IEX en Beleggingsinstituut

Word in 6 weken een succesvolle
handelaar
en leer geld verdienen
op de beurs

Het Beleggingsinstituut

Beoordeeld met 4.6 sterren en méér dan 25.000 beleggers opgeleid

Unieke kans: deelname aan professionele traders opleiding

Live lessen op: 12,19,26 oktober en 2,9 en 16 november (start 19.30 uur)

Van 195 voor 125 euro

Al meer dan 1100 deelnemers gingen je voor

De cursus start op dinsdag 12 oktober

Cursus

Niveau:

Beginner tot gevorderd

Duur cursus:

6 weken

Cursus doel:

Een succesvol trader worden

Cursus format:

E-learning, online seminars & testen

Niveau:

Beginner tot gevorderd

Duur cursus:

6 weken

Cursus doel:

Een succesvol trader worden

Cursus format:

E-learning, online seminars & testen

Dit is een online traject en bestaat uit trainingsvideo’s, opgenomen online seminars en een traders community. Je kunt het complete traject vanuit huis volgen. Het traject duurt 6 weken.

De training start op 12 oktober met een live online seminar. Vervolgens houden we gedurende 5 weken iedere woensdag een online seminar. Mocht je het seminar niet live kunnen bijwonen dan kun je deze later terugkijken. Je krijgt namelijk ook toegang tot een speciaal gedeelte op onze website. In dit gedeelte heb je toegang tot verschillende extra online educatie modules en de herhalingen van de live sessies.

De training is bedoeld voor iedereen die de motivatie heeft om een succesvolle handelaar te worden en met handelen geld wilt verdienen op de beurs. De opleiding is voor iedereen te volgen ongeacht voorkennis of ervaring.

De training is bedoeld voor iedereen die de motivatie heeft om een succesvolle handelaar te worden en met handelen geld wilt verdienen op de beurs. De opleiding is voor iedereen te volgen ongeacht voorkennis of ervaring.

Wij zijn er van overtuigd, op basis van meer dan 15 jaar educatie ervaring met beleggers, dat wij van iedereen een succesvolle handelaar kunnen maken. Voorwaarde is dat je met de juiste motivatie en discipline onze 3M methode opvolgt.

Onze trainers zijn zeer ervaren beurshandelaren en kunnen hun kennis op een leuke en eenvoudige manier overbrengen. We vinden het vooral leuk om enthousiaste mensen iets te leren en onze kennis en kunde over te dragen.

Wij hebben de afgelopen jaren gemiddeld 20% rendement op onze voorbeeld portefeuille behaald. Uiteraard kun je door nog offensiever te handelen nog meer rendement maken, de risico’s nemen dan uiteraard ook toe. Wij hebben de afgelopen jaren diverse mensen opgeleid die van trading uiteindelijk hun beroep hebben gemaakt.

Het is wat ons betreft al mogelijk om met €1.000 te starten met traden. Wij doen onze trades met een gemiddelde investering van €250 euro per transactie. Het is uiteraard mogelijk om met een groter of kleiner bedrag per transactie te handelen op de beurs.

Gemiddeld doen wij één voorbeeld transactie per week. Daghandelaren doen meestal meerdere transacties per dag. Het doen van een transactie kost minder dan één minuut. Hoe vaak en hoeveel transactie je doet, bepaal je zelf.

In principe is succesvol handelen op de beurs simpel. In de praktijk blijkt succes behalen niet altijd eenvoudig. Iedereen die van een serieuze uitdaging houd kan deelnemen.

Let op! Handelen op de beurs brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen.

De cursus samen volgen?

Wil jij samen met een vriend of vriendin het traders cursus volgen? Schrijf je dan in met twee personen of meer en ontvang €25 korting per persoon.

Traders Tool-Kit

6 weken toegang tot al onze content voor traders, van beginner tot gevorderd.

Een box met readers en presentaties online beschikbaar.

Volledige ondersteuning met live online seminars.

Iedereen heeft de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Een digitaal handelsdagboek om al je transacties te loggen en om je voortgang te evalueren.

Tips en tricks om beter om te gaan met jouw geest en reflexen. Je moet niet allen op de juiste manier handelen, maar vooral op de juiste manier denken.

Wat zeggen anderen

8.7

Heel erg duidelijk boek voor een beginnende belegger!

