MEER UIT JE SPAARGELD HALEN?

Leer Verantwoord Beleggen Voor Een Betrouwbare, Maar Snelgroeiende Portefeuille (Zonder Beginners Fouten Te Maken)

Ontdek de beginners-vriendelijke “Beleggers Blueprint” die 25.000+ cursisten al hielp een succesvolle belegger te worden om veilig, maar snel jouw financiële doelen te bereiken.

Gezien Bij

Telegraaf
RTLZ
Lynx
Strategie

Stap-Voor-Stap Beleggen Naar Een IJzersterke Financiële Toekomst

Ben jij bang om te beginnen met beleggen of twijfel jij of je wel de juiste stappen zet? Stel je voor dat je zonder angst kunt beginnen met beleggen en fouten kunt voorkomen die beginners vaak maken – en dat je eindelijk jouw financiële doelen kunt bereiken. We hebben goed nieuws…

In onze training “Beleggen voor beginners” leren we je stap-voor-stap om een succesvolle belegger te worden en geven we je alle inzichten die je nodig hebt om te slagen en fouten te voorkomen. Stop met jezelf af te vragen of je wel goed bezig bent met beleggen en begin met de juiste kennis en het juiste vertrouwen. Deze training is de oplossing om je financiële toekomst in eigen handen te nemen.

Wees De Jager In Plaats Van De Prooi
In De Beleggingswereld

Het is geen geheim dat sparen op lange termijn niet voldoende is om je financiële doelen te bereiken.

 

Het voelt als een constante strijd om geld te besparen voor je toekomstige doelen, zoals een mooi huis of een comfortabel pensioen.

 

Door te beleggen kun je meer halen uit je spaargeld.

 

Veel mensen zijn echter bang om te beginnen met beleggen vanwege de vele beginnersfouten die ze kunnen maken en die hun hele investering kunnen verspillen.

 

Het kan overweldigend zijn, omdat er zoveel informatie is die je moet verwerken.

 

En wat is betrouwbaar en wat niet?

 

Je zou niet de eerste zijn die zich in de jungle van de beleggingswereld begeeft zonder kaart, kompas en wapens.

 

Maar jij kunt anders zijn.

 

Je kunt de jager zijn die leert hoe te beleggen zonder beginnersfouten te maken en zo de prooi te worden.

ALS JE WEET WAT JE DOET EN DE JUISTE KENNIS EN TOOLS HEBT, KUN JE DE JAGER WORDEN IN PLAATS VAN DE PROOI.

Het is tijd om jouw jagersinstinct te ontwikkelen om je financiële toekomst beschermen en jouw spaargeld te laten groeien.

 

Onze stap-voor-stap training begint bij de basis en bouwt je kennis geleidelijk op.

 

Zodat je alle nodige instrumenten hebt om succesvol te beleggen in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, ETF’s en meer.

 

We leren je beginnersfouten te voorkomen en je vermogen op de juiste manier te beheren.

 

Je krijgt toegang tot educatieve video’s en praktijkoefeningen zodat je precies weet waar je mee bezig bent.

 

Zodat je kan bouwen aan een ijzersterke financiële toekomst…

Leer succesvol beleggen van de #1 KiyOh-beoordeelde beleggingsexpert en bouw je weg naar een ijzersterke financiële toekomst, zoals 25.000+ anderen dat deden.

Deze Eenvoudige & Uitvoerbare
Training Helpt Je Om…

Leer succesvol beleggen van de #1 KiyOh-beoordeelde beleggingsexpert en bouw je weg naar een ijzersterke financiële toekomst, zoals 25.000+ anderen dat deden.

Het Gebruik Van Opties Hoeft Niet Ingewikkeld Te Zijn Met Een Eenvoudige Bewezen Strategie

Stel je voor dat je vol zelfvertrouwen door de beleggingswereld navigeert… Geen beleggingsfouten meer maken als een verstrooide belegger, maar als een doorgewinterde investeerder weten wat je doet.

 

Je kan jouw portefeuille met gemak en zelfvertrouwen beheren en laat jezelf niet meer verleiden door de glimmende, maar uiteindelijk waardeloze aandelen.

 

Met onze training word je een beleggingsexpert en kan je jouw financiële doelen eindelijk bereiken. Onze training is gemakkelijk te volgen, zodat beginners zonder problemen leren hoe ze moeten investeren in aandelen.

 

Volg deze training en ontdek hoe simpel het is om te starten met beleggen in aandelen…

Onze reis

Twijfels? Niet Nodig.

Is Deze Training Geschikt Voor Mij?

Deze training is speciaal ontworpen voor mensen die willen beginnen met beleggen in aandelen, maar niet weten waar te beginnen. Het biedt een stapsgewijze aanpak met begrijpelijke taal, waardoor het ook geschikt is voor mensen zonder enige beleggingservaring.

Is beleggen niet te risicovol?

Nee, beleggen is niet per definitie te risicovol. Het hangt af van de beleggingsstrategie en het risiconiveau dat je zelf acceptabel vindt. Door jezelf goed te informeren en te leren hoe je verantwoord kunt beleggen, kun je het risico beperken en de kans op succes vergroten.

Is het niet beter om te sparen inplaats van te beleggen?

De rentepercentages op spaarrekeningen zijn momenteel erg laag. Dit betekent dat sparen vaak niet voldoende oplevert om je financiële doelen te bereiken. Beleggen kan dan een goed alternatief zijn om meer rendement te behalen.

 

Is Dit Wéér Zo’n ‘Guru’ Cursus?

Guru’s liegen, cijfers niet. Wij gebruiken en ontwikkelen zelf onze strategie al meer dan 25 jaar en hebben een gemiddeld rendement behaald van +9,90% op onze defensieve portefeuille en +19,5% op onze offensieve portefeuille. Deze training is praktijkgericht en tijdens de training krijg je inzicht tot onze live portefeuilles. Bewijs genoeg toch?

 

Leer succesvol beleggen van de #1 KiyOh-beoordeelde beleggingsexpert en bouw je weg 

naar een ijzersterke financiële toekomst, zoals 25.000+ anderen dat deden.

Waarom We Het #1 KiyOh Beoordeelde
Beleggingsplatform Zijn (25.000+ Beleggers Getraind)

Veel mensen staan sceptisch tegenover online cursussen over beleggen, en terecht. Veel zogenaamde ‘guru’s’ kiezen aandelen op dezelfde manier als dat ze ezeltje-prik spelen – geblinddoekt. Bij het Beleggingsinstituut pakken we het anders aan.

 

Onze hoofdanalisten – waaronder een doorgewinterde hedge fund manager, investeerder en trader – hebben meer dan 35 jaar ervaring en staan elke dag in het veld. De inzichten achter de schermen die zij hebben zijn van onmiskenbare waarde en hebben zij verwerkt in onze training. Dat is waarom al meer dan 25.000 cursisten succesvol hebben leren beleggen met minder risico en een gezonder rendement. Het is ook de reden waarom we het #1 KiyOh beoordeelde beleggingsplatform in het land zijn.

Winst begint bij bescherming

Vroeger heeft Sem van Berkel me geholpen met “de put die moet”, nu is het André die me geleerd heeft: Winst begint met een beschermingsstrategie. Het Beleggingsinstituut is de basis voor succesvol beleggen en dat heeft mij geen windeieren gelegd.

Hans | Gouda

Beleggen in vriendschap…

Met een uitstekende kennis van André samen beleggen zonder te gokken, steeds gedekt door een combinatiestrategie. Daarbij een zeer degelijke beleggingsinfo en uitleg over het waarom en wat te verwachten valt. Het voelt als beleggen onder vrienden!!! Doe zo voort en nogmaals dank.

JP Willems | België

Een top training!

Ik heb genoten van de trainingen die ik de afgelopen periode gevolgd heb bij het Beleggingsinstituut. André is een echte vakman en heeft mij eindelijk op het juiste spoor gezet. Ik vind nu al meer rust bij mijn beleggingen en ben klaar voor de toekomst. Voor iedereen die iets wil gaan doen met beleggen, is het Beleggingsinstituut een echte aanrader!

Achmed | Purmerend

Ontmoet Jouw Docent

André Brouwers

Deze training wordt gegeven door André Brouwers. De inzichten achter de schermen die hij heeft als doorgewinterde investeerder, trader en hedge fund manager, zijn van onmiskenbare waarde.

 

Met meer dan 35 jaar ervaring helpt hij CEO’s van miljoenen bedrijven hun vermogen te groeien met een winnende portefeuille. André is een echte vakman.

 

Alles wat André weet over opties en de juiste methoden en strategie hebben we in deze training gestopt.

 

Het is een complete A tot Z blauwdruk voor het opzetten van een veilige en rendabele portefeuille met opties, vanaf scratch.

 

Er is geen betere manier om te leren beleggen met opties!

Leer succesvol beleggen van de #1 KiyOh-beoordeelde beleggingsexpert en bouw je weg naar een ijzersterke financiële toekomst, zoals 25.000+ anderen dat deden.

André Brouwers

Onze IJzersterke
Double Trust’ Garantie

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Door onze jarenlange ervaring met het opleiden van beleggers weten we met welke informatie wij jou het beste kunnen helpen je beleggingskennis op korte en lange termijn te laten groeien.

TOPBELEGGER GARANTIE

Ons doel is om van jou een topbelegger te maken. Wij zijn er 100% van verzekerd dat als je met de juiste mindset met onze strategie aan de slag gaat, je met meer rust, stabiliteit en vertrouwen zal gaan beleggen.  

Lees Wat 25.000 Cursisten
Van Ons Vinden...

Eindelijk de hulp gekregen die ik nodig had

Ik heb jarenlang moeite gehad met beleggen, maar dankzij de mannen van het Beleggingsinstituut heb ik eindelijk grip op wat ik doe. Het Beleggingsinstituut heeft mij geholpen om een eigen strategie te vormen waarmee ik minder risico loop en nu een stabiel rendement kan realiseren.

 

Twan | Assen

Alert en Integer

Ik heb al jaren goede ervaringen met het Beleggingsinstituut. Ze reageren alert op marktfluctuaties en komen met een gedegen plan van aanpak. Vaak succesvol, maar ook wel eens niet. Dat hoort bij het beleggen en daar wordt heel open over gecommuniceerd. André Brouwers en zoon Tom zijn sympathiek in de omgang en maken op mij een integere indruk.

Huib | Eindhoven

Een praktijkgerichte training met goede balans tussen theorie en praktijk.

Het is een genoegen naar André te luisteren tijdens de trainingen. Hij staat als trainer boven de materie en heeft een heldere recht toe recht aan benadering van de markt en het grotere economische plaatje. André heeft een duidelijke visie en is in staat deze op zijn geheel eigen manier zonder poespas tijdens de trainingen over te brengen. Het lijkt mij voor iedere belegger interessant met de concepten van André kennis te maken.

Dick | Schoorl

Klik Op “Nu Aanmelden” Om Direct
Digitaal Toegang Te Krijgen

EUR€149

Beginnen met beleggen

WAT JE KRIJGT ALS JE VANDAAG

BELEGGEN VOOR BEGINNERS PROBEERT