Word in 8 weken een succesvolle handelaar
en leer geld verdienen op de beurs

Het Beleggingsinstituut

Beoordeeld met 4.6 sterren en méér dan 25.000 beleggers opgeleid

  • Leer handelen als een professional

  • Ontdek je eigen handelsstijl

  • Leer koop- en verkoop momenten te bepalen

  • Ontwikkel een tradersmentaliteit

  • Alles wat je nodig hebt op één plek

  • Unieke kans: deelname aan professionele traders opleiding

  • Van 195 voor 125 euro voor het hele traject

Traject

Niveau:
Beginner tot gevorderd

Duur cursus:
8 weken

Cursus doel:
Een succesvol trader worden

vacature junior digital marketing

Cursus format:
E-learning, online seminars & testen

Dit is een online traject en bestaat uit trainingsvideo’s, opgenomen online seminars en een traders community. Je kunt het complete traject vanuit huis volgen. Het traject duurt 8 weken.

Je krijgt toegang tot een speciaal gedeelte op onze website. In dit gedeelte heb je toegang tot verschillende online educatie modules en het speciale traders forum. Daarnaast krijg je gedurende het traject een toegang tot de specifieke cursus handelen op de beurs.

De training is bedoel voor iedereen die de motivatie heeft om een succesvolle handelaar te worden en met handelen geld wilt verdienen op de beurs. De opleiding is voor iedereen te volgen ongeacht voorkennis of ervaring

Om mee te kunnen doen heb je een laptop of computer nodig en (eventueel) een handelsrekening bij een bank of broker. Per week wordt gemiddeld zo’n 2 tot 3 uur inzet verlangd.

Wij zijn er van overtuigd, op basis van meer dan 15 jaar ervaring met beleggers, dat wij van iedereen een succesvolle handelaar kunnen maken. Voorwaarde is dat je met de juiste motivatie en discipline onze 3M methode opvolgt.

Onze trainers zijn zeer ervaren beurshandelaren en kunnen hun kennis op een leuke en eenvoudige manier overbrengen. We vinden het vooral leuk om enthousiaste menen iets te leren en onze kennis en kunde over te dragen.

Wij hebben de afgelopen jaren gemiddeld 20% rendement op onze voorbeeld portefeuille behaald. Uiteraard kun je door nog offensiever te handelen nog meer rendement maken, de risico’s nemen dan uiteraard ook toe. Wij hebben de afgelopen jaren diverse mensen opgeleid die van trading uiteindelijk hun beroep hebben gemaakt.

Het is wat ons betreft al mogelijk om met €1.000 te starten met traden. Wij doen onze trades met een gemiddelde investering van €250 per transactie. Het is uiteraard mogelijk om met een groter of kleiner bedrag per transactie te handelen op de beurs.

Gemiddeld doen wij één voorbeeld transactie per week. Daghandelaren doen meestal meerdere transacties per dag. Het doen van een transactie kost minder dan een minuut. Hoe vaak en hoeveel transacties je doet, bepaal je zelf.

In principe is succesvol handelen op de beurs simpel. In de praktijk blijkt succes behalen niet altijd eenvoudig. Iedereen die van een serieuze uitdaging houd kan deelnemen.

Let op! Handelen op de beurs brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen.

Het traject samen volgen?

Wil jij samen met een vriend of vriendin het traders traject volgen? Schrijf je dan in met twee personen of meer en ontvang €25 korting per persoon.

Met 2 personen aanmelden

Zet de
Eerste Stap

vacature junior digital marketing

Stap 1:
Inschrijven
Handel snel om je plek veilig te stellen. Schrijf je in

Stap 2:
8 weken toegang
Je krijgt gedurende 8 weken toegang tot ons cursusmateriaal. Volg de online seminars en leer in het juiste tempo.

Stap 3:
Leren en actie ondernemen
Je leert niet alleen de theorie, wij laten je ook live zien hoe wij zelf handelen.

Stap 4:
Ontdekken
Wanneer je jouw examen succesvol afrond, kun je lid worden van de Beleggingsinstituut community.

