De markten zijn flink in beweging en wanneer u wilt weten hoe het verder gaat, kunt u de onderstaande video bekijken. Al ruim 10 jaar(!) is de marktupdate een begrip voor een grote groep abonnees van het Beleggingsinstituut. Wekelijks luisteren 85% van de abonnees trouw naar de marktupdate. Dat is ongekend hoog en geeft de waardering weer van deze serieuze beleggers. Deze video wordt op zondag samengesteld en geeft richting voor de komende week.

In de marktupdate worden wekelijks de belangrijkste markten besproken en krijgt u o.a. een analyse van aandelen, aandelenindices, rente, goud, olie en crypto. Daarnaast worden er trades en strategieën besproken. Verder treft u vragen van beleggers aan en worden belangrijke nieuwsfeiten geanalyseerd. De voorbeeldportefeuille en visie van André Brouwers geeft houvast voor grote groepen beleggers.

In deze actuele update treft u een trade aan in ING (46%) en een trade in ASML. Toen de index nog op 800 stond zijn er hedge posities ingenomen op de AEX en deze strategie is nog steeds ongewijzigd. Welke bewegingen er op korte termijn te verwachten zijn ziet u in deze speciale marktupdate.

U heeft nu de gelegenheid om gratis en eenmalig deze video van (50min.) te bekijken.

IEX en het Beleggingsinstituut zijn een samenwerking aangegaan. Sinds 2011 is het Beleggingsinstituut actief op het gebied van educatie en informatie voor met name particuliere beleggers.

Op 12 oktober a.s. start de nieuwe trading cursus. Deze cursus is bedoeld voor actieve beleggers die hun kans op rendement willen verhogen en op zoek zijn naar een solide aanpak. Klik hier om deel te nemen>>

Gedurende 6 online trainingen worden live posities besproken en wordt een methodiek besproken waarmee beleggers hun strategie kunnen ontwikkelen en/of verbeteren.