Abonnementen voor elk ambitieniveau

Jaarlijks heb je tot wel meer dan 2 maanden gratis toegang! 😍
Jaarlijks
Maandelijks

Trading

Het perfecte lidmaatschap voor Traders. Bent u een trader of wilt u zich verdiepen in trading? Dan is dit lidmaatschap perfect voor u.
€299 / per jaar
Je bespaart 10% per jaar 1024px
Meest gekozen

Compleet

Het Complete lidmaatschap is perfect voor iedere soort belegger. Door middel van de unieke strategie van het Beleggingsinstituut kan iedere belegger geld verdienen.
€699 / per jaar
Je bespaart 10% per jaar 1024px

Coaching

Het Coaching lidmaatschap is perfect voor beleggers met een groot vermogen en die extra (persoonlijke) begeleiding willen ontvangen.
€5.000 /  per jaar
Je bespaart 25% per jaar 1024px

Trading

Minimaal 12 maanden
Het perfecte lidmaatschap voor Traders. Bent u een trader of wilt u zich verdiepen in trading? Dan is dit lidmaatschap perfect voor u.
€27,50 / maand
€330 / per jaar
Meest gekozen

Compleet

Minimaal 12 maanden
Het Complete lidmaatschap is perfect voor iedere soort belegger. Door middel van de unieke strategie van het Beleggingsinstituut kan iedere belegger geld verdienen.
€65,00 / maand
€780 / per jaar

Coaching

Minimaal 12 maanden
Het Coaching lidmaatschap is perfect voor beleggers met een groot vermogen en die extra (persoonlijke) begeleiding willen ontvangen.
€550 / maand
€6.600 / per jaar

Waarom wij het #1 Trustpilot beoordeelde beleggingsplatform zijn (25.000+ beleggers getraind)

SLUIT JE AAN BIJ MEER DAN 25.000 BELEGGERS:

Krijg toegang tot essentiële marktinzichten van beleggingsexperts

Het enige lidmaatschap dat je ooit nodig hebt als belegger. Krijg exclusief toegang tot alle markt- en beursupdates, events, watchlists én live voorbeeld portefeuilles die gebruik maken van onze bewezen BI-strategie.

Bekijk hoe onze experts beleggen met de BI-strategie

Gezien Bij

lidmaatschap bi laptop 800x569 1

Uren bezig met je aandelen en analyses? De struggle stopt hier.

De financiële wereld kan erg ingewikkeld zijn, waardoor het moeilijk is om de juiste beslissingen te nemen. De beurskoersen zijn constant in beweging en het is lastig om alles bij te houden. Waar haal je de tijd vandaan om alles te volgen? Hoe weet je wanneer je moet kopen of verkopen? En hoe weet je dan zeker dat het de juiste beslissing is? Simpel…

Onze bewezen BI-strategie maakt het je makkelijk om een succesvolle portefeuille op te zetten. Nu, maken we het je nog makkelijker. Met het Beleggingsinstituut lidmaatschap krijg je toegang tot actuele markt- en beursupdates opgesteld door onze experts én kan je live onze voorbeeld portefeuilles volgen. Hierdoor kan jij met vertrouwen én zonder veel inspanning onze strategie uitvoeren.

Blijf op de hoogte van marktontwikkelingen en kansen zoals een professional, maar dan in slechts 60 minuten per week...

lidmaatschap bi laptop2 1200x600 1

Het idee achter het lidmaatschap van het Beleggingsinstituut is eenvoudig: onze ervaren analisten bespreken wekelijks de actualiteiten op de markt en de laatste beursupdates. Ze analyseren belangrijke indices, aandelen en bewegingen in de markt en sturen tweemaal per week rechtstreeks video updates naar jou. Dit geeft je toegang tot de kennis en expertise van professionals, alsof je een exclusief kijkje achter de schermen krijgt.

