gevorderden cursus en leer geavanceerde optie strategieën die je winstpotentieel vergroten.Word een meester in optiehandel met onze cursus “Opties voor gevorderden” en leer hoe je winst kunt maken in zowel stijgende als dalende markten door de impact van volatiliteit te begrijpen en de juiste optiegrieken en -constructies naar jouw hand te zetten. Volg nu de cursus en ontdek hoe je jouw beleggingsportefeuille naar nieuwe hoogten kunt brengen!

WAT JE KRIJGT ALS JE VANDAAG

START NU MET DE CURSUS OPTIES VOOR GEVORDERDEN

149,-
(Originele prijs 249,- tijdelijk 100,- korting)
Klik op “Nu Aanmelden” om direct digitaal toegang te krijgen

Gezien bij

Strategie

De Snelste Manier Om Jouw Optie Resultaten Te Maximaliseren

Heb je het gevoel dat je vastzit in je optiehandel en weet je niet hoe je verder moet gaan? Of voel jij je gewoon overweldigd door de vele optiegrieken en wil je leren hoe je ze effectief kunt gebruiken? Je wilt meer winst maken met je opties, maar weet je niet hoe…
Als deze vragen je raken, dan kan onze training “Opties voor gevorderden” je helpen om jouw optieresultaten naar het volgende niveau te tillen. We leren je hoe je de juiste optiegrieken en -constructies kunt gebruiken en hoe je de impact van volatiliteit kunt benutten om meer winst te maken.

Ben Je Bang Om Geld Te Verliezen Met Opties? Het Ontbreken Van Kennis Kan Een Dure Les Zijn…

Stel je voor, je bent net begonnen met beleggen in opties.

Je bent ontzettend enthousiast.

Je koopt een optiecontract, wacht tot de koers stijgt en verkoopt het dan voor winst.

Makkelijk toch?

 Maar voordat je het weet, bevind je je in een nachtmerrie…

Je verliest meer geld dan je je kunt veroorloven. Hoe heeft dit kunnen gebeuren?

 Het is simpel.

 De meeste optie beleggers hebben niet genoeg kennis van opties.

In plaats van een solide strategie te hebben, zijn ze aan het gokken.

Ze weten niet hoe ze optiegrieken kunnen gebruiken, hoe volatiliteit de koers van een optie beïnvloedt…

En het ergste van alles, ze gebruiken een volledig verkeerde optieconstructie in een stijgende, gelijkblijvende of dalende beurs.

OPTIES KUNNEN JE EEN HOOP GELD OPLEVEREN, MITS JE DE JUISTE METHODEN EN STRATEGIE HANTEERT…

Maar we hebben goed nieuws…

Je hoeft geen genie te zijn om succes te zijn met opties.

 Met de training “Opties voor gevorderden” kun je geavanceerde optiegrieken en -strategieën leren die je helpen om succesvoller te zijn en risico’s te beperken.

Je leert hoe volatiliteit werkt en hoe je het in je voordeel kunt gebruiken.

Je leert over de verschillende optiegrieken en hoe je deze kunt gebruiken om winst te maken in elke marktomstandigheid.

Tijdens de training leer je welke optieconstructies je het beste kunt gebruiken in verschillende scenario’s. Zo krijg je een beter begrip van welke strategieën het meest effectief zijn bij specifieke marktconditie

Het is een A tot Z blueprint om succesvol te beleggen met opties…

Wordt een optie-expert en leer geavanceerde optiegrieken en -strategieën die je voor altijd helpen om je winstpotentieel te vergroten.

Eenvoudige, Uitvoerbare & Bewezen Cursus Voor Een Succesvolle Optieportefeuille

Wordt een optie-expert en leer geavanceerde optiegrieken en -strategieën die je voor altijd helpen om je winstpotentieel te vergroten.

Blijf Niet Zitten Met Onzekerheid, Wordt Een Optie-Expert.

Stel je voor dat je weet hoe je de juiste optiestrategie kunt kiezen in elke marktsituatie. Je voelt je zelfverzekerd over je optieportefeuille en hebt vertrouwen in je vermogen om winst te maken, ongeacht de markt.   Het begrijpen wat de verschillende optiegrieken zijn en hoe volatiliteit van invloed is op de koers van een optie is essentieel om zelfverzekerd met opties te beleggen.   Met onze “Opties voor gevorderden” cursus, zul je de kennis en vaardigheden opdoen die nodig zijn om complexe optieconstructies, zoals de Call/Put spreads, strangle, straddle, iron condors, en butterflies, te begrijpen en toe te passen. Dit zal je in staat stellen om je financiële doelen eerder te bereiken.
Onze reis

Twijfels? Niet Nodig.