Traders Tool-Kit

8 weken toegang tot al onze content voor traders, van beginner tot gevorderd.

vacature junior digital marketeer

Een box met readers en presentaties direct online beschikbaar.

8 weken toegang tot het traders forum om met andere handelaren te communiceren en vragen te stellen.

Volledige ondersteuning met opgenomen online seminars.

Iedereen heeft de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Een digitaal handelsdagboek om al je transacties te loggen en om je voortgang te evalueren.

Een digitaal handelsdagboek om al je transacties te loggen en om je voortgang te evalueren.

Tips en tricks om beter om te gaan met jouw geest en reflexen. Je moet niet allen op de juiste manier handelen, maar vooral op de juiste manier denken.

Deze klanten gingen je voor

Iedereen die even zoekt op internet kan veel informatie vinden over beleggingsstrategieën of optieconstructies. Misschien wel té veel voor menigeen. Welke financiële producten moet je uit al die mogelijkheden kiezen, welke strategie is veilig en toch wat spannender (leuker) dan het aloude stoffige mandje gespreide aandelen? Voor wie die stap wil zetten van gewone belegger naar een actievere trader kan ik Het Beleggingsinstituut van harte aanraden. Gemakkelijke trucjes om snel rijk te worden bestaan niet, there ain’t no such thing as a free lunch. De prijs die je zult moeten betalen is échte interesse, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen. Na ooit begonnen te zijn met eenvoudige producten als beleggingsfondsen, ben ik inmiddels ook behoorlijk actief met opties en futures, maar ik leer nog elke week bij. Inmiddels heb ik er voldoende verstand van om te durven beweren dat Het Beleggingsinstituut altijd kiest, zowel in de trainingen als in de voorbeeldportefeuilles, voor relatief veilige constructies met een doordachte en verantwoorde verhouding tussen rendement en risico.

Jos van de Werken

Jos-van-de-WerkenJos van de Werken

Beste André en Tom,

Veel dank en waardering voor jullie spannende trading cursus.

Het was iedere donderdagavond weer een bad vol nieuwe kennis en op een heel sympathieke manier gepresenteerd.

Ik heb nu een time-out nodig om de stof te verinnerlijken en de belangrijke, aanbevolen boeken door te werken. Met de optiebijbel en bijbehorende study guide wil ik honderd oefentrades doen om wat automatismen en een eigen methode te ontwikkelen.

Om aan de gang te gaan denk ik aan S&P500, Goud, Olie en als het niet teveel wordt ASML of DAX.

Als dit programma voltooid is, zal ik wel weten hoe verder te gaan.

Een ding is duidelijk, wat jullie ons hebben geleerd is heel, heel belangrijk geweest, want de grote lijnen en de details. Jullie ‘format’ is uitstekend.

Hartelijke groeten,

Bob Kiès

Bob-KiesBob Kies

Als belegger heb ik mij enorm laten verrassen door de corona crash in maart 2020 en ik was benieuwd of ik als belegger iets kon leren van traders.

Het online traders traject vond ik een zeer leerzaam traject waarin in korte tijd de basisprincipes werden uitgelegd: o.a. hoe je kansen kunt spotten aan de hand van grafieken, hoe je als een trader moet denken en hoe je als trader zou moeten handelen. Dit traject heeft mij veel inzicht gegeven in waarom het zo moeilijk is om verlies te nemen en hoe ik dit in de toekomst beter zou kunnen aanpakken.

Tevens was ik van mening dat ik al behoorlijk veel kennis had over opties, maar deze cursus heeft mij laten inzien dat er nog veel meer mogelijk is waardoor je op een slimmere manier wel kan profiteren van een verwachte stijging, maar de schade beperkt kan houden als je verwachting niet uitkomt.

Laatste punt dat ik zou willen benadrukken is dat ik enorm heb genoten van coach Andre. Aan alles blijkt dat hij enorm veel ervaring heeft op de beurs en hij vertelt enthousiast over alle verschillende onderwerpen en combineert dat met praktijkvoorbeelden.

