Hét online Beleggersabonnement voor beleggers

De traditionele aanpak van veel beleggers is het passief beleggen voor de (middel)lange termijn. In de praktijk komt dit vaak neer op een ‘buy and hold’ strategie in aandelen. Wij willen niet beleggen om te beleggen, maar enkel als wij kansen zien. In onze aandelenportefeuille beleggen wij in individuele aandelen voor de middellange termijn met als doelstelling een jaarlijks rendement te behalen van 8% á 10%.

Er zijn echter ook mogelijkheden om te beleggen met een betere verhouding tussen risico en rendement. Met onze defensieve strategieën kunt u met minder risico hetzelfde rendement behalen als een aandelenbelegger. In onze defensieve Beleggingsinstituut-portefeuille passen wij dit principe toe. De doelstelling van deze portefeuille is het behalen van een rendement van 8% per jaar, met een afgedekt risico.

Portefeuilles

Naast de aandelenportefeuille en de defensieve Beleggingsinstituut-portefeuille heeft u ook toegang tot de ETF-portefeuille. Wij overwaken onze portefeuilles permanent en zodra wij een aanpassing doen ontvangt u direct een bericht per e-mail en WhatsApp.

* Wij baseren onze positiegrootte op basis van de genoemde portefeuillebedragen. Onze posities zijn echter altijd schaalbaar.

ETF
portefeuille

Vermogen: €10.000,-

Aandelen
portefeuille

Vermogen: €25.000,-

Beleggingsinstituut portefeuille

Vermogen: €50.000,-

Informatie

Iedere week ontvangt u van ons:

Marktupdate

Door middel van een video ontvangt u op zondag – voor het begin van de nieuwe beursweek – een uitgebreide analyse van de belangrijkste financiële markten en de top 12 watchlist van Nederlandse aandelen met daarin de concrete koop- en verkoopniveaus, trendsignalen en de BI-indicator. Daarnaast bespreken wij een aantal interessante achtergrondartikelen.

Watchlist

Maandagochtend – voorbeurs – ontvangt u een e-mail met een overzicht van alle door ons geanalyseerde markten en fondsen met daarbij de bijbehorende steun- en weerstandniveaus. Zo weet u exact op welke momenten er een kans ontstaat of waar het spannend wordt.

Beursupdate

Op woensdagmiddag ontvangt u van ons een tussentijdse update over de belangrijkste ontwikkelingen op de financiële markten.

Educatie

Educatie is belangrijk. Het gaat tenslotte om uw vermogen. Er zijn veel mogelijkheden waarmee u kunt beleggen en het is ons doel om ervoor te zorgen dat u weet welke mogelijkheden er zijn, welke bij u passen en hoe u hiervan gebruik kunt maken.

Online Seminars

Als autoriteit op het gebied van leren beleggen wordt Het Beleggingsinstituut regelmatig gevraagd voor het geven van Online Seminars. Daarnaast organiseren wij deze uiteraard ook voor onze eigen abonnees.

Kennisupdates

Via opgenomen korte video’s behandelen we een bepaald onderwerp. Wij leggen bijvoorbeeld uit hoe een sprinter of turbo werkt, hoe u technische koerspatronen herkend, wat de voordelen van verschillende optieconstructies zijn en wat een indicator is voor het bepalen van uw in- en uitstapniveaus.

Online educatie

U krijgt gratis toegang tot de online basistraining t.w.v. €99,-.

e-Books

U heeft toegang tot diverse door Het Beleggingsinstituut geschreven e-Books.

Abonneren

Voordelen

  • Meer dan 30 jaar kennis, inzicht en ervaring
  • Wekelijks uitgebreide analyses over de markt
  • Letterlijk inzage in onze voorbeeldportefeuilles
  • Schaalbare positiegrootte
  • Portefeuille-updates direct per e-mail en WhatsApp
  • Online trainingen en Seminars volgen wanneer het u uitkomt

Klant worden

Uw investering: € 37,- p.m.

Aanmelden

Vragen?

Lorem ipsum dolor sit amet, eum eu choro pertinax. Noluisse mandamus constituam eos eu, ex delectus imperdiet usu, usu no dicit comprehensam. No dicit menandri inimicus quo, ei his liber definiebas liberavisse, ad alii maluisset dignissim vel. Vix scripta accusam ut. Id sed veri simul democritum, ut ius inani sapientem.