Ik ben nog geen expert in opties, is deze training wel geschikt voor mij?

Absoluut! Onze training is ontworpen om voor iedereen begrijpelijk te zijn. We vermijden ingewikkeld jargon en gebruiken praktische voorbeelden om de concepten duidelijk te maken. Zelfs als je geen achtergrond in de financiële wereld hebt, kun je de training goed volgen.

Ik heb al ervaring met opties, heb ik deze training nog steeds nodig?

Ja, onze training is bedoeld voor gevorderden en gaat dieper in op de verschillende optiegrieken en -strategieën. Juist als je al ervaring hebt, biedt onze training waardevolle inzichten en praktische tips.

Hoe kan ik omgaan met complexe situaties en uitdagingen bij het handelen in opties?

Onze training biedt praktische oplossingen voor het omgaan met complexe situaties en uitdagingen bij het handelen in opties. We zullen je helpen om de juiste optiestrategieën te kiezen, jouw risico’s te beheersen en jouw winstpotentieel te maximaliseren, zelfs in de meest uitdagende marktomstandigheden. Door onze training te volgen, zul je een beter begrip hebben van hoe je de markt kunt lezen, weloverwogen beslissingen kunt nemen en jouw optiehandel naar het volgende niveau kunt tillen.

Hoe kan ik voorkomen dat ik veel geld verlies door te experimenteren met opties?

Onze training is ontworpen om je de nodige kennis en vaardigheden te geven om verstandig met opties om te gaan. Door de juiste optieconstructies te kiezen en strategieën toe te passen die passen bij je risico/rendementsdoelstelling, minimaliseer je het risico op verlies. Bovendien bieden we ondersteuning na de training, zodat je altijd op ons kunt rekenen.

 

Ik heb geen tijd om een training te volgen, ik ben te druk met andere dingen.

Geen tijd hebben is geen excuus meer om jezelf niet te ontwikkelen. Met onze online “Opties voor gevorderden” cursus kun je op elk moment en op elke locatie leren. Onze trainingen zijn ontworpen om snel en efficiënt te zijn, zodat je binnen korte tijd de essentiële opties kennis leert. Investeer in jezelf en leer beter beleggen met opties op jouw eigen tempo, zonder dat dit ten koste gaat van jouw drukke schema.

Hoe weet ik zeker dat deze training mij verder helpt?

Onze training is specifiek ontworpen voor gevorderde optiehandelaren die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. We hebben onze training ontwikkeld met behulp van bewezen methoden, strategieën en technieken die je helpen om jouw optiehandel te optimaliseren en jouw risico’s te beheersen. Bovendien, door te leren van ervaren optiehandelaren, krijg je inzicht in hoe zij de markt lezen, weloverwogen beslissingen nemen en succesvol zijn in optiehandel. Als je serieus bent over het verbeteren van jouw optiehandel vaardigheden en jouw risico- en rendementsdoelen wilt bereiken, kan onze training je zeker verder helpen.

Hoe snel kan ik starten met de cursus?

Zodra je je hebt aangemeld voor onze cursus, heb je direct toegang tot het trainingsmateriaal en kun je starten met het leren. Onze training is volledig online en kan op jouw eigen tempo worden gevolgd, zodat je kunt beginnen wanneer het jou uitkomt.

Wordt een optie-expert en leer geavanceerde optiegrieken en -strategieën die 
je voor altijd helpen om je winstpotentieel te vergroten.

Waarom We Het #1 KiyOh Beoordeelde
Beleggingsplatform Zijn (25.000+ Beleggers Getraind)

Veel mensen staan sceptisch tegenover online cursussen over beleggen, en terecht. Veel zogenaamde ‘guru’s’ kiezen aandelen op dezelfde manier als dat ze ezeltje-prik spelen – geblinddoekt. Bij het Beleggingsinstituut pakken we het anders aan.

Onze hoofdanalisten – waaronder een doorgewinterde hedge fund manager, investeerder en trader – hebben meer dan 35 jaar ervaring en staan elke dag in het veld. De inzichten achter de schermen die zij hebben zijn van onmiskenbare waarde en hebben zij verwerkt in onze training. Dat is waarom al meer dan 25.000 cursisten succesvol hebben leren beleggen met minder risico en een gezonder rendement. Het is ook de reden waarom we het #1 KiyOh beoordeelde beleggingsplatform in het land zijn.

Winst begint bij bescherming

Vroeger heeft Sem van Berkel me geholpen met “de put die moet”, nu is het André die me geleerd heeft: Winst begint met een beschermingsstrategie. Het Beleggingsinstituut is de basis voor succesvol beleggen en dat heeft mij geen windeieren gelegd.

