Beginnen met actief beleggen 

Beginnen met actief beleggen

Alles wat u moet weten voor dat u gaat beleggen

Cursus: Online
Docent: André Brouwers

Wat u leert

Na deze cursus:

 • Weet u wat beleggen inhoud en wat er allemaal bij komt kijken

 • Weet u welke manieren van beleggen er zijn als u gaat beginnen met beleggen

 • Heeft u geleerd welke beginnersfouten u zeker niet moet maken

 • Weet u welke producten er te verhandelen zijn en hoe deze in zijn werk gaan

 • Heeft u zelf de kennis om te kunnen beoordelen of beleggen iets voor u is

 • Weet u hoe u kunt beginnen met actief beleggen

Modules:

 • Module 1: Geld, vermogen en financiële markten

 • Module 2: De basis van Beleggen

 • Module 3: Beleggingsinstrumenten

 • Module 4: Het maken van een analyse

 • Module 5: Stappenplan: beginnen met beleggen

 • Module 6: Actief beleggen in de praktijk

Nu: 97,-  

Bevat:
6 uitgebreide modules
Praktijkgerichte video’s
Presentatie slides in .PDF

Voor wie?

De training ‘Beginnen met actief beleggen’ is ontwikkeld voor potentiële en startende beleggers. Bent u aan het overwegen of beleggen iets voor u is of wilt u weten welke stappen u moet ondernemen om te beginnen met actief beleggen, dan is deze training de juiste keuze.

Kennis

Door een bedrag van €97 te investeren in uzelf kunnen wij u helpen om de juiste start te maken en ervoor te zorgen dat u dure beginnersfouten kunt voorkomen. Wanneer u zonder kennis van zaken gaat starten op de beurs zijn wij er van overtuigd dat dit een stuk meer leergeld gaat kosten.

Beschrijving

Waarom?
Steeds meer mensen zijn op zoek naar rendement op hun geld. De meeste mensen sparen en werken voor hun geld. Maar hebben ze ook een plan hoe ze het geld voor hen kunnen laten werken? Wat zijn de mogelijkheden en hoe maak je een verantwoorde keuze? Er is heel veel informatie maar heel weinig educatie. En dus spaart Nederland zich langzaam arm. De kennis ontbreekt maar de interesse is groot.  Het Beleggingsinstituut brengt een oplossing door kwalitatieve educatie aan te bieden voor alle beleggers en spaarders.

Doel
Het doel van deze training is om u als spaarder of beginnende belegger te leren wat er allemaal bij beleggen komt kijken en wat de mogelijkheden zijn. De kennis, ervaring en de inzichten die u krijgt moeten ervoor zorgen dat u zelfstandig kunt beginnen met actief beleggen.

Hoe?
Wij hebben een speciaal programma ontwikkeld waarbij wij de theorie direct aan de praktijk koppelen. In de 6 online modules leert u hoe u in verschillende waarom beleggen voor u een interessant kan zijn en waar u moet beginnen. Tussentijds kunt u ons vragen stellen.

“Helaas had ik geen trainer of coach die mij leerde wat ik moest doen. De eerste jaren heeft mij dat veel geld gekost. Ik deed maar wat en had geen aanpak. Soms ging dat goed met een lucky shot en dan dacht ik dat ik geweldig was. Vaak ging het echter ook mis en had ik geen idee wat ik aan het doen was. Ik was een ezel en stootte mij vaak aan dezelfde steen. In eerste instantie dacht ik dat ik de enige ezel was. Later bleek dat meer mensen de cyclus van vallen en opstaan doorlopen.”

Ik wil u samen met mijn collega’s graag opweg helpen.

André Brouwers, trainer beginnen met beleggen cursus

Ons doel: beleggers leren om bewust te (laten) beleggen