Coaching exclusief

Binnen één jaar tijd ontwikkelt u door middel van het Coaching exclusief, vertrouwen in een methodiek die u gaat helpen uw vermogen op een veilige en verantwoorde manier te laten renderen. Een eenmalige investering levert een structurele oplossing.

Wat gaat u leren?

Voor wie is Coaching exclusief bedoeld?

Beschrijving

Waarom?
Steeds meer mensen zijn op zoek naar rendement op hun geld. De meeste mensen sparen en werken voor hun geld. Maar hebben ze ook een plan hoe ze het geld voor hen kunnen laten werken? Wat zijn de mogelijkheden en hoe maak je een verantwoorde keuze? Er is heel veel informatie maar heel weinig educatie. En dus spaart Nederland zich langzaam arm. De kennis ontbreekt, maar de interesse is groot. Het Beleggingsinstituut brengt een oplossing door onder andere gratis educatie aan te bieden voor alle beleggers en spaarders.

 

Doel
Het doel van dit coaching programma is om u als serieuze belegger te voorzien van een strategie die uw vermogen beschermd en laat renderen in elke type markt. Er wordt uitleg en toegang gegeven tot zowel een defensieve als een offensieve strategie.

U krijgt antwoord op de vraag:
Hoe realiseert u een stabiel rendement ongeacht de beursontwikkeling en verzekert u uw vermogen?

 

Hoe?
Wij hebben een speciaal programma ontwikkeld waarbij wij de theorie direct aan de praktijk koppelen. Tijdens het traject leert u hoe u in verschillende markten handelt en waarom onze strategie interessant kan zijn.  

André Brouwers

“Helaas had ik geen trainer of coach die mij leerde wat ik moest doen. De eerste jaren heeft mij dat veel geld gekost. Ik deed maar wat en had geen aanpak. Soms ging dat goed met een lucky shot en dan dacht ik dat ik geweldig was. Vaak ging het echter ook mis en had ik geen idee wat ik aan het doen was. Ik was een ezel en stootte mij vaak aan dezelfde steen. In eerste instantie dacht ik dat ik de enige ezel was. Later bleek dat meer mensen de cyclus van vallen en opstaan doorlopen.”


Ik wil u samen met mijn collega’s graag opweg helpen.

André Brouwers

Inschrijven

coaching exclusief

U kunt gedurende het hele jaar starten met het Coaching exclusief traject. Kom erachter of dit iets voor u is en plan hieronder uw informatie gesprek in. 

Indien u nog vragen heeft, kunt u hieronder contact met ons opnemen.