Kortom, een goede cursus die ik iedereen zou aanraden als je serieus wil beleggen en/of traden op de beurs.

Met vriendelijke groet,

Frank Geertjes

Frank Geertjes

Beste André,

Allereerst sluit ik mij aan bij alle bedankjes van de overige deelnemers aan de trader opleiding.

Dank je wel.

Ik vind de opleiding zeer boeiend en interessant en gaat mij zeker helpen bij trader activiteiten. De samenvatting die je hebt gestuurd is zeer nuttig en bruikbaar.

Vanaf september heb ik mijn handen vrij om vol met de materie bezig te gaan met gebruikmaking van de uitstekende lessen in de afgelopen weken. Ook de wekelijkse marktupdates zijn zeer waardevol om mij verder te ontwikkelen.

Nogmaals dank voor de uitstekende opleiding en graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet

Harm Hoen

Harm Hoen

Dank voor de cursus. Andre weet op een duidelijk manier moeilijke materie uit te leggen. Turbo’s, Butterfly’s ,Madiwodos , straddles en strangles  komen allemaal aan bod. Het leuke is dat je mag meekijken in de keuken van het beleggen. Nu maar hopen dat ik het allemaal goed in de praktijk kan brengen.

Met vriendelijke groet,

Jan Willem van Oppen

oppenJan Willem van Oppen

Beste Andre en Tom,

Met veel plezier heb ik jullie cursus ‘’Belegen voor Beginners’’ gevolgd.

Wat mij vooral heel blij maakte was de logische opbouw van de cursus en de toegang die jullie verleende naar onder andere de cursus ’’ Opties voor Beginners’’ en ‘’Optie voor gevorderden’’ en ‘’Trading’’.

Het was wel een aardige kluif om door heen te bijten. Sommige aspecten van optie strategieën duizelen nog steeds in mijn hoofd…  ;-))

Maar, heren mijn hartelijke dank.

Met vriendelijke groet,

Cor van Kuijk

corCor van Kuijk

De volledige training

De volledige training

We beginnen het traject met een online kick-off video.

Deel 1 gaat over het bouwen van een solide basis aan de hand van de 3M’s. We beginnen met de eerste M en dat is het hanteren van een Methode. Hier leer je op de juiste manier koop- en verkoop momenten te bepalen.

Bij trading is timing cruciaal. Wij bepalen koop- en verkoop momenten aan de hand van grafieken. Daarom krijg je toegang tot onze complete online training technische analyse. Hierin leert u alles over koersgrafieken, patronen, indicatoren en oscillatoren.

Wij doen alleen een trade wanneer zich de juiste set-up voordoet. Een set-up kan een koerspatroon zijn dat wij zelf getest getoetst hebben. Wij bespreken in dit seminar enkele van deze set-ups.

Wij hebben enkele voorbeelden van set-ups laten zien. Het is nu belangrijk dat je zelf opzoek gaat naar set-ups en deze leert herkennen en hanteren.

Het hanteren van de juiste positie en grootte is essentieel. Wanneer je bij een transactie te veel verliest, verlies je het spel. We leren je hoeveel je maximaal mag riskeren en hoeveel winst je nodig hebt om je verlies te compenseren

Succesvolle handelaren hanteren een plan. Ze schieten niet op alles wat beweegt, maar wachten hun kans af. Bij het handelen met een plan horen regels. Wij geven een blauwdruk als basis voor je trade plan.

Geld verdienen of verliezen levert vaak emoties op. Het is de kunst om deze emoties te controleren. In dit seminar bespreken we de mindset van een winnaar

We hebben nu alle 3 de M’s behandeld, maar voordat we verder kunnen naar trading met opties is het goed om nog een keer alle onderdelen te herhalen. Daarom krijg je toegang tot onze online training Trading. Hierin worden alle onderdelen herhaald. Herhaling zorgt voor succes.

Dit is een online traject en bestaat uit trainingsvideo’s, opgenomen online seminars en een traders community. Je kunt het complete traject vanuit huis volgen. Het traject duurt 8 weken.

