Cursus Beleggen voor Beginners

Deze cursus biedt beginners een krachtige en effectieve introductie tot de wereld van beleggen, waardoor zij in staat zijn om zelfverzekerd hun financiële doelen na te streven en te genieten van een succesvolle en winstgevende beleggingsstrategie.

Beleggen voor beginners cursus

DE CURSUS BELEGGEN VOOR BEGINNERS

199,- Nu: 99,-

Klik op “Nu Aanmelden” om direct digitaal toegang te krijgen

Waarom wij het #1 Trustpilot beoordeelde beleggingsplatform zijn (25.000+ beleggers getraind)

Zeilboot 1

Ontdek de kracht van beleggen: Boost je financiële toekomst met onze inspirerende en toegankelijke beginnerscursus!

Stel je voor dat je op een zeilboot staat, klaar om uit te varen naar de weidse financiële oceaan. Je weet dat er een schat aan kansen en mogelijkheden op je wachten, maar je hebt geen idee hoe je de zeilen moet hijsen, laat staan hoe je de wind en golven moet navigeren. Je staat daar, vol verlangen om vooruit te komen, maar je voelt je verloren en onvoorbereid.

Dit is precies hoe veel mensen zich voelen als ze voor het eerst overwegen om te beginnen met beleggen. Ze zien het potentieel en de voordelen die beleggen kan bieden, maar ze zijn geïntimideerd door de complexiteit en de risico’s die ermee gepaard gaan. Ze hebben een betrouwbare gids nodig die hen kan leren hoe ze hun financiële zeilboot met vertrouwen en kennis kunnen besturen.

Onze cursus ‘Beginnen met Beleggen’ is die gids. We nemen je bij de hand en leren je de basisprincipes van beleggen, zodat je met zelfvertrouwen en deskundigheid de financiële wateren kunt bevaren. Stap voor stap zullen we samen de geheimen van succesvol beleggen ontrafelen, zodat je jouw financiële doelen kunt bereiken en kunt genieten van een welvarende beleggingservaring.

Laat jij je geld voor je werken?

Het is geen geheim dat sparen op lange termijn niet voldoende is om je financiële doelen te bereiken.

Het voelt als een constante strijd om geld te besparen voor je toekomstige doelen, zoals een mooi huis of een comfortabel pensioen.

Sparen vs Beleggen

Door te beleggen kun je meer halen uit je spaargeld.

Veel mensen zijn echter bang om te beginnen met beleggen vanwege de vele beginnersfouten die ze kunnen maken en die hun hele investering kunnen verspillen.

Het kan overweldigend zijn, omdat er zoveel informatie is die je moet verwerken.

En wat is betrouwbaar en wat niet?

Je zou niet de eerste zijn die vastloopt op een rots in de beleggingswereld, omdat je je waagt zonder kaart, kompas en de juiste hulpmiddelen.

Cursus beginnen met beleggen

Maar jij kunt anders zijn.

Jij kunt de slimme zeiler worden die leert hoe je kunt beleggen zonder vast te lopen op de rotsen van beginnersfouten, zodat je de financiële stormen die op je pad komen met succes kunt trotseren.

Als je over de juiste kennis en hulpmiddelen beschikt en weet wat je doet, kun je de ervaren zeiler worden die de financiële zeeën beheerst, in plaats van overgeleverd te zijn aan de grillen van de golven.

Het is tijd om je vaardigheden te ontwikkelen om je financiële toekomst te beschermen en je vermogen te laten groeien.

Onze stap-voor-stap cursus begint bij de basis en bouwt je kennis geleidelijk op.

Hierdoor krijg je alle benodigde hulpmiddelen om succesvol te beleggen in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, ETF’s en meer.

Wij leren je om beginnersfouten te vermijden en je vermogen op een verstandige manier te beheren.

Je krijgt toegang tot boeiende video’s en praktische oefeningen, zodat je precies weet hoe je op koers blijft in de wereld van beleggen.

Zodat je kan bouwen aan een ijzersterke financiële toekomst.

Leer succesvol beleggen van de #1 Trustpilot beoordeelde beleggingsexpert en bouw je weg naar een ijzersterke financiële toekomst, zoals 25.000+ anderen dat deden.

