Word in 6 weken een succesvolle handelaar
en leer geld verdienen op de beurs

Het Beleggingsinstituut

Beoordeeld met 4.6 sterren en méér dan 25.000 beleggers opgeleid

  • Leer handelen als een professional

  • Ontdek je eigen handelsstijl

  • Leer koop- en verkoop momenten te bepalen

  • Ontwikkel een tradersmentaliteit

  • Seminars zijn op het een later moment terug te kijken

  • Alles wat je nodig hebt op één plek

  • Unieke kans: deelname aan professionele traders opleiding

  • Live lessen op: 12,19,26 oktober en 2,9 en 16 november (start 19.30 uur)
  • Van 195 voor 125 euro
  • Al meer dan 1100 deelnemers gingen je voor

De cursus start op dinsdag 12 oktober

Reserveer nu jouw plek >>>

Cursus

Niveau:
Beginner tot gevorderd

Duur cursus:
6 weken

Cursus doel:
Een succesvol trader worden

vacature junior digital marketing

Cursus format:
E-learning, online seminars & testen

Dit is een online traject en bestaat uit trainingsvideo’s, opgenomen online seminars en een traders community. Je kunt het complete traject vanuit huis volgen. Het traject duurt 6 weken.

De training start op 12 oktober met een live online seminar. Vervolgens houden we gedurende 5 weken iedere woensdag een online seminar. Mocht je het seminar niet live kunnen bijwonen dan kun je deze later terugkijken. Je krijgt namelijk ook toegang tot een speciaal gedeelte op onze website. In dit gedeelte heb je toegang tot verschillende extra online educatie modules en de herhalingen van de live sessies.

De training is bedoeld voor iedereen die de motivatie heeft om een succesvolle handelaar te worden en met handelen geld wilt verdienen op de beurs. De opleiding is voor iedereen te volgen ongeacht voorkennis of ervaring.

De training is bedoeld voor iedereen die de motivatie heeft om een succesvolle handelaar te worden en met handelen geld wilt verdienen op de beurs. De opleiding is voor iedereen te volgen ongeacht voorkennis of ervaring.

Wij zijn er van overtuigd, op basis van meer dan 15 jaar educatie ervaring met beleggers, dat wij van iedereen een succesvolle handelaar kunnen maken. Voorwaarde is dat je met de juiste motivatie en discipline onze 3M methode opvolgt.

Onze trainers zijn zeer ervaren beurshandelaren en kunnen hun kennis op een leuke en eenvoudige manier overbrengen. We vinden het vooral leuk om enthousiaste mensen iets te leren en onze kennis en kunde over te dragen.

Wij hebben de afgelopen jaren gemiddeld 20% rendement op onze voorbeeld portefeuille behaald. Uiteraard kun je door nog offensiever te handelen nog meer rendement maken, de risico’s nemen dan uiteraard ook toe. Wij hebben de afgelopen jaren diverse mensen opgeleid die van trading uiteindelijk hun beroep hebben gemaakt.

Het is wat ons betreft al mogelijk om met €1.000 te starten met traden. Wij doen onze trades met een gemiddelde investering van €250 euro per transactie. Het is uiteraard mogelijk om met een groter of kleiner bedrag per transactie te handelen op de beurs.

Gemiddeld doen wij één voorbeeld transactie per week. Daghandelaren doen meestal meerdere transacties per dag. Het doen van een transactie kost minder dan één minuut. Hoe vaak en hoeveel transactie je doet, bepaal je zelf.

In principe is succesvol handelen op de beurs simpel. In de praktijk blijkt succes behalen niet altijd eenvoudig. Iedereen die van een serieuze uitdaging houd kan deelnemen.

Let op! Handelen op de beurs brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen.

De cursus samen volgen?

Wil jij samen met een vriend of vriendin het traders cursus volgen? Schrijf je dan in met twee personen of meer en ontvang €25 korting per persoon.

2 personen aanmelden

Zet de
Eerste Stap

vacature junior digital marketing

Stap 1:
Inschrijven
Handel snel om je plek veilig te stellen. Schrijf je in

Stap 2:
6 weken toegang
Je krijgt gedurende 6 weken toegang tot onze live seminars. Volg de online seminars en leer in het juiste tempo.

Stap 3:
Leren en actie ondernemen
Je leert niet alleen de theorie, wij laten je ook live zien hoe wij zelf handelen.

Stap 4:
Ontdekken
Wanneer je jouw examen succesvol afrond, kun je lid worden van de Beleggingsinstituut community.

Reserveer nu jouw plek >>>

Traders Tool-Kit

6 weken toegang tot al onze content voor traders, van beginner tot gevorderd.

vacature junior digital marketeer

Een box met readers en presentaties online beschikbaar.

Volledige ondersteuning met live online seminars.

Iedereen heeft de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Een digitaal handelsdagboek om al je transacties te loggen en om je voortgang te evalueren.

Tips en tricks om beter om te gaan met jouw geest en reflexen. Je moet niet allen op de juiste manier handelen, maar vooral op de juiste manier denken.

Deze klanten gingen je voor

8.7

Goed advies!

Het boek "stop met sparen, start met beleggen" is echt top. Ik heb altijd geleerd dat sparen belangrijk is. Nooit geweten dat beleggen ook een optie is. Het boek heeft een fijne tone-of-voice, is makkelijk leesbaar en geeft goede tips en handvatten over hoe je moet beginnen met beleggen!
- Alkmaar

Alert en Integer

Ik heb al jaren goede ervaringen met het Beleggingsinstituut. Ze reageren alert op marktfluctuaties en komen met een gedegen plan van aanpak. Vaak succesvol, maar ook wel eens niet. Dat hoort bij het beleggen en daar wordt heel open over gecommuniceerd. Andre Brouwers en zoon Tom zijn sympathiek in de omgang en maken op mij een integere indruk.
- Eindhoven

Stop met sparen, start met beleggen: een must have voor jonge beleggers!

Het boek “stop met sparen, start met beleggen” is de perfecte opstap voor jonge/beginnende investeerders die beleggen spannend of zelfs een beetje eng vinden. In het boek legt Tom Brouwers de belangrijkste termen en strategieën uit, en biedt hij de handvatten die iedere startende belegger nodig heeft. Alles wordt kort en bondig, en vaak zelfs met behulp van voorbeelden omschreven. Oftewel: een goede eerste investering!
- Oosthuizen

Heel goed beleggingsadvies

Ik vind het beleggingsinstituut een zeer goed en kundig beleggingsplatform
Ze zijn erg goed in educatie en het aanbieden van cursussen

Ik vind Andre Brouwers een van de beste beursanalisten

Hij weet op een goede manier complexe beurssituaties uit te leggen voor beleggers van ieder niveau
Ik raad het beleggingsinstituut aan voor iedere belegger

Groeten Pieter
- Katwijk

Laagdrempelig boek voor de (beginnende) belegger

Dit boek van Tom Brouwers is een toegankelijk boek om te lezen als je - in mijn geval - wil beginnen met beleggen. De schrijfstijl is lekker laagdrempelig waardoor het mij weinig moeite heeft gekost om het boek uit te lezen.