Hans | Gouda

Beleggen in vriendschap…

Met een uitstekende kennis van André samen beleggen zonder te gokken, steeds gedekt door een combinatiestrategie. Daarbij een zeer degelijke beleggingsinfo en uitleg over het waarom en wat te verwachten valt. Het voelt als beleggen onder vrienden!!! Doe zo voort en nogmaals dank.

JP Willems | België

Een top training!

Ik heb genoten van de trainingen die ik de afgelopen periode gevolgd heb bij het Beleggingsinstituut. André is een echte vakman en heeft mij eindelijk op het juiste spoor gezet. Ik vind nu al meer rust bij mijn beleggingen en ben klaar voor de toekomst. Voor iedereen die iets wil gaan doen met beleggen, is het Beleggingsinstituut een echte aanrader!

Achmed | Purmerend
Ontmoet jouw docent

André Brouwers

Deze training wordt gegeven door André Brouwers. De inzichten achter de schermen die hij heeft als doorgewinterde investeerder, trader en hedge fund manager, zijn van onmiskenbare waarde.

Met meer dan 35 jaar ervaring helpt hij CEO’s van miljoenen bedrijven hun vermogen te groeien met een winnende portefeuille. André is een echte vakman.

Alles wat André weet over opties en de juiste methoden en strategie hebben we in deze training gestopt.

Het is een complete A tot Z blauwdruk voor het opzetten van een veilige en rendabele portefeuille met opties, vanaf scratch.

Er is geen betere manier om te leren beleggen met opties!

Wordt een optie-expert en leer geavanceerde optiegrieken en -strategieën die je voor altijd helpen om je winstpotentieel te vergroten.

André Brouwers

Onze IJzersterke
Double Trust’ Garantie

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Je tevredenheid is onze topprioriteit, daarom bieden wij een 30 dagen 100% geld-terug-garantie. Koop nu met vertrouwen en ontdek waarom onze klanten keer op keer terugkomen.

TOPBELEGGER GARANTIE

Ons doel is om van jou een topbelegger te maken. Wij zijn er 100% van verzekerd dat als je met de juiste mindset met onze strategie aan de slag gaat, je met meer rust, stabiliteit en vertrouwen zal gaan beleggen.  

Lees Wat 25.000 Cursisten
Van Ons Vinden...

Eindelijk de hulp gekregen die ik nodig had

Ik heb jarenlang moeite gehad met beleggen, maar dankzij de mannen van het Beleggingsinstituut heb ik eindelijk grip op wat ik doe. Het Beleggingsinstituut heeft mij geholpen om een eigen strategie te vormen waarmee ik minder risico loop en nu een stabiel rendement kan realiseren.

Twan | Assen

Alert en Integer

Ik heb al jaren goede ervaringen met het Beleggingsinstituut. Ze reageren alert op marktfluctuaties en komen met een gedegen plan van aanpak. Vaak succesvol, maar ook wel eens niet. Dat hoort bij het beleggen en daar wordt heel open over gecommuniceerd. André Brouwers en zoon Tom zijn sympathiek in de omgang en maken op mij een integere indruk.

Huib | Eindhoven

Een praktijkgerichte training met goede balans tussen theorie en praktijk.

Het is een genoegen naar André te luisteren tijdens de trainingen. Hij staat als trainer boven de materie en heeft een heldere rechttoe rechtaan benadering van de markt en het grotere economische plaatje. André heeft een duidelijke visie en is in staat deze op zijn geheel eigen manier zonder poespas tijdens de trainingen over te brengen. Het lijkt mij voor iedere belegger interessant met de concepten van André kennis te maken.

Dick | Schoorl

Cursus Opties voor Gevorderden

Word een optie-expert met de Opties voor Gevorderden cursus en leer geavanceerde optie strategieën die je winstpotentieel vergroten.Word een meester in optiehandel met onze cursus “Opties voor gevorderden” en leer hoe je winst kunt maken in zowel stijgende als dalende markten door de impact van volatiliteit te begrijpen en de juiste optiegrieken en -constructies naar jouw hand te zetten. Volg nu de cursus en ontdek hoe je jouw beleggingsportefeuille naar nieuwe hoogten kunt brengen!

WAT JE KRIJGT ALS JE VANDAAG

START NU MET DE CURSUS OPTIES VOOR GEVORDERDEN

149,-
(Originele prijs 249,- tijdelijk 100,- korting)
Klik op “Nu Aanmelden” om direct digitaal toegang te krijgen