Kiyoh score

Coaching voor serieuze beleggers

Het nieuwe traject start vanaf 1 april. Dus meldt u snel aan!

Leer beleggen met een strategie die ook rendement kan genereren wanneer beurzen niet stijgen. Uw vermogen is het waard om goed beschermd te worden.

Trade week

Het resultaat

Binnen één jaar tijd ontwikkelt u vertrouwen in een methodiek die u gaat helpen uw vermogen op een veilige en verantwoorde manier te laten renderen. Een eenmalige investering levert een structurele oplossing.

De docent

“ Helaas had ik geen trainer of coach die me leerde wat ik moest doen. In de eerste jaren kostte me dat veel geld. Ik deed gewoon iets en had geen benadering. Soms ging dat goed met een geluksschot en dan dacht ik dat ik geweldig was. Het ging echter vaak mis en ik had geen idee wat ik aan het doen was. Ik was een ezel en raakte vaak dezelfde steen. Ik dacht eerst dat ik de enige ezel was. Later bleek dat meer mensen de cyclus van vallen en opstaan doorlopen. Ik help je graag samen met mijn collega’s. “

André Brouwers

Het doel van dit coaching programma is om u als serieuze belegger te voorzien van een strategie die uw vermogen beschermd en laat renderen in elke type markt. Er wordt uitleg en toegang gegeven tot zowel een defensieve als een offensieve strategie.

U krijgt antwoord op de vraag:
Hoe realiseert u een stabiel rendement ongeacht de beursontwikkeling en verzekert u uw vermogen?

Het Beleggingsinstituut bestaat sinds 2011. Wij geven educatie en informatie aan met name particuliere beleggers en hebben ruim 25.000 beleggers opgeleid en begeleid. Wij zijn onafhankelijk en hebben trainers en coaches in dienst die een ruime internationale handels- en beleggerservaring hebben.

Wat kunt u verwachten?

Wat ontvangt u als deelenemer

Deelnemen?
Vraag dan hier onze gratis brochure aan.

Kennispartners