Tom beschrijft in dit boek hoe de huidige economie de waarde vermindert van je spaargeld. Een interessant alternatief om deze waardevermindering tegen te gaan is beleggen in ETF's, het beleggingsproduct dat centraal staat in dit boek.

Tom beschrijft verder in dit boek wat zijn eigen afweging is geweest om in ETF's te gaan beleggen. Zo geeft hij een leuk voorbeeld van wat de maandelijkse inleg van € 50 in een ETF op lange termijn voor zijn dochter Liv kan opleveren. Ook legt hij het beleggersjargon in begrijpelijke taal uit zodat je gelijk zelfstandig en met goed vertrouwen je eerste order kunt plaatsen op een beleggingsplatform.

Het boek heeft mij in ieder geval overtuigd om meteen te gaan beleggen. Ik raad dit boek iedereen aan die interesse heeft in beleggen maar niet zo goed weet hoe te beginnen.
- Vloeijberghs

Bij het beleggingsinstituut wordt je een betere belegger!

Mijn ervaringen met het beleggingsinstituut zijn zeer positief. Ik heb tijdens de cursussen van André veel geleerd, hij is ook een bijzonder goede docent. De wekelijkse updates zijn zeer informatief en leerzaam en daarom mis ik er nooit een.
- Hilversum

Goede website, zeer leerzaam en actueel...

Uren en uren aan trainingen waar men heldere non-nonsense uitleg geeft over beleggen, meerdere keren per week updates over de actualiteiten en snelle vriendelijke reacties bij vragen. Ik wist zelf bijna niks over de wereld van het investeren en beleggen, maar ondertussen heb ik veel practische en bruikbare kennis opgebouwd dankzij het beleggingsinstituut! Ga zo door!
- Oostburg

Zeer kundige en duidelijke visie en adviezen

De voorzichtige en goed doordachte adviezen met dekking van risico zijn uitmuntend. Was ik maar jaren eerder abonnee geworden van het Beleggingsinstituut. Dat had mij veel verlies op de beurs gescheeld.
- Pijnacker

Een zeer interessante kennismaking met het beleggen.

De materie is op bijzonder prettige manier voorgedragen. De uitleg was duidelijk en de gebruikte voorbeelden waren goed te volgen.
Aangezien er veel nieuwe terminologiëen gebruikt werden en strategiëen werden uitgelegd, is het heel prettig dat wij in de gelegenheid gesteld worden elke sessie nog een rustig terug te kunnen zien.
Het waren leerzame avonden.
- Doetinchem

Een goede inleiding in de wereld van beleggen met goede risico beheersing

Duidelijke en goede inleidende cursus met wat belangrijk is een hele gedegen uitleg over de risico's van beleggen en hoe je die slim kunt beperken. Heel erg goed uitgelegd dat risico management belangrijk is bij beleggen.
- Veldhoven

heel interessante strategie met de combinatie van call en put opties

Heel erg de moeite waard en een stimulans om me er in te verdiepen en er wat mee te doen. Compliment!!

De voorbeelden om iets uit te leggen zijn goed gekozen, maar vind dat het te vaak wordt herhaald of te lang bij stil wordt gestaan. Persoonlijk had de stof wat sneller behandeld kunnen worden waardoor er meer tijd was voor extra voorbeelden, maar snap ook dat dat niet gaat met een breed publiek zonder directe feedback.
- Eindhoven

Leuke training, interessante uitleg en strategie André.

Leuk om deze kennis te hebben gekregen en smaakt naar vervolg.
Had vorige week al een bericht met feedback gestuurd en ook vragen over wellicht tips over een wat groene duurzame portefeuille opbouwen. En advies een abonnement te nemen voor een jaar.
Wellicht nog een bericht terug van jullie kant.
Fijne avond.

Hartelijke groet,
Barbera de Bruijn
- Utrecht

Zeer informatieve sessies

Ik heb de sessies zeer interessant gevonden en ik heb er veel van opgestoken. Het is een onderwerp waar ik mij niet eerder mee bezig heb gehouden maar ik zie het nut er nu van om dat wel te doen. Ik voel mij nog niet comfortabel genoeg om zelf met het geleerde aan de slag te gaan. Ik zal in ieder geval de sessies normaals bestuderen.

Een vorm van hulp bij het uitwerken van een strategie en begeleiding bij het in de praktijk brengen ervan is zeer welkom.
- Arnhem

Enthousiaste presentatie, heldere uitleg met herkenbare voorbeelden

Andre heeft een duidelijke visie en een duidelijk verhaal. Vertelt de voor- en nadelen en wat je allemaal met je geld kunt doen op een veilige manier.
Het is pittig om na een dag werken nog 2 uur geconcentreerd te luisteren naar een webinar maar zeker de moeite waard.
- Helden

Nuttige cursus

Beleggen is me een stuk duidelijker geworden. Dhr Brouwers verteld het duidelijk. Wel praat hij erg snel en is een pauze na een uur luisteren prettig, na 2 uur zakt de concentratie behoorlijk
- Castricum

Uitleg van duidelijk

Ga de 4 sessies nog een keer bekijken en dan besluiten of ik er iets mee ga doen.
- Oostburg

Enthousiast ervaren en kundige uitleg

Ik heb genoten van de training, minpunt vond ik de vele herhalingen.
Positief : kennis, prettige spreker, vaart, voorbeelden en humor
- Schokkenbroek

Bijzonder interessant.

Ben nog meer geïnteresseerd geraakt in de defensief beleggen.
Vraagt om begeleiding!
- PURMEREND

Zeer goed en betrouwbaar.

Zeer grote kennis . Men beloofd niet de hemel op aarde
- As

goede wekelijkse update maar geen interessante beleggingsstrategie

Ik vond het goed om wekelijks de update te zien want zoiets moet je als belegger elke week doen. En hij neemt je dat werk uit handen.
In de loop van de vele jaren is André Brouwers overgegaan van trading naar het afdekken van risiko met opties. Ik volg nog steeds wat ik vroeger van hem bij Alex heb geleerd over voortschrijdende gemiddelden, doorbraken en indicatoren, en daarnaast kijk ik ook naar koers/winst verhoudingen en eigen vermogen per aandeel en blijf weg van een aandeel met een k/w van boven de vijftien. Voor mij telt ook dividend. Ik verkoop wel eens wat calls voor extra opbrengst boven het dividend, bijvoorbeeld op Shell, maar ik beleg alleen in aandelen.
- Den Haag

Consequent hoog educatie-niveau

Als Beleggingsinstituut-abonnee ben ik al een aantal jaren een meer dan tevreden abonnee ! Met grote doorleefde ervaring in de praktijk worden de koersen elke week door André in een mooie nieuwsbrief onderbouwd door middel van Technische Analyse.

