>Online trainingen
Online trainingen2018-09-13T16:35:19+02:00

Leren beleggen of een succesvollere belegger worden?

Online trainingen

Beleggen vanuit uw luie stoel. Wij maken leren beleggen nog gemakkelijker voor u door onze online trainingen. Zo kunt u in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo uw kennis over beleggen vergroten. Beleggen gaat over geld en dat is belangrijk voor u. Het is dus logisch om tijd en geld te investeren in het opbouwen van kennis. Dat doet u immers al uw hele leven.

De online trainingen zijn er op ieder niveau. Wilt u beginnen met beleggen, dan is de training ‘beginnen met beleggen’ een goede eerste stap. Voor beleggers die al actief zijn en (nog) succesvoller willen worden zijn er diverse mogelijkheden. Traingingen over timing of trading zijn bedoeld voor de actieve belegger. Wanneer moet ik kopen? Hoe bepaal ik een goed uitstapmoment? Welke indicatoren zijn betrouwbaar? Hoe ziet een tradeplan eruit? Wat is het geheim van winnaars en wat doen verliezers fout? Deze vragen komen aan bod bij de online modules Technische analyse en Trading.

Ieder niveau

De trainingen over opties zijn voor iedere belegger interessant. Een defensieve belegger leert alles over het afdekken van risico en het vergroten van rendement op een bestaande aandelenportefeuille. De offensieve belegger leert alles over de gouden regel voor traders. Wanneer kies je welke optie of strategie. Wanneer kun je het beste winst nemen en de optie doorrollen? Hoe kun je de kans op rendement vergroten en het risico verkleinen? Het zijn belangrijke beleggingsvragen die aan bod komen bij de online optietrainingen.

Beginners

Beginnen met beleggen

Een succesvolle start op de beurs

Meer informatie

Weekendtraining

Rendement met beleggen

Meer informatie

Opties voor beginners

De basis van opties

Meer informatie

Specialisatie

Opties voor gevorderden

Opties en constructies

Meer informatie

Technische analyse

Timing is essentieel

Meer informatie

Trading 

Het ontwikkelen van een trade plan

Meer informatie

Wat onze klanten zeggen

Afgelopen woensdag heb ik jullie allemaal aan het einde van de dag een hand gegeven en bedankt voor de trainingen die ik heb mogen volgen. Ik ben echter dermate enthousiast dat ik nogmaals langs deze weg jullie wil bedanken voor de leuke dagen. Ondanks het feit dat ik al een jaar of 20 actief ben op de beurs heb ik toch een hoop geleerd. Vooral de trader cursus was waanzinnig interessant, terwijl ik vooraf dacht dat ik dat allemaal wel wist. De manier waarop André de trainingen geeft is echter zeer inspirerend (en confronterend) en geeft in de dagen erna veel stof tot nadenken. De optietraining en technische analyse training zorgde voor nieuwe inzichten en een andere manier van kijken die extra energie geven.

Sander Swuste (Ondernemer), Cartel Internet & Marketing

Ik wilde mij graag verdiepen in de wereld van het beleggen. Al zoekende op het internet kwam ik veel mogelijkheden tegen en zo ook het Beleggingsinstituut. Het was de enige die niet schreeuwend rendementen beloofde maar zich meer toelegde op het opleiden.

Uiteindelijk heb ik mij ingeschreven voor alle beschikbare trainingen waardoor ik stap voor stap en gestructureerd kennis heb opgebouwd. Als afsluiting heb ik meegedaan aan de trade week, dit is een intensieve week waar je al het geleerde in de praktijk gaat brengen. Je krijgt zeer waardevolle technieken aangereikt die je ook nog kunt toetsen. Je hebt de mogelijkheid om te sparren met mede cursisten en zodoende nieuwe inzichten op te doen.

Het hele traject was zeer leerzaam en ik heb André Brouwers leren kennen als een ervaren en betrouwbaar persoon. Een prettige ervaring!

Mohsin Mukhtar (Accountmanager)

Gezien de rente ontwikkeling bij de banken zag ik mij genoodzaakt iets te ondernemen en niet langer af te wachten tot het moment zich aandient waarop men inteert op zijn vermogen. Beleggen in opties sprak mij wel aan gezien men hier zelf bepaalt welk risico men wil nemen in een transactie.

Tijdens de tweedaagse weekendtraining rendement met beleggen krijg je gaande weg de lessen precies inzicht in wat beleggen in opties inhoudt en welke soorten er zijn.

De oneliner die ik vaak gehoord heb luidde: “alles kan en we weten niks”.

Reden te meer om je risico’s af te dekken

Ger Hermans (Zelfstandig ondernemer)

De Alex bank gaf in 2007 een seminar in Madurodam i.v.m. de nieuwe software en ik kreeg 20 minuten les van André. Die les maakte zo’n indruk op mij, dat ik bij mijzelf zei: als ik nog een keer de kans krijg om bij André les te volgen, dan zal ik die met beide handen aangrijpen.

Jaren later las ik dat het Beleggingsinstituut begonnen was onder leiding van André Brouwers. Eindelijk kon ik mijn droom in vervulling laten gaan. Nog meer kennis opbouwen bij André.

Het kenmerk van de lessen van André is humor en een grote dosis onbekende kennis. Als je jouw honger naar beleggingskennis wil stillen, dan moet je bij het Beleggingsinstituut zijn.

Harry Muilman

De cursussen van André hebben mij geholpen een betere handelaar op de beurs te worden. Het maken van een plan is essentieel. Een ervaring die je als persoon anders laat denken, zowel op de financiële markten als in het zakelijk leven.

Perry Wens