Kiyoh score

Wat vind jij er van dat het geld waar je hard voor werkt en spaart elk jaar minder waard wordt?

Met behulp van dit boek kan iedereen beginnen met beleggen, meer uit zijn/haar spaargeld halen en starten met kapitaal opbouwen.

Met behulp van dit boek kan iedereen beginnen met beleggen, meer uit zijn/haar spaargeld halen en starten met kapitaal opbouwen.

Stop met sparen start met beleggen

Stop met sparen, start met beleggen

Tom Brouwers

Wat vind jij er van dat het geld waar je hard voor werkt door sparen elk jaar minder waard wordt? Niet fijn toch maar wel de realiteit. Door inflatie wordt het leven duurder. Rendement maken op je geld moet om de koopkracht op peil te houden. Blijf je werken en sparen of laat je het geld voor je werken en ga je beleggen. 

De vraag is dan hoe moet je beleggen en waar moet je op letten. Dit boek helpt je om bewust een keuze te maken. Er bestaan namelijk veel misverstanden en vooroordelen als het om beleggen gaat. Het is ingewikkeld, kost veel tijd, je kunt al je geld verliezen, je moet er de hele dag mee bezig zijn en je hebt veel geld nodig. Hierdoor komen veel mensen niet aan beleggen toe of pas als het eigenlijk al te laat is. Doe jezelf niet tekort en lees dit boek. Eigenlijk weet je wel dat er iets moet gebeuren met het geld dat je verdiend of op de bank hebt staan. De vraag is alleen waar en hoe begin je? Maar nog belangrijker is wanneer begin je? Want hoe sneller je begint hoe meer geld je kunt verdienen.

Geen tijd voor je persoonlijke financiën?

Dit boek is geschreven door de zoon van een beleggingsgoeroe André Brouwers. Hij wilde niet luisteren naar zijn vader en kwam daardoor eigenlijk te laat (op 27-jarige leeftijd) in actie. Uiteindelijk heeft hij de stap gezet en profiteert hij van zijn keuze. Hij is enthousiast en wil anderen helpen. Dit boek gaat jou ook helpen om te beginnen en niet meer af te wachten. Wanneer je dit boek gelezen hebt, begrijp je dat tijd het allerbelangrijkste is dat je hebt bij beleggen.  Leer alles over de 10% regel en hoe je met een bedrag van € 100 per maand al succesvol kan beleggen. In eenvoudige taal wordt de basis van beleggen beschreven. Ga niet wachten tot je later “misschien” een kapitaal hebt, maar begin nu met bouwen aan je eigen kapitaal. 


Persoonlijke financiën geen prioriteit?


Als je bent zoals de meeste mensen, wil je een leuk leven leiden en ben je druk. Dagelijks zijn er zo veel dingen te doen waardoor je niet toekomt en vergeet om financieel voor jezelf te zorgen.

Door een paar simpele stappen te zetten los je dat probleem op en ga je profiteren van je geld. Het is uiteraard wel van belang dat je weet waarom en wat je moet doen met je geld. Dit boek gaat je helpen en ervoor zorgen dat jij die stap zet in je eigen belang. In een compacte stapsgewijze handleiding deel ik een eenvoudige en succesvolle strategie om meer uit je geld te halen. Met een eenvoudige financiële strategie heeft Tom Brouwers inmiddels al 4 jaar succes. Hij en zijn gezin profiteren daarvan. Zijn kinderen wacht later een goede financiële toekomst door de stappen die hij nu zet. Binnen 24 uur na het lezen van dit boek kun je beginnen. Doe jezelf niet tekort en stop met sparen, maar begin met beleggen.

Kennispartners