André Brouwers
André BrouwersOprichter van het Beleggingsisntituut

Beleggingsinstituut Event

Vrijdag 22 maart organiseerde het Beleggingsinstituut haar eerste event. Tijdens deze dag op de beurs in Amsterdam kwamen 100 trouwe abonnees van het Beleggingsinstituut langs om aanwezig te zijn bij ons eerste evenement.

Tijdens het evenement waren er 8 verschillende sprekers die met verschillende invalshoeken een presentatie gaven. De onderwerpen varieerde van grondstoffen tot vastgoed en van de werking van het gedrag van de mens tot de werking van het centrale bankenstelsel.

De sprekers

Het evenement was ingedeeld met 8 interessante sprekers. Een van de meest gewaardeerde aspecten van het evenement was dat de onderwerpen van de sprekers enorm varieerde maar toch raakvlak hadden met het publiek.

De dag werd afgetrapt met een complexe presentatie van Sander boon over de werking van de centrale banken. Daarna volgde René van Vlerken die vertelde over de geschiedenis en toekomstplannen van Euronext. Na meneer van Vlerken presenteerde Jos van Trier over het arbitrage fonds TRZ Funds en het stabiele rendement dat hij met zijn fonds behaald. Op bovenstaande foto is Huib Boissevain te zien, CEO van Annexum die na de lunch aftrapte met zijn interessante presentatie over o.a. supermarktvastgoed. Daarna kwamen twee heren van Lynx die in samenwerking met André actuele optie strategieën presenteerde en uitleg gaven over hun platform. Als 3e presentatie na de lunch hadden wij een cursist gevraagd om zijn presentatie te geven over grondstoffen. Vol met passie vertelde Marco Haakmeester over de ontwikkelingen op de koper markt. Lex Tabak – Mindset Coach bij het Beleggingsinstituut hield een presentatie over het gedrag van de mens en de werking van het brein tijdens het handelen. Taco de Groot is de CEO van Vastned, sloot de dag af met een leuke en open presentatie over Vastned en beleggen in vastgoed.

We zijn dankbaar voor alle leuke reacties die we hebben mogen ontvangen voor het eerste Beleggingsinstituut event en hopen dat het volgend jaar een nog groter succes wordt.

Het Beleggingsinstituut leert beleggers gezond rendement maken met beperkt risico. Dit doen wij via ons online coachingsprogramma en met behulp van persoonlijke trainingen. Bekijk nu ons aanbod hier.