Leer succesvol beleggen met beperkt risico via online coaching


Dankzij het internet is beleggen de afgelopen jaren voor iedereen toegankelijk geworden. Van ‘gouden tip’ tot online seminar een van handige app tot aan talloze experts; het aanbod is enorm. Met de komst van al deze digitale mogelijkheden raken beleggers soms het overzicht kwijt en zien door de bomen het bos niet meer. Het gevolg hiervan is dat het komen tot een EIGEN AANPAK ontbreekt.

Leer nu succesvol beleggen door ons online coachingsprogramma!

Begin met beleggen en volg je eigen strategie

Beleggen is ons vak. Maar eigenlijk is het veel meer dan dat, het is onze passie. Vanzelfsprekend stoppen wij veel tijd en energie in onze beleggingsstrategieën en onze posities. Dit doen wij met plezier en zorgvuldigheid. Daarom zijn wij overtuigd dat we met onze kennis en expertise andere beleggers verder kunnen helpen. Begin je net met beleggen en wil je leren hoe je dit het beste kan aanpakken? Of heb je al ervaring, maar vind je het prettig om voorbeelden te zien en te sparren met experts? Met ons online coachingsplatform helpen wij iedereen een stapje verder met beleggen.

Het aanbod aan informatie op internet is groot. Van ‘gouden tip’ tot online seminar en van handige app tot talloze teksten van experts. Het is een uitdaging om overzicht te houden. Dit leidt ertoe dat beleggers moeite hebben met het vormen van een eigen aanpak. Wat ons betreft is een eigen aanpak essentieel voor succes!

Wij hebben onze kennis en expertise samengevoegd tot één uniek pakket: ‘online coaching voor beleggers’. Dit programma is bedoeld voor beleggers die op zoek zijn naar een eigen aanpak met een stabiel rendement. Wij vinden het belangrijk dat startende beleggers leren beleggen met een beperkt risico. Maar ook meer ervaren beleggers hebben wij een hoop te bieden, doordat we wekelijks onze actuele markt- en beurskennis uitgebreid delen met onze leden. Leer succesvol beleggen op een vertrouwde manier!

Meld je nu aan voor ons coachingsprogramma!

Met dit online coachingsprogramma ga jij:

 • Op korte termijn beginnen met beleggen, met een beperkt risico

 • Rendement behalen door het kiezen van je eigen posities

 • Leren wat de beste beleggingsstrategie voor jou is

 • Erachter komen wat de valkuilen van beleggen zijn en hoe deze te omzeilen

 • Heel veel leren over beleggen door 50+ verschillende trainingen

 • Kennis opdoen over de actuele stand van zaken in de markt en op de beurs

 • Toetreden tot een exclusief netwerk van gelijkstemde beleggers

 • Inzicht krijgen in waar je vastloopt en leren dit op te lossen

 • Een eigen methodiek en strategie ontwikkelen
 • Met een beetje geduld en geluk: je beleggingsdroom waarmaken!

Hier is wat je ontvangt wanneer je vandaag deelneemt aan “online coaching”

Voorbeeldportefeuilles

Door deel te nemen aan ons coachingsprogramma krijg je inzage in een aantal voorbeeldportefeuilles. Dit is een unieke kans om kennis te maken met de juiste strategie. Uiteraard bepaal je zelf of je ook met bepaalde posities meedoet. Kennis is macht, dus doe hier je voordeel mee!

Wekelijkse marktupdate

In onze wekelijkse marktupdate video op zondag bespreekt onze top beleggingsexpert Andre Brouwers in ongeveer een uurtje zijn actuele visie op de markten. De belangrijkste bewegingen op de beurs worden behandeld inclusief de gevolgen op de huidige koersen en posities. Je hoeft alleen nog maar te kijken en te luisteren om op de hoogte te zijn van wat er wekelijks speelt in beleggingsland.