Dit boek heeft mij erg goed geholpen met de eerste stappen binnen het beleggen. Het is in een [...]
- Amsterdam

Eindelijk de hulp gekregen die ik nodig had

Ik heb jarenlang moeite gehad met beleggen maar dankzij de mannen van het Beleggingsinstituut heb ik eindelijk grip [...]
- Assen

De volledige training

Deel 1 gaat over het bouwen van een solide basis aan de hand van de 3M’s. We beginnen met de eerste M en dat is het hanteren van een Methode. Hier leer je op de juiste manier koop- en verkoop momenten te bepalen.

Bij trading is timing cruciaal. Wij bepalen koop- en verkoop momenten aan de hand van grafieken. Daarom krijg je toegang tot onze complete online training technische analyse. Hierin leert u alles over koersgrafieken, patronen, indicatoren en oscillatoren.

Wij doen alleen een trade wanneer zich de juiste set-up voordoet. Een set-up kan een koerspatroon zijn dat wij zelf getest en getoetst hebben. Wij bespreken in dit seminar enkele van deze set-ups.

Wij hebben enkele voorbeelden van set-up laten zien. Het is nu belangrijk dat je zelf op zoek gaat naar set-ups en deze leert herkennen en hanteren.

Het hanteren van de juiste positie grootte is essentieel. Wanneer je bij een transactie te veel verliest, verlies je het spel. We leren je hoeveel je maximaal mag riskeren en hoeveel winst je nodig hebt om je verlies te compenseren.

Geld verdienen of verliezen levert vaak emoties op. Het is de kunst om deze emoties te controleren. In dit seminar bespreken we de mindset van een winnaar.

Succesvolle handelaren hanteren een plan. Ze schieten niet op alles wat beweegt, maar wachten hun kans af. Bij het handelen met een plan horen regels. Wij geven een  blauwdruk als basis voor je trade plan.

We hebben nu alle 3 de M’s behandeld, maar voordat we verder kunnen naar trading met opties is het goed om nog een keer alle onderdelen te herhalen. Daarom krijgt je toegang tot onze online training Trading. Hierin worden alle onderdelen herhaald. Herhaling zorgt voor succes!

Er zijn verschillende instrumenten die kunt gebruiken bij trading. Zelf maken wij veel gebruik van opties en turbo’s. In deze week gaan we dan ook uitgebreid in op de handel met deze en andere instrumenten.

Je krijgt toegang tot onze online trainingen over opties. Ben je nog niet zo bekent met opties? Dan begin je bij de basis. Ben je al bekend met opties dan kun je je kennis verdiepen met de cursus opties voor gevorderden.

Inmiddels weet je wat er allemaal bij trading komt kijken en ben je bezig met het creëren of verfijnen van je aanpak.  Maar hoe weet je of jouw aanpak ook op de lange termijn werkt. Om daar achter te komen moet je je aanpak backtesten. Wij leren je hoe je dit doet.

Wij hebben je laten zien waarom backtesten belangrijk is en hoe je kunt backtesten. Je hebt nu alle kennis om je eigen aanpak te testen. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen aanpak en ontwikkel je vertrouwen.

Je kunt nu aan de slag om trades volgen je eigen plan in te nemen. Deze kun je bijhouden in Excelsheet die je van ons krijgt.

In de laatste les gaan we door naar de actualiteit. André Brouwers neemt je live mee en laat zien hoe hij trades selecteert en inneemt. Deze trades worden online door hem opgevolgd.

Aan het eind van dit traject kun je een kennistest doen. De kennistest geeft een goed inzicht waar je staat en wat je kunt verbeteren.

Jos van de Werken


“Jos van de Werken”

Iedereen die even zoekt op internet kan veel informatie vinden over beleggingsstrategieën of optieconstructies. Misschien wel té veel voor menigeen. Welke financiële producten moet je uit al die mogelijkheden kiezen, welke strategie is veilig en toch wat spannender (leuker) dan het aloude stoffige mandje gespreide aandelen? Voor wie die stap wil zetten van gewone belegger naar een actievere trader kan ik Het Beleggingsinstituut van harte aanraden. Gemakkelijke trucjes om snel rijk te worden bestaan niet, there ain’t no such thing as a free lunch. De prijs die je zult moeten betalen is échte interesse, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen. Na ooit begonnen te zijn met eenvoudige producten als beleggingsfondsen, ben ik inmiddels ook behoorlijk actief met opties en futures, maar ik leer nog elke week bij. Inmiddels heb ik er voldoende verstand van om te durven beweren dat Het Beleggingsinstituut altijd kiest, zowel in de trainingen als in de voorbeeldportefeuilles, voor relatief veilige constructies met een doordachte en verantwoorde verhouding tussen rendement en risico.