Deze cursus is voor jou als je....

Wat kan jij na deze cursus

Hoe ziet de cursus eruit?

Bekijk een sneakpeak van de cursus

Het beeldmateriaal heeft een duur van ongeveer 1 uur en 50 minuten.

Waarom We Het #1 Trustpilot Beoordeelde
Beleggingsplatform Zijn (25.000+ Beleggers Getraind)

Een solide basis in beleggen
Ik ben erg blij dat ik deze cursus beleggen voor beginners heb gevolgd. Als complete beginner op het gebied van beleggen was ik op zoek naar een eenvoudige en begrijpelijke manier om te leren hoe ik kon beginnen met beleggen. Deze cursus heeft mij daarbij geholpen. De lessen waren goed gestructureerd en de uitleg was duidelijk en begrijpelijk.

Ik voel me nu veel zelfverzekerder om te beginnen met beleggen door de waardevolle informatie die deze cursus mij heeft gegeven.
5/5
Hans | Hoorn
Meer zelfvertrouwen om te beginnen met beleggen
De cursus beleggen voor beginners heeft me geholpen om de basisprincipes van beleggen te begrijpen en heeft me meer zelfvertrouwen gegeven om te beginnen met beleggen. De lessen waren duidelijk en goed gestructureerd, en ik waardeer de praktische tips die ik heb geleerd. Kortom, een waardevolle cursus voor beginners die willen beginnen met beleggen.
5/5
Schotanus | België
Geen spijt!
Ik heb lang getwijfeld om te beginnen met beleggen en het duurde even voordat ik me had aangemeld voor de cursus beleggen voor beginners. Maar ik ben zo blij dat ik het uiteindelijk heb gedaan! De cursus heeft me geholpen om de basisprincipes van beleggen te begrijpen en heeft me meer vertrouwen gegeven om zelf beslissingen te nemen over mijn beleggingen. Als je twijfelt om deel te nemen aan deze cursus, zou ik het zeker aanraden. Het is de investering waard en je zult er zeker geen spijt van krijgen.
5/5
Veerman | Volendam

Modules beleggen voor beginners

Jouw financiële reddingsvest

Tijdens onze cursus besteden we ook veel aandacht aan de risico’s die gepaard gaan met beleggen. Het is belangrijk om te weten hoe je deze risico’s kunt herkennen, begrijpen en beheersen. Net zoals een reddingsvest je helpt om veilig te blijven op open water, zullen we je voorzien van de kennis en strategieën om je vermogen te beschermen tegen de onvoorspelbare golven van de financiële markten. 

Stel je voor dat je vol zelfvertrouwen door de beleggingswereld navigeert. Geen beginnersfouten meer maken als een onzekere belegger, maar dat je precies weet wat je doet.

Je beheert je portefeuille met gemak en zelfverzekerdheid en laat je niet meer verleiden door “gouden tips”.

Cursussen - Lifejacket

Leer succesvol beleggen van de #1 KiyOh-beoordeelde beleggingsexpert en bouw je weg naar een ijzersterke financiële toekomst, zoals 25.000+ anderen dat deden.

Let's go

Ik heb al diverse cursussen ontwikkeld en in het afgelopen jaar hebben maar liefst 1.900 deelnemers zich aangesloten bij onze cursus beleggen voor beginners.

En ik sta klaar om jou te helpen.

Precies zoals je van ons gewend bent: 100% transparant over mijn fouten, inzichten, slimme tips en strategieën. Ik neem je mee achter de schermen en vertel je PRECIES wat jij moet weten voordat je begint.

Mijn doel: jou leren hoe je zelf kunt starten met vermogensgroei en hoe je hier ook plezier uit kunt halen.

Ik wil je motiveren om het gewoon te gaan DOEN. Niet twijfelen of afwachten. Begin het (met mijn hulp!) te leren.

Financiële groet,

Tom Brouwers

Leer succesvol beleggen van de #1 KiyOh-beoordeelde beleggingsexpert en bouw je weg naar een ijzersterke financiële toekomst, zoals 25.000+ anderen dat deden.

