Leer succesvol beleggen met beperkt risico via online coaching

Dankzij het internet is beleggen de afgelopen jaren voor iedereen toegankelijk geworden. Van ‘gouden tip’ tot online seminar een van handige app tot aan talloze experts; het aanbod is enorm. Met de komst van al deze digitale mogelijkheden raken beleggers soms het overzicht kwijt en zien door de bomen het bos niet meer. Het gevolg hiervan is dat het komen tot een EIGEN AANPAK ontbreekt.

Het Beleggingsinstituut biedt u de mogelijkheid om STAP VOOR STAP te komen tot een eigen aanpak, zodat ook u met beperkt risico succesvol kunt zijn op de beurs. Met behulp van ons online coachingsplatform, leert u HOE u met uw beleggingen om moet gaan, WAT u moet doen en WANNEER u dit moet doen.

Wij hebben onze kennis en ervaring gecombineerd met begeleiding (coaching) en samengevoegd tot één totaalpakket. Dit pakket is online te benaderen en noemen wij ‘online coaching voor beleggers’. Ons programma biedt beleggers die op zoek zijn naar een eigen aanpak met een stabiel rendement, de mogelijkheid om hiermee aan de gang te gaan. Met behulp van ons online coachingsprogramma bieden wij startende en ervaren beleggers de mogelijkheid om te leren beleggen met beperkt risico. Op deze pagina leest u meer over de inhoud van ons online coachingsabonnement. 

Aanmelden
0 jaar
Toonaangevend in beleggerseducatie
0 +
Beleggers getraind
0
Voudig winnaar Beleggersdebat
0
Gemiddelde beoordeling

Dit krijgt u als u lid wordt van het Beleggingsinstituut

Coachingstraject

Om u aan de hand te nemen tijdens uw jaar online coaching delen we het jaar op in 4 kwartalen met ieder hun eigen thema en online trainingen. Hierdoor wordt u van A tot Z door alle stof begeleid en bent u niet met teveel dingen tegelijk bezig. De onderwerpen die aanbod komen zijn: Beginnen met beleggen, Rendement met beleggen, Opties voor beginners, Opties voor gevorderden, Technische analyse en trading. Tijdens onze online vragenseminars, bijeenkomsten en updates zullen we u verder helpen zodat u zo efficiënt mogelijk gebruik kunt maken van uw coaching traject. U heeft ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Voorbeeldportefeuilles

Binnen het online coachingsprogramma biedt het Beleggingsinstituut inzage in een aantal voorbeeldportefeuilles. Op deze manier leert u kennis maken met de strategie om een gezond rendement te maken. Het is aan u om te bepalen of u zelf ook met bepaalde posities meedoet.

Wekelijkse marktupdate

In de wekelijks marktupdate geeft Andre Brouwers zijn visie op de markten. Hij bespreekt hierbij de meest belangrijke bewegingen op de beurs en welke gevolgen dat heeft voor koersen en posities

Wekelijkse beursupdate

In de wekelijkse beursupdate neemt Andre Brouwers de actuele stand van zaken op de beurs door. Hij gaat hierbij in op de belangrijkste indices en geeft aan waar de beweging van dit moment plaatsvindt.

Online trainingen

Van de AEX index tot butterfly en van turbo tot call spread: in onze reeks met online trainingen biedt Andre Brouwers belangrijke kennis en informatie voor beleggers. In totaal staan 40 trainingen voor u klaar met een totale speeltijd van +/- 2.200 minuten.

Bijeenkomsten

Voor onze online coaching klanten organiseren wij fysieke trainingssessies op Beursplein 5 in Amsterdam. Hier kunt u alle vragen stellen over de onderwerpen die in de trainingen aan bod zijn gekomen. Bovendien zullen wij dan de actualiteit bespreken.

BI Event

Om onze online coaching klanten nog beter van dienst te zijn organiseren wij tevens een fysiek beursevent op Beursplein 5 in Amsterdam. Tijdens ons event nodige wij verschillende sprekers uit de financiele wereld uit.

Rendement portefeuilles

Trading portefeuille

Offensieve portefeuille

BI-Strategie portefeuille

Defensieve portefeuille

Online trainingen

 

U krijgt toegang tot het complete online beleggers e-learning pakket (t.w.v. €1285) met alles wat u moet weten over onderwerpen als Trading, Technische analyse, Opties, In- en uit stap momenten, defensieve strategieën, offensieve strategieën en de favoriete strategieën van André Brouwers. U kunt onze omgeving zien als een Netflix-achtige omgeving die altijd actueel is, constant wordt uitgebreid met de nieuwste trends en waar u als lid altijd en overal toegang toe hebt. Ook krijgt u gratis toegang tot alle nieuwe cursussen die wij zullen toevoegen. 

Opnames van alle BI events en seminars

De afgelopen jaren gaven wij verschillende online seminars en organiseerde wij onder de noemer “Het BI Event” ons eigen event. Dit is een event waarop de beste beleggers goeroes uit de praktijk hun inzichten delen. Ook geven wij regelmatig online seminars waar wij de diepte in gaan op specifieke aspecten van beleggen. Als online coaching lid ontvangt u opnames van al onze events altijd gratis in de ledensite.

Klaar om succesvol te beleggen met een berperkt risico?

Word lid! 

Prima keuze

47,-per maand
 • Coachingsprogramma 2020
 • Kennis-, beurs- en marktupdates
 • Meerdere voorbeeldportefeuilles
 • Updates via WhatsApp
 • Toegang tot alle online trainingen (t.w.v. €1.285)
 • Bijeenkomsten op Beursplein 5
 • Exclusief beursevent

De beste keuze! (10% korting)

508,-per jaar
 • Coachingsprogramma 2020
 • Kennis-, beurs- en marktupdates
 • Meerdere voorbeeldportefeuilles
 • Updates via WhatsApp
 • Toegang tot alle online trainingen (t.w.v. €1.285)
 • Bijeenkomsten op Beursplein 5
 • Exclusief beursevent

Kennispartners