 

Bovendien krijg je exclusief inzicht in verschillende voorbeeldportefeuilles, variërend van defensieve portefeuilles tot Trading portefeuilles. Dit alles wordt in begrijpelijke taal uitgelegd, zodat je geen beursanalist of genie hoeft te zijn om het te kunnen begrijpen.

Ontvang Weekelijks Inzichten En Tips Over Aandelen Rechtstreeks In Jouw Inbox Van De #1 KiyOh-Beoordeelde Beleggingsexperts Van Nederland.

Kijk Over De Schouders Van Beleggingexperts En Zie Live De Beproefde Strategie In Werking

Beleggen kan intimiderend zijn, vooral als je er alleen voor staat. Met de juiste mentor die je de weg wijst, wordt het een stuk eenvoudiger. Als lid krijg jij toegang tot onze voorbeeldportefeuilles en ontvang je updates over onze posities. Dit geeft je de mogelijkheid om onze beproefde BI-strategie in actie te zien en van de experts te leren om expert te zijn. Onze Whatsapp-service houdt je direct op de hoogte van onze posities. Je hebt geen uitgebreide kennis of veel tijd nodig, je kunt gewoon de beleggingsexperts volgen en leren van hun beleggingen. Wordt lid van het Beleggingsinstituut en profiteer van onze ervaring en kennis.

Ontvang Weekelijks Inzichten En Tips Over Aandelen Rechtstreeks In Jouw Inbox Van De #1 KiyOh-Beoordeelde Beleggingsexperts Van Nederland.

lidmaatschap bi laptop5 1

Kijk over de schouders van beleggingexperts en zie live de beproefde strategie in werking.

Beleggen kan intimiderend zijn, vooral als je er alleen voor staat. Met de juiste mentor die je de weg wijst, wordt het een stuk eenvoudiger. Als lid krijg jij toegang tot onze voorbeeldportefeuilles en ontvang je updates over onze posities. Dit geeft je de mogelijkheid om onze beproefde BI-strategie in actie te zien en van de experts te leren om expert te zijn. Onze WhatsApp-service houdt je direct op de hoogte van onze posities. Je hebt geen uitgebreide kennis of veel tijd nodig, je kunt gewoon de beleggingsexperts volgen en leren van hun beleggingen. Word lid van het Beleggingsinstituut en profiteer van onze ervaring en kennis.

Ontvang Weekelijks Inzichten En Tips Over Aandelen Rechtstreeks In Jouw Inbox Van 

De #1 KiyOh-Beoordeelde Beleggingsexperts Van Nederland.

Beleggen kan eenzaam zijn, maar met ons lidmaatschap sta je er nooit meer alleen voor.

Beleggen kan een eenzame en stressvolle ervaring zijn, maar met ons Beleggingsinstituut lidmaatschap sta je er nooit meer alleen voor. Onze ervaren analisten doen al het werk voor jou, zodat je rustig kunt slapen en niet langer hoeft te piekeren over je beleggingen. Word lid van het Beleggingsinstituut en geniet van de gemoedsrust die komt met het hebben van een betrouwbare partner die altijd voor je klaarstaat

lidmaatschap bi laptop4 1200x488 1
Ontwerp zonder titel 8

Ontvang Weekelijks Inzichten En Tips Over Aandelen Rechtstreeks In Jouw Inbox Van De #1 KiyOh-Beoordeelde Beleggingsexperts Van Nederland.

Waarom We Het #1 Trustpilot Beoordeelde Beleggingsplatform Zijn (25.000+ Beleggers Getraind)

Veel mensen staan sceptisch tegenover online beleggers trainingen, en terecht. Veel zogenaamde ‘guru’s’ kiezen aandelen op dezelfde manier als dat ze ezeltje-prik spelen – geblinddoekt. Bij het Beleggingsinstituut pakken we het anders aan. Dat is waarom al meer dan 10 jaar bestaan en meer dan 25.000 cursisten succesvol hebben leren beleggen met minder risico en een stabieler rendement. Het is ook de reden waarom we het #1 KiyOh beoordeelde beleggingsplatform in het land zijn.

