Word nu lid van het Beleggingsinstituut

Per maand

€55 / per maand
€660 / jaarlijks
Nog niet zeker of het lidmaatschap iets voor je is? Kies dan het maandabonnement en blijf flexibel.

Per kwartaal

€150 / per 3 maanden
€600 / jaarlijks
Gebruik maken van een mooie korting en tegelijkertijd flexibel blijven?

Meest gekozen

Per jaar

€550 / per jaar
Blijf onze posities volgen over een langere periode en maak gebruik van de hoogste korting!

Bekijk wat andere van het Beleggingsinstituut vinden

Dit is wat er op je wacht in

Het Beleggingsinstituut Lidmaatschap

Voorbeeld portefeuilles

Beleggingsportefeuille

Onze beleggingsportefeuille is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde aandelen en ETF’s, met strategische dekkingsmechanismen voor marktvolatiliteit. Deze portefeuille dient als een instrument om vermogen te laten groeien en risico’s te beheersen.
Voorbeeld portefeuilles

Defensieve portefeuille

Onze 80% Defensieve Voorbeeldportefeuille biedt een solide basis aan onze leden. Deze portefeuille is zorgvuldig samengesteld en wordt voortdurend geoptimaliseerd door onze experts. Het dient als een inspiratiebron voor onze leden.
Voorbeeld portefeuilles

Trading portefeuille

Onze 20% Actieve Trading Voorbeeldportefeuille biedt een spannende kans voor onze leden. Deze portefeuille is dynamisch en speciaal ontworpen voor beleggers met een avontuurlijke instelling.
Dashboard

Marktupdate

Onze wekelijkse marktupdate is jouw gids door de financiële wereld. Op zondag bieden we een diepgaande analyse van de huidige gebeurtenissen, belangrijke aandelen en wereldwijde markttrends. We benoemen kansen en risico’s en bespreken bestaande posities.
Dashboard

Beursupdate

Onze wekelijkse beursupdate houdt op de hoogte van marktbewegingen gedurende week. Op woensdag of donderdag nemen we je live mee door de verschillende markten, zodat je directe inzichten krijgt in de actuele situatie op de beurs. Dit stelt je in staat om tijdens de week goed geïnformeerd te blijven.
WhatsApp Service

Signalen

Onze real-time notificaties houden je op de hoogte van elke wijziging in onze voorbeeldportefeuille. Of het nu gaat om de 80%, 20% of beleggingsportefeuille, je ontvangt directe updates via e-mail en WhatsApp. Hierdoor blijf je altijd goed geïnformeerd