Wekelijkse beursupdate

In onze wekelijkse video op woensdag of donderdag bespreekt Andre Brouwers de actuele beursupdates. Tijdens deze video’s deelt hij zijn scherm, zodat jullie kunnen zien hoe zijn posities ervoor staan. Hij gaat dieper in op de belangrijkste indices en bewegingen van de afgelopen week. Ook geeft hij aan wat hij zelf wel of niet gaat doen. Kortom, na deze wekelijkse video ben je weer helemaal up-to-date!

Online trainingen

Wij hebben in totaal bijna 50 trainingen – bijna 60 uur aan exclusief trainingsmateriaal! – voor beleggers ontwikkelt. Door deel te nemen aan ons online coachingsprogramma krijg je exclusieve toegang tot alle trainingen. Van de AEX-index tot butterfly en van turbo tot call spread: alle belangrijke kennis en informatie wordt met je gedeeld! Dit maakt ons abonnement uniek!

Rapportages

Op het moment dat wij interessante ontwikkelingen in de markt signaleren, schrijven we hier een rapportage van twee á drie A4’tjes over met kennis en inzichten op dit vlak. Dit is extra leesvoer voor de geïnteresseerde belegger. Klik hier voor een voorbeeld.

BI Event

Ook organiseren we jaarlijks een speciaal Beleggingsinstituut Event op De Beurs. We nodigen hiervoor diverse sprekers uit de financiële wereld. Verwacht tijdens dit event geprikkeld en geïnspireerd te worden door de top experts uit de financiële sector.

WhatsApp service

Wij vinden het belangrijk dat onze leden op de hoogte blijven van onze posities. Wij delen dit wekelijks via video’s, maar op het moment dat voor ons het juiste moment is aangebroken om te kopen of te verkopen, krijgen onze lezen ook (indien wenselijk) een WhatsApp bericht. Dit maakt het mogelijk voor onze leden om onze posities op de voet te volgen.

Ook klaar om succesvol te beleggen? Word nu lid van ons programma!

Wil jij graag:

 • Veel interessante en actuele markt- en beurskennis opdoen?

 • Je eigen strategie ontwikkelen, waar jij je goed bij voelt?

 • Op een verantwoorde manier beleggen en geen onnodige risico’s nemen?

 • Leren van top experts uit de beleggingswereld?

 • Deelnemen aan live online seminars waar je al je concrete vragen kunt stellen?

 • Met eigen ogen zien welke positie beleggingsexperts innemen en waarom?

 • Verschillende expertise rapportages ontvangen?

 • Zelf kunnen bepalen waar je in belegt en waarom?
 • Voorkomen dat je in één van de vele valkuilen trapt?

 • Meer leren over de psychologie achter beleggen?

 • Een verlies van honderden euro’s voorkomen door money management toe te passen?

Dan ben je wat ons betreft de ideale kandidaat voor ons programma, meld je aan om lid te worden!

Wil jij graag:

 • Snel geld verdienen?

 • Grote onverantwoordelijke risico’s nemen?

 • Geld alleen maar beleggen in volatiele cryptocurrency?

 • Je geld overmaken en er verder niet meer naar omkijken?

 • Binnen de kortste keren miljonair worden?

 • Of heb je geen zin om kennis op te doen?

Helaas… Dan sluiten jouw wensen niet aan bij wat wij te bieden hebben en denken we dat je misschien gelukkiger wordt van een avondje gokken in het casino.

Ons hele leven zijn we bezig met leren. We beginnen op de kleuterschool, de lagere school, het middelbaar onderwijs en studeren daarna vaak nog door. We halen ons rijbewijs en investeren in opleidingen voor sporten. Elke uitdaging vraagt om kennis en een investering om de benodigde kennis op te doen. Dit geldt ook voor beleggen. Het is een expertise op zich, die iedereen kan leren, maar vraagt om kennis en een investering in tijd en geld. Wij hebben helaas geen glazen bol, maar geloven in onze toegevoegde waarde voor onze leden. Wij helpen je verder op een verantwoorde manier.