Winst begint bij bescherming
Vroeger heeft Sem van Berkel me geholpen met “de put die moet”, nu is het André die me geleerd heeft: Winst begint met een beschermingsstrategie. Het Beleggingsinstituut is de basis voor succesvol beleggen en dat heeft mij geen windeieren gelegd.
5/5
Hans | Gouda
Beleggen in vriendschap…
Met een uitstekende kennis van André samen beleggen zonder te gokken, steeds gedekt door een combinatiestrategie. Daarbij een zeer degelijke beleggingsinfo en uitleg over het waarom en wat te verwachten valt. Het voelt als beleggen onder vrienden!!! Doe zo voort en nogmaals dank.
5/5
JP Willems | België
Een top training!
Ik heb genoten van de trainingen die ik de afgelopen periode gevolgd heb bij het Beleggingsinstituut. André is een echte vakman en heeft mij eindelijk op het juiste spoor gezet. Ik vind nu al meer rust bij mijn beleggingen en ben klaar voor de toekomst. Voor iedereen die iets wil gaan doen met beleggen, is het Beleggingsinstituut een echte aanrader!
5/5
Achmed | Purmerend
Ontmoet

André Brouwers

Experts van het Beleggingsinstituut zijn ervaren beleggers en vakdeskundigen, nooit goeroes. Het zijn industrie-experts die weten wat ze doen en alles zelf in de praktijk uitvoeren, zoals de oprichter van het Beleggingsinstituut zelf, André Brouwers.

De inzichten achter de schermen die hij heeft als doorgewinterde investeerder, trader en hedge fund manager, zijn van onmiskenbare waarde. Met meer dan 35 jaar ervaring helpt hij CEO’s van miljoenen bedrijven hun vermogen te groeien met een winnende strategie André is een echte vakman.

Het is onze missie om beleggers zoals jouw de kennis te geven om hun vermogen op lange termijn te laten groeien, een financieel vrij pensioen op te bouwen en een erfenis aan je kinderen na te laten.

Ontvang weekelijks inzichten en tips over aandelen rechtstreeks in jouw inbox van de #1 KiyOh-beoordeelde beleggingsexperts van Nederland.

André Brouwers

Het Beleggingsinstituut maakt het makkelijk voor je om…

Een winnende strategie te volgen

Volg al onze posities die we innemen in onze voorbeeld portefeuilles en zie de beproefde ‘BI-Strategie’ in de praktijk succes behalen. Dit is een unieke kans om kennis te maken met onze winnende strategie

Sneller een rendabele portefeuille op te zetten

Met het lidmaatschap van Beleggingsinstituut beweeg je sneller richting een betere financiële toekomst. Wij bieden je de laatste trends en kansen op de beurs, zodat je snel kan handelen en kan jij jouw financiële doelen sneller waarmaken.

In 60 minuten per week up-to-date te blijven

Zeg vaarwel tegen informatie-overload, want onze analisten en beleggingsexperts informeren je alleen over de belangrijkste actualiteiten op de markt. Zo kan jij meer tijd besteden aan de mooie dingen in het leven, terwijl wij het harde werk doen.

Een sterke financiële toekomst op te bouwen

Onze bewezen strategie maakt het mogelijk structureel rendement te behalen – zonder daar onbewust risico mee te lopen. 

Ontvang weekelijks inzichten en tips over aandelen rechtstreeks in jouw inbox van de #1 KiyOh-beoordeelde beleggingsexperts van Nederland.