Je krijgt toegang tot onze online trainingen over opties. Ben je nog niet zo bekent met opties? Dan begin je bij de basis. Ben je al bekend met opties dan kun je je kennnis verdiepen met de cursus opties voor gevorderden

Inmiddels weet je wat er allemaal bij trading komt kijken en ben je bezig met het creëren of verfijnen van je aanpak. Maar hoe weet je of jouw aanpak ook op de lange termijn werkt. Om daar achter te komen moet je je aanpak backtesten. Wij leren hoe je dit doet.

Wij hebben je laten zien waarom backtesten belangrijk is en hoe je kunt backtesten. Je hebt nu alle kennis om je eigen aanpak te testen. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen aanpak en ontwikkel je vertrouwen.

Andre Brouwers neemt je live mee en laat zien hoe hij trades selecteert. Deze trades worden online door hem opgevolgd.

Andre Brouwers neemt je live mee en laat zien hoe hij trades selecteert. Deze trades worden online door hem opgevolgd.

Wij bespreken nog een keer de belangrijkste onderdelen van onze 3M methode

Aan het eind van dit traject kun je een kennistest doen. De kennistest geeft een goed inzicht waar je staat en wat je kunt verbeteren. Wanneer je de kennistest met een voldoende afrond met je lid worden van onze Beleggingsinstituut Community

Nog meer deelnemers aan het woord.

Goedemiddag André en Tom,

Hierbij, zoals beloofd even een recensie van mij betreffende jullie cursus beleggen.

Ik heb de cursus met veel plezier mogen meemaken en heb ondanks het feit dat ik wel het een en ander
dacht te weten over beleggen, toch nog veel opgestoken tijdens dit lesprogramma.

Ook ik heb in het begin me teveel gefocust op het technische aspect van traden, dat wil zeggen de technische analyse,

de setups, en waar en wanneer in welke markt te stappen etc.

Mede door deze cursus, ben ik mij weer gaan beseffen dat de 3 M’s (Methode, Moneymanagement en Mindset) van wezenlijk belang zijn

voor mijn tradingresultaten.

Een andere positief aspect waren voor mij de diverse optiestrategiën die André uitgelegd heeft.

Door middel van opties kan je strategiën uitdenken waarbij je niet voor de volle 100% gelijk hoeft te hebben om

toch een leuke winst te behalen.

Een interessante strategie is hierbij voor mij de call backspread strategie (langlopende opties kopen en kortere opties schrijven)

Mede door de positieve ervaringen in de cursus, heb ik besloten mij in te schrijven voor het online coachingstraject.

Vriendelijke groet,

Henk de Haan

henkHenk de Haan

Heren Brouwer,

Allereest compliment voor het samenstellen van de test. Leuk om te doen.

Ik heb in ieder geval voor mijzelf vastgesteld, dat Trading leuk is, maar ook zeer tijdrovend en ik blij ben met de opgedane kennis, maar Trading voor mij toch geen dagelijkse bezigheid zal worden.

Ik zie het vooral als een soort van rijbewijs, maar zal niet elke dag achter het stuur kruipen.

Dank voor de leerzame cursus die niet alleen inhoudelijk prima verzorgd was maar ook in technisch communicatieve zin uitstekend georganiseerd was.

Andre als voortreffelijke kennisoverdracht en Tom als voortreffelijke techneut; prima combinatie.

Groet,

Jos Schoolmeesters

Jos Schoolmeesters

Beste Tom ,

Hierbij de recensie betreffende het traders traject.

Met veel plezier deelgenomen aan het traders traject dat “live” uiterst leerzaam en gedegen voorbereid en gepresenteerd werd door André Brouwers geassisteerd door Tom Brouwers.

André heeft een zeer boeiende en duidelijke trend van vertellen en uitleggen zodat het goed binnenkomt en ook blijft hangen zodoende je er vanzelf mee aan de slag gaat.

Ruime info ontvangen en derhalve goede ondersteuning en inspiratie opgedaan.

Bedankt heren.

