LEER DE BASISPRINCIPES VAN OPTIES EN OPTIMALISEER JOUW BELEGGINGEN MET ONZE OPTIECURSUS VOOR BEGINNERS.

Met onze Opties Voor Beginners Cursus Leer Je Hoe Topbeleggers “Opties” Gebruiken Om Niet Alleen Meer Rendement Te Behalen… Maar Ook Hun Portefeuille Afdekken Tegen Risico’s

Met onze beginnersvriendelijke “optie blueprint” ontdek je de basisbeginselen van opties en leer je effectieve strategieën en technieken die topbeleggers gebruiken om succesvol te zijn op de optiemarkt.

Gezien Bij

Strategie

Elke Belegger Wil Een Snel Groeiende Portefeuille… Maar Gebruik Je De Juiste Strategie?

Beleggen in aandelen is een goede keus om meer uit je spaargeld te halen. Maar hoe weet je dat je geen onbewuste risico’s neemt? En hoe kan je er voor zorgen dat je niet je geld verliest in een crisis of door grote correcties? Is er een manier om grotere rendementen te behalen?

Als het gaat om beleggingen gaat er een grote wereld schuil achter “gewone aandelen”. Er is een strategie om je portefeuille te beschermen tegen risico’s en structurele rendementen te behalen op hetzelfde aandeel. Deze strategie maakt gebruik van opties en wordt bijna alleen gebruikt door experts, omdat veel beleggers vaak denken dat je hier veel ervaring en kennis voor nodig hebt… Tot nu.

De Juiste Aanpak Kan Je Portefeuille Naar Het Volgende Niveau Brengen Met Structureel Rendement En Minder Risico…

“Een verlies is geen verlies, totdat je het verkoopt”


Bijna elke belegger heeft deze quote wel eens gehoord.


Maar het is precies de reden waarom de meeste beleggers soms geluk hebben en mooie rendementen behalen, maar het net zo snel weer verliezen met een ander aandeel…


Ze hebben geen strategie, anders dan “hopen dat het weer beter wordt”.


Onverstandig. Amateuristisch. Niet aan te raden.


Een klein deel van de beleggers behalen wel structureel rendement én behouden die ook.


Ze hebben een strategie die ervoor zorgt dat hun risico-rendementsverhouding altijd op orde is. 

HET “VERSCHIL” ZIT IN HET AUTOMATISCH AFDEKKEN VAN RISICO’S EN HET BEHALEN VAN STRUCTURELE RENDEMENTEN MET OPTIES.

Met opties kun je hogere rendementen behalen en verliezen beperken.

 

Alles wat je nodig hebt om met opties je portefeuille structureel te laten groeien is de juiste strategie.

 

En nu heb jij de kans om die te leren.

 

Het Beleggingsinstituut leert jouw alles over het gebruik van opties in de cursus “Opties voor beginners”.

Ontdek hoe je opties effectief kunt gebruiken om je portefeuille te beschermen tegen risico’s en consistent rendement te behalen door de essentiële basis van opties te leren.

Eenvoudige En Uitvoerbare Training Over De Essentiële Basis Van Opties

Ontdek hoe je opties effectief kunt gebruiken om je portefeuille te beschermen tegen risico’s en consistent rendement te behalen door de essentiële basis van opties te leren.

Het Gebruik Van Opties Hoeft Niet Ingewikkeld Te Zijn Met Een Eenvoudige Bewezen Strategie

Wil je meer rendement uit je beleggingen halen met opties, maar denk je dat dit alleen voor ervaren beleggers is weggelegd? Dan hebben wij goed nieuws…

 

Wij begrijpen dat het gebruik van opties voor veel startende beleggers intimiderend kan zijn en veel kennis en ervaring lijkt te vereisen. Maar met de juiste strategie en ondersteuning kan iedereen beleggen met opties.

 

Onze aanpak is eenvoudig en begrijpelijk, zodat je zonder veel voorkennis kunt beginnen en toch de voordelen van opties kunt benutten.

Onze reis

Overwin Obstakels En Bereik Je Financiële Doelen Met Onze Optie Cursus Voor Beginners

Is Deze Training Geschikt Voor Mij?

Deze training is voor elke belegger die zijn beleggingen naar het volgende niveau willen tillen en de basis van opties wilt leren. Of je nu een belegger bent die net begint of al jaren actief bent, je bent waarschijnlijk hier omdat je structureel rendement wilt met minder risico.

Zijn opties niet heel risicovol?

Het managen van je risico is cruciaal als je een succesvolle belegger wilt zijn en je vermogen continue wil laten groeien. In onze training over opties leren we je juist hoe jij met opties je portefeuille kan afdekken tegen risico’s, zodat je verliezen kan beperken.

Kun je je portefeuille diversifiëren met opties?

Opties bieden een uitstekende diversificatiemogelijkheid om je portefeuille te beschermen tegen schommelingen op de aandelenmarkt. Leer hoe je opties kunt gebruiken om je portefeuille te diversifiëren met de optiecursus voor beginners.

Nog nooit gehandeld in opties, is dat een probleem?

Geen ervaring in opties? Geen probleem! Met onze optiecursus voor beginners leer je snel en effectief de basisbegrippen van opties en hoe je de risico’s kunt beheersen. Met onze deskundige instructeurs en begeleiding kun je zelfverzekerd de basis van opties leren. 

Heb je voor opties veel tijd en kennis nodig?

Veel beleggers denken dan opties alleen weggelegd zijn voor ervaren topbeleggers die full-time de markt in de gaten houden. Niks is minder waar – mits je de juiste methoden leert. Met meer dan 25 jaar ervaring leren we je stap-voor-stap de basis van opties, zodat je zonder veel tijd en kennis opties leert te gebruiken.