Dit is wat er op je wacht in

Het Beleggingsinstituut Lidmaatschap

Voorbeeld portefeuilles
Verschillende voorbeeld portefeuilles

Toegang tot verschillende voorbeeldportefeuilles, elk ontworpen met een specifieke strategie in gedachten. Of je nu op zoek bent naar een offensieve, trading of beleggingsportefeuille, of geïnteresseerd bent in specifieke Amerikaanse beleggingen, wij hebben een portefeuille die aan jouw behoeften voldoet. Met ons lidmaatschap krijg je inzicht in deze beproefde strategieën, zodat je jouw beleggingsportefeuille kunt optimaliseren.

Beursupdates
Wekelijkse analyses

Met ons lidmaatschap ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Onze ervaren analisten bieden wekelijks video-updates waarin zij de belangrijkste markttrends, kansen en risico’s bespreken. Dit is de perfecte manier om inzicht te krijgen in de huidige marktsituatie zonder kostbare tijd te verspillen aan onderzoek. Door regelmatig de updates te bekijken, kun je trends en patronen herkennen en de impact van economisch nieuws op de markt beter begrijpen. En het beste van alles? Je kunt de informatie bekijken wanneer het jou uitkomt, dus je bent altijd op de hoogte van de marktontwikkelingen.

BI Event
BI Event

Als lid van het Beleggingsinstituut heb je niet alleen onbeperkte toegang tot onze voorbeeldportefeuilles en wekelijkse video-updates, maar ook de kans om deel te nemen aan ons exclusieve jaarlijkse Beleggingsinstituut Event op de beurs. Hier word je uitgedaagd en geïnspireerd door topexperts uit de financiële sector en leer je de nieuwste trends en ontwikkelingen op de markt. Het is slechts een van de vele voordelen van het lidmaatschap en een kans die je niet wilt missen!

Rapportages
Rapportages

Op het moment dat wij interessante ontwikkelingen in de markt signaleren, schrijven we hier een rapportage van twee á drie A4’tjes over met kennis en inzichten op dit vlak. Dit is extra leesvoer voor de geïnteresseerde belegger.

WhatsApp Service
WhatsApp Service

Met de Whatsapp service houden
wij onze leden direct op de hoogte van onze posities. Soms is de tijd erg bepalend en daarom vinden wij het belangrijk dat onze leden weten wanneer het de juiste tijd is om te kopen of verkopen.

Dashboard
Onbeperkt toegang

Met onbeperkte toegang tot ons lidmaatschap kun je leren van de besten in de industrie en jezelf de kennis en expertise verschaffen die nodig is om jouw beleggingsdoelen te bereiken.

Onze IJzersterke
Double Trust’ Garantie

badge 2 200x181 1 Bewerkt
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Ons doel is om van jou een topbelegger te maken. Wij zijn er 100% van verzekerd dat als je met de juiste mindset met onze strategie aan de slag gaat, je met meer rust, stabiliteit en vertrouwen zal gaan beleggen.  

badge 1 200x181 1 Bewerkt
TOPBELEGGER GARANTIE

Door onze jarenlange ervaring met het opleiden van beleggers weten we met welke informatie wij jou het beste kunnen helpen je beleggingskennis op korte en lange termijn te laten groeien.

Lees wat 25.000 cursisten van ons vinden…

Eindelijk de hulp gekregen die ik nodig had
Ik heb jarenlang moeite gehad met beleggen, maar dankzij de mannen van het Beleggingsinstituut heb ik eindelijk grip op wat ik doe. Het Beleggingsinstituut heeft mij geholpen om een eigen strategie te vormen waarmee ik minder risico loop en nu een stabiel rendement kan realiseren.
5/5
Twan | Assen
Alert en Integer
Ik heb al jaren goede ervaringen met het Beleggingsinstituut. Ze reageren alert op marktfluctuaties en komen met een gedegen plan van aanpak. Vaak succesvol, maar ook wel eens niet. Dat hoort bij het beleggen en daar wordt heel open over gecommuniceerd. André Brouwers en zoon Tom zijn sympathiek in de omgang en maken op mij een integere indruk.
5/5
Huib | Eindhoven
Een praktijkgerichte training met goede balans tussen theorie en praktijk.
Het is een genoegen naar André te luisteren tijdens de trainingen. Hij staat als trainer boven de materie en heeft een heldere rechttoe rechtaan benadering van de markt en het grotere economische plaatje. André heeft een duidelijke visie en is in staat deze op zijn geheel eigen manier zonder poespas tijdens de trainingen over te brengen. Het lijkt mij voor iedere belegger interessant met de concepten van André kennis te maken.
5/5
Dick | Schoorl

Wacht, is dit Lidmaatschap
echt wat voor mij?

