Beleggen voor beginners, Start vandaag!

“Beleggen zonder kennis is zelden succesvol…”

Heb je deelgenomen aan onze gratis starterscursus en ben je nu klaar voor de volgende stap? Of al een tijdje aan het twijfelen om te beginnen met beleggen, maar weet je niet precies hoe, wat, waar? Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare leerschool om de beste belegger uit jezelf te halen: welkom! Dit is de plek om te leren beleggen voor beginners.

Andre en Tom Brouwers

André & Tom Brouwers

Onze cursus “beleggen voor beginners” is speciaal ontworpen voor iedereen die wil starten met beleggen. We beginnen bij het begin. Zoals bij het bouwen van een huis: de fundering moet goed zijn. Dit geldt ook voor het opbouwen van vermogen door te beleggen.

De inhoud van de cursus beleggen voor beginners:

 • 12 video’s over hoe je concreet kunt beginnen met beleggen (hoe open je een beleggingsrekening, waar ga je vervolgens in beleggen en waarom, welke risico’s zitten er aan beleggen etc.)

 • Extra video’s met uitleg over verschillende beleggingsproducten

 • Toegang tot een online community met andere cursisten

 • Leer alles over onze lange termijn aanpak

 • Exclusieve toegang tot onze webinars met mogelijkheid tot het stellen van persoonlijke vragen

Na inschrijving voor deze cursus heb je één jaar lang exclusieve toegang tot alle content die tijdens deze cursus wordt gedeeld.

Ben jij op zoek naar:

 • Snel geld verdienen/ makkelijk rijk worden…

 • Een short-cut om veel vermogen op te bouwen?

 • Advies over waar je jouw geld in moet beleggen?

 • Niet leren, maar gewoon zonder informatie en kennis wat doen

 • Speculeren in plaats van weloverwogen keuzes maken?

 • Geen enkel risico lopen (en ook geen rendement behalen)?

… Helaas dan is onze cursus niet geschikt voor jou en kunnen wij je niet verder helpen! Er is geen short-cut naar het verstandig en veilig opbouwen van vermogen. Wij geven geen persoonlijk advies over wat de beste belegging is, dit is namelijk niet zomaar te zeggen. Waarom niet? Dat leggen we je allemaal rustig uit in onze cursus. We leren je juist zelf een strategie te ontwikkelen die bij jou past. Als je wilt speculeren of gokken dan adviseren we je om naar het casino te gaan. Wil je geen enkel risico lopen en vind je het geen probleem dat je geen rente ontvangt of dat je geld zelfs minder waard wordt, laat het dan vooral op een spaarrekening staan.

Wil je graag leren hoe je kunt beginnen met beleggen, een langere termijn strategie ontwikkelen en op een verantwoorde manier vermogen opbouwen? Dan zijn wij er voor jou! Schrijf je nu in en we helpen je verder!

Cursus: Beleggen voor beginners

Wil jij graag:

 • De basis van beleggen leren

 • Up-to-date kennis opdoen

 • Een eigen strategie ontwikkelen op basis van jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden

 • Leren investeren op een veilige manier voor de langere termijn

 • Tips en tricks leren van beleggingsexperts

 • Informatie over de huidige ontwikkelingen op de beurs

 • Vragen stellen aan professionele beleggers

 • En nog veel meer leren over beleggen?

…Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in voor deze cursus: beleggen voor beginners!

Na je inschrijving ontvang je thuis een starters verrassing! 