Samen met de uitgebreide macro-economische bespiegelingen, geillustreerd met ( rente, Bund,.. ) grafieken en artikelen van gerenommeerde bronnen ( Bloomberg, Reuters,.. ) wordt de Technische Analyse een groots fundament gegeven en is het cirkeltje weer rond. Naast de vele en zeer begrijpelijke cursus- en thema videos is, en blijft deze vorm voor mij de juiste investering in de waan van alle markt-bewegingen en -sentimenten.
- de Bilt

Heldere uitleg

André kan de materie op een interessante en heldere manier uitleggen omdat hij put uit eigen ervaring.
- Vinkeveen

Luisteren naar André is een vast onderdeel van mijn weekendroutine

Het mag wat mij betreft wel ietsje korter en beschikbaar zijn op een vast tijdstip. Graag wat minder Bunds, DAX en oude economie (ABN!) en aanzienlijk meer Tech en Crypto.
- Amsterdam

zeer goede ondersteuning

elke week weer een update die ik als achtergrond info kan gebruiken.

een eigen geluid, dat stel ik zeer op prijs
- GOUDA

heel goed , veel informatie kort en bondig

open en transparant en informatie waar je wat mee kan,
.veel geleerd van optie strategie. ga zo door.
- heemskerk

Goede keuze om er al jaren bij te zijn

Duidelijk en concreet.
Goede en tijdige informatie.

Goede inhoudelijke trainingen.
- Vlaardingen

Zeer professionele analyses met veel oog voor risicomanagement

Ik kijk altijd uit naar de analyses op Zondag over de stand van de diverse financiele markten en de portefeuille voorstellen/deals met veel oog voor risicomanagement.
- Langlade

Informatief en integer

Ik ben een paar jaar lid geweest en nu gestopt. Er wordt veel hele goede informatie en beleggingskennis gegeven waar ik persoonlijk tekort gebruik van maak. Altijd gedacht de diepere interesse te hebben maar in de praktijk blijkt dat toch niet. Voor mensen die serieuze plannen hebben met hun beleggingen en veel willen leren is het Beleggingsinstituut een bijzonder goede keuze.
- Limmen

de market update geeft goed inzicht van de beurs

ik heb veel bijgeleerd over beurs en opties . Zeer aanbevolen.
- BONHEIDEN

Bedoeling is integer maar niet actueel genoeg en te weinig ruimte voor individuele vragen

Bedoeling is goed, integer en je leert van de uitleg van Andre maar vaak niet actueel genoeg. Soms is er veel volatiliteit op de beurs en dan is reageren op zondag en woensdag te weinig. Ook is er weinig ruimte voor individuele vragen die uitleg behoeven. Het behandelen van vragen in de zondag sessie vind ik niet prettig en te globaal.
- Veghel

Ik heb heel veel geleerd van Andre.

Mijn mening over het beleggingsinstituut.

Andre is in het bezit van een zeer uitgebreide allround kennis van de financiele markten. Deze wordt iedere week gepresenteerd via de markt update die ik met veel belangstelling volg. Zijn strategy is duidelijk en constant. Goed rendement tegen een klein risico. Je kan geen grote klappen maken. Niet naar boven, maar belangrijker, ook niet naar beneden. Het gedeelte dat ik beleg via Andre staat safe. Ik hoef me daar geen zorgen om te maken.

In het kort:

- zeer betrouwbaar
- zeer vakkundig
- zeer gedreven met heel veel inzet
- plezierig in de omvang

Een ding: mutaties in de portefolio's koppelen aan een koop/verkoop order zal het wat mij betreft nog aantrekkelijker maken
- Schilde

Ik ben nu 1 1/2 jaar abonnee. Mijn enthousiasme wordt minder in de tijd.

Ik geef mijn opmerkingen puntsgewijs:
- In het eerste jaar heb ik met veel plezier de beursupdates gevolgd en veel geleerd van diverse workshops op de website
- De beursupdates kunnen wel wat spannender en met meer snelheid worden gebracht (dit geldt niet voor de optieconstructies). Zeker de sessies van zondag beginnen wel erg op elkaar te lijken. Waarom steeds vrij uitgebreid stilstaan bij fondsen waar weinig gebeurt? Ik betrap mij erop dat ik regelmatig stukjes doorspoel
- Als er iets spannends gebeurt (alleen dan) in de mid- of smallcap dan wil ik daar wel iets over horen. Voorbeelden uit het recente verleden: Besi, PostNL, Accell. Dan kan Unilever een keer worden overgeslagen 😉
- Ik maak weinig gebruik van de optieconstructies van het BI. Dat ligt vooral aan mij. Ik vind wel dat er voor een meer bedaarde belegger als ik vaak kort op de bal wordt gespeeld (korte looptijden)
- Ik ben abonnee van De Aandeelhouder en vind de video's van Nico Inberg aardig om te volgen. Niet zo diepgravend, maar wel heel gevarieerd en vlot gebracht. Een snufje daarvan mag André wel overnemen.
- Ik zou een keer een klantenpanel bijeenroepen. Niet via Zoom of Teams maar fysiek. Ik doe graag mee.
- Lisse

Realistisch Beleggen

Het beleggingsinstituut is een no nonsens bedrijf waar je het beleggen leert begrijpen en toepassen. Hun uitgangspunt is niet het beloven van gouden bergen, maar het leren toepassen van een aantal grondbeginselen. Er zijn voldoende trainingsmogelijkheden voor de beginner tot gevorderden.
De abonnementen voor de beursportefeuilles zijn veelzijdig voor zowel de kleine(re) als de grote beurs.
Hun resultaten zijn solide en eerlijk. Ben al jaren een tevreden klant!
- Heemstede

Duidelijk en professioneel

Ik ben zeer tevreden over het Beleggings Instituut. Goede uitleg van diverse omstandigheden die zich op de markt voordoen. (Abonnement) Natuurlijk is het wel naar hun inzicht en ervaring. Niet iedereen zal het daar mee eens zijn maar ik in ieder geval wel. De cursussen die ik heb gevolgd zijn helder en duidelijk.
- Meuleman

Heldere informatie

Duidelijke theoretische uitleg voor alle niveau's van beginner tot profesional. Eigenlijk weinig aan toe te voegen.....
- Zoetermeer

Andre is goede mentor, geen gouden bergen maar de realiteit !!

Ik zit al jaren bij het BI met veel plezier, dhr Brouwers heeft veel ervaring en deelt dat graag met andere. In tegenstelling tot veel andere zogenaamde "guru's" is het geen spel van snel rijk worden.
De nadruk ligt meer op het proces, dan komen de resultaten vanzelf wel.

Aristoteles zie eens: "We zijn wat we herhaaldelijk doen. Uitmuntendheid is dan ook geen handeling, maar een eigenschap."