We raden aan om onze strategiecursus te volgen voordat je lid wordt van onze community. Dit zorgt ervoor dat je het meeste uit ons lidmaatschap kunt halen en de nodige kennis en vaardigheden hebt om succesvol te zijn in onze strategie. Ons lidmaatschap is ontworpen voor mensen die onze strategie al hebben geleerd, en door onze cursus te volgen, zul je jezelf positioneren om meer waarde te halen uit ons lidmaatschap.

 

Daarnaast, ja! Het maakt niet uit of je nog beginnende of ervaren belegger bent, ons lidmaatschap helpt je met meer vertrouwen een rendabele portefeuille op te bouwen!

Het enige lidmaatschap
dat je nodig hebt als belegger

Wacht niet en volg vandaag nog de essentiële marktinzichten

Jaarlijks

Maandelijks

Lidmaatschap

Alle voordelen van het Lidmaatschap
780
699 JAARLIJKS 10% korting
 • Voorbeeld portefeuilles | Inzien
 • Beleggingsportefeuille (50K)
 • BI-Portefeuille (50K)
 • Trading (10K)
 • Amerika (100K)
 •  
 • Watchlist
 • ETF’s
 • Aandelen
 •  
 • Begeleiding
 • Wekelijkse Marktupdate
 • Wekelijkse Beursupdate
 • Communicatie van onze posities
 • Beleggingsinstituut Event
 • Bedrijfsrapportage
 •  
 • Berichtgeving
 • Whatsapp
 • E-mail
Populair

Coaching Exclusief

Alle voordelen van Coaching Exclusief
6600
5.000 JAARLIJKS 25% korting
 • Alle voordelen van het Lidmaatschap +
 •  
 • Voorbeeld portefeuilles
 • Exclusief (250K)
 •  
 • Begeleiding
 • Privé coaching sessies 2x 60 min
 • Kwartaal bijeenkomsten
 •  
 • Updates
 • Updates exclusieve portefeuille
 •  
 • Extra's
 • Extra uitleg over posities
 • Exclusieve vragen webinars
 • Persoonlijke begeleiding

Lidmaatschap

Alle voordelen van het Lidmaatschap
65 IN 12 TERMIJNEN (PER MAAND)
 • Voorbeeld portefeuilles | Inzien
 • Beleggingsportefeuille (50K)
 • BI-Portefeuille (50K)
 • Trading (10K)
 • Amerika (100K)
 •  
 • Watchlist
 • ETF’s
 • Aandelen
 •  
 • Begeleiding
 • Wekelijkse Marktupdate
 • Wekelijkse Beursupdate
 • Communicatie van onze posities
 • Beleggingsinstituut Event
 • Bedrijfsrapportages
 •  
 • Berichtgeving
 • Whatsapp
 • E-mail

Coaching Exclusief

Alle voordelen van Coaching Exclusief
550 IN 12 TERMIJNEN (PER MAAND)
 • Alle voordelen van het Lidmaatschap +
 •  
 • Voorbeeld portefeuilles
 • Exclusief (250K)
 •  
 • Begeleiding
 • Privé coaching sessies 2x 60 min
 • Kwartaal bijeenkomsten
 •  
 • Updates
 • Updates exclusieve portefeuille
 •  
 • Extra's
 • Extra uitleg over posities
 • Exclusieve vragen webinars
 • Persoonlijke begeleiding