Ons abonnement

Toegang tot het volledige coachingsprogramma bestaande uit:

 • Wekelijkse video’s met actuele beurs- en marktupdates

 • Inzage in meerdere unieke voorbeeldportefeuilles

 • Wekelijkse updates via WhatsApp (indiengewenst)

 • Toegang tot alle online trainingen (t.w.v. €1.285)
 • Toegang tot een exclusief netwerk van gelijkgestemden via ledenforum

 • Toegang tot unieke content speciaal voor onze leden, zoals deze [insert hyperlink] rapportages

 • Exclusieve toegang tot jaarlijks beursevent met diverse top sprekers uit de financiële wereld

 • Onbeperkte mogelijkheid tot het stellen vanvragen

Your Content Goes Here
Your Content Goes Here

In 2021 bestaat het Beleggingsinstituut 10 jaar en dat vieren wij met 10% jubileum korting. U krijgt 10% korting op ons jaarabonnement bij een jaarlijkse betaling.

Bovendien steunt u daarmee ook de voedselbank, aangezien wij ook nog eens 10% van de abonnementsgelden die wij in 2021 ontvangen schenken aan dit goede doel.

Wat onze klanten zeggen

Iedereen die even zoekt op internet kan veel informatie vinden over beleggingsstrategieën of optieconstructies. Misschien wel té veel voor menigeen. Welke financiële producten moet je uit al die mogelijkheden kiezen, welke strategie is veilig en toch wat spannender (leuker) dan het aloude stoffige mandje gespreide aandelen? Voor wie die stap wil zetten van gewone belegger naar een actievere trader kan ik Het Beleggingsinstituut van harte aanraden. Gemakkelijke trucjes om snel rijk te worden bestaan niet, there ain’t no such thing as a free lunch. De prijs die je zult moeten betalen is échte interesse, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen. Na ooit begonnen te zijn met eenvoudige producten als beleggingsfondsen, ben ik inmiddels ook behoorlijk actief met opties en futures, maar ik leer nog elke week bij. Inmiddels heb ik er voldoende verstand van om te durven beweren dat Het Beleggingsinstituut altijd kiest, zowel in de trainingen als in de voorbeeldportefeuilles, voor relatief veilige constructies met een doordachte en verantwoorde verhouding tussen rendement en risico.

Jos van de Werken

Jos-van-de-WerkenJos van de Werken

Beste André en Tom,

Veel dank en waardering voor jullie spannende trading cursus.

Het was iedere donderdagavond weer een bad vol nieuwe kennis en op een heel sympathieke manier gepresenteerd.

Ik heb nu een time-out nodig om de stof te verinnerlijken en de belangrijke, aanbevolen boeken door te werken. Met de optiebijbel en bijbehorende study guide wil ik honderd oefentrades doen om wat automatismen en een eigen methode te ontwikkelen.

Om aan de gang te gaan denk ik aan S&P500, Goud, Olie en als het niet teveel wordt ASML of DAX.

Als dit programma voltooid is, zal ik wel weten hoe verder te gaan.

Een ding is duidelijk, wat jullie ons hebben geleerd is heel, heel belangrijk geweest, want de grote lijnen en de details. Jullie ‘format’ is uitstekend.

Hartelijke groeten,

Bob Kiès

Bob-KiesBob Kies

Dank voor de cursus. Andre weet op een duidelijk manier moeilijke materie uit te leggen. Turbo’s, Butterfly’s ,Madiwodos , straddles en strangles  komen allemaal aan bod. Het leuke is dat je mag meekijken in de keuken van het beleggen. Nu maar hopen dat ik het allemaal goed in de praktijk kan brengen.

Met vriendelijke groet,

Jan Willem van Oppen

oppenJan Willem van Oppen

Beste André,

Allereerst sluit ik mij aan bij alle bedankjes van de overige deelnemers aan de trader opleiding.

Dank je wel.

Ik vind de opleiding zeer boeiend en interessant en gaat mij zeker helpen bij trader activiteiten.

De samenvatting die je hebt gestuurd is zeer nuttig en bruikbaar.

Vanaf september heb ik mijn handen vrij om vol met de materie bezig te gaan met gebruikmaking van de uitstekende lessen in de afgelopen weken.