De eigenschappen die je moet hebben op herhaaldelijk naar een edge te zoeken en daarop te handelen komen ruimschoots aan bod.

Mvg Thijs Michielsen
- Leiden

Heldere wekelijkse visie en tussentijdse updates

Ik heb door het volgen van de cursussen en wekelijkse updates van André beter geleerd om mijn risico's te beperken. Hierdoor is mijn rendement substantieel verbeterd.
Wat mij betreft mogen er nog wat frequenter trades/beleggingsideeën worden gedeeld.
- Maasland

Goede info gepresenteerd en leerzaam op het gebied van opties

Info gemakkelijk voor mij op te nemen in korte tijd, zodat ik niet alles zelf hoef te lezen
Leer veel over gebruik van opties
Leuk zijn ook de specials als er gasten komen
Leuk vragen van abonnees

Wens om nog iets meer info te krijgen over optiestrategien
Bv call backspread welke delta neem je en maak je constructie deltaneutraal
Hoe bepaal je tijdsduur positie
- Becking

Zeer leerzaam, up to date en consistentie in updates, trades en cursussen

+Bespreken van actualiteit en impact op financiële markten
+trainingen, behandelen van vragen
+toelichting op algemen markt
-portfolio van bv Stephanie kan verder benut worden, verdere toelichtingen op fundamenteel vlak en ook het toelichten van de Etf's of andere aandelen die worden ingenomen.

Live event wanneer mogelijk zou erg leuk zijn.
- Utrecht

Leerrijk en duidelijke uitleg.

Andre legt het heel klaar en duidelijk uit met praktische voorbeelden.
Doen veel moeite om 2 maal per week een stand van zaken te geven van de beurzen met een video opname.
- Janssen

Zeer professioneel

Duidelijke uitleg van de materie. Snel antwoord als je een vraag hebt. Scherpe prijzen. En vooral leuk!
- Heemstede

Informatief en leerzaam

Ik heb al veel geleerd van het beleggingsinstituut.. Met name de bredere kijk op de financieële wereld in beursupdates is interessant.
Ook van het gebruik van technische analyse heb ik veel geleerd.
Een punt van kritiek heb ik ook. André heeft bepaalde favorieten (net als ik trouwens!), terwijl dat technisch niet altijd ondersteund wordt. Bijv. Ahold en Galapagos.
- Ede

positief

Goede indruk wat er in de wereld gebeurd soms een beetje technisch.
Goede adviezen leuk ook die opties daar zou ik wat meer aanbevelingen willen zien die je niet zo op korte termijn dient te volgen. Vind het heel goed dat er altijd aan de dekking wordt gedacht.
- Oegstgeest

professioneel

zowel ervaring als ook kennis overdracht wordt een prettige manier overgebracht
- Beuningen

Duidelijke en verstaanbare cursussen voor beginners en gevorderden.

Zeer positieve ervaring met het Beleggingsinstituut, de Traders cursus was duidelijk en werd uitgelegd in een verstaanbare taal. Ook werd op de gevaren gewezen en er werden vele tips gegeven als ook concrete voorbeelden.
- Chiang Mai, Thailand

Het Beleggingsinstituut heeft mij op een simpelere manier leren kijken naar de markt.

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met de manier waarop alles zeer duidelijk en simpel gebracht wordt. Ik heb een zeer grote bewondering hoe André en zijn team met toewijding en enthousiasme iedere week de updates verzorgen. De trades die worden ingenomen hebben geen geheimen en worden keurig uit de doeken gedaan en transparant opgevolgd.
Ik hoop nog lang van jullie te mogen genieten.
Trade safe with André and team!

Hendrik
- Beernem

Prima, ook voor de kleinere en minder ervaren belegger

Niet alleen goede ervaring met André en Thom, maar ook met het jonge personeel, dat door hen opgeleid wordt. Door het serieuze enthousiasme dat ze uitstralen denk ik: "daar is een goede teamgeest" en dat komt iedereen ten goede. Het geeft het gevoel, dat het niet alleen om het geld gaat maar ook om de persoon.
- Roden

Kracht van herhaling

Wekelijks wordt je bijgepraat over de in hoofdzaak Nederlandse beurs. Voor mij prima om gedisciplineerd opties te gebruiken als defensief instrument en om steeds beter te worden in trading.
- Montfoort

zeer degelijke en praktische opleiding.

Op een zeer degelijke en menselijke manier geven zowel Andre als Tom zich volledig om ons beleggers verder te helpen om een betere en zekerder belegger te worden. Zij doen dit op een verstaanbare, moderne manier. En met een gedreven kennis van zaken.
- Eeklo

Expertise op ieder niveau

Het beleggingsinstituut maakt het mogelijk voor beleggers van ieder niveau om mee te komen. Iedere week een video met goede uitleg over wat er in de markt speelt, frequente mailings met updates over de markt én een platform waar een enorme hoeveelheid content en cursussen terug te vinden is. Zo kan je altijd on-demand blijven leren en jezelf verbeteren.
Verder ervaar ik fijne, snelle en professionele communicatie en word ik als abonnee altijd gehoord.

Al met al een hele fijne partij om bij aangesloten te zijn. En dat blijf ik de komende jaren zeker ook!
- Amsterdam

Voor mij enigste beleggingsinstituut wat mij echt geholpen heeft om betere belegger te worden.

Pluspunten van het beleggingsinstituut:
* toegankelijke en informatieve website
* er wordt echt effort gedaan om kennis over te dragen inzake beleggen/traden
* uitstekende trainingen tegen schappelijke prijs
* regelmatige updates van marktsituatie

Ik kan eigenlijk geen - punten vinden.
- Ermelo

Interessante wekelijkse analyses en zeer goede cursussen.

Ik heb een aantal jaren terug 2 cursussen gevolgd van André Brouwers, dat was zeer leerzaam. Ik heb daar kennis en inzicht opgedaan die ik goed gebruik bij mijn beleggingen.
- Sneek

Krachtige analyse, met een duidelijke uitleg

-
- Echt

Het Beleggingsinstituut heeft de expertise en enthousiasme om elke belegger te laten groeien.

