Cursus Succesvol Beleggen in 2022

Het Beleggingsinstituut

Beoordeeld met 4.6 sterren en méér dan 25.000 beleggers opgeleid

De cursus start op dinsdag 10 mei

Cursus

Niveau:

Beginner tot gevorderd

Duur cursus:

3 dagen - gedurende de maand mei

Cursus doel:

Een succesvolle belegger worden

Cursus format:

E-learning, online seminars & testen

Dit is een online traject en bestaat uit live online-seminars en een beleggers community. Je kunt het complete traject vanuit huis volgen. Het traject duurt 3 dagen gedurende de maand mei (10, 17 en 24 mei). Het doel van de cursus is om je te leren hoe je succesvol kunt beleggen in 2022.

Je hebt alleen een computer, laptop of tablet nodig om de cursus te kunnen volgen.

De online trainingen worden opgenomen en deze kunt u op een later moment terug kijken. 

Nee, de cursus is geschikt voor zowel beginners als ervaren beleggers.

Omdat wij geloven dat iedereen in roerige tijden moet weten wat de kansen en de risico’s zijn in de huidige markt.

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname.

De cursus is online. Dit betekent dat je de lessen thuis kunt volgen. Wel zo prettig toch?

De totale cursus duurt 6 uur per les. Dit is verspreid over 3 avonden waarin we een online les hebben van ongeveer 2 uur.

De cursus kost slechts €99 voor 3 lessen.

In principe is succesvol handelen op de beurs simpel. In de praktijk blijkt succes behalen niet altijd eenvoudig. Iedereen die van een serieuze uitdaging houd kan deelnemen.

Let op! Handelen op de beurs brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen.

Direct aanmelden?

Planning

In de cursus “Succesvol beleggen in 2022” leer je hoe je jouw portefeuille kunt beschermen en welke instrumenten het beste te gebruiken zijn. Je krijgt live analyses en actuele (ver)koopkansen, zodat je optimaal kunt profiteren van de markt.

De cursus bestaat uit 3 lessen:

Les 1

In de eerste les bespreken we wat je moet doen in een dalende markt. Je leert hoe je kunt voorkomen dat je (te veel) geld verliest en welke patronen een goede koop- en verkoopindicatie zijn.

Les 2

In de tweede les gaan we in op het analyseren van bedrijven aan de hand van fundamentele analyse. Niels Koerts (beleggingsanalist bij IEX) laat zien hoe hij zijn aandelen selecteert aan de hand van fundamentele analyse. Ook bespreekt hij hoe macro-economische factoren zoals rente, werkloosheid en inflatie jouw beleggingen kunnen beïnvloeden.

Les 3

In de derde en laatste les gaan we het hebben over handelen in een volatiele markt. We bespreken hoe je kunt handelen in tijden van onzekerheid, welke strategieën het beste werken en welke handelsstrategie ons het meeste rendement op levert.

Na de cursus heb je een beter beeld van wat er speelt in de markt en welke mogelijkheden er zijn voor jou als belegger. Er wordt in de cursus ook stilgestaan ​​bij het belang van emotionele intelligentie bij het handelen. Deze cursus is daarom geschikt voor zowel ervaren beleggers als mensen die net beginnen met beleggen.

 

Kortom: volg de cursus “Succesvol beleggen in 2022” en leer hoe je optimaal kunt profiteren van de markt!

 

Prijs slechts € 99,- inclusief BTW.

Wat zeggen anderen

8.7

Beleggen in vriendschap…

Met een uitstekende kennis van André samen beleggen zonder te gokken, steeds gedekt door een combinatiestrategie. Daarbij een [...]
- Belgie

Goed advies!

Het boek "stop met sparen, start met beleggen" is echt top. Ik heb altijd geleerd dat sparen belangrijk [...]
- Alkmaar

De volledige training

 • Hoe en wanneer bescherm je jouw portefeuille
 • Welke instrumenten kun je het beste gebruiken? (actuele voorbeelden)
  • Opties, turbo’s, futures, structured ETFs
 • Welke patronen geven een goede koop- en verkoopindicatie
 • Live analyses en actuele (ver)koopkansen
 • Hoe maakt een analist zijn analyse van een aandeel
 • Fundamentele en financiële analyse
 • Peer group analyse
 • Macro analyse
  • Inflatie
  • Rente
  • Werkloosheidcijfers
 • Live analyses en actuele (ver)koopkansen
 • Hoe ontwikkel je een succesvolle strategie
 • Hoe benut je de kansen als actieve belegger
 • Wel of geen stop loss gebruiken?
 • Welke handelsstrategie levert ons het meeste rendement op
 • Live analyses en actuele koopkansen

Jos van de Werken


“Jos van de Werken”

Iedereen die even zoekt op internet kan veel informatie vinden over beleggingsstrategieën of optieconstructies. Misschien wel té veel voor menigeen. Welke financiële producten moet je uit al die mogelijkheden kiezen, welke strategie is veilig en toch wat spannender (leuker) dan het aloude stoffige mandje gespreide aandelen?
Voor wie die stap wil zetten van gewone belegger naar een actievere trader kan ik Het Beleggingsinstituut van harte aanraden. Gemakkelijke trucjes om snel rijk te worden bestaan niet, there ain’t no such thing as a free lunch. De prijs die je zult moeten betalen is échte interesse, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen.
Na ooit begonnen te zijn met eenvoudige producten als beleggingsfondsen, ben ik inmiddels ook behoorlijk actief met opties en futures, maar ik leer nog elke week bij. Inmiddels heb ik er voldoende verstand van om te durven beweren dat Het Beleggingsinstituut altijd kiest, zowel in de trainingen als in de voorbeeldportefeuilles, voor relatief veilige constructies met een doordachte en verantwoorde verhouding tussen rendement en risico.

Bob Kiès


“Bob Kiès”

Beste André en Tom,

Veel dank en waardering voor jullie spannende trading cursus.
Het was iedere donderdagavond weer een bad vol nieuwe kennis en op een heel sympathieke manier gepresenteerd.

Ik heb nu een time-out nodig om de stof te verinnerlijken en de belangrijke, aanbevolen boeken door te werken. Met de optiebijbel en bijbehorende study guide wil ik honderd oefentrades doen om wat automatismen en een eigen methode te ontwikkelen.
Om aan de gang te gaan denk ik aan S&P500, Goud, Olie en als het niet teveel wordt ASML of DAX.
Als dit programma voltooid is, zal ik wel weten hoe verder te gaan.

Een ding is duidelijk, wat jullie ons hebben geleerd is heel, heel belangrijk geweest, want de grote lijnen en de details. Jullie ‘format’ is uitstekend.

Jan Willem van Oppen


“Jan Willem van Oppen”

Dank voor de cursus. Andre weet op een duidelijk manier moeilijke materie uit te leggen. Turbo’s, Butterfly’s ,Madiwodos , straddles en strangles komen allemaal aan bod.
Het leuke is dat je mag meekijken in de keuken van het beleggen. Nu maar hopen dat ik het allemaal goed in de praktijk kan brengen.

Cor van Kuijk


“Cor van Kuijk”

Beste Andre en Tom,

Met veel plezier heb ik jullie cursus ‘’Belegen voor Beginners’’ gevolgd.

Wat mij vooral heel blij maakte was de logische opbouw van de cursus en de toegang die jullie verleende naar onder andere de cursus ’’ Opties voor Beginners’’ en ‘’Optie voor gevorderden’’ en ‘’Trading’’.

Het was wel een aardige kluif om door heen te bijten. Sommige aspecten van optie strategieën duizelen nog steeds in mijn hoofd… ;-))

Maar, heren mijn hartelijke dank.

Harm Hoen


“Harm Hoen”

Beste André,

Allereerst sluit ik mij aan bij alle bedankjes van de overige deelnemers aan de trader opleiding.

Dank je wel.

Ik vind de opleiding zeer boeiend en interessant en gaat mij zeker helpen bij trader activiteiten. De samenvatting die je hebt gestuurd is zeer nuttig en bruikbaar.
Vanaf september heb ik mijn handen vrij om vol met de materie bezig te gaan met gebruikmaking van de uitstekende lessen in de afgelopen weken. Ook de wekelijkse marktupdates zijn zeer waardevol om mij verder te ontwikkelen.

Nogmaals dank voor de uitstekende opleiding en graag tot een volgende keer.

Frank Geertjes


“Frank Geertjes”

Als belegger heb ik mij enorm laten verrassen door de corona crash in maart 2020 en ik was benieuwd of ik als belegger iets kon leren van traders.

Het online traders traject vond ik een zeer leerzaam traject waarin in korte tijd de basisprincipes werden uitgelegd: o.a. hoe je kansen kunt spotten aan de hand van grafieken, hoe je als een trader moet denken en hoe je als trader zou moeten handelen. Dit traject heeft mij veel inzicht gegeven in waarom het zo moeilijk is om verlies te nemen en hoe ik dit in de toekomst beter zou kunnen aanpakken.

Tevens was ik van mening dat ik al behoorlijk veel kennis had over opties, maar deze cursus heeft mij laten inzien dat er nog veel meer mogelijk is waardoor je op een slimmere manier wel kan profiteren van een verwachte stijging, maar de schade beperkt kan houden als je verwachting niet uitkomt.

Laatste punt dat ik zou willen benadrukken is dat ik enorm heb genoten van coach Andre. Aan alles blijkt dat hij enorm veel ervaring heeft op de beurs en hij vertelt enthousiast over alle verschillende onderwerpen en combineert dat met praktijkvoorbeelden.

Kortom, een goede cursus die ik iedereen zou aanraden als je serieus wil beleggen en/of traden op de beurs.

Kennispartners