Bob Kiès


“Bob Kiès”

Beste André en Tom, Veel dank en waardering voor jullie spannende trading cursus. Het was iedere donderdagavond weer een bad vol nieuwe kennis en op een heel sympathieke manier gepresenteerd. Ik heb nu een time-out nodig om de stof te verinnerlijken en de belangrijke, aanbevolen boeken door te werken. Met de optiebijbel en bijbehorende study guide wil ik honderd oefentrades doen om wat automatismen en een eigen methode te ontwikkelen. Om aan de gang te gaan denk ik aan S&P500, Goud, Olie en als het niet teveel wordt ASML of DAX. Als dit programma voltooid is, zal ik wel weten hoe verder te gaan. Een ding is duidelijk, wat jullie ons hebben geleerd is heel, heel belangrijk geweest, want de grote lijnen en de details. Jullie ‘format’ is uitstekend.

Jan Willem van Oppen


“Jan Willem van Oppen”

Dank voor de cursus. Andre weet op een duidelijk manier moeilijke materie uit te leggen. Turbo’s, Butterfly’s ,Madiwodos , straddles en strangles komen allemaal aan bod. Het leuke is dat je mag meekijken in de keuken van het beleggen. Nu maar hopen dat ik het allemaal goed in de praktijk kan brengen.

Cor van Kuijk


“Cor van Kuijk”

Beste Andre en Tom, Met veel plezier heb ik jullie cursus ‘’Belegen voor Beginners’’ gevolgd. Wat mij vooral heel blij maakte was de logische opbouw van de cursus en de toegang die jullie verleende naar onder andere de cursus ’’ Opties voor Beginners’’ en ‘’Optie voor gevorderden’’ en ‘’Trading’’. Het was wel een aardige kluif om door heen te bijten. Sommige aspecten van optie strategieën duizelen nog steeds in mijn hoofd… ;-)) Maar, heren mijn hartelijke dank.

Harm Hoen


“Harm Hoen”

Beste André, Allereerst sluit ik mij aan bij alle bedankjes van de overige deelnemers aan de trader opleiding. Dank je wel. Ik vind de opleiding zeer boeiend en interessant en gaat mij zeker helpen bij trader activiteiten. De samenvatting die je hebt gestuurd is zeer nuttig en bruikbaar. Vanaf september heb ik mijn handen vrij om vol met de materie bezig te gaan met gebruikmaking van de uitstekende lessen in de afgelopen weken. Ook de wekelijkse marktupdates zijn zeer waardevol om mij verder te ontwikkelen. Nogmaals dank voor de uitstekende opleiding en graag tot een volgende keer.

Frank Geertjes


“Frank Geertjes”

Als belegger heb ik mij enorm laten verrassen door de corona crash in maart 2020 en ik was benieuwd of ik als belegger iets kon leren van traders. Het online traders traject vond ik een zeer leerzaam traject waarin in korte tijd de basisprincipes werden uitgelegd: o.a. hoe je kansen kunt spotten aan de hand van grafieken, hoe je als een trader moet denken en hoe je als trader zou moeten handelen. Dit traject heeft mij veel inzicht gegeven in waarom het zo moeilijk is om verlies te nemen en hoe ik dit in de toekomst beter zou kunnen aanpakken. Tevens was ik van mening dat ik al behoorlijk veel kennis had over opties, maar deze cursus heeft mij laten inzien dat er nog veel meer mogelijk is waardoor je op een slimmere manier wel kan profiteren van een verwachte stijging, maar de schade beperkt kan houden als je verwachting niet uitkomt. Laatste punt dat ik zou willen benadrukken is dat ik enorm heb genoten van coach Andre. Aan alles blijkt dat hij enorm veel ervaring heeft op de beurs en hij vertelt enthousiast over alle verschillende onderwerpen en combineert dat met praktijkvoorbeelden. Kortom, een goede cursus die ik iedereen zou aanraden als je serieus wil beleggen en/of traden op de beurs.

Kennispartners