Optie Bootcamp

Het Beleggingsinstituut organiseert een optiebootcamp. Een online training onder leiding van André Brouwers met 3 live webinars van 19.30-21.30 uur  op 23, 30 maart en 13 april.

Heeft u ook de volgende vragen? Dan is deze Bootcamp echt iets voor u! 

Optie bootcamp
Optie Bootcamp
Optie Bootcamp

Het resultaat

Opties zijn een zeer veelzijdig beleggingsinstrument. Rendement verhogen, risico’s afdekken en een goede balans vinden tussen risico en rendement zijn zomaar een paar toepassingen van opties.

Succesvol handelen met opties kun je leren. Belangrijk daarbij is een goede kennis van de theorie in combinatie met praktijkervaring. Ervaring opdoen kost tijd. Wij kunnen dat proces versnellen door een intensieve training. De lessen die je leert leveren een voorsprong op. Het bespaart tijd en leergeld.

Tijdens de bootcamp worden aan de hand van actuele voorbeelden de diverse optie strategieën behandeld. Er worden posities ingenomen die vervolgens in de volgende sessie worden geëvalueerd.

Het is een interactieve training waarbij de deelnemers de kans krijgen om vragen aan te leveren die vervolgens behandeld zullen worden tijdens de training.

Wat houdt de Optie Bootcamp in?

Veel van onze klanten handelen in opties, maar merken in de praktijk dat ze soms nog enige kennis en ervaring missen om dit instrument zo slim mogelijk in te zetten.

 

Wij krijgen vaak vragen als:

 • Ik verwacht een daling hoe kan ik het beste bescherming kopen?
 • Als ik wil profiteren van de stijging van dit aandeel wat is dan slim om te doen?
 • Welke optiestrategie past bij mijn verwachting?
 • Hoe kan ik zo veel mogelijk rendement maken als mijn visie uitkomt?

Het zijn logische vragen die niet altijd even eenvoudig zijn te beantwoorden. Er zijn meerdere mogelijkheden en wat is dan de beste? Tijdens de Optie Bootcamp komen deze vragen aan bod. Aan de hand van de actualiteit worden voorbeelden uitgewerkt en opgevolgd. 

 

Tijdens 3 online-sessies leert de deelnemer welke strategieën het beste kunt toepassen bij een bepaalde marktverwachting. Daarnaast is het managen van openstaande posities een apart thema. Hoe pas je de strategie aan bij een onverwachte ontwikkeling?

Wat wordt er behandeld in de Optie Bootcamp?

Theorie

Praktijk

Voor wie is de Optie Bootcamp?

De Optie Bootcamp is voor iedereen die opties en optie strategieën toepast of wil toepassen bij beleggen of traden.

Let op: Voor deze Optie Bootcamp is een basiskennis en enige ervaring met opties nodig.

 

Optie strategieën kunnen het rendement verbeteren in een beleggingsportefeuille en tevens het risico verlagen. De defensieve toepassingen worden aan de hand van actuele voorbeelden toegelicht. Voor traders is de keuze zeer groot. Wij selecteren een aantal interessante strategieën en gaan deze ook toepassen in de praktijk. De evaluatie vindt gedurende de training plaats.

Wanneer vindt de Optie Bootcamp plaats?

 • Data online sessies: 23, 30 maart en 13 april
 • Tijdstip: 19:30 – 21:30 uur
 • Prijs niet abonnees: € 225
 • Voor abonnees slechts: € 175
 • Resultaat bij deelname:
  De optiebootcamp levert kennis, ervaring en inzichten op die ervoor zorgen dat de deelnemer zelfstandig posities kan opzetten en effectief kan managen in de praktijk.

De docent

“ Helaas had ik geen trainer of coach die me leerde wat ik moest doen. In de eerste jaren kostte me dat veel geld. Ik deed gewoon iets en had geen benadering. Soms ging dat goed met een geluksschot en dan dacht ik dat ik geweldig was. Het ging echter vaak mis en ik had geen idee wat ik aan het doen was. Ik was een ezel en raakte vaak dezelfde steen. Ik dacht eerst dat ik de enige ezel was. Later bleek dat meer mensen de cyclus van vallen en opstaan doorlopen. Ik help je graag samen met mijn collega’s. “

André Brouwers

Deelnemen?
Meld u dan hier aan voor de Optie Bootcamp van 2022

Kennispartners