De trainingen zaten vol met waardevolle informatie en Andre zijn enthousiasme is enorm aanstekelijk. Mocht er in de toekomst een soort gelijke cursus komen zal ik met dezelfde enthousiasme mij weer aanmelden aangezien deze cursus mij meer heeft gebracht dan elke andere curus in het verleden
- Zaandam

Deze training ligt mij niet zo

De charts, met name de assen van de charts zijn steeds wazig en moeilijk te lezen. Verder ligt de training mij niet zo en daardoor was het redelijk slaapverwekkend, sorry.
Er wordt in het webinar te lang op de vragen ingegaan, gewoon de les op een vlotte manier geven en de mensen per email beantwoorden zou voor mij beter bevallen.
- Zoetermeer

Boeiende en leerzame training van André en Tom Brouwers

Beste André en Tom,

Met bewondering, plezier en interesse heb ik de 6 lessen gevolgd. André is een boeiende spreker, die duidelijk weet waarover hij het heeft en boven de materie staat. Het duo, André en Tom, zorgen voor een goede en levendige performance. Veel sprekers en (hoog)leraren kunnen een voorbeeld nemen aan André, hij doet alles “off the cuff”, waardoor je ondanks het hoge tempo en de soms ingewikkelde materie bij de les blijft. De training heeft een heldere structuur en kan dankzij de online trainingsmodules goed onderbouwd worden

Ik ben al vele jaren een amateur belegger, dit was mijn eerste kennismaking met handelen. Ik heb geweldig veel van deze training opgestoken. Zoveel dat ik de komende tijd per treetje de trap ga beklimmen. Zodra ik wat ervaring heb opgedaan en me wat zekerder voel, zal ik me weer melden voor een abonnement of een andere trainingsmodule.

Hartelijk dank, heren, voor deze training. Ik heb er geweldig veel van geleerd en er ook veel plezier aan beleefd.

Ik heb nog wel een suggestie: jullie zouden kunnen overwegen om de training op te splitsen in 2 trainingen, 1 voor beginners tot en met opties voor beginners, en 1 voor gevorderden. In de beginners-training zou dan ook een module met de diverse handelsplatforms (Ninja Trader etc.) kunnen worden opgenomen.

Met respect, dank en groet,

Menno de Vries
- Bennekom

Interessant en op hoog niveau

Als belegger die alleen aandelen koopt en verkoopt op langere termijn (fundamentele analyse) is de technische analyse en opties best moeilijk. Het gaat ook in hoog tempo. Maar zeer interessant, tevens duidelijk en enthousiast uitgelegd.
- Gent

Gedegen en realistische visie en educatie op/voor de beurs

Prettig, gedegen, overtuigend en realistisch
- Haarlem

Top cursus en intensief!

Dank Andre, Tom/team,

Goede ervaring en heel positief als beginnende belegger met de cursus. Top!
Hoewel ik de cursus met een dikke 8,5 waardeer, zijn er natuurlijk altijd enige verbeterpunten en ruimte voor groei, nl
- intensiteit is hoog, zeker als er tussentijds andere cursus in 1 week bestudeerd dient te worden (TA, Opties beginners, Opties Gevorderden, Trading) en voor het # kijk- en studie-uren p week is dat vrij hoog voor een andere baan daarnaast. Ik zou voorstellen om tussen de 5e en 6e les 2weken tussen te houden voor betere afronding.
- Gedurende de cursus is het beeld bij praktische zaken uitleg Brokers niet altijd goed zichtbaar en soms domweg niet leesbaar en daardoor niet goed te zien/volgen.
- Bij opties voor Gevorderden zouden de Butterfly, Condor strategie voorbeelden m.i. beter ontleed kunnen worden door niet alleen het gecombineerd effect onder de streep v 4x opties te bekijken, maar ook die van elk individuele optie en het uiteindelijke het resultaat onder de streep. (beter te volgen dan)
- Het is goed om jezelf als Opleider/trader in het enorme tradingsspeelveld aan begin/einde vd cursus te positioneren. Sommigen vinden het fijner mscn om toch te gaan beleggen (lange termijn), scalpen, swing trading of gewoon domweg daytrading met enkel Usa aandelen of enkel crypto of enke Forex/Otc, zonder alle poespas m derivaten. Dan is het effectiever (met hogere mate v tevredenheid) om een keus voor langere committering te maken.
- Het missen van de link met eigen dagelijkse praktijk: We krijgen Lynx op het platform v IBKR voorgeschoteld [...]
- Den Haag

Voorheen groeide mijn kennis met kabouterstapjes, tijdens de training heb ik reuzenstappen gezet.

Als ik de 6-weeks cursus mag uitdrukken in een koerswinst verhouding, waarbij de koers de kostprijs van de cursus is en de winst de hoeveelheid gedeelde kennis dan is de koers winst verhouding 0,1
- Rhoon

een mooie complete cursus; waar voor zijn geld

6 weken lang heb ik met plezier alle modules intensief gevolgd en daarnaast de zelfstudie-lessen gedaan. Ofschoon ik al basiskennis had van opties is het toch een intensieve studie die al gauw 20 tot 30 uur per week vergt als je het goed wilt doen. Daarnaast verdieping gezocht in boeken en op het www. Weet nog niet precies welke kant ik op ga met de opgedane informatie, maar het heeft me enorm aan het denken gezet. Deze cursus komt voor mij minimaal 10 jaar te laat, maar beter laat dan nooit!
- Rhoon

Een echte aanrader!

Het was een hele interessante cursus, die met veel enthousiasme werd gegeven. Het is een intensief traject, maar zeker een aanrader om te volgen als je interesse hebt in beleggen/traden.
- Asten

Prima opleiding goed te volgen

Leuke aangename man die , volgens mij, de soorten aandelen en de diverse beleggingsmogelijkheden op een fijne manier kan uitleggen.
Mijn voorkeur gaat meestal uit naar alles wat te maken heeft met opties en dat was gelukkig zijn keuze ook.
- Houten

zeer leerzaam en nuttige cursus

Het enthousiasme van André is zeer aanstekelijk. Duidelijke uitleg en veel achtergrondinfo, ook op te zoeken op de website in de vorm van herhalingslessen.
- Venlo

Geweldig 6 weken

Beste Andre en Tom,

Ik heb echt veel geleerd met deze 6 weken cursus. Nu durf ik te traden. Paar traden gedaan. Ik ga ook nog opties oefenen.
Heel erg bedankt daarvoor.
Ik ben toch geïnteresseerd aan de 3 daagse training.
Wat zijn de kosten?

Groetjes,
Alicia
- Capelle aan den IJssel

Meteen 'up-to-speed' in beleggingsland

Deze training heeft mij in 1 keer bijgewerkt op de basis principes van technische analyse. Veel geleerd in korte tijd. Indicatoren, handelsplannen, Optie strategieën, oefeningen...door het bos de bomen zien. Nu nog even en goede dosis 'durf' bij mezelf vinden.
- 'S-GRAVENHAGE

leerzaam voor elk niveau

gaat erg snel en je moet ook zelf naast de training echt studietijd nemen...
- Almere

Leerrijke cursus

Heel geïnteresseerd in jullie methodes, specifiek in het handelen van opties. Is goed om te vergelijken met eigen strategieën in het handelen van aandelen. Dit vraagt natuurlijk wel wat tijd en studie om alles te doorgronden. Ik heb namelijk nog nooit in opties gehandeld.
Ik heb wel het gevoel dat het voor mij wat vroeg zal zijn om de training driedaagse van september mee te volgen alsook om nu al het online coaching abonnement af te sluiten. Ik vind dat ik wat tijd nodig heb om de lesmaterie goed in de vingers te krijgen door oefenen en backtesten.
In ieder geval bedankt voor de transparante en duidelijke enthousiaste uitleg. Waarschijnlijk hoor je mij volgend jaar terug.

