Opties voor beginners

Alles wat jij moeten weten om te beginnen met opties. Doorbreek de twijfel en onzekerheid en wordt vertrouwd genoeg om ook zelf te starten met beleggen.

NRTO keurmerk certificaat

Wat je leert

Opties voor beginners product afbeelding - André
€149,00
€ 249,95 40% korting!
Deze cursus omvat:
Training: Opties voor Beginners

Ontdek de Kracht van Beleggen en
Laat je Geld voor je Werken

Van onwetendheid naar deskundigheid: Leer de fundamenten van succesvol en winstgevend beleggen in deze compleet begeleide Beginnerstraining. Ook jij kunt nu beginnen met beleggen met deze hands-on cursus.

Krijg een inkijkje in deze training

Lesplan door bladeren
Kom erachter hoe je zelf begint met beleggen samen met Tom Brouwers. In deze cursus krijg je alle handvatten om zelf te starten met beleggen.
Welk voordeel hen je nu als je belegt en is het echt zo belangrijk als iedereen zegt. Leer hoe jij kan starten met beleggen.
Waarom wil je gaan beleggen? Hoe bepaal je wat het beste bij je past en hoe ga je dit bereiken? Kom erachter wat dit betekent voor jou.
Je hebt een doel gezet en weet waar je naar toe wilt. Welke acties horen hierbij en hoe ga ik hier werk van maken?
Kies een partij die past en aansluit bij jou doel. Welke stappen moet ik ondernemen om dit allemaal op te zetten? Dit alles wordt in één module duidelijk.
Ik heb nu een rekeningen, maar wat betekent alles en waar kan ik alles vinden? Dat gaan we uitleggen.
De basis staat en je kan gaan beleggen, maar wat moet ik kopen? Welke producten kan ik het beste kopen? Bekijk de module en kom erachter.
Ik wil niet te veel betalen, maar ik wil ook niet te laat zijn voor een stijging. Wat is nu het perfecte moment om te kopen? In deze module legt Tom uit welke verschillende methodes er zijn.
Hoe koop ik mijn eerste aandeel/ETF? Waar moet ik opletten en wat betekenen al deze termen? Na deze module is dit ook voor jou geen uitdaging meer.
Gefeliciteerd, je bent in staat je eerste aankoop te doen! Hoe ga je dit nu in de praktijk doen? Bekijk de mogelijkheden.
Kijk eens aan, jij kunt beleggen! Dat voelt goed en zelfverzekerd toch? Ga jij het vanaf nu helemaal zelf doen of ga je je verder verdiepen? Alles is mogelijk en ontdek het zelf!

Bekijk wat andere zeggen over het Beleggingsinstituut

Het stappenplan om te beginnen met beleggen

Educatie is een belangrijk onderdeel als je jezelf wilt gaan ontwikkelen. Al helemaal als je geen of weinig verstand hebt van beleggen. In deze cursus word je bij de hand genomen en op een niveau gebracht zodat jezelf goede en onderbouwde keuzes kunt gaan maken.
Eenmalige betaling
€149,00 €249,95
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star half 50
Uitstekend beoordeeld op
Trustpilot Logo 2022.svg

Bekijk wat andere deelnemers
van deze training vinden

André Brouwers

Maak kennis met jouw docent

André Brouwers | Eigenaar & Trainer bij Beleggingsinstituut
Zet de eerste stappen in de wereld van beleggen met André als je gids. Klaar om te leren en te groeien? André staat klaar om je te inspireren en te ondersteunen op je reis naar financiële groei.

Meest gestelde vragen

U kunt u laten adviseren door een van onze trainingsadviseurs indien u nog niet zeker weet welke training het beste bij u past. Als u dringende vragen heeft, kunt u direct telefonisch contact opnemen met ons via dit nummer: 020 – 2 601 602. Als u vraag wat minder dringend is of heeft u een theoretische vraag dan kunt u ons bereiken op info@beleggingsinstituut.nl
De training bevat 2 uur aan beeldmateriaal. Je kunt de training op jouw eigen tempo volgen. Omdat de trainingen opgenomen zijn kunt je de training zo vaak terugkijken als je wilt.
Ja. Deze training is geschikt voor iedereen die op een juiste manier wil beleggen. Jij bent waarschijnlijk hier omdat je gaat beginnen met beleggen of net bent begonnen met beleggen en je niet de fouten wilt maken die de meeste beleggers maken. Deze training is daar perfect voor.
Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en om je te helpen waar dat nodig is. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 020 – 2 601 602 of op ons mailadres info@beleggingsinstituut.nl.
Na het volgen van deze training heb jij de benodigde basiskennis om op een verantwoorde manier te beleggen. De fouten die 90% van de beleggers maakt zul jij na het volgen van deze training niet maken. Je kan je kennis direct toepassen in de praktijk.
Wanneer je de training aanschaft krijgt je direct inloggegevens om in te loggen op ons portaal. Je hebt een eigen account waar je kunt inloggen met je ontvangen gegevens, hier kun je dan direct de training bekijken. Deze training zal voor altijd in jouw account staan. Hierdoor kun je de training terugkijken wanneer jij wilt.
Mocht je na deze training jezelf verder willen verbeteren op het gebied van beleggen en trading, dan hebben wij meerdere keuzes voor je. Op de pagina https://www.beleggingsinstituut.nl/cursus-beleggen/ vind je alle trainingen en cursussen die wij aanbieden. Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen of willen weten welke training het beste bij je past, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Onze trainingsadviseurs staan klaar om je te helpen.