Online beleggers
cursussen

Beginnen met beleggen

€97,-

Het doel van deze training is om u als spaarder of beginnende belegger te leren wat er allemaal bij handelen op de beurs komt kijken en wat de mogelijkheden zijn. De kennis, ervaring en de inzichten die u krijgt zorgen ervoor dat u zelfstandig kunt beginnen met beleggen.

Rendement met beleggen

€497,-

De training “Rendement met Beleggen” is een praktische training voor beleggers die houvast en structuur zoeken. Op goed geluk beleggen kan iedereen, maar dat leidt niet tot structureel rendement. Of u nu start met beleggen of al jaren actief bent op de beurs; deze training helpt u om betere resultaten te behalen.

Opties voor beginners

€147,-

Opties zijn interessante beleggingsproducten waarmee alles mogelijk is op de beurs. U kunt er bijvoorbeeld uw portefeuille mee afdekken en ze hiermee defensief inzetten. Ook kunt u met opties offensief beleggen en hoge rendementen behalen. In deze cursus leren wij u de basis van opties en hoe u dit kunt toepassen binnen uw portefeuille.

Technische analyse

€297,-

De meeste beleggers en traders vinden het bepalen van het koop- en verkoopmoment een van de lastigste onderdelen van het beleggen. Het goed kunnen onderbouwen van aan- en verkoopmomenten biedt zekerheid en voorkomt besluiteloosheid. In deze cursus leren wij u hoe u een goede analyse van de koers kunt maken en aan de hand daarvan uw aan- en verkoopmoment kunt bepalen. Wij leren u om gebruik te maken van door ons geteste indicatoren en koerspatronen. Deze hebben een hoge betrouwbaarheid en zijn direct toe te passen.

Opties voor gevorderden

€247,-

Deze cursus is gericht op mensen met een redelijke kennis van opties. De verschillende Grieken en volatiliteit worden uitgebreid besproken. Vervolgens leren wij u de werking van verschillende optieconstructies. Ook leert u in welke marktomstandigheden u welke constructie kunt gebruiken.

Trading

€297,-

De sleutel tot het behalen van rendement met traden is het hebben van een goed plan. Een goed plan zorgt ervoor dat u een strategie heeft die u ook getest heeft. U weet dus dat deze aanpak succesvol voor u is en dat geeft u meer zekerheid en rust. Dit betekent niet dat er een gouden plan is waarmee iedereen rendement kan maken. Het gouden plan is voor iedereen anders. In deze training leren wij u welke stappen u moet nemen om tot een succesvolle aanpak te komen.Traden is een leuk spel, maar wordt nog leuker als het structureel (meer) rendement oplevert.

Kennispartners

Beleggen vanuit uw luie stoel. Wij maken leren beleggen nog gemakkelijker voor u door onze online trainingen. Zo kunt u in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo uw kennis over beleggen vergroten. Beleggen gaat over geld en dat is belangrijk voor u. Het is dus logisch om tijd en geld te investeren in het opbouwen van kennis. Dat doet u immers al uw hele leven.

De online trainingen zijn er op ieder niveau. Wilt u beginnen met beleggen, dan is de training ‘beginnen met beleggen’ een goede eerste stap. Voor beleggers die al actief zijn en (nog) succesvoller willen worden zijn er diverse mogelijkheden. Traingingen over timing of trading zijn bedoeld voor de actieve belegger. Wanneer moet ik kopen? Hoe bepaal ik een goed uitstapmoment? Welke indicatoren zijn betrouwbaar? Hoe ziet een tradeplan eruit? Wat is het geheim van winnaars en wat doen verliezers fout? Deze vragen komen aan bod bij de online modules Technische analyse en Trading.

 

De trainingen over opties zijn voor iedere belegger interessant. Een defensieve belegger leert alles over het afdekken van risico en het vergroten van rendement op een bestaande aandelenportefeuille. De offensieve belegger leert alles over de gouden regel voor traders. Wanneer kies je welke optie of strategie. Wanneer kun je het beste winst nemen en de optie doorrollen? Hoe kun je de kans op rendement vergroten en het risico verkleinen? Het zijn belangrijke beleggingsvragen die aan bod komen bij de online optietrainingen.