Vriendelijke groeten,

Freddy Decruy
Slagveldstraat 6
8340 Moerkerke-Damme
België
- MOERKERKE-DAMME

Duidelijke, intensieve en zeer leerzame cursus!

Breed aanbod aan onderwerpen, pittig niveau. Heel plezierig dat naast de basis ook wekelijks een extra module ter verdieping wordt aangeboden.

Erg leerzaam dus. Prijs prestatie verhouding meer dan uitstekend en een buitengewoon enthousiast presentatie team. Al met al een groot plezier om mee te doen!
- ZEVENHUIZEN GN

Een super leerzame en praktische cursus

Een fantastische cursus met een schat aan tips en ervaringen van Andre.

Onmisbaar als je actief wilt handelen op de beurs.
- Dordrecht

Prima duidelijke lessen

Veel geleerd!!!
Enthousiaste leraar !!!
- Uden

Zeer leerzame cursus voor dit redelijk geringe bedrag.

Veel praktische tips geleerd die ik in de uitvoering nodig had.
- Montfort

Deze training is een zeer goede investering!

Deze training is een zeer goede investering!

Je krijgt heel veel informatie.
- Gistel

Een uitdagende maar geweldige cursus voor iedereen met interesse in de beurs

Goed opgebouwde cursus, waar verschillende topics aan bod komen, e.g. technische analyse, indicatoren, opties Uitleg zeer goed en goed te volgen voor de beginnende belegger.
- Den Haag

Had ik eerder moeten doen

Duidelijke, gerichte uiteenzetting van het geheel omtrent het eigen handelen op de beurs; vooral gericht op de eigen persoon met eigen visie, eigen doelstellingen met eigen voor- en na-analyse;
Ook de verdeling naar diverse verschillende onderdelen voorzien van praktijk voorbeelden, goed en netjes;
alhoewel bepaalde onderdelen toch nog ingewikkeld blijven voor de wat minder ervaren handelaars, zoals ik;
Ook bij het gebruik van bepaalde 'kreto-logie' liep ik wel eens vast, maar 'googlen' bracht veelal duidelijkheid;
Algemene leer-tool, gewoon doen, registreren en analyseren en herhalen
- Oud-Beijerland

Zeer interessant

Voor mij als beginnend belegger ging het soms wat te snel maar dat heeft meer met mijn niveau te maken dan met de uitleg van André.
Schitterend dat ze andere modules tijdelijk "open" zetten op hun site.

Het is duidelijk dat André weet over wat hij praat en dat inspireert andere beleggers.
- Herzele

De confrontatie met mijn fouten uit het verleden is ongelofelijk waardevol gebleken.

Het inzicht in de dynamiek van de beurs en de handvaten die werden aangereikt en de herhaaldelijke verwijzing naar testen testen testen geven mij het gevoel dat ik veel beter voorbereid ben en daardoor zijn mijn kansen op de beurs gigantisch toegenomen.
Je moet echt willen en willen investeren in tijd en moeite. Het is een intensief traject maar heel erg waardevol.
- Wassenaar

vlotte spreker, goed opgezet, uitgebreide kennis van zaken.

Ik ben voor +- 80% mee in alles doch durf het niet aan om zelf te gaan doen. Heeft ook te maken met tijd. Ik zie de cursus als een goede basis voor wanneer ik bijv. bij een vermogensbeheerder ga praten.
- Breskens

Een gedegen en leerzaam traject over trading

Het is fijn te ervaren dat André een zeer gedreven en ervaren professional en leermeester is. Zijn energie is heel inspirerend om nog harder te werken om een goede trader te worden. De leerstof biedt alle gelegenheid om een goede trader te kunnen worden. Dit leertraject kan ik ook van harte aanbevelen aan iedereen die serieus overweegt om zijn/haar pad van trading te willen bewandelen.
- Tiel

Uitdagend niveau

Gaandeweg de rit, ontstaan de vragen en pakken jullie dit op met de juiste bijlagen. Concreet voorbeeld: jullie starten met het advies om je oefentrades vast te leggen, je tradeplan en set up te maken. Op dat moment denk je "ja, ga ik doen", maar ik weet het wel ongeveer. Dan komen jullie met de stof keer op keer hier prikkelend op terug, waardoor je aan de bak moet/wil en gaat! Want je wilt aangehaakt blijven. Het is meegaan of afhaken. En die uitdaging weten jullie goed neer te leggen. En als ik achteraf terugkijk, hebben jullie de componenten toch in delen aan de "man" gebracht. Klasse voor de opzet!
- Eindhoven

mijn ervaring strekt (tot nu toe) niet verder dan droogzemmen

Zoals aangegeven zwem ik droog. Dit wil zeggen ik ben totaal onbekend met de materie en dat is de reden dat ik droogzwem
Dit wilt niet zeggen dat de cursus voor mij niet van toepassing is. In tegendeel. Veel tips & trucs zijn gegeven waar ik profijt van heb (de zwembandjes zo gezegd)
Ook de mogelijkheden met de opties, de variaties ermee, was/is voor mij een eye opener geweest.

Al met al ik heb veel geleerd en op moment dat ik mij zekerder voelt wordt het zwemmen verplaats van het droge naar het natte.

Andre en andere bedankt.
- Almere

Zeer uitgebreide kennisdeling op voor mij nieuw terrein

Ik heb het ervaren als een heel goed voorbereide training met goede voorbeelden en duidelijke uitleg. Voor mij was niet alles nieuw, maar wel het technische analyse deel. Niet verrassend dat dit een opstap is voor verdere zelfstudie.
Ik ga daar ook zeker mee aan de slag!
Bedankt voor de training!
- Kilder

zeer leerzaam, kundig gepresenteerd, doordachte opbouw, gelukkig altijd te herhalen!!

zeer leerzaam, kundig gepresenteerd, doordachte opbouw, gelukkig altijd te herhalen!!!
- hierden

lessen zijn to the point

Lessen : zie boven
vragen van deelnemers : vragen en krijgen te veel tijd inde cursus (gaat ten koste van de lesinfo)
- Gaanderen

Leerzaam

Goede uitleg. Breed. Prettig om de andere cursussen deels ook te kunnen doen. Ik weet nu beter wat mij wel en wat niet ligt.
- Amsterdam

Zeer veel geleerd !!!!!

Ben blij deze Seminar gevolgd te hebben was zeker de moeite waard.
Duidelijke uitleg !!!
Ga zeker een vervolg Seminar volgen.

Bedankt Andre en Tom
- Heeze

Zeer informatief, maar intensief traject (leren handelen op de beurs)

Met veel plezier heb ik de 6 weekse cursus 'leren handelen op de beurs' gevolgd. Veel bekende informatie, maar juist het gebruik van de verschillende combinatie tussen verschillende tools gaf inzicht. Aanrader.
- Maasbree

Zeer complete cursus

Ik heb vele cursussen gevolgd maar dit is een van de weinige cursussen die alles in zich heeft om een succesvolle trader te worden.

