Het Beleggingsinstituut is op zoek naar gemotiveerde stagiaires

Functieomschrijving

Het Beleggingsinstituut is op zoek naar Nederlands sprekende HBO/WO studenten met een economische, financiële of marketing achtergrond.

Bedrijf
Het Beleggingsinstituut op gericht in 2010, begeleidt particuliere beleggers naar een beter rendement op de beurs doormiddel van educatie en informatie. Wij bieden een groot pakket aan diensten op het gebied van beleggen en trading. Van beginnerstrainingen tot live trading seminars, optie strategieën, fundamentele & technische analyse en coaching op maat. Door onze expertise worden wij veel gevraagd door partners als: RTL(Z), De Telegraaf, DFT, ING, VEB, Lynx en Euronext.

Bekijk hier in 3 minuten wat wij allemaal doen: https://www.youtube.com/watch?v=z_Kotc9xORE&t=

Wij zoeken studenten met een proactieve en gedreven houding die geïnteresseerd zijn in/of reeds actief zijn op de financiële markten en ons team willen komen versterken. Door onze exposure en naamsbekendheid in de markt vragen veel beleggers naar onze diensten. Wij vragen onze stagiaires ondernemend en proactief te zijn. Zo ga je ons ondersteunen bij onze online marketing activiteiten, het maken van nieuw educatie materiaal en content voor onze klanten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden te testen met eigen projecten.

Je werkzaam heden kunnen bestaan uit:

Wat bieden wij jou?:

Wat vragen wij van jou?:

Spreekt dit jou aan en wil jij alles leren over de financiële wereld tijdens je stage? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Tom Brouwers. Heb je nog vragen? Bel dan met 020-2 601 602.