Loading Events
This event has passed.

Onze bijeenkomst voor spaarders

Met sparen verliest u geld, ook al lijkt dat niet zo, de waarde van uw pensioen loopt steeds verder terug en de inflatie ligt feitelijk veel hoger dan u verteld wordt.

Een aantal voorbeelden van omstandigheden die uw financiële toekomst onder druk zetten. Hoe houdt u uw vermogen in stand? Het financiële systeem heeft na de crisis nog steeds veel kwetsbaarheden. Begrijpen hoe dat systeem in elkaar zit, is de eerste stap naar een gezonde financiële toekomst. In een bevlogen bijeenkomst op Beursplein 5, brengen wij u het echte en onafhankelijke verhaal over geld, inflatie, wonen, pensioen, beleggen en sparen.
Het Beleggingsinstituut organiseert een bijeenkomst voor mensen die gewend zijn te sparen, maar aanvoelen dat zij misschien nog iets anders zouden moeten met hun geld. Een bijeenkomst zónder productverkoop en zónder een halleluja verhaal over wat u precies moet doen. Een bijeenkomst mét het echte verhaal over geld en wat u behoort te weten over ons financiële systeem. Daarna is het aan u om ernaar te handelen. Of niet.
We hebben maximaal ruimte voor 100 deelnemers