Ben zeer blij dat ik me heb ingeschreven omdat ik er zeker waardevolle informatie uit gehaald hebt.

André en Tom,

Bedankt!
- Noord-Scharwoude

Heldere uitleg, lessen goed gegeven

Zeer goede cursus. Aanbevelingsvatbaar !
Wel de vraag om alle cursussen lang genoeg open laten staan (was het geval), want onvoorziene omstandigheden kunnen er al eens voor zorgen dat je een weekje achter loopt. (in mijn geval medische reden)µ
Tempo is goed (voor sommigen mss. snel)
Ik ben fan en zal het verder vertellen.
Gr,
Sabine
- Oppuurs (B)

Zeer interessant webinar met veel enthousiasme gegeven ondanks de fysieke klachten, grote klasse

Zeer interessant met vele mooie voorbeelden en uitgebreide video's, naslagwerken Chapeau
- almere

Zeer uitgebreid en heel veel concrete info

Het is echt een cursus om 6 weken vrij voor te nemen. Je krijg zoveel info wat je allemaal gelijk wilt testen en toepassen. En de info is zo concreet.

Ik heb nog nooit zoveel info in 1 cursus gehad. Heel waardevol en absoluut een aanrader.
- Haarlem

een goed begin, heeft nog balans nodig

De eerste 3 sessies vond ik beter dan 4 en 5. Daarin werd voor mij teveel gepraat ipv educatie.
Ik had liever iets grondiger nabespreken van de testjes gezien ipv uitvoerige antwoorden op bepaalde vragen van een enkeling. Juist omdat het een intensieve tijdsinvestering vraagt.
- HEEMSKERK

leerzaam traject

De cursus geeft een aantal prima richtlijnen van hoe te handelen en te traden op de beurs. Het is een startpunt waarmee je je eigen stijl verder kunt ontwikkelen c.q. uitbouwen.
- de Vries

Top cursus! Veel van geleerd en waar voor je geld!

Zeer goede ervaring met deze cursus van André Brouwers.

Veel van geleerd. Deze cursus had ik jaren geleden al moeten doen.
- Quint

Goede cursus, voor verschillende niveaus.

Goede aansluiting op mijn kennis en ervaring. Fijne presentatie en goede kwaliteit. Ik hoop in de toekomst meer met het beleggingsinstituut te maken te krijgen (bijv. tradeweek).
- Zuelpich

zeer opfrissen

Weer een stap verder om een beter plan te maken voor mijn zelf.
- Oosterhout

Goed gestructureerd en opgebouwde lessen

Een goede doelgerichte training met veel informatie en handvatten om voor jezelf te bepalen welke trading methodiek bij jou het beste past.
André legt het helder uit en heeft de nodige voorbeelden om het een en ander verder te illustreren.

Als deelnemer ben ik erg tevreden.
- Groningen

leerzaam, wat je nodig hebt.

Een cursus die door ervaren mensen op professionele wijze wordt gegeven. Zeer leerzaam. De prijs daar hoef je het ook niet voor te laten. Score 9
- Helmond

Geweldige ervaring in deze moeilijke kost.

Met name door de verhelderende video's
- Utrecht

Was llerzaam maar ik ga het niet doen

Gezien mijn tijdsindeling en besteding wil ik niet de tijd aan trading geven die ik er, denk ik, aan zou moeten besteden. Mijn plan blijft bij het zo goed mogelijk beheren van mijn beschikbare vermogen en alleen sporadisch met trading aan de slag gaan. Dat zal in mijn geval hoofdzakelijk met optie(constructie)s zijn.
Dank voor de geboden kennis
- Leiderdorp

De volledige training

De volledige training

Deel 1 gaat over het bouwen van een solide basis aan de hand van de 3M’s. We beginnen met de eerste M en dat is het hanteren van een Methode. Hier leer je op de juiste manier koop- en verkoop momenten te bepalen.

Bij trading is timing cruciaal. Wij bepalen koop- en verkoop momenten aan de hand van grafieken. Daarom krijg je toegang tot onze complete online training technische analyse. Hierin leert u alles over koersgrafieken, patronen, indicatoren en oscillatoren.

Wij doen alleen een trade wanneer zich de juiste set-up voordoet. Een set-up kan een koerspatroon zijn dat wij zelf getest en getoetst hebben. Wij bespreken in dit seminar enkele van deze set-ups.

Wij hebben enkele voorbeelden van set-up laten zien. Het is nu belangrijk dat je zelf op zoek gaat naar set-ups en deze leert herkennen en hanteren.

Het hanteren van de juiste positie grootte is essentieel. Wanneer je bij een transactie te veel verliest, verlies je het spel. We leren je hoeveel je maximaal mag riskeren en hoeveel winst je nodig hebt om je verlies te compenseren.

Geld verdienen of verliezen levert vaak emoties op. Het is de kunst om deze emoties te controleren. In dit seminar bespreken we de mindset van een winnaar.

Succesvolle handelaren hanteren een plan. Ze schieten niet op alles wat beweegt, maar wachten hun kans af. Bij het handelen met een plan horen regels. Wij geven een  blauwdruk als basis voor je trade plan.

We hebben nu alle 3 de M’s behandeld, maar voordat we verder kunnen naar trading met opties is het goed om nog een keer alle onderdelen te herhalen. Daarom krijgt je toegang tot onze online training Trading. Hierin worden alle onderdelen herhaald. Herhaling zorgt voor succes!

Er zijn verschillende instrumenten die kunt gebruiken bij trading. Zelf maken wij veel gebruik van opties en turbo’s. In deze week gaan we dan ook uitgebreid in op de handel met deze en andere instrumenten.

Je krijgt toegang tot onze online trainingen over opties. Ben je nog niet zo bekent met opties? Dan begin je bij de basis. Ben je al bekend met opties dan kun je je kennis verdiepen met de cursus opties voor gevorderden.

Inmiddels weet je wat er allemaal bij trading komt kijken en ben je bezig met het creëren of verfijnen van je aanpak.  Maar hoe weet je of jouw aanpak ook op de lange termijn werkt. Om daar achter te komen moet je je aanpak backtesten. Wij leren je hoe je dit doet.

Wij hebben je laten zien waarom backtesten belangrijk is en hoe je kunt backtesten. Je hebt nu alle kennis om je eigen aanpak te testen. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen aanpak en ontwikkel je vertrouwen.

Je kunt nu aan de slag om trades volgen je eigen plan in te nemen. Deze kun je bijhouden in Excelsheet die je van ons krijgt.

In de laatste les gaan we door naar de actualiteit. André Brouwers neemt je live mee en laat zien hoe hij trades selecteert en inneemt. Deze trades worden online door hem opgevolgd.