Wat onze klanten zeggen

Iedereen die even zoekt op internet kan veel informatie vinden over beleggingsstrategieën of optieconstructies. Misschien wel té veel voor menigeen. Welke financiële producten moet je uit al die mogelijkheden kiezen, welke strategie is veilig en toch wat spannender (leuker) dan het aloude stoffige mandje gespreide aandelen? Voor wie die stap wil zetten van gewone belegger naar een actievere trader kan ik Het Beleggingsinstituut van harte aanraden. Gemakkelijke trucjes om snel rijk te worden bestaan niet, there ain’t no such thing as a free lunch. De prijs die je zult moeten betalen is échte interesse, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen. Na ooit begonnen te zijn met eenvoudige producten als beleggingsfondsen, ben ik inmiddels ook behoorlijk actief met opties en futures, maar ik leer nog elke week bij. Inmiddels heb ik er voldoende verstand van om te durven beweren dat Het Beleggingsinstituut altijd kiest, zowel in de trainingen als in de voorbeeldportefeuilles, voor relatief veilige constructies met een doordachte en verantwoorde verhouding tussen rendement en risico.

Jos van de Werken

Jos-van-de-WerkenJos van de Werken

Beste André en Tom,

Veel dank en waardering voor jullie spannende trading cursus.

Het was iedere donderdagavond weer een bad vol nieuwe kennis en op een heel sympathieke manier gepresenteerd.

Ik heb nu een time-out nodig om de stof te verinnerlijken en de belangrijke, aanbevolen boeken door te werken. Met de optiebijbel en bijbehorende study guide wil ik honderd oefentrades doen om wat automatismen en een eigen methode te ontwikkelen.

Om aan de gang te gaan denk ik aan S&P500, Goud, Olie en als het niet teveel wordt ASML of DAX.

Als dit programma voltooid is, zal ik wel weten hoe verder te gaan.

Een ding is duidelijk, wat jullie ons hebben geleerd is heel, heel belangrijk geweest, want de grote lijnen en de details. Jullie ‘format’ is uitstekend.

Hartelijke groeten,

Bob Kiès

Bob-KiesBob Kies

Dank voor de cursus. Andre weet op een duidelijk manier moeilijke materie uit te leggen. Turbo’s, Butterfly’s ,Madiwodos , straddles en strangles  komen allemaal aan bod. Het leuke is dat je mag meekijken in de keuken van het beleggen. Nu maar hopen dat ik het allemaal goed in de praktijk kan brengen.

Met vriendelijke groet,

Jan Willem van Oppen

oppenJan Willem van Oppen

Beste André,

Allereerst sluit ik mij aan bij alle bedankjes van de overige deelnemers aan de trader opleiding.

Dank je wel.

Ik vind de opleiding zeer boeiend en interessant en gaat mij zeker helpen bij trader activiteiten.

De samenvatting die je hebt gestuurd is zeer nuttig en bruikbaar.

Vanaf september heb ik mijn handen vrij om vol met de materie bezig te gaan met gebruikmaking van de uitstekende lessen in de afgelopen weken.

Ook de wekelijkse marktupdates zijn zeer waardevol om mij verder te ontwikkelen.

Nogmaals dank voor de uitstekende opleiding en graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet

Harm Hoen

Harm Hoen
Heren Brouwers,

Allereerst compliment voor het samenstellen van de test. Leuk om te doen.

Ik heb in ieder geval voor mijzelf vastgesteld, dat Trading leuk is, maar ook zeer tijdrovend en ik blij ben met de opgedane kennis, maar Trading voor mij toch geen dagelijkse bezigheid zal worden.

Ik zie het vooral als een soort van rijbewijs, maar zal niet elke dag achter het stuur kruipen.

Dank voor de leerzame cursus die niet alleen inhoudelijk prima verzorgd was maar ook in technisch communicatieve zin uitstekend georganiseerd was.

Andre als voortreffelijke kennisoverdracht en Tom als voortreffelijke techneut; prima combinatie.

Groet,

Jos Schoolmeesters

Jos Schoolmeesters

Als belegger heb ik mij enorm laten verrassen door de corona crash in maart 2020 en ik was benieuwd of ik als belegger iets kon leren van traders.

Het online traders traject vond ik een zeer leerzaam traject waarin in korte tijd de basisprincipes werden uitgelegd: o.a. hoe je kansen kunt spotten aan de hand van grafieken, hoe je als een trader moet denken en hoe je als trader zou moeten handelen. Dit traject heeft mij veel inzicht gegeven in waarom het zo moeilijk is om verlies te nemen en hoe ik dit in de toekomst beter zou kunnen aanpakken.

Tevens was ik van mening dat ik al behoorlijk veel kennis had over opties, maar deze cursus heeft mij laten inzien dat er nog veel meer mogelijk is waardoor je op een slimmere manier wel kan profiteren van een verwachte stijging, maar de schade beperkt kan houden als je verwachting niet uitkomt.

Laatste punt dat ik zou willen benadrukken is dat ik enorm heb genoten van coach Andre. Aan alles blijkt dat hij enorm veel ervaring heeft op de beurs en hij vertelt enthousiast over alle verschillende onderwerpen en combineert dat met praktijkvoorbeelden.

Kortom, een goede cursus die ik iedereen zou aanraden als je serieus wil beleggen en/of traden op de beurs.

Met vriendelijke groet,

Frank Geertjes

Frank Geertjes

Beste Andre en Tom,

Met veel plezier heb ik jullie cursus ‘’Beleggen voor Beginners’’ gevolgd.

Wat mij vooral heel blij maakte was de logische opbouw van de cursus en de toegang die jullie verleende naar onder andere de cursus ’’ Opties voor Beginners’’ en ‘’Optie voor gevorderden’’ en ‘’Trading’’.

Het was wel een aardige kluif om door heen te bijten.

Sommige aspecten van optie strategieën duizelen nog steeds in mijn hoofd…  ;-))

Maar, heren mijn hartelijke dank.

Met vriendelijke groet,

Cor van Kuijk

corCor van Kuijk

Beste Tom ,

Hierbij de recensie betreffende het traders traject.

Met veel plezier deelgenomen aan het traders traject dat “live” uiterst leerzaam en gedegen voorbereid en gepresenteerd werd door André Brouwers geassisteerd door Tom Brouwers.

André heeft een zeer boeiende en duidelijke trend van vertellen en uitleggen zodat het goed binnenkomt en ook blijft hangen zodoende je er vanzelf mee aan de slag gaat.

Ruime info ontvangen en derhalve goede ondersteuning en inspiratie opgedaan.

Bedankt heren.

Groet ,

Herman

Herman

Beste André,

Van harte dank voor de puike scholing in het traden die je de afgelopen twee maanden hebt verzorgd.  Het was een boeiend traject waarvan ik, hoewel niet zonder enige ervaring in het beleggen en traden, veel van heb opgestoken. Gefeliciteerd! Ik denk in die richting door te gaan en voort te blijven studeren. Vandaar dat ik er niet over pieker je gewone coaching vaarwel te zeggen, integendeel.  Ik heb veel te leren om nog betere beslissingen te nemen. Gelukkig kan men dankzij je reguliere coaching volgen hoe jij elke week weer je adviezen toepast op de zich steeds wijzigende economische toestand die niet zonder weerslag is voor de beurs en de daar genoteerde bedrijven.

Het probleem waar ik nog mee worstel, is het beste tradersplatform tegen te komen EN te gebruiken.  Het is één ding bv. om te zeggen dat je een trailing stop loss moet gebruiken, maar het uitvoeren ervan zoals het hoort, is geen vanzelfsprekendheid, maar vergt ervaring, net zoals het instellen van orders vanuit de grafiek zelf. Ook complexere orders buiten het bestens order of de gewone limietorder boeien me wel vanwege hun mogelijkheid bijvoorbeeld om winsten veilig te stellen en niet te laten ontglippen.  Dit brengt ons uiteraard ook makkelijk op het terrein van merken enz. wat delicaat is te behandelen. Want dan maak je commerciële reclame.  Ik zie niet meteen hoe hieraan een mouw te passen valt, maar bij gelegenheid wil ik het hierover nog weel eens over de telefoon of mondeling met jou of je zoon hebben.  Intussen teken ik, met dankbare en vriendelijke groet,

Boudewijn

(een getrouwe van je coaching uit België)

Boudewijn Dereymaeker

Ik, 62jr, kende het Beleggingsinstituut van vorige trainingen.

Dus toen de aanbieding voor het Traders Traject, in deze Corona tijd, langs kwam was ik snel geïnteresseerd.

Samen met mijn jongste zoon, 32jr, heb ik het traject gevolgd.

Het voordeel is dat je op basis van gelijke informatie goed over de verschillende onderwerpen kan discussiëren,

Zelf ben ik al langer geïnteresseerd in de mogelijkheden van de beurs en nu kan ik dat beter met mijn zoon delen.

Herhaling is de kracht van je ontwikkeling, dat is mij gebleken, aspecten van de trainingen uit het verleden zijn zeker verdiept.

Het Traders Traject heeft mij nu daadwerkelijk tot regelmatige verslaglegging van mijn handelen gebracht, gestimuleerd door het Trade Plan.

Door mezelf te confronteren met mijn gedrag ben ik in staat gebleken anders om te gaan met mijn handelen.

Helaas zijn mijn prestaties niet alleen positief, maar ik voel veel meer zekerheid bij het handelen en kap verkeerde trades sneller af.

Er is een groot verschil tussen de Theorie en de Praktijk.

Achteraf weet iedereen vaak wel wat hij/zij had moeten doen.

Nu doe ik vaak sneller de goede dingen.

Dat is mijn grootste winst uit het Traders Traject !

Vriendelijke groet,

Dolf

Dolf

Goedemiddag André en Tom,

Hierbij, zoals beloofd even een recensie van mij betreffende jullie cursus beleggen.

Ik heb de cursus met veel plezier mogen meemaken en heb ondanks het feit dat ik wel het een en ander
dacht te weten over beleggen, toch nog veel opgestoken tijdens dit lesprogramma.

Ook ik heb in het begin me teveel gefocust op het technische aspect van traden, dat wil zeggen de technische analyse,

de setups, en waar en wanneer in welke markt te stappen etc.

Mede door deze cursus, ben ik mij weer gaan beseffen dat de 3 M’s (Methode, Moneymanagement en Mindset) van wezenlijk belang zijn

voor mijn tradingresultaten.

Een andere positief aspect waren voor mij de diverse optiestrategiën die André uitgelegd heeft.

Door middel van opties kan je strategiën uitdenken waarbij je niet voor de volle 100% gelijk hoeft te hebben om

toch een leuke winst te behalen.

Een interessante strategie is hierbij voor mij de call backspread strategie (langlopende opties kopen en kortere opties schrijven)

Mede door de positieve ervaringen in de cursus, heb ik besloten mij in te schrijven voor het online coachingstraject.

Vriendelijke groet,

Henk de Haan

henkHenk de Haan

Ik heb in mei en juni de online cursus  Traders traject  van het Beleggingsinstituut gevolgd. Hoewel ik al ervaring had als belegger, heb ik tijdens deze cursus enorm veel geleerd. Zowel voor beginnende als ervaren beleggers is deze cursus echt een eye-opener. De zeer heldere uitleg van André Brouwers en de uitstekende grafieken en slides hebben er voor gezorgd dat ik de diverse aspecten van beleggen nu beter begrijp en de complexe materie van opties nu beter kan toepassen en onder de knie heb.  Deze fantastische cursus zorgt ervoor dat ik mijn risico’s beter afdek en dat ik meer rendement maak. Dus voor iedereen die wil gaan beleggen is deze cursus een echte aanrader en dit is je investering dubbel en dwars waard. Niet twijfelen, maar doen dus!

Met vriendelijke groet

John

John

Verkort de weg naar succes, verlies geen waardevolle tijd

Tijd is waardevol. Tijd is het enige op aarde dat je nooit meer terugkrijgt. Wil jij geen tijd verliezen? Door onze cursus beleggen voor beginners te volgen geef je jezelf veel tijd terug. Hoe dat kan? Het beleggen voor beginners onder de knie krijgen kost natuurlijk ook tijd. Maar wij hebben onze cursus zo opgezet dat we je snel en efficiënt de belangrijkste informatie geven. Het scheelt je maanden en maanden met zoeken op internet, als je al deze informatie zelf wilt vinden.

