Uw aanvraag is geslaagd, u ontvangt het Ebook binnen 10 minuten in uw mailbox.

Volg ons nu ook op Facebook & LinkedIn

André Brouwers
André BrouwersOprichter

Even voorstellen

André Brouwers (1961) vervult een belangrijke rol als de initiatiefnemer van Het Beleggingsinstituut. Zijn achtergrond ligt op het gebied van financiële markten welke hij sinds 1985 actief volgt. In diverse functies waaronder trader, vermogensbeheerder en ontwikkelaar van beleggingssystemen/hedge fund is hij werkzaam geweest binnen de internationale financiële wereld.

In 2001 heeft hij het initiatief genomen tot het opzetten van de ALEX Academy in samenwerking met ALEX vermogensbank. Daarbij is hij tweevoudig winnaar van de ALEX Beurs clash geworden en drievoudig winnaar van het Lynx Beleggersdebat. Prijzen die door het publiek worden uitgereikt.

Sinds 2011 is hij directeur/eigenaar van Het Beleggingsinstituut. Het Beleggingsinstituut verzorgt educatie en informatie voor, met name, particuliere beleggers. Daarnaast verzorgen zij specialistische trainingen aan professionele partijen zoals De Nederlandse Bank, fundmanagers en vermogensbeheerders. Het Beleggingsinstituut heeft de afgelopen jaren al meer dan 25.000 (beginnende) beleggers getraind en gecoacht.