Groet ,

Herman

Herman

Beste André,

Van harte dank voor de puike scholing in het traden die je de afgelopen twee maanden hebt verzorgd.  Het was een boeiend traject waarvan ik, hoewel niet zonder enige ervaring in het beleggen en traden, veel van heb opgestoken. Gefeliciteerd! Ik denk in die richting door te gaan en voort te blijven studeren. Vandaar dat ik er niet over pieker je gewone coaching vaarwel te zeggen, integendeel.  Ik heb veel te leren om nog betere beslissingen te nemen. Gelukkig kan men dankzij je reguliere coaching volgen hoe jij elke week weer je adviezen toepast op de zich steeds wijzigende economische toestand die niet zonder weerslag is voor de beurs en de daar genoteerde bedrijven.

Het probleem waar ik nog mee worstel, is het beste tradersplatform tegen te komen EN te gebruiken.  Het is één ding bv. om te zeggen dat je een trailing stop loss moet gebruiken, maar het uitvoeren ervan zoals het hoort, is geen vanzelfsprekendheid, maar vergt ervaring, net zoals het instellen van orders vanuit de grafiek zelf. Ook complexere orders buiten het bestens order of de gewone limietorder boeien me wel vanwege hun mogelijkheid bijvoorbeeld om winsten veilig te stellen en niet te laten ontglippen.  Dit brengt ons uiteraard ook makkelijk op het terrein van merken enz. wat delicaat is te behandelen. Want dan maak je commerciële reclame.  Ik zie niet meteen hoe hieraan een mouw te passen valt, maar bij gelegenheid wil ik het hierover nog weel eens over de telefoon of mondeling met jou of je zoon hebben.  Intussen teken ik, met dankbare en vriendelijke groet,

Boudewijn

(een getrouwe van je coaching uit België)

Boudewijn Dereymaeker

Ik, 62jr, kende het Beleggingsinstituut van vorige trainingen.

Dus toen de aanbieding voor het Traders Traject, in deze Corona tijd, langs kwam was ik snel geïnteresseerd.

Samen met mijn jongste zoon, 32jr, heb ik het traject gevolgd.

Het voordeel is dat je op basis van gelijke informatie goed over de verschillende onderwerpen kan discussiëren,

Zelf ben ik al langer geïnteresseerd in de mogelijkheden van de beurs en nu kan ik dat beter met mijn zoon delen.

Herhaling is de kracht van je ontwikkeling, dat is mij gebleken, aspecten van de trainingen uit het verleden zijn zeker verdiept.

Het Traders Traject heeft mij nu daadwerkelijk tot regelmatige verslaglegging van mijn handelen gebracht, gestimuleerd door het Trade Plan.

Door mezelf te confronteren met mijn gedrag ben ik in staat gebleken anders om te gaan met mijn handelen.

Helaas zijn mijn prestaties niet alleen positief, maar ik voel veel meer zekerheid bij het handelen en kap verkeerde trades sneller af.

Er is een groot verschil tussen de Theorie en de Praktijk.

Achteraf weet iedereen vaak wel wat hij/zij had moeten doen.

Nu doe ik vaak sneller de goede dingen.

Dat is mijn grootste winst uit het Traders Traject !

Vriendelijke groet,

Dolf

Dolf

Ik heb in mei en juni de online cursus  Traders traject  van het Beleggingsinstituut gevolgd. Hoewel ik al ervaring had als belegger, heb ik tijdens deze cursus enorm veel geleerd. Zowel voor beginnende als ervaren beleggers is deze cursus echt een eye-opener. De zeer heldere uitleg van André Brouwers en de uitstekende grafieken en slides hebben er voor gezorgd dat ik de diverse aspecten van beleggen nu beter begrijp en de complexe materie van opties nu beter kan toepassen en onder de knie heb.  Deze fantastische cursus zorgt ervoor dat ik mijn risico’s beter afdek en dat ik meer rendement maak. Dus voor iedereen die wil gaan beleggen is deze cursus een echte aanrader en dit is je investering dubbel en dwars waard. Niet twijfelen, maar doen dus!

Met vriendelijke groet

John

John