Home>home new
home new2019-05-27T17:23:31+02:00

Leer beleggen met een beperkt risico

en een gezond rendement

Leer beleggen met een beperkt risico en een gezond rendement

Dankzij het internet is beleggen de afgelopen jaren voor iedereen toegankelijk geworden. Van ‘gouden tip’ tot online seminar een van handige app tot aan talloze experts; het aanbod is enorm. Met de komst van al deze digitale mogelijkheden raken beleggers soms het overzicht kwijt en zien door de bomen het bos niet meer. Het gevolg hiervan is dat het komen tot een EIGEN AANPAK ontbreekt.

Het Beleggingsinstituut biedt u de mogelijkheid om STAP VOOR STAP te komen tot een eigen aanