Hét online Beleggersabonnement voor beginnende beleggers

Met onze trades spelen wij actief in op de markt. Afhankelijk van de beurs maar gemiddeld één keer per week doen wij een nieuwe trade in onze portefeuille. Binnen de tradersportefeuille richten wij ons vooral op de verschillende indices, individuele aandelen, grondstoffen en rentes. Wij maken hierbij gebruik van meerdere instrumenten zoals opties, sprinters en turbo’s. Doelstelling voor onze tradersportefeuille is het behalen van een jaarlijks rendement tussen de 20% en 50% waarbij wij altijd zoeken naar de juiste verhouding tussen risico en rendement.

Portefeuille

In dit abonnement heeft u toegang tot de ETF-portefeuille. Wij overwaken deze portefeuille permanent en zodra wij een aanpassing doen ontvangt u direct een bericht per e-mail en WhatsApp.

* Wij baseren onze positiegrootte op basis van de genoemde portefeuillebedragen. Onze posities zijn echter altijd schaalbaar.

ETF portfeuille

Vermogen: €10.000,-

Informatie

Iedere week ontvangt u van ons:

Portefeuille-update

Door middel van een video ontvangt u iedere eerste zondag van de maand een uitgebreide analyse van de belangrijkste financiële markten en de portefeuille. Daarnaast bespreken wij een aantal interessante en relevante achtergrondartikelen.

Columns

André Brouwers schrijft met enige regelmatig een column. Deze ontvangt u per e-mail of kunt u teruglezen in uw persoonlijke omgeving.

Educatie

Educatie is belangrijk. Het gaat tenslotte om uw vermogen. Er zijn veel mogelijkheden waarmee u kunt beleggen en het is ons doel om ervoor te zorgen dat u weet welke mogelijkheden er zijn, welke bij u passen en hoe u hiervan gebruik kunt maken.

Online Seminars

Als autoriteit op het gebied van leren beleggen wordt Het Beleggingsinstituut regelmatig gevraagd voor het geven van Online Seminars. Daarnaast organiseren wij deze uiteraard ook voor onze eigen abonnees.

Online educatie

U krijgt gratis toegang tot de online basistraining t.w.v. €99,-.

e-Books

U heeft toegang tot diverse door Het Beleggingsinstituut geschreven e-Books.

Abonneren

Voordelen

  • Meer dan 30 jaar kennis, inzicht en ervaring
  • Wekelijks uitgebreide analyses over de markt
  • Letterlijk inzage in onze voorbeeldportefeuilles
  • Schaalbare positiegrootte
  • Portefeuille-updates direct per e-mail en WhatsApp
  • Online trainingen en Seminars volgen wanneer het u uitkomt

Klant worden

Uw investering: € 17,- p.m.

Aanmelden

Vragen?

Lorem ipsum dolor sit amet, eum eu choro pertinax. Noluisse mandamus constituam eos eu, ex delectus imperdiet usu, usu no dicit comprehensam. No dicit menandri inimicus quo, ei his liber definiebas liberavisse, ad alii maluisset dignissim vel. Vix scripta accusam ut. Id sed veri simul democritum, ut ius inani sapientem.