[go_pricing id=”abonnement_5888a97ce3779″]

[go_pricing id=”specialthr_5888a92e6aef1″]

Veel gestelde vragen

Op zondag ontvangt u, voor het begin van de nieuwe beursweek, een video van ongeveer 30 minuten. Hierin ziet u een uitgebreide analyse van de belangrijkste financiële markten, de top 15 watchlist van Nederlandse aandelen met daarin de concrete koop- en verkoopniveaus, trendsignalen en de BI-indicator. Daarnaast bespreken wij een aantal interessante achtergrondartikelen en kunt u als abonnee vragen stellen die behandeld worden in de marktupdate.

Maandagochtend, voorbeurs, ontvangt u een e-mail met een overzicht van alle door ons geanalyseerde markten en fondsen met daarbij de bijbehorende steun- en weerstandsniveaus. Zo weet u exact op welke momenten er een kans ontstaat of waar het spannend wordt.

Wanneer er interessante koop- of verkoopkansen zijn dan ontvangt u een beursupdate. Mochten wij bestaande posities aanpassen dan krijgt u daarvan een bericht via een beursupdate met daarin onze mutatie. Zo volgen wij continu de markten voor u. Daarnaast ontvangt u op woensdagmiddag standaard van ons een tussentijdse update over de belangrijkste ontwikkelingen op de financiële markten.

Door middel van een video ontvangt u iedere eerste zondag van de maand een uitgebreide analyse van de belangrijkste financiële markten en de ETF-portefeuilles. Daarnaast bespreken wij een aantal interessante en relevante achtergrondartikelen.

Via opgenomen korte video’s behandelen we een specifiek onderwerp. Wij leggen bijvoorbeeld uit hoe een sprinter of turbo werkt, hoe u technische koerspatronen herkend, wat de voordelen van bepaalde optieconstructies zijn of wat een betrouwbare indicator is voor het bepalen van uw in- en uitstapniveaus. U bouwt op deze wijze uw kennis op zodat u met nog meer zelfvertrouwen kunt beleggen.

Het Beleggingsinstituut organiseert jaarlijks een event op Beursplein 5 in Amsterdam. Tijdens dit event zullen er meerdere sprekers zijn, waaronder André Brouwers. Ook krijgt u een rondleiding op Beursplein 5 en is er een afsluitende borrel waar u kunt napraten met de medewerkers van Het Beleggingsinstituut en andere collega beleggers.

Een abonnement heeft altijd een looptijd van een jaar, met als uitzondering het proefabonnement. Deze loopt 7 dagen.

Nadat u een abonnement heeft gekozen is het altijd mogelijk om u abonnement te wijzigen naar een uitgebreider abonnement.

Dit verschilt per portefeuille. Wij baseren onze posities op basis van onderstaande portefeuillebedragen, onze posities zijn echter altijd schaalbaar.

  • De ETF-portefeuilles zijn vanaf € 10.000
  • De Aandelenportefeuille is vanaf € 25.000
  • De Beleggingsinstituut-portefeuille is vanaf  € 100.000
  • De Indexportefeuille is vanaf € 100.000
  • De Trading-portefeuille is vanaf € 10.000

Nee. Het Beleggingsinstituut is geen bank of broker waar u transacties kunt uitvoeren. Dit kunt u doen bij uw eigen bank of broker, bijvoorbeeld Alex, Lynx, Binck, DEGIRO of ING.

U kunt de meest recente updates altijd in uw persoonlijke omgeving raadplegen. Daarnaast ontvangt u de updates per e-mail en indien gewenst via WhatsApp.

Nee. U wordt op de hoogte gesteld wanneer er binnen uw abonnement een transactie wordt gedaan, maar u bent zelf verantwoordelijk en vrij in uw keuze om een positie mee te doen.

Het aantal berichten verschilt per abonnement en hangt af van de kansen die zich in zich voordoen op de beurs.

Wilt u uw abonnement beëindigen? Dat kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. De opzegging dient uiterlijk een maand voor het verstrijken van de vervaldatum schriftelijk te zijn ontvangen door het Beleggingsinstituut.

U kunt het abonnement schriftelijk opzeggen met een opzegtermijn van een (1) maand. Onder schriftelijk wordt ook verstaan opzegging per e-mail, de opzegging dient uiterlijk een maand voor het verstrijken van de vervaldatum schriftelijk te zijn ontvangen door het Beleggingsinstituut.

Betaling van het abonnementsgeld dient voorafgaand aan elke abonnementsperiode plaats te vinden. Dit kan binnen veertien dagen na verzending van de digitale factuur. Wanneer u zich via de website aanmeldt doet u een eenmalige betaling per Ideal. Deze betaling dient ter identificatie. Alle betalingen daarna verlopen via een automatische incasso.