Ook de wekelijkse marktupdates zijn zeer waardevol om mij verder te ontwikkelen.

Nogmaals dank voor de uitstekende opleiding en graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet

Harm Hoen

Harm Hoen
Heren Brouwers,

Allereerst compliment voor het samenstellen van de test. Leuk om te doen.

Ik heb in ieder geval voor mijzelf vastgesteld, dat Trading leuk is, maar ook zeer tijdrovend en ik blij ben met de opgedane kennis, maar Trading voor mij toch geen dagelijkse bezigheid zal worden.

Ik zie het vooral als een soort van rijbewijs, maar zal niet elke dag achter het stuur kruipen.

Dank voor de leerzame cursus die niet alleen inhoudelijk prima verzorgd was maar ook in technisch communicatieve zin uitstekend georganiseerd was.

Andre als voortreffelijke kennisoverdracht en Tom als voortreffelijke techneut; prima combinatie.

Groet,

Jos Schoolmeesters

Jos Schoolmeesters

Als belegger heb ik mij enorm laten verrassen door de corona crash in maart 2020 en ik was benieuwd of ik als belegger iets kon leren van traders.

Het online traders traject vond ik een zeer leerzaam traject waarin in korte tijd de basisprincipes werden uitgelegd: o.a. hoe je kansen kunt spotten aan de hand van grafieken, hoe je als een trader moet denken en hoe je als trader zou moeten handelen. Dit traject heeft mij veel inzicht gegeven in waarom het zo moeilijk is om verlies te nemen en hoe ik dit in de toekomst beter zou kunnen aanpakken.

Tevens was ik van mening dat ik al behoorlijk veel kennis had over opties, maar deze cursus heeft mij laten inzien dat er nog veel meer mogelijk is waardoor je op een slimmere manier wel kan profiteren van een verwachte stijging, maar de schade beperkt kan houden als je verwachting niet uitkomt.

Laatste punt dat ik zou willen benadrukken is dat ik enorm heb genoten van coach Andre. Aan alles blijkt dat hij enorm veel ervaring heeft op de beurs en hij vertelt enthousiast over alle verschillende onderwerpen en combineert dat met praktijkvoorbeelden.

Kortom, een goede cursus die ik iedereen zou aanraden als je serieus wil beleggen en/of traden op de beurs.

Met vriendelijke groet,

Frank Geertjes

Frank Geertjes

Beste Andre en Tom,

Met veel plezier heb ik jullie cursus ‘’Beleggen voor Beginners’’ gevolgd.

Wat mij vooral heel blij maakte was de logische opbouw van de cursus en de toegang die jullie verleende naar onder andere de cursus ’’ Opties voor Beginners’’ en ‘’Optie voor gevorderden’’ en ‘’Trading’’.

Het was wel een aardige kluif om door heen te bijten.

Sommige aspecten van optie strategieën duizelen nog steeds in mijn hoofd…  ;-))

Maar, heren mijn hartelijke dank.

Met vriendelijke groet,

Cor van Kuijk

corCor van Kuijk

Beste Tom ,

Hierbij de recensie betreffende het traders traject.

Met veel plezier deelgenomen aan het traders traject dat “live” uiterst leerzaam en gedegen voorbereid en gepresenteerd werd door André Brouwers geassisteerd door Tom Brouwers.

André heeft een zeer boeiende en duidelijke trend van vertellen en uitleggen zodat het goed binnenkomt en ook blijft hangen zodoende je er vanzelf mee aan de slag gaat.

Ruime info ontvangen en derhalve goede ondersteuning en inspiratie opgedaan.

Bedankt heren.