Wij hebben na jaren ervaring en kennis vergaren de cursus beleggen voor beginners met zorg samengesteld. De informatie die wij met je delen is van goede kwaliteit. Zelf kun je ook veel informatie vinden op internet, maar het is moeilijk om de kwaliteit van deze informatie te beoordelen als je wilt beleggen voor beginners. Er is veel informatie te vinden over beleggen, gemaakt door mensen die niet transparant zijn, niet goed weten waar ze het over hebben of zelf niet eens beleggen…

Wij doen het anders!

Alles wat wij delen hebben wij zelf eerst in de praktijk ervaren. Tijdens de cursus nemen we je mee in onze echte portefeuilles, dit is de enige manier om te leren beleggen voor beginners. Al meer dan 10 jaar helpen wij beleggers te beginnen op deze transparante manier. Ons educatiemodel is in de afgelopen jaren steeds beter geworden. Wij leren namelijk ook van jou. Daar passen we onze cursus vervolgens weer op. Wij snappen dat je wilt beleggen voor beginners op een veilige, verstandige en geïnformeerde manier (anders had je geen interesse getoond in deze cursus…).

Dus ja… ook het volgen van deze cursus kost tijd. Maar wij zijn overtuigd dat je uiteindelijk alleen maar tijd wint. Zie ons als jouw filter, wij hebben de onnodige, irrelevante en simpelweg onjuiste informatie er voor je uitgefilterd. Wij nemen je mee in de wereld van beleggen voor beginners. Het enige dat jij hoeft te doen is een klein beetje van jouw waardevolle tijd investeren in het volgen van onze les, maar wel gewoon thuis vanuit je eigen stoel!

Wil jij gaan beginnen met beleggen? Meld je dan nu aan voor onze cursus: beleggen voor beginners.

Doe nu mee en ontvang voor

€125,- de complete cursus en exclusieve content

Veelgestelde Vragen:

 

Wat als ik nog geen beleggersrekening heb?

Ons online programma is zo ingericht dat je ook als startende belegger kunt deelnemen aan dit traject. Wij raden je aan om eerst alle lessen te volgen om vervolgens zo de juiste aanbieder te kunnen kiezen. Heb je al een rekening bij een bank of broker dan kun je na de cursus direct aan de slag.

Leer ik in dit programma hoe ik een succesvolle beleggingsstrategie ontwikkel?

Ja, je krijgt een “framework” voor de meest belangrijke onderdelen van een succesvolle beleggingsstrategie(plan). We leren je hoe je onze 10% regel kunt toepassen De sleutel tot het behalen van rendement met beleggen is het hebben van een goed plan. Een goed plan zorgt ervoor dat je een strategie hebt die getest en getoetst is. Dit betekent niet dat er een gouden plan is waarmee iedereen rendement kan maken. Het gouden plan is voor iedereen anders. Tijdens de cursus beleggen voor beginners leren wij welke stappen je moet nemen om tot een om daadwerkelijk de eerste stappen te zetten.

Ik heb wel eens vaker programma’s gekocht, maar doe er niks mee, gaat dit programma anders zijn?

Ja, wij leggen in de verschillende lessen alles uit in hapklare brokken. Je zult geen informatie overload krijgen. Plus met onze educatie formule en framework en praktijkvoorbeelden is het onmogelijk om je er niet in vast te bijten. Het enige wat je hoeft te doen is te beginnen en tijd investeren in de educatie lessen. Wanneer je de eerste lessen afrond zul je gemotiveerd raken om meer lessen te gaan volgen. Plus je leert hoe je zelf direct kunt starten.

Doe nu mee en ontvang voor

€125,- de complete cursus.