Tom Brouwers

Gezien bij

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Je krijgt 100% je geld terug als je alle opdrachten hebt gedaan, alle video’s hebt bekeken en toch denkt: naaah, dit wordt ‘m niet. Stuur ons dan binnen 14 dagen nadat je de cursus kocht een mailtje. Dus de aankoop is helemaal risico-vrij.

badge 2 200x181 1 Bewerkt

Lees wat 25.000+ cursisten van ons vinden...

Eindelijk de hulp gekregen die ik nodig had
Ik heb jarenlang moeite gehad met beleggen, maar dankzij de mannen van het Beleggingsinstituut heb ik eindelijk grip op wat ik doe. Het Beleggingsinstituut heeft mij geholpen om een eigen strategie te vormen waarmee ik minder risico loop en nu een stabiel rendement kan realiseren.
5/5
Twan | Assen
Alert en Integer
Ik heb al jaren goede ervaringen met het Beleggingsinstituut. Ze reageren alert op marktfluctuaties en komen met een gedegen plan van aanpak. Vaak succesvol, maar ook wel eens niet. Dat hoort bij het beleggen en daar wordt heel open over gecommuniceerd. André Brouwers en zoon Tom zijn sympathiek in de omgang en maken op mij een integere indruk.
5/5
Huib | Eindhoven
Een praktijkgerichte training met goede balans tussen theorie en praktijk.
Het is een genoegen naar André te luisteren tijdens de trainingen. Hij staat als trainer boven de materie en heeft een heldere rechttoe rechtaan benadering van de markt en het grotere economische plaatje. André heeft een duidelijke visie en is in staat deze op zijn geheel eigen manier zonder poespas tijdens de trainingen over te brengen. Het lijkt mij voor iedere belegger interessant met de concepten van André kennis te maken.
5/5
Dick | Schoorl

Cursus Beleggen voor Beginners

Deze cursus biedt beginners een krachtige en effectieve introductie tot de wereld van beleggen, waardoor zij in staat zijn om zelfverzekerd hun financiële doelen na te streven en te genieten van een succesvolle en winstgevende beleggingsstrategie.

Beleggen voor beginners cursus

DE CURSUS BELEGGEN VOOR BEGINNERS

199,- Nu: 99,-

Klik op “Nu Aanmelden” om direct digitaal toegang te krijgen

Heb je nog Twijfels? Niet Nodig!

Is deze cursus geschikt voor mij?

Ja, absoluut! Deze cursus is speciaal ontworpen voor mensen die willen beginnen met beleggen, maar niet weten waar te starten. Met een stapsgewijze aanpak en begrijpelijke taal is het perfect geschikt voor mensen zonder enige beleggingservaring.

Is beleggen niet te risicovol?

Nee, beleggen is niet per definitie te risicovol. Het hangt af van de beleggingsstrategie en het risiconiveau dat je zelf acceptabel vindt. Door jezelf goed te informeren en te leren hoe je verantwoord kunt beleggen, kun je het risico beperken en de kans op succes vergroten.

Is het niet beter om te sparen in plaats van te beleggen?

Nee, maar dat betekent niet dat je helemaal moet stoppen met sparen. De huidige lage rentepercentages op spaarrekeningen zorgen er vaak voor dat sparen alleen niet genoeg is om je financiële doelen te bereiken. Beleggen kan dan een aantrekkelijk alternatief zijn om een hoger rendement te behalen.

Is dit wéér zo’n ‘Goeroe’ cursus?

Goeroe’s liegen, cijfers niet. Wij gebruiken en ontwikkelen zelf onze strategie al meer dan 25 jaar en hebben een gemiddeld rendement behaald van +9,90% op onze defensieve portefeuille en +19,5% op onze offensieve portefeuille. Deze cursus is praktijkgericht en tijdens de cursus krijg je inzicht tot hoe wij beleggen aanpakken. Bewijs genoeg toch?

 

Leer succesvol beleggen van de #1 KiyOh-beoordeelde beleggingsexpert en bouw je weg 
naar een ijzersterke financiële toekomst, zoals 25.000+ anderen dat deden.