Groet ,

Herman

Herman

Beste André,

Van harte dank voor de puike scholing in het traden die je de afgelopen twee maanden hebt verzorgd.  Het was een boeiend traject waarvan ik, hoewel niet zonder enige ervaring in het beleggen en traden, veel van heb opgestoken. Gefeliciteerd! Ik denk in die richting door te gaan en voort te blijven studeren. Vandaar dat ik er niet over pieker je gewone coaching vaarwel te zeggen, integendeel.  Ik heb veel te leren om nog betere beslissingen te nemen. Gelukkig kan men dankzij je reguliere coaching volgen hoe jij elke week weer je adviezen toepast op de zich steeds wijzigende economische toestand die niet zonder weerslag is voor de beurs en de daar genoteerde bedrijven.

Het probleem waar ik nog mee worstel, is het beste tradersplatform tegen te komen EN te gebruiken.  Het is één ding bv. om te zeggen dat je een trailing stop loss moet gebruiken, maar het uitvoeren ervan zoals het hoort, is geen vanzelfsprekendheid, maar vergt ervaring, net zoals het instellen van orders vanuit de grafiek zelf. Ook complexere orders buiten het bestens order of de gewone limietorder boeien me wel vanwege hun mogelijkheid bijvoorbeeld om winsten veilig te stellen en niet te laten ontglippen.  Dit brengt ons uiteraard ook makkelijk op het terrein van merken enz. wat delicaat is te behandelen. Want dan maak je commerciële reclame.  Ik zie niet meteen hoe hieraan een mouw te passen valt, maar bij gelegenheid wil ik het hierover nog weel eens over de telefoon of mondeling met jou of je zoon hebben.  Intussen teken ik, met dankbare en vriendelijke groet,

Boudewijn

(een getrouwe van je coaching uit België)

Boudewijn Dereymaeker

Ik, 62jr, kende het Beleggingsinstituut van vorige trainingen.

Dus toen de aanbieding voor het Traders Traject, in deze Corona tijd, langs kwam was ik snel geïnteresseerd.

Samen met mijn jongste zoon, 32jr, heb ik het traject gevolgd.

Het voordeel is dat je op basis van gelijke informatie goed over de verschillende onderwerpen kan discussiëren,

Zelf ben ik al langer geïnteresseerd in de mogelijkheden van de beurs en nu kan ik dat beter met mijn zoon delen.

Herhaling is de kracht van je ontwikkeling, dat is mij gebleken, aspecten van de trainingen uit het verleden zijn zeker verdiept.

Het Traders Traject heeft mij nu daadwerkelijk tot regelmatige verslaglegging van mijn handelen gebracht, gestimuleerd door het Trade Plan.

Door mezelf te confronteren met mijn gedrag ben ik in staat gebleken anders om te gaan met mijn handelen.

Helaas zijn mijn prestaties niet alleen positief, maar ik voel veel meer zekerheid bij het handelen en kap verkeerde trades sneller af.

Er is een groot verschil tussen de Theorie en de Praktijk.

Achteraf weet iedereen vaak wel wat hij/zij had moeten doen.

Nu doe ik vaak sneller de goede dingen.

Dat is mijn grootste winst uit het Traders Traject !

Vriendelijke groet,

Dolf

Dolf

Goedemiddag André en Tom,

Hierbij, zoals beloofd even een recensie van mij betreffende jullie cursus beleggen.

Ik heb de cursus met veel plezier mogen meemaken en heb ondanks het feit dat ik wel het een en ander
dacht te weten over beleggen, toch nog veel opgestoken tijdens dit lesprogramma.

Ook ik heb in het begin me teveel gefocust op het technische aspect van traden, dat wil zeggen de technische analyse,

de setups, en waar en wanneer in welke markt te stappen etc.

Mede door deze cursus, ben ik mij weer gaan beseffen dat de 3 M’s (Methode, Moneymanagement en Mindset) van wezenlijk belang zijn

voor mijn tradingresultaten.

Een andere positief aspect waren voor mij de diverse optiestrategiën die André uitgelegd heeft.

Door middel van opties kan je strategiën uitdenken waarbij je niet voor de volle 100% gelijk hoeft te hebben om

toch een leuke winst te behalen.

Een interessante strategie is hierbij voor mij de call backspread strategie (langlopende opties kopen en kortere opties schrijven)

Mede door de positieve ervaringen in de cursus, heb ik besloten mij in te schrijven voor het online coachingstraject.

