Intakegesprek Trade Week aanvragen

Wat leert u in de Trade Week? (15 t/m 19 mei):

  • Het ontwikkelen van uw eigen trading methode die u direct kunt toepassen in de praktijk
  • Inventarisatie, wat doet u goed en welke stappen moet u nog maken?
  • De geheimen van toptraders, wat doen winnaars goed en verliezers fout
  • De drie M’s van trading
  • Technische Analyse, leer zelf de juiste in- en uitstapmomenten te bepalen
  • Money Management, hanteer het juiste risicomanagement om verliezen te beperken
  • Mindset, leer te denken en te handelen als een professionele trader
  • Trade Plan, handel volgens een plan voor structureel succes
  • Live Trading, actuele kansen benutten door in de praktijk te handelen onder begeleiding

Extra: 

  • Het ontwikkelen van een automatisch handelssysteem

Investering: €2.497,-

""
1
Intakegesprek aanvragen
Naam
Telefoonnummer
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
André Brouwers
André BrouwersOprichter

André Brouwers (1961) vervult een belangrijke rol als de initiatiefnemer van Het Beleggingsinstituut. Zijn achtergrond ligt op het gebied van financiële markten welke hij sinds 1985 actief volgt. In diverse functies waaronder trader, vermogensbeheerder en ontwikkelaar van beleggingssystemen/hedge fund is hij werkzaam geweest binnen de internationale financiële wereld.

In 2001 heeft hij het initiatief genomen tot het opzetten van de ALEX Academy in samenwerking met ALEX vermogensbank. Daarbij is hij tweevoudig winnaar van de ALEX Beurs clash geworden en drievoudig winnaar van het Lynx Beleggersdebat. Prijzen die door het publiek worden uitgereikt.

Sinds 2011 is hij directeur/eigenaar van Het Beleggingsinstituut. Het Beleggingsinstituut verzorgt educatie en informatie voor, met name, particuliere beleggers. Daarnaast verzorgen zij specialistische trainingen aan professionele beleggers zoals fundmanagers en vermogensbeheerders. Het Beleggingsinstituut heeft de afgelopen jaren al meer dan 25.000 beleggers getraind en gecoacht.

Met al deze ervaring kunnen wij u exact vertellen WAT u wel en niet moet doen, WAAR u op moet letten en HOE u succesvol kunt traden. 

Mohsin-Mukhtar

Ik wilde mij graag verdiepen in de wereld van het beleggen. Al zoekende op het internet kwam ik veel mogelijkheden tegen en zo ook het Beleggingsinstituut. Het was de enige die niet schreeuwend rendementen beloofde maar zich meer toelegde op het opleiden.

Uiteindelijk heb ik mij ingeschreven voor alle beschikbare trainingen waardoor ik stap voor stap en gestructureerd kennis heb opgebouwd. Als afsluiting heb ik meegedaan aan de trade week, dit is een intensieve week waar je al het geleerde in de praktijk gaat brengen. Je krijgt zeer waardevolle technieken aangereikt die je ook nog kunt toetsen. Je hebt de mogelijkheid om te sparren met mede cursisten en zodoende nieuwe inzichten op te doen.

Het hele traject was zeer leerzaam en ik heb André Brouwers leren kennen als een ervaren en betrouwbaar persoon. Een prettige ervaring!

Mohsin Mukhtar (Accountmanager)
Sander-Swuste
Afgelopen woensdag heb ik jullie allemaal aan het einde van de dag een hand gegeven en bedankt voor de trainingen die ik heb mogen volgen. Ik ben echter dermate enthousiast dat ik nogmaals langs deze weg jullie wil bedanken voor de leuke dagen. Ondanks het feit dat ik al een jaar of 20 actief ben op de beurs heb ik toch een hoop geleerd. Vooral de trader cursus was waanzinnig interessant, terwijl ik vooraf dacht dat ik dat allemaal wel wist. De manier waarop André de trainingen geeft is echter zeer inspirerend (en confronterend) en geeft in de dagen erna veel stof tot nadenken. De optietraining en technische analyse training zorgde voor nieuwe inzichten en een andere manier van kijken die extra energie geven.

Sander Swuste (Ondernemer), Cartel Internet & Marketing