Logo

Bedankt voor uw aanvraag. 

Deze zal binnen enkele minuten in uw inbox binnenkomen.

Ontdek hoe ook jij op korte termijn succesvol kunt beleggen met de juiste strategie zonder onnodig rendement te verliezen

Claim jouw GRATIS 20-Minuten informatiegesprek en kom er achter of ook jij succesvol kunt zijn op de beurs.

Let op! Er zijn nog maar een aantal plekken beschikbaar.

BEKEND VAN

In slechts enkele maanden vanaf nu kun je succesvol zijn op de beurs met de juiste strategie

Ben je het beu om steeds te zoeken naar die ene gouden tip? Moe van het eindeloos afstruinen op internet naar het gouden aandeel voor de toekomst? En op zoek naar een manier om structureel rendement te maken? Bij het Beleggingsinstituut helpen we beleggers om te beleggen met een gouden strategie in plaats van gouden tips. 
 
In de afgelopen 10 jaar hebben we meer dan 25.000 beginnende en ervaren beleggers laten zien hoe je met een gedegen strategie structureel rendement kunt behalen zonder dat hier duur leergeld op de beurs voor betaald wordt. We hebben met onze unieke strategie, de BI strategie, goede resultaten behaald voor onszelf en onze klanten, en we kunnen jou ook helpen aan de juiste strategie.

Leer onze unieke strategie en krijg meer houvast!

Beleggen met de juiste strategie kan veel makkelijker zijn dan je denkt. Veel beleggers weten gewoon niet welke stappen ze moeten nemen, waardoor het veel langer duurt dan nodig is. Wij hebben al het harde werk voor je gedaan, dus je hoeft alleen maar onze stapsgewijze blauwdruk te volgen om ook met de juiste strategie te beleggen.
Je bespaart niet alleen tijd maar voorkomt ook onnodig risico. 

80% van de beleggers zal nooit het gewenste resultaat behalen zonder de juiste strategie

Helaas zal 80% van de beleggers nooit het gewenste resultaat behalen. Het is niet hun schuld, ze hebben gewoon niet geleerd hoe ze structureel rendement kunnen behalen. Dit hoeft echter niet zo te zijn voor jou. We kunnen je precies laten zien wat we hebben gedaan om tot onze unieke strategie te komen en hoe onze klanten dit dagelijks toepassen. Reserveer vandaag nog jouw informatiegesprek om te zien hoe ook jij een vergelijkbaar resultaat kunt bereiken.

Hier is een kort overzicht van wat we zullen behandelen in het GRATIS 20 minuten durende informatiegesprek...

Bespaar jaren van vallen en opstaan ​​door onze strategie te gebruiken

Waarom zou je jaren verspillen met het zelf zoeken naar de juiste strategie? Je kunt deze tijd besparen door onze blauwdruk te gebruiken om tot een gedegen strategie te komen. Ben je klaar om een betere beleggingsstrategie te leren zonder dat je daar rendement voor hoeft in te leveren? Claim dan je gratis informatiegesprek nu het nog kan en begin ook snel met de juiste strategie. 

15

Jaar actief

25K

Beleggers getraind

5x

Winnaar Beleggingsdebat 

8.7

Gemiddelde score

15

Jaar actief

8.7

Gemiddelde score

25K

Beleggers getraind

5x

Winnaar Beleggingsdebat 

Dit is wat onze klanten over ons zeggen...

Het Beleggingsinstituut heeft mij op een simpelere manier leren kijken naar de markt. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met de manier waarop alles zeer duidelijk en simpel gebracht wordt. 

 
Ik heb een zeer grote bewondering hoe André en zijn team met toewijding en enthousiasme iedere week de updates verzorgen. 
 
De voorbeeldposities die worden ingenomen hebben geen geheimen en worden keurig uit de doeken gedaan en transparant opgevolgd.

 

Ik hoop nog lang van jullie te mogen genieten.
Trade safe with André and team!

Hendrik

Geverifieerde reviews door kiyoh.com

Onderstaand nog een aantal topics die we zullen bespreken tijdens het informatiegesprek

Dit is wat onze klanten over ons zeggen...

“Ik vind het Beleggingsinstituut een zeer goed en kundig beleggingsplatform. Ze zijn erg goed in educatie en het aanbieden van cursussen.

 
Ik vind André Brouwers een van de beste beursanalisten. Hij weet op een goede manier complexe beurssituaties uit te leggen voor beleggers van ieder niveau. 

Ik raad het Beleggingsinstituut aan voor iedere belegger”
Pieter, uit Katwijk

Geverifieerde reviews door kiyoh.com

Claim nu een gratis informatiegesprek en verander voorgoed je kijk op beleggen

Voor een beperkte tijd kun je een gratis ‘informatiegesprek’ van 20 minuten krijgen met een van onze specialisten. Tijdens het gesprek bekijken we samen naar de individuele behoeften, situatie en beleggingsdoelstellingen. Op basis van wat je ons vertelt, laten we je vervolgens weten of onze unieke strategie ook bij jou past. Nog een aantal topics die we zullen bespreken:

Van belegger naar top belegger

Iedereen die even zoekt op internet kan veel informatie vinden over beleggingsstrategieën of optieconstructies. Misschien wel té veel voor menigeen. Welke financiële producten moet je uit al die mogelijkheden kiezen, welke strategie is veilig en toch wat spannender (leuker) dan het aloude stoffige mandje gespreide aandelen?

 

Voor wie die stap wil zetten van gewone belegger naar een top belegger kan ik Het Beleggingsinstituut van harte aanraden. Gemakkelijke trucjes om snel rijk te worden bestaan niet, there ain’t no such thing as a free lunch. De prijs die je zult moeten betalen is échte interesse, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen.

 

Na ooit begonnen te zijn met eenvoudige producten als beleggingsfondsen, ben ik inmiddels ook behoorlijk actief met opties en futures, maar ik leer nog elke week bij.

 

Inmiddels heb ik er voldoende verstand van om te durven beweren dat Het Beleggingsinstituut altijd kiest, zowel in de trainingen als in de voorbeeldportefeuilles, voor relatief veilige constructies met een doordachte en verantwoorde verhouding tussen rendement en risico.

Jos van Werken

Geverifieerde reviews door kiyoh.com