Is Dit Wéér Zo’n ‘Guru’ Cursus?

Guru’s liegen, cijfers niet. Wij gebruiken en ontwikkelen zelf onze strategie al meer dan 25 jaar en hebben een gemiddeld rendement behaald van +9,90% op onze defensieve portefeuille en +19,5% op onze offensieve portefeuille.  Bewijs genoeg toch?

Ontdek hoe je opties effectief kunt gebruiken om je portefeuille te beschermen tegen risico’s en consistent rendement te behalen door de essentiële basis van opties te leren.

Waarom We Het #1 KiyOh Beoordeelde
Beleggingsplatform Zijn (25.000+ Beleggers Getraind)

Veel mensen staan sceptisch tegenover online cursussen over beleggen, en terecht. Veel zogenaamde ‘guru’s’ kiezen aandelen op dezelfde manier als dat ze ezeltje-prik spelen – geblinddoekt. Bij het Beleggingsinstituut pakken we het anders aan.

 

Onze hoofdanalisten – waaronder een doorgewinterde hedge fund manager, investeerder en trader – hebben meer dan 35 jaar ervaring en staan elke dag in het veld. De inzichten achter de schermen die zij hebben zijn van onmiskenbare waarde en hebben zij verwerkt in onze training. Dat is waarom al meer dan 25.000 cursisten succesvol hebben leren beleggen met minder risico en een gezonder rendement. Het is ook de reden waarom we het #1 KiyOh beoordeelde beleggingsplatform in het land zijn.

Winst begint bij bescherming

Vroeger heeft Sem van Berkel me geholpen met “de put die moet”, nu is het André die me geleerd heeft: Winst begint met een beschermingsstrategie. Het Beleggingsinstituut is de basis voor succesvol beleggen en dat heeft mij geen windeieren gelegd.

Hans | Gouda

Beleggen in vriendschap…

Met een uitstekende kennis van André samen beleggen zonder te gokken, steeds gedekt door een combinatiestrategie. Daarbij een zeer degelijke beleggingsinfo en uitleg over het waarom en wat te verwachten valt. Het voelt als beleggen onder vrienden!!! Doe zo voort en nogmaals dank.

JP Willems | België

Een top training!

Ik heb genoten van de trainingen die ik de afgelopen periode gevolgd heb bij het Beleggingsinstituut. André is een echte vakman en heeft mij eindelijk op het juiste spoor gezet. Ik vind nu al meer rust bij mijn beleggingen en ben klaar voor de toekomst. Voor iedereen die iets wil gaan doen met beleggen, is het Beleggingsinstituut een echte aanrader!

Achmed | Purmerend

Ontmoet Jouw Docent

André Brouwers

Deze training wordt gegeven door André Brouwers. De inzichten achter de schermen die hij heeft als doorgewinterde investeerder, trader en hedge fund manager, zijn van onmiskenbare waarde.

 

Met meer dan 35 jaar ervaring helpt hij CEO’s van miljoenen bedrijven hun vermogen te groeien met een winnende portefeuille. André is een echte vakman.

 

Alles wat André weet over opties en de juiste methoden en strategie hebben we in deze training gestopt.

 

Het is een complete A tot Z blauwdruk voor het opzetten van een veilige en rendabele portefeuille met opties, vanaf scratch.

 

Er is geen betere manier om te leren beleggen met opties!

Ontdek hoe je opties effectief kunt gebruiken om je portefeuille te beschermen tegen risico’s en consistent rendement te behalen door de essentiële basis van opties te leren.

André Brouwers

Onze IJzersterke
Double Trust’ Garantie

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Je tevredenheid is onze topprioriteit, daarom bieden wij een 30 dagen 100% geld-terug-garantie. Koop nu met vertrouwen en ontdek waarom onze klanten keer op keer terugkomen.

TOPBELEGGER GARANTIE

Ons doel is om van jou een topbelegger te maken. Wij zijn er 100% van verzekerd dat als je met de juiste mindset met onze strategie aan de slag gaat, je met meer rust, stabiliteit en vertrouwen zal gaan beleggen.  

Lees Wat 25.000 Cursisten
Van Ons Vinden...

Eindelijk de hulp gekregen die ik nodig had

Ik heb jarenlang moeite gehad met beleggen, maar dankzij de mannen van het Beleggingsinstituut heb ik eindelijk grip op wat ik doe. Het Beleggingsinstituut heeft mij geholpen om een eigen strategie te vormen waarmee ik minder risico loop en nu een stabiel rendement kan realiseren.

 

Twan | Assen

Alert en Integer

Ik heb al jaren goede ervaringen met het Beleggingsinstituut. Ze reageren alert op marktfluctuaties en komen met een gedegen plan van aanpak. Vaak succesvol, maar ook wel eens niet. Dat hoort bij het beleggen en daar wordt heel open over gecommuniceerd. André Brouwers en zoon Tom zijn sympathiek in de omgang en maken op mij een integere indruk.

Huib | Eindhoven

Een praktijkgerichte training met goede balans tussen theorie en praktijk.

Het is een genoegen naar André te luisteren tijdens de trainingen. Hij staat als trainer boven de materie en heeft een heldere recht toe recht aan benadering van de markt en het grotere economische plaatje. André heeft een duidelijke visie en is in staat deze op zijn geheel eigen manier zonder poespas tijdens de trainingen over te brengen. Het lijkt mij voor iedere belegger interessant met de concepten van André kennis te maken.

Dick | Schoorl

Klik Op “Nu Aanmelden” Om Direct Digitaal Toegang Te Krijgen

EUR€149

WAT JE KRIJGT ALS JE VANDAAG

START MET DE
OPTIES VOOR BEGINNERS CURSUS