Aan het eind van dit traject kun je een kennistest doen. De kennistest geeft een goed inzicht waar je staat en wat je kunt verbeteren.

Reserveer nu jouw plek >>>

Nog meer deelnemers aan het woord.

Goedemiddag André en Tom,

Hierbij, zoals beloofd even een recensie van mij betreffende jullie cursus beleggen.

Ik heb de cursus met veel plezier mogen meemaken en heb ondanks het feit dat ik wel het een en ander
dacht te weten over beleggen, toch nog veel opgestoken tijdens dit lesprogramma.

Ook ik heb in het begin me teveel gefocust op het technische aspect van traden, dat wil zeggen de technische analyse,

de setups, en waar en wanneer in welke markt te stappen etc.

Mede door deze cursus, ben ik mij weer gaan beseffen dat de 3 M’s (Methode, Moneymanagement en Mindset) van wezenlijk belang zijn

voor mijn tradingresultaten.

Een andere positief aspect waren voor mij de diverse optiestrategiën die André uitgelegd heeft.

Door middel van opties kan je strategiën uitdenken waarbij je niet voor de volle 100% gelijk hoeft te hebben om

toch een leuke winst te behalen.

Een interessante strategie is hierbij voor mij de call backspread strategie (langlopende opties kopen en kortere opties schrijven)

Mede door de positieve ervaringen in de cursus, heb ik besloten mij in te schrijven voor het online coachingstraject.

Vriendelijke groet,

Henk de Haan

henkHenk de Haan

Heren Brouwer,

Allereest compliment voor het samenstellen van de test. Leuk om te doen.

Ik heb in ieder geval voor mijzelf vastgesteld, dat Trading leuk is, maar ook zeer tijdrovend en ik blij ben met de opgedane kennis, maar Trading voor mij toch geen dagelijkse bezigheid zal worden.

Ik zie het vooral als een soort van rijbewijs, maar zal niet elke dag achter het stuur kruipen.

Dank voor de leerzame cursus die niet alleen inhoudelijk prima verzorgd was maar ook in technisch communicatieve zin uitstekend georganiseerd was.

Andre als voortreffelijke kennisoverdracht en Tom als voortreffelijke techneut; prima combinatie.

Groet,

Jos Schoolmeesters

Jos Schoolmeesters

Beste Tom ,

Hierbij de recensie betreffende het traders traject.

Met veel plezier deelgenomen aan het traders traject dat “live” uiterst leerzaam en gedegen voorbereid en gepresenteerd werd door André Brouwers geassisteerd door Tom Brouwers.

André heeft een zeer boeiende en duidelijke trend van vertellen en uitleggen zodat het goed binnenkomt en ook blijft hangen zodoende je er vanzelf mee aan de slag gaat.

Ruime info ontvangen en derhalve goede ondersteuning en inspiratie opgedaan.

Bedankt heren.

Groet ,

Herman

Herman

Beste André,

Van harte dank voor de puike scholing in het traden die je de afgelopen twee maanden hebt verzorgd.  Het was een boeiend traject waarvan ik, hoewel niet zonder enige ervaring in het beleggen en traden, veel van heb opgestoken. Gefeliciteerd! Ik denk in die richting door te gaan en voort te blijven studeren. Vandaar dat ik er niet over pieker je gewone coaching vaarwel te zeggen, integendeel.  Ik heb veel te leren om nog betere beslissingen te nemen. Gelukkig kan men dankzij je reguliere coaching volgen hoe jij elke week weer je adviezen toepast op de zich steeds wijzigende economische toestand die niet zonder weerslag is voor de beurs en de daar genoteerde bedrijven.

Het probleem waar ik nog mee worstel, is het beste tradersplatform tegen te komen EN te gebruiken.  Het is één ding bv. om te zeggen dat je een trailing stop loss moet gebruiken, maar het uitvoeren ervan zoals het hoort, is geen vanzelfsprekendheid, maar vergt ervaring, net zoals het instellen van orders vanuit de grafiek zelf. Ook complexere orders buiten het bestens order of de gewone limietorder boeien me wel vanwege hun mogelijkheid bijvoorbeeld om winsten veilig te stellen en niet te laten ontglippen.  Dit brengt ons uiteraard ook makkelijk op het terrein van merken enz. wat delicaat is te behandelen. Want dan maak je commerciële reclame.  Ik zie niet meteen hoe hieraan een mouw te passen valt, maar bij gelegenheid wil ik het hierover nog weel eens over de telefoon of mondeling met jou of je zoon hebben.  Intussen teken ik, met dankbare en vriendelijke groet,

Boudewijn

(een getrouwe van je coaching uit België)

Boudewijn Dereymaeker

Ik, 62jr, kende het Beleggingsinstituut van vorige trainingen.

Dus toen de aanbieding voor het Traders Traject, in deze Corona tijd, langs kwam was ik snel geïnteresseerd.

Samen met mijn jongste zoon, 32jr, heb ik het traject gevolgd.

Het voordeel is dat je op basis van gelijke informatie goed over de verschillende onderwerpen kan discussiëren,

Zelf ben ik al langer geïnteresseerd in de mogelijkheden van de beurs en nu kan ik dat beter met mijn zoon delen.

Herhaling is de kracht van je ontwikkeling, dat is mij gebleken, aspecten van de trainingen uit het verleden zijn zeker verdiept.

Het Traders Traject heeft mij nu daadwerkelijk tot regelmatige verslaglegging van mijn handelen gebracht, gestimuleerd door het Trade Plan.

Door mezelf te confronteren met mijn gedrag ben ik in staat gebleken anders om te gaan met mijn handelen.

Helaas zijn mijn prestaties niet alleen positief, maar ik voel veel meer zekerheid bij het handelen en kap verkeerde trades sneller af.

Er is een groot verschil tussen de Theorie en de Praktijk.

Achteraf weet iedereen vaak wel wat hij/zij had moeten doen.

Nu doe ik vaak sneller de goede dingen.

Dat is mijn grootste winst uit het Traders Traject !

Vriendelijke groet,

Dolf

Dolf

Ik heb in mei en juni de online cursus  Traders traject  van het Beleggingsinstituut gevolgd. Hoewel ik al ervaring had als belegger, heb ik tijdens deze cursus enorm veel geleerd. Zowel voor beginnende als ervaren beleggers is deze cursus echt een eye-opener. De zeer heldere uitleg van André Brouwers en de uitstekende grafieken en slides hebben er voor gezorgd dat ik de diverse aspecten van beleggen nu beter begrijp en de complexe materie van opties nu beter kan toepassen en onder de knie heb.  Deze fantastische cursus zorgt ervoor dat ik mijn risico’s beter afdek en dat ik meer rendement maak. Dus voor iedereen die wil gaan beleggen is deze cursus een echte aanrader en dit is je investering dubbel en dwars waard. Niet twijfelen, maar doen dus!

Met vriendelijke groet

John

John