Rendement met
beleggen

Weekendtraining Rendement met beleggen

Cursus: Online
Docent: André Brouwers

Wat u leert Na deze cursus:

  • Twee dagen cursus van André Brouwers
  • Het Beleggingsinstituut handboek
  • De unieke Beleggingsinstituut filosofie

Bevat:

  • Twee dagen of 8 online modules
  • Verklaring van deelname
  • (Beginnende) belegge

Nu: € 497,-

Voor wie?

De weekendtraining “Rendement met Beleggen” is een praktische training voor beleggers die houvast en structuur zoeken. Op goed geluk beleggen kan iedereen, maar dat leidt niet tot structureel rendement. Of u nu een belegger bent die net begint of al jaren actief bent, u wilt het maximale resultaat behalen en grip hebben op uw geld.

Beleggen gaat niet alleen over rendement. Risicomanagement is in onze ogen cruciaal. Tijdens deze weekendtraining krijgt u handige tips hoe u met verschillende instrumenten risico’s kunt beheersen. Uiteindelijk leren wij u hoe u met minder risico hetzelfde of zelfs meer rendement kunt behalen.

Beleggen is simpel maar niet eenvoudig. Er komt meer bij kijken dan alleen het juiste koop- en verkoopmoment bepalen. Het vereist een strategie en de discipline om deze te volgen in goede en slechte tijden. Daarnaast is money-management essentieel. Deze zaken raken de kern van succesvol beleggen en zijn de speerpunten van de weekendtraining.

Kennis

U leert in twee dagen tijd hoe u met een concrete en succesvolle aanpak op de beurs geld kunt verdienen. De training is praktijkgericht. Er worden actuele voorbeelden gehanteerd die u direct kunt vertalen naar uw eigen portefeuille.

Wij hanteren een tweetal strategieën die wij beide zullen bespreken tijdens de weekendtraining.

De eerste strategie is de defensieve beleggingsstrategie waarbij het erom gaat het kapitaal te behouden en te laten groeien met 6 á 8 % per jaar in combinatie met een beperkt risico.

De tweede strategie is de offensieve tradingstrategie waarbij de doelstelling is om een zeer hoog rendement te realiseren van 20 á 50% per jaar in combinatie met een hoger maar acceptabel risico.

Het allerbelangrijkste bij beide strategieën is het risicomanagement. Het is nu eenmaal zo dat geen enkele belegger altijd kan winnen op de beurs. Iedereen maakt weleens verlies. Het gaat er dan om dat u de verliezen beperkt weet te houden op het moment dat u verkeerd zit. Wij laten u concreet zien hoe onze aanpak werkt en hoe u die vervolgens zelf kunt toepassen.

Beschrijving

Waarom?
Steeds meer mensen zijn op zoek naar rendement op hun geld. De meeste mensen sparen en werken voor hun geld. Maar hebben ze ook een plan hoe ze het geld voor hen kunnen laten werken? Wat zijn de mogelijkheden en hoe maak je een verantwoorde keuze? Er is heel veel informatie maar heel weinig educatie. En dus spaart Nederland zich langzaam arm. De kennis ontbreekt maar de interesse is groot. Het Beleggershuis brengt een oplossing door gratis educatie aan te bieden voor alle beleggers en spaarders.

 

Doel
Het doel van deze training is om u als spaarder of beginnde belegger te leren wat er allemaal bij beleggen komt kijken en wat de mogelijkheden zijn. De kennis, ervaring en de inzichten die u krijgt moeten ervoor zorgen dat u zelfstandig kunt beginnen met beleggen.

 

Hoe?
Wij hebben een speciaal programma ontwikkeld waarbij wij de theorie direct aan de praktijk koppelen. In de 6 online modules leert u hoe u in verschillende waarom beleggen voor u een interessant kan zijn en waar u moet beginnen. Tussentijds kunt u ons vragen stellen.

“Helaas had ik geen trainer of coach die mij leerde wat ik moest doen. De eerste jaren heeft mij dat veel geld gekost. Ik deed maar wat en had geen aanpak. Soms ging dat goed met een lucky shot en dan dacht ik dat ik geweldig was. Vaak ging het echter ook mis en had ik geen idee wat ik aan het doen was. Ik was een ezel en stootte mij vaak aan dezelfde steen. In eerste instantie dacht ik dat ik de enige ezel was. Later bleek dat meer mensen de cyclus van vallen en opstaan doorlopen.”

Ik wil u samen met mijn collega’s graag opweg helpen.

André Brouwers, trainer beginnen met beleggen cursus

Komende trainingen

Inschrijven

“De trade week bij het Beleggingsinstituut is voor mij zeer waardevol geweest. Als ik enekele jaren geleden al had geweten, wat ik nu weet, dan had mij dat heel veel geld kunnen besparen. O.a. het onderwerp Money Management heeft mijn ogen geopend, nu zie ik wat ik faliekant fout heb gedaan.”

 

Joop Mommers

Trade week 1 t/m
5 april 2019

Docent:
André Brouwers & Rombout Höld
Locatie:
Beursplein 5, Amsterdam

Prijs: € 2.497 (inclusief btw)

Kennispartners