>Coaching
Coaching2018-10-19T18:42:10+00:00

Coaching exclusief

Coaching exclusief voor actieve beleggers

Wanneer u meer uit uw beleggingen wilt halen, meer wilt leren en wilt beleggen met een effectieve aanpak dan is een (online) training een goed begin. Een coaching traject gaat echter verder. Binnen een select gezelschap wordt u stap voor stap getraind en begeleid bij het vinden van een concrete en persoonlijke beleggingsmethodiek.

Succesvol beleggen vereist namelijk een duidelijke strategie, structuur en discipline. Aan de hand van onze coaches leert u met meer vertrouwen uw eigen methode te volgen. Wij hanteren daarbij een succesvol en zelf ontwikkeld educatie programma voor actieve beleggers. 

In zeven coaching dagen leert u om met meer zelfvertrouwen uw eigen beleggingen te doen. In de tijd tussen de coaching bijeenkomsten brengt u de opgedane kennis in de praktijk. Tijdens het traject wordt u op afstand begeleid door een van onze coaches. U leert, doet ervaring op in de praktijk en wordt begeleid op weg naar een eigen succesvolle aanpak.    

Is coaching voor u geschikt ?

Vermogen behouden en creëren is belangrijk voor u. U wilt zelfstandig op een actieve manier meer rendement behalen en het risico (leren) beheersen. U begrijpt dat dit tijd kost en u bent gemotiveerd. U bent op zoek naar een betrouwbare aanpak en zoekt een klankbord die beschikt over een succesvolle strategie. In dat geval is Coaching exclusief voor actieve beleggers geschikt voor u.

Wanneer u al een eigen aanpak heeft, maar deze nog verder wilt ontwikkelen dan is een coaching traject interessant voor u. Begeleiding door een ervaren belegger/coach zorgt ervoor dat u met meer vertrouwen en discipline uw transacties gaat doen. Er is een intensief programma van trainingen en online coaching waarbij u doorlopend feedback krijgt op uw aanpak.

Voor meer informatie kunt u onze coaching exclusief brochure downloaden

Download brochure

Aanmelden voor het coaching traject

Inschrijven

Uw investering voor 7 exclusieve trainingsdagen is: € 5.000,-

Coaching 2017

Training geven door André Brouwers & Rombout Höld

Locatie: Beursplein 5, Amsterdam