Beginnen met opties

Alles wat u moet weten voor dat u gaat beleggen

Cursus: Online
Docent: André Brouwers

Wat u leert

Opties zijn interessante beleggingsproducten waarmee alles mogelijk is op de beurs. U kunt er bijvoorbeeld uw portefeuille mee afdekken en ze hiermee defensief inzetten. Ook kunt u met opties offensief beleggen en hoge rendementen behalen. In deze cursus leren wij u de basis van opties en hoe u dit kunt toepassen binnen uw portefeuille.

Na deze cursus kunt u de volgende vragen beantwoorden:

 • Waarom zijn opties interessant?
 • Wat zijn de voor-en nadelen van opties?
 • Hoe werken opties precies?
 • Welke factoren zijn van invloed op de koers van een optie?
 • Hoe kan ik met opties mijn risico’s afdekken?
 • Hoe kan ik met opties mijn rendement vergroten?

Na deze cursus kunt u de volgende vragen beantwoorden:

 • Module 1: De basis van opties deel 1
 • Module 2: De basis van opties deel 2
 • Module 3: De prijsvorming van opties
 • Module 4: Opties in de praktijk

Bevat:

 • Docent: André Brouwers
 • Verklaring van deelname
 • Eén jaar lang toegang

Nu: € 147,-

Voor wie?

De training ‘Beginnen met beleggen’ is ontwikkeld voor potentiële en startende beleggers. Bent u aan het overwegen of beleggen iets voor u is of wilt u weten welke stappen u moet ondernemen om te beginnen met beleggen, dan is deze training de juiste keuze.

Kennis

Door een bedrag van €147 te investeren in uzelf kunnen wij u helpen om de juiste start te maken en ervoor te zorgen dat u dure beginnersfouten kunt voorkomen. Wanneer u zonder kennis van zaken gaat starten op de beurs zijn wij er van overtuigd dat dit een stuk meer leergeld gaat kosten.

Beschrijving

Waarom?
Steeds meer mensen zijn op zoek naar rendement op hun geld. De meeste mensen sparen en werken voor hun geld. Maar hebben ze ook een plan hoe ze het geld voor hen kunnen laten werken? Wat zijn de mogelijkheden en hoe maak je een verantwoorde keuze? Er is heel veel informatie maar heel weinig educatie. En dus spaart Nederland zich langzaam arm. De kennis ontbreekt maar de interesse is groot. Het Beleggershuis brengt een oplossing door gratis educatie aan te bieden voor alle beleggers en spaarders.

 

Doel
Het doel van deze training is om u als spaarder of beginnde belegger te leren wat er allemaal bij beleggen komt kijken en wat de mogelijkheden zijn. De kennis, ervaring en de inzichten die u krijgt moeten ervoor zorgen dat u zelfstandig kunt beginnen met beleggen.

 

Hoe?
Wij hebben een speciaal programma ontwikkeld waarbij wij de theorie direct aan de praktijk koppelen. In de 6 online modules leert u hoe u in verschillende waarom beleggen voor u een interessant kan zijn en waar u moet beginnen. Tussentijds kunt u ons vragen stellen.

“Helaas had ik geen trainer of coach die mij leerde wat ik moest doen. De eerste jaren heeft mij dat veel geld gekost. Ik deed maar wat en had geen aanpak. Soms ging dat goed met een lucky shot en dan dacht ik dat ik geweldig was. Vaak ging het echter ook mis en had ik geen idee wat ik aan het doen was. Ik was een ezel en stootte mij vaak aan dezelfde steen. In eerste instantie dacht ik dat ik de enige ezel was. Later bleek dat meer mensen de cyclus van vallen en opstaan doorlopen.”

Ik wil u samen met mijn collega’s graag opweg helpen.

André Brouwers, trainer beginnen met beleggen cursus

Kennispartners