Vriendelijke groet,

Henk de Haan

henkHenk de Haan

Ik heb in mei en juni de online cursus  Traders traject  van het Beleggingsinstituut gevolgd. Hoewel ik al ervaring had als belegger, heb ik tijdens deze cursus enorm veel geleerd. Zowel voor beginnende als ervaren beleggers is deze cursus echt een eye-opener. De zeer heldere uitleg van André Brouwers en de uitstekende grafieken en slides hebben er voor gezorgd dat ik de diverse aspecten van beleggen nu beter begrijp en de complexe materie van opties nu beter kan toepassen en onder de knie heb.  Deze fantastische cursus zorgt ervoor dat ik mijn risico’s beter afdek en dat ik meer rendement maak. Dus voor iedereen die wil gaan beleggen is deze cursus een echte aanrader en dit is je investering dubbel en dwars waard. Niet twijfelen, maar doen dus!

Met vriendelijke groet

John

John

Verkort de weg naar succes, verlies geen waardevolle tijd

Jouw tijd is waardevol. Tijd is het enige middel op aarde dat je nooit meer terugkrijgt.

Wat je in dit programma te zien krijgt in alle online lessen kost je maanden / jaren om zelf bijeen te zoeken op bijvoorbeeld YouTube.

Met een grote kans dat je niet de meest optimale manier gaat vinden of tot je kunt nemen.

Er is zo enorm veel informatie te vinden over beleggen gemaakt door mensen die niet transparant zijn of zelf niet eens beleggen…

Wij doen dat anders, alles wat wij zeggen en doen wordt gelogd op ons klantenportaal.

Wij helpen al meer dan 10 jaar beleggers op transparante manier.

Ons educatie model hebben we de afgelopen jaren continu doorontwikkeld om op de juiste manier iedereen verder te helpen.

Uiteraard kost het ook tijd om onze lessen te volgen. Het verschil is alleen dat wij de onnodige en niet relevante informatie eruit hebben gelaten zodat de informatie meteen toepasbaar is.

Mocht je interesse hebben om ook actie te ondernemen naar een succesvolle toekomst op de beurs, dan kunnen we je Online Coaching aanraden.

Doe nu mee

€47 p.m. of €508 p.j. (10% korting)

Veelgestelde Vragen:

 

Wat als ik nog niet ben begonnen met beleggen?

Ons online programma is zo ingericht dat je ook als startende belegger kunt deelnemen aan dit traject. Wij raden de beginners aan om te beginnen met de trainingen “beginnen met beleggen” en “rendement met beleggen”. Door het volgen van deze training kun je snel de eerste stappen zetten.

 

Leer ik in dit programma hoe ik een succesvolle beleggingsstrategie ontwikkel?

Ja, je krijgt een “framework” voor de meest belangrijke onderdelen van succesvolle beleggingsstrategie(plan). De sleutel tot het behalen van rendement met beleggen is het hebben van een goed plan. Een goed plan zorgt ervoor dat je een strategie hebt die getest en getoetst is.  Dit betekent niet dat er een gouden plan is waarmee iedereen rendement kan maken. Het gouden plan is voor iedereen anders. Tijdens het online coaching traject leren wij welke stappen je moet nemen om tot een succesvolle aanpak te komen.

 

Ik heb wel eens vaker programma’s gekocht, maar doe er niks mee, gaat dit programma anders zijn?

Ja, wij leggen in de verschillende lessen alles uit in hapklare brokken. Je zult geen informatie overload krijgen. Plus met onze educatie formule en framework en praktijkvoorbeelden is het onmogelijk om je er niet in vast te bijten. Het enige wat je hoeft te doen is te beginnen en tijd investeren in de educatie lessen. Wanneer je de eerste lessen afrond zul je gemotiveerd raken om meer lessen te gaan volgen. Plus je leert hoe je zelf analyses van de markt kunt gaan maken.

Doe nu mee

€47 p.m. of €508 p.j. (10% korting)