Cursus Opties voor Beginners

Met onze Opties voor Beginners cursus leer je hoe topbeleggers “opties” gebruiken om niet alleen meer rendement te behalen… maar ook hun portefeuille afdekken tegen risico’s. Met onze beginnersvriendelijke “optie blueprint” ontdek je de basisbeginselen van opties en leer je effectieve strategieën en technieken die topbeleggers gebruiken om succesvol te zijn op de optiemarkt.

Wat je leert

Opties voor beginners product afbeelding - André
€149,00
€ 249,95 40% korting!
Deze cursus omvat:
NRTO keurmerk certificaat
Training: Opties voor beginners

Van Start tot Succes: Master de Kunst van Optiebeleggen met Onze Vernieuwde Training

Leer vanaf het begin de essentiële vaardigheden en strategieën om succesvol te worden in optiebeleggen, allemaal onder de professionele begeleiding van beursprofessional André Brouwers.

Krijg een inkijkje in deze training

Opties voor beginners product afbeelding - André
Lesplan door bladeren

Bekijk wat andere zeggen over het Beleggingsinstituut

Het stappenplan om te beginnen met opties

Educatie is een belangrijk onderdeel als je jezelf wilt gaan ontwikkelen. Al helemaal als je geen of weinig verstand hebt van beleggen met opties. In deze cursus word je bij de hand genomen en op een niveau gebracht zodat jij ook met vertrouwen en zekerheid kan gaan handelen in opties.
Eenmalige betaling
€149,00 €249,95
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star half 50
Uitstekend beoordeeld op
Trustpilot logo

Bekijk wat andere deelnemers
van deze training vinden

André Brouwers

Maak kennis met jouw docent

André Brouwers | Trainer bij Beleggingsinstituut
Deze training wordt gegeven door André Brouwers. Hij is al meer dan 35 jaar actief op financiële markten en geeft al meer dan 20 jaar les over beleggen. De inzichten achter de schermen die hij heeft als doorgewinterde investeerder, trader en hedge fund manager, zijn van onmiskenbare waarde.

In deze training geeft André de complete blauwdruk voor het opzetten van een veilige en rendabele portefeuille met opties, vanaf scratch.

Meest gestelde vragen

U kunt u laten adviseren door een van onze trainingsadviseurs indien u nog niet zeker weet welke training het beste bij u past. Als u dringende vragen heeft, kunt u direct telefonisch contact opnemen met ons via dit nummer: 020 – 2 601 602. Als u vraag wat minder dringend is of heeft u een theoretische vraag dan kunt u ons bereiken op info@beleggingsinstituut.nl
De training bevat 2 uur aan beeldmateriaal. U kunt de training op uw eigen tempo volgen. Omdat de trainingen opgenomen zijn kunt u de training zo vaak terugkijken als u wilt.
Ja. Deze training is geschikt voor iedereen die op een juiste manier wil starten met opties. U bent waarschijnlijk hier omdat u gaat beginnen met opties of net bent begonnen en u niet de fouten wilt maken die de meeste beleggers maken. Deze training is daar perfect voor.
Wij staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en om u te helpen waar dat nodig is. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 020 – 2 601 602 of op ons mailadres info@beleggingsinstituut.nl.
Na het volgen van deze training heeft u de benodigde basiskennis om op een verantwoorde manier te starten met beleggen in opties. De fouten die 90% van de beleggers maakt zult u na het volgen van deze training niet maken. U kunt uw kennis direct toepassen in de praktijk.
Wanneer u de training aanschaft krijgt u direct inloggegevens om in te loggen op ons portaal. U heeft een eigen account waarop u kunt inloggen met uw ontvangen gegevens, hier kunt u dan direct de training bekijken. Deze training zal voor altijd in uw account blijven staan. Hierdoor kunt u de training terugkijken wanneer u dat wilt.
Mocht u na deze training uzelf verder willen verbeteren op het gebied van beleggen en trading, dan hebben wij meerdere keuzes voor  u. Op de pagina https://www.beleggingsinstituut.nl/cursus-beleggen/ vindt u alle trainingen en cursussen die wij aanbieden. Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen of willen weten welke training het beste bij u past, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Onze trainingsadviseurs staan klaar om u te helpen.