Cursus Beleggen voor Beginners

Alles wat jij moeten weten om te beginnen met beleggen. Doorbreek de twijfel en onzekerheid en wordt vertrouwd genoeg om ook zelf te starten met beleggen.

Wat je leert

Beleggen voor beginners product afbeelding - Tom
€99,00
€ 199,95 50% korting!
Deze cursus omvat:
NRTO keurmerk certificaat
Training: Beleggen voor beginners

Ontdek de Kracht van Beleggen en
Laat je Geld voor je Werken

Van onwetendheid naar deskundigheid: Leer de fundamenten van succesvol en winstgevend beleggen in deze compleet begeleide Beginnerstraining. Ook jij kunt nu beginnen met beleggen met deze hands-on cursus.

Krijg een inkijkje in deze training

Lesplan door bladeren

Bekijk wat andere zeggen over het Beleggingsinstituut

Het stappenplan om te beginnen met beleggen

Educatie is een belangrijk onderdeel als je jezelf wilt gaan ontwikkelen. Al helemaal als je geen of weinig verstand hebt van beleggen. In deze cursus word je bij de hand genomen en op een niveau gebracht zodat jezelf goede en onderbouwde keuzes kunt gaan maken.
Eenmalige betaling
€99,00 €199,95
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star 50
icons8 star half 50
Uitstekend beoordeeld op
Trustpilot logo

Bekijk wat andere deelnemers
van deze training vinden

Tom Brouwers - Bedank pagina

Maak kennis met jouw docent

Tom Brouwers | Trainer bij Beleggingsinstituut
Zet de eerste stappen in de wereld van beleggen met Tom als je gids. Klaar om te leren en te groeien? Tom staat klaar om je te inspireren en te ondersteunen op je reis naar financiële groei.

Meest gestelde vragen

U kunt u laten adviseren door een van onze trainingsadviseurs indien u nog niet zeker weet welke training het beste bij u past. Als u dringende vragen heeft, kunt u direct telefonisch contact opnemen met ons via dit nummer: 020 – 2 601 602. Als u vraag wat minder dringend is of heeft u een theoretische vraag dan kunt u ons bereiken op info@beleggingsinstituut.nl
De training bevat 2 uur aan beeldmateriaal. Je kunt de training op jouw eigen tempo volgen. Omdat de trainingen opgenomen zijn kunt je de training zo vaak terugkijken als je wilt.
Ja. Deze training is geschikt voor iedereen die op een juiste manier wil beleggen. Jij bent waarschijnlijk hier omdat je gaat beginnen met beleggen of net bent begonnen met beleggen en je niet de fouten wilt maken die de meeste beleggers maken. Deze training is daar perfect voor.
Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en om je te helpen waar dat nodig is. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 020 – 2 601 602 of op ons mailadres info@beleggingsinstituut.nl.
Na het volgen van deze training heb jij de benodigde basiskennis om op een verantwoorde manier te beleggen. De fouten die 90% van de beleggers maakt zul jij na het volgen van deze training niet maken. Je kan je kennis direct toepassen in de praktijk.
Wanneer je de training aanschaft krijgt je direct inloggegevens om in te loggen op ons portaal. Je hebt een eigen account waar je kunt inloggen met je ontvangen gegevens, hier kun je dan direct de training bekijken. Deze training zal voor altijd in jouw account staan. Hierdoor kun je de training terugkijken wanneer jij wilt.
Mocht je na deze training jezelf verder willen verbeteren op het gebied van beleggen en trading, dan hebben wij meerdere keuzes voor je. Op de pagina https://www.beleggingsinstituut.nl/cursus-beleggen/ vind je alle trainingen en cursussen die wij aanbieden. Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen of willen weten welke training het beste bij je past, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Onze trainingsadviseurs staan klaar om je te helpen.