Klik deze pagina niet weg!

Uw aanvraag is geslaagd, u ontvangt binnen 10 minuten de toegangslink in uw mailbox.

U heeft toegang tot onze bibliotheek waarschijnlijk aangevraagd omdat u op een juiste manier wilt starten met beleggen of meer rendement op uw vermogen wilt maken. Nu kunnen onze boeken u daar zeker bij helpen maar hoe zou u het vinden als u nu direct inzicht krijgt in onze beleggingsmethode?

Omdat u zojuist van sparen naar beleggen hebt gedownload geven wij u bij deze een eenmalig aanbod om deze ‘beginnen met beleggen cursus’ voor een fractie van de prijs te ontvangen. Zodra u deze pagina wegklikt vervalt de aanbieding. Lees hieronder verder.

André Brouwers
André BrouwersOprichter

Even voorstellen

André Brouwers (1961) vervult een belangrijke rol als de initiatiefnemer van Het Beleggingsinstituut. Zijn achtergrond ligt op het gebied van financiële markten welke hij sinds 1985 actief volgt. In diverse functies waaronder trader, vermogensbeheerder en ontwikkelaar van beleggingssystemen/hedge fund is hij werkzaam geweest binnen de internationale financiële wereld.

In 2001 heeft hij het initiatief genomen tot het opzetten van de ALEX Academy in samenwerking met ALEX vermogensbank. Daarbij is hij tweevoudig winnaar van de ALEX Beurs clash geworden en drievoudig winnaar van het Lynx Beleggersdebat. Prijzen die door het publiek worden uitgereikt.

Sinds 2011 is hij directeur/eigenaar van Het Beleggingsinstituut. Het Beleggingsinstituut verzorgt educatie en informatie voor, met name, particuliere beleggers. Daarnaast verzorgen zij specialistische trainingen aan professionele partijen zoals De Nederlandse Bank, fundmanagers en vermogensbeheerders. Het Beleggingsinstituut heeft de afgelopen jaren al meer dan 25.000 (beginnende) beleggers getraind en gecoacht.

Met al deze ervaring kunnen wij u exact vertellen WAT u wel en niet moet doen, WAAR u moet beginnen en HOE u moet beginnen. 

Ontvang direct toegang tot de complete beginnen met beleggen cursus!

Wij hebben ons de afgelopen jaren volledig toegelegd in het opleiden van beleggers. Na al die jaren hebben wij een beleggingsmethode ontwikkeld waarmee wij (beginnende) beleggers helpen meer rendement op hun vermogen te behalen, zonder meer risico te nemen! Wij hebben voor u de ideale beginnen met beleggen cursus opgenomen zodat u met de juiste kennis en methodiek kunt beginnen op de beurs. Na dat u de cursus succesvol heeft afgerond ontvangt u een certificaat van deelname.

Sander-Swuste
Afgelopen woensdag heb ik jullie allemaal aan het einde van de dag een hand gegeven en bedankt voor de trainingen die ik heb mogen volgen. Ik ben echter dermate enthousiast dat ik nogmaals langs deze weg jullie wil bedanken voor de leuke dagen. Ondanks het feit dat ik al een jaar of 20 actief ben op de beurs heb ik toch een hoop geleerd. Vooral de trader cursus was waanzinnig interessant, terwijl ik vooraf dacht dat ik dat allemaal wel wist. De manier waarop André de trainingen geeft is echter zeer inspirerend (en confronterend) en geeft in de dagen erna veel stof tot nadenken. De optietraining en technische analyse training zorgde voor nieuwe inzichten en een andere manier van kijken die extra energie geven.

Sander Swuste (Ondernemer), Cartel Internet & Marketing
Mohsin-Mukhtar

Ik wilde mij graag verdiepen in de wereld van het beleggen. Al zoekende op het internet kwam ik veel mogelijkheden tegen en zo ook het Beleggingsinstituut. Het was de enige die niet schreeuwend rendementen beloofde maar zich meer toelegde op het opleiden.

Uiteindelijk heb ik mij ingeschreven voor alle beschikbare trainingen waardoor ik stap voor stap en gestructureerd kennis heb opgebouwd. Als afsluiting heb ik meegedaan aan de trade week, dit is een intensieve week waar je al het geleerde in de praktijk gaat brengen. Je krijgt zeer waardevolle technieken aangereikt die je ook nog kunt toetsen. Je hebt de mogelijkheid om te sparren met mede cursisten en zodoende nieuwe inzichten op te doen.

Het hele traject was zeer leerzaam en ik heb André Brouwers leren kennen als een ervaren en betrouwbaar persoon. Een prettige ervaring!

Mohsin Mukhtar (Accountmanager)

Gezien de rente ontwikkeling bij de banken zag ik mij genoodzaakt iets te ondernemen en niet langer af te wachten tot het moment zich aandient waarop men inteert op zijn vermogen. Beleggen in opties sprak mij wel aan gezien men hier zelf bepaalt welk risico men wil nemen in een transactie.

Tijdens de tweedaagse weekendtraining rendement met beleggen krijg je gaande weg de lessen precies inzicht in wat beleggen in opties inhoudt en welke soorten er zijn.

De oneliner die ik vaak gehoord heb luidde: “alles kan en we weten niks”.

Reden te meer om je risico’s af te dekken

Ger Hermans (Zelfstandig ondernemer), Ewalds electro

Ontdek de inhoud van cursus

Online training Beginnen met beleggen

De training ‘Beginnen met beleggen’ is ontwikkeld voor potentiële en startende beleggers. Bent u aan het overwegen of beleggen iets voor u is of wilt u weten welke stappen u moet ondernemen om rendement op uw vermogen te maken? Dan is deze training de juiste keuze voor u.

Door nu een bedrag van €37 te investeren in uzelf kunnen wij u helpen om de juiste start te maken en ervoor te zorgen dat u dure beginnersfouten kunt voorkomen. Wanneer u zonder kennis van zaken gaat starten op de beurs zijn wij er van overtuigd dat dit een stuk meer leergeld gaat kosten.

Na deze cursus:

 • Weet u wat beleggen inhoud en wat er allemaal bij komt kijken

 • Weet u welke manieren van beleggen er zijn als u gaat beginnen met beleggen

 • Heeft u geleerd welke beginnersfouten u zeker niet moet maken

 • Weet u welke producten er te verhandelen zijn en hoe deze in zijn werk gaan

 • Heeft u zelf de kennis om te kunnen beoordelen of beleggen iets voor u is

 • Weet u hoe u kunt beginnen met beleggen

Een jaar lang toegang tot de modules:

 • Module 1: Geld, vermogen en financiële markten

 • Module 2: De basis van Beleggen

 • Module 3: Beleggingsinstrumenten

 • Module 4: Het maken van een analyse

 • Module 5: Stappenplan: beginnen met beleggen

 • Module 6: Beleggen in de praktijk

Ontvang direct toegang tot de complete beginnen met beleggen cursus!

perry-wens

De cursussen van André hebben mij geholpen een betere handelaar op de beurs te worden. Het maken van een plan is essentieel. Een ervaring die je als persoon anders laat denken, zowel op de financiële markten als in het zakelijk leven.

Perry Wens

De Alex bank gaf in 2007 een seminar in Madurodam i.v.m. de nieuwe software en ik kreeg 20 minuten les van André. Die les maakte zo’n indruk op mij, dat ik bij mijzelf zei: als ik nog een keer de kans krijg om bij André les te volgen, dan zal ik die met beide handen aangrijpen.

Jaren later las ik dat het Beleggingsinstituut begonnen was onder leiding van André Brouwers. Eindelijk kon ik mijn droom in vervulling laten gaan. Nog meer kennis opbouwen bij André.

Het kenmerk van de lessen van André is humor en een grote dosis onbekende kennis. Als je jouw honger naar beleggingskennis wil stillen, dan moet je bij het Beleggingsinstituut zijn.

Harry Muilman