Laten beleggen

Wat is laten beleggen?

 

Bij het woord beleggen denken de meeste mensen meteen aan aandelen kopen, de film The Wolf of Wall Street en bewegende beurskoersen. Maar je kunt op verschillende manier beleggen. Je kunt het helemaal zelf doen of je laat experts het voor je doen. Voor de belegger die het nog spannend vindt om zelf de markt te betreden zijn er verschillende laten beleggen diensten. Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

Voordelen laten beleggen

  • Profesioneel beheer

  • Verschillende profielen

  • Automatisch spreiding

  • Laag instapbedrag

  • Lage kosten

  • Gemak

Bij Robeco bepaal je zelf wanneer je start, hoeveel je inlegt, hoeveel risico je wilt nemen en wanneer je weer stopt met beleggen.

Meer informatie

Semmie bestaat speciaal voor mensen die wel willen beleggen, maar niet zo goed weten hoe… Door de historisch lage spaarrente, is beleggen voor steeds meer mensen interessant.

Meer informatie

Met Begeleid Beleggen belegt u zelfstandig in een ABN AMRO Profielfonds. Je kiest Je doel, hoelang je wilt beleggen en hoeveel je inlegt.

Meer informatie

Met Aegon Beheerd Beleggen hoef je alleen je inleg te bepalen en het risico dat je wilt lopen. Daarna gaan onze experts voor je aan de slag. Zij volgen de financiële markten en passen je beleggingen aan waar nodig.

Meer informatie

Doelbeleggen bij ASN Bank is een makkelijke manier om jouw geld door hen te laten beleggen.

Meer informatie

Axento is voor u geschikt wanneer je jouw vermogen wilt laten groeien. Het maakt niet uit of je nu veel of weinig kennis van beleggen hebt. Zij nemen het dagelijks beheer van jouw vermogen uit handen zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Meer informatie

Het kan niet simpeler: zij doen het beleggingswerk. Betaalbaar en met persoonlijke service. Instappen is heel eenvoudig en je kunt altijd bij jouw geld.

Meer informatie

Hun beleggingsaanpak is wetenschappelijk: veel verschillende aandelen en obligaties, zo laag mogelijke kosten en blik op oneindig.

Meer informatie

Uw beleggingen laten beheren door Evi is vermogensbeheer. Wij benutten de expertise van Van Lanschot om uw vermogen te beleggen. Evi belegt in één van de 5 Evi Fondsen, met onderliggend zo’n 20 zorgvuldig gekozen beleggingsfondsen.

Meer informatie

Dankzij Beleggen met Beheer kun je nu beleggen én je kostbare tijd besteden aan dat wat vandaag voor jou belangrijk is.

Meer informatie

Bij Knab laat je je beleggingen beheren door onze experts. Ideaal wanneer je net begint met beleggen en nog niet zoveel ervaring hebt. Zo krijgt je geld de kans om te groeien, terwijl je er zelf niks voor hoeft te doen.

Meer informatie

Bij Beheerd Beleggen nemen onze beleggingsexperts u het werk uit handen en beleggen op een manier die precies bij u past. Ideaal wanneer u zelf weinig tijd of kennis van beleggen hebt.

Meer informatie

Met Peaks beleg je in fondsen. Dit heeft een paar belangrijke voordelen. Zo zijn de kosten laag, omdat je de aandelen- en obligatiemarkt volgt en je dus geen dure fondsmanager hoeft te betalen

Meer informatie

Rabo Beheerd Beleggen maakt beleggen eenvoudig. Je bepaalt hoeveel geld je wilt inleggen, wat je doel is en hoeveel risico je wilt lopen.

Meer informatie

Met SNS Doelbeleggen wordt beleggen eenvoudig. Je bepaalt zelf je beleggingsdoel en het risico dat bij je past. Je kunt er zelfs voor kiezen een deel van het geld te sparen.

Meer informatie

Bij Triodos Bank beleg je alleen in bedrijven die een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. In schone energie bijvoorbeeld. Door je geld duurzaam te beleggen maak je echt impact. En bouw je in eigen tempo vermogen op.

Meer informatie

Zwitserleven Beleggen is bedoeld voor mensen die zelf keuzes willen maken zonder advies, graag online inzicht hebben en op lange termijn vermogen willen opbouwen voor bijvoorbeeld studie, wereldreis of als extra inkomen voor later.

Meer informatie