Word in 8 weken een professionele handelaar en leer geld verdienen op de beurs

Het Beleggingsinstituut

Beoordeeld met 4.6 sterren en méér dan 25.000 beleggers opgeleid

  • Leer handelen als een professional

  • Ontdek je eigen handelsstijl

  • Leer koop- en verkoop momenten te bepalen

  • Ontwikkel een tradersmentaliteit

  • Alles wat je nodig hebt op één plek

  • Unieke kans: deelname aan professionele traders opleiding
  • Abonnee prijs: €75,- (i.p.v. €125) voor het hele traject

Startdatum: 1 mei 2020

Traject

Traject

Niveau:
Beginner tot gevorderd.
Duur cursus:
8 weken

Cursus doel:
Een succesvol trader worden

Cursus format:
E-learning, online seminars & testen
Niveau:
Beginner tot gevorderd.
Duur cursus:
8 weken

Cursus doel:
Een succesvol trader worden

Cursus format:
E-learning, online seminars & testen
Dit is een online traject en bestaat uit trainingsvideo’s, live online seminars en een traders community. Je kunt het complete traject vanuit huis volgen. Het traject duurt 8 weken.

Je krijgt toegang tot een speciaal gedeelte op onze website. In dit gedeelte heb je toegang tot verschillende online educatie modules en het speciale traders forum. Daarnaast krijg je gedurende het traject een uitnodiging om online seminar lessen te volgen. Hier kun je ook je persoonlijke vragen te stellen.

De training is bedoeld voor iedereen die de motivatie heeft om een succesvolle handelaar te worden en met handelen geld wilt verdienen op de beurs. De opleiding is voor iedereen te volgen ongeacht voorkennis of ervaring.

Om mee te kunnen doen heb je een laptop of computer nodig en (eventueel) een handelsrekening bij een bank of broker. Per week wordt gemiddeld zo’n 2 uur aan inzet verlangd

Wij zijn er van overtuigd, op basis van meer dan 15 jaar educatie ervaring met beleggers, dat wij van iedereen een succesvolle handelaar kunnen maken. Voorwaarde is dat je met de juiste motivatie en discipline onze 3M methode opvolgt.

Onze trainers zijn zeer ervaren beurshandelaren en kunnen hun kennis op een leuke en eenvoudige manier overbrengen. We vinden het vooral leuk om enthousiaste mensen iets te leren en onze kennis en kunde over te dragen.

Wij hebben de afgelopen jaren gemiddeld 20% rendement op onze voorbeeld portefeuille behaald. Uiteraard kun je door nog offensiever te handelen nog meer rendement maken, de risico’s nemen dan uiteraard ook toe. Wij hebben de afgelopen jaren diverse mensen opgeleid die van trading uiteindelijk hun beroep hebben gemaakt.

Het is wat ons betreft al mogelijk om met €1.000 te starten met traden. Wij doen onze trades met een gemiddelde investering van €250 euro per transactie. Het is uiteraard mogelijk om met een groter of kleiner bedrag per transactie te handelen op de beurs.

Gemiddeld doen wij één voorbeeld transactie per week. Daghandelaren doen meestal meerdere transacties per dag. Het doen van een transactie kost minder dan één minuut. Hoe vaak en hoeveel transactie je doet, bepaal je zelf.

In principe is succesvol handelen op de beurs simpel. In de praktijk blijkt succes behalen niet altijd eenvoudig. Iedereen die van een serieuze uitdaging houd kan deelnemen.

Let op! Handelen op de beurs brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen.

Het traject samen volgen?

Wij willen u als abonnee de mogelijkheid geven om samen met een vriend of vriendin het traders traject volgen. U kunt hiermee als lid van het Beleggingsinstituut iemand uitnodigen voor €75.

Let op dit traject kost normaal €125,- voor niet-leden.

Aanmelden voor 2 personen (€150)

Zet de
Eerste Stap

Stap 1: Inschrijven
Handel snel om je plek veilig te stellen. Schrijf je in. 

Stap 2: 8 weken toegang
Je krijgt gedurende 8 weken toegang tot ons cursusmateriaal. Volg de online seminars en leer in het juiste tempo. 

Stap 3: Leren en actie ondernemen
Je leert niet alleen de theorie, wij laten je ook live zien hoe wij zelf handelen. 

Stap 4: Ontdekken
Wanneer je jouw examen succesvol afrond, kun je lid worden van de  Premium Traders Club. 

Traders Tool-Kit

8 weken toegang tot al onze content voor traders, van beginner tot gevorderd.

Een box met readers en presentaties direct online beschikbaar.

8 weken toegang tot het traders forum om met andere handelaren te communiceren en vragen te stellen.

Volledige ondersteuning met live online seminars en volg onze voorbeeld trades.

Regelmatig vraag- en antwoordsessies om al je vragen te beantwoorden.

Een digitaal handelsdagboek om al je transacties te loggen en om je voortgang te evalueren.

One size doesn’t fit all. Wij helpen je bij het bepalen van je eigen unieke handelsstijl.

Tips en tricks om beter om te gaan met jouw geest en reflexen. Je moet niet allen op de juiste manier handelen, maar vooral op de juiste manier denken.

De volledige training

De volledige training

We beginnen het traject met een online kick-off sessie.

Deel 1 gaat over het bouwen van een solide basis aan de hand van de 3M’s. We beginnen met de eerste M en dat is het hanteren van een Methode. Hier leer je op de juiste manier koop- en verkoop momenten te bepalen.

Bij trading is timing cruciaal. Wij bepalen koop- en verkoop momenten aan de hand van grafieken. Daarom krijg je toegang tot onze complete online training technische analyse. Hierin leert u alles over koersgrafieken, patronen, indicatoren en oscillatoren.
Wij doen alleen een trade wanneer zich de juiste set-up voordoet. Een set-up kan een koerspatroon zijn dat wij zelf getest en getoetst hebben. Wij bespreken in dit seminar enkele van deze set-ups.
Wij hebben enkele voorbeelden van set-up laten zien. Het is nu belangrijk dat je zelf op zoek gaat naar set-ups en deze leert herkennen en hanteren.
Het hanteren van de juiste positie grootte is essentieel. Wanneer je bij een transactie te veel verliest, verlies je het spel. We leren je hoeveel je maximaal mag riskeren en hoeveel winst je nodig hebt om je verlies te compenseren.

Succesvolle handelaren hanteren een plan. Ze schieten niet op alles wat beweegt, maar wachten hun kans af. Bij het handelen met een plan horen regels. Wij geven een  blauwdruk als basis voor je trade plan.

Geld verdienen of verliezen levert vaak emoties op. Het is de kunst om deze emoties te controleren. In dit seminar bespreken we de mindset van een winnaar. 

We hebben nu alle 3 de M’s behandeld, maar voordat we verder kunnen naar trading met opties is het goed om nog een keer alle onderdelen te herhalen. Daarom krijgt je toegang tot onze online training Trading. Hierin worden alle onderdelen herhaald. Herhaling zorgt voor succes!

Er zijn verschillende instrumenten die kunt gebruiken bij trading. Zelf maken wij veel gebruik van opties en turbo’s. In deze week gaan we dan ook uitgebreid in op de handel met deze en andere instrumenten.

Je krijgt toegang tot onze online trainingen over opties. Ben je nog niet zo bekent met opties? Dan begin je bij de basis. Ben je al bekend met opties dan kun je je kennis verdiepen met de cursus opties voor gevorderden.

Inmiddels weet je wat er allemaal bij trading komt kijken en ben je bezig met het creëren of verfijnen van je aanpak.  Maar hoe weet je of jouw aanpak ook op de lange termijn werkt. Om daar achter te komen moet je je aanpak backtesten. Wij leren je hoe je dit doet.

Wij hebben je laten zien waarom backtesten belangrijk is en hoe je kunt backtesten. Je hebt nu alle kennis om je eigen aanpak te testen. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen aanpak en ontwikkel je vertrouwen.
André Brouwers neemt je live mee en laat zien hoe hij trades selecteert. Deze trades worden online door hem opgevolgd.
Je kunt nu aan de slag om trades volgen je eigen plan in te nemen. Deze kun je bij houden in Excel sheet die je van ons krijgt. Bovendien krijg je toegang tot onze trading voorbeeld portefeuille. Wij geven uitleg bij deze trades en volgens ze op tot dat er winst of verlies wordt behaald.
Wij bespreken nog een keer de belangrijkste onderdelen van onze 3M methode. Je krijgt de mogelijkheid om online vragen te stellen.

Aan het eind van dit traject kun je een kennistest doen. De kennistest geeft een goed inzicht waar je staat en wat je kunt verbeteren. Wanneer de kennistest met voldoende afrond, mag  je lid worden van onze Premium Traders Club.