Meestgestelde vragen

Wij zullen per online seminar een moment uitkiezen en iedereen op tijd op de hoogte brengen. Wij willen namelijk zo goed mogelijk naar de actualiteit kijken om de beste momenten voor een online seminar uit te kiezen.

Wanneer het je niet lukt om live mee te doen bij het online seminar is dit geen probleem. Wij zullen alle live sessies opnemen en later in de online omgeving beschikbaar stellen.

Nee, het is niet vereist om een rekening bij een bank of broker te hebben als je mee doet aan het traject. Het maakt het creëren van een plan van aanpak wel een stuk makkelijker.

Het is zeker mogelijk om de educatie modules meerdere keren te bekijken. Je kunt dit op momenten doen waarop het jou het beste uitkomt.

Mocht jij dit alsnog willen doen kan je via deze link gemakkelijk iemand uitnodigen en daarvoor een korting ontvangen.

Om mee te kunnen doen heb je een laptop of computer nodig en (eventueel) een handelsrekening bij een bank of broker. Per week wordt gemiddeld zo’n 2 uur aan inzet verlangd.

Gemiddeld doen wij één voorbeeld transactie per week. Daghandelaren doen meestal meerdere transacties per dag. Het doen van een transactie kost minder dan één minuut. Hoe vaak en hoeveel transactie je doet, bepaal je zelf.

Wij hebben de afgelopen jaren gemiddeld 20% rendement op onze voorbeeld portefeuille behaald. Uiteraard kun je door nog offensiever te handelen nog meer rendement maken, de risico’s nemen dan uiteraard ook toe. Wij hebben de afgelopen jaren diverse mensen opgeleid die van trading uiteindelijk hun beroep hebben gemaakt.

Nee, na dit traject zit u aan geen dienst of product vast. U kunt uiteraard zelf de keuze maken of u met onze ondersteuning door wilt gaan.

De volledige training

De volledige training

We beginnen het traject met een online kick-off sessie.

Deel 1 gaat over het bouwen van een solide basis aan de hand van de 3M’s. We beginnen met de eerste M en dat is het hanteren van een Methode. Hier leer je op de juiste manier koop- en verkoop momenten te bepalen.

Bij trading is timing cruciaal. Wij bepalen koop- en verkoop momenten aan de hand van grafieken. Daarom krijg je toegang tot onze complete online training technische analyse. Hierin leert u alles over koersgrafieken, patronen, indicatoren en oscillatoren.
Wij doen alleen een trade wanneer zich de juiste set-up voordoet. Een set-up kan een koerspatroon zijn dat wij zelf getest en getoetst hebben. Wij bespreken in dit seminar enkele van deze set-ups.
Wij hebben enkele voorbeelden van set-up laten zien. Het is nu belangrijk dat je zelf op zoek gaat naar set-ups en deze leert herkennen en hanteren.
Het hanteren van de juiste positie grootte is essentieel. Wanneer je bij een transactie te veel verliest, verlies je het spel. We leren je hoeveel je maximaal mag riskeren en hoeveel winst je nodig hebt om je verlies te compenseren.

Succesvolle handelaren hanteren een plan. Ze schieten niet op alles wat beweegt, maar wachten hun kans af. Bij het handelen met een plan horen regels. Wij geven een  blauwdruk als basis voor je trade plan.

Geld verdienen of verliezen levert vaak emoties op. Het is de kunst om deze emoties te controleren. In dit seminar bespreken we de mindset van een winnaar. 

We hebben nu alle 3 de M’s behandeld, maar voordat we verder kunnen naar trading met opties is het goed om nog een keer alle onderdelen te herhalen. Daarom krijgt je toegang tot onze online training Trading. Hierin worden alle onderdelen herhaald. Herhaling zorgt voor succes!

Er zijn verschillende instrumenten die kunt gebruiken bij trading. Zelf maken wij veel gebruik van opties en turbo’s. In deze week gaan we dan ook uitgebreid in op de handel met deze en andere instrumenten.

Je krijgt toegang tot onze online trainingen over opties. Ben je nog niet zo bekent met opties? Dan begin je bij de basis. Ben je al bekend met opties dan kun je je kennis verdiepen met de cursus opties voor gevorderden.

Inmiddels weet je wat er allemaal bij trading komt kijken en ben je bezig met het creëren of verfijnen van je aanpak.  Maar hoe weet je of jouw aanpak ook op de lange termijn werkt. Om daar achter te komen moet je je aanpak backtesten. Wij leren je hoe je dit doet.

Wij hebben je laten zien waarom backtesten belangrijk is en hoe je kunt backtesten. Je hebt nu alle kennis om je eigen aanpak te testen. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen aanpak en ontwikkel je vertrouwen.
André Brouwers neemt je live mee en laat zien hoe hij trades selecteert. Deze trades worden online door hem opgevolgd.
Je kunt nu aan de slag om trades volgen je eigen plan in te nemen. Deze kun je bij houden in Excel sheet die je van ons krijgt. Bovendien krijg je toegang tot onze trading voorbeeld portefeuille. Wij geven uitleg bij deze trades en volgens ze op tot dat er winst of verlies wordt behaald.
Wij bespreken nog een keer de belangrijkste onderdelen van onze 3M methode. Je krijgt de mogelijkheid om online vragen te stellen.

Aan het eind van dit traject kun je een kennistest doen. De kennistest geeft een goed inzicht waar je staat en wat je kunt verbeteren. Wanneer de kennistest met voldoende afrond, mag  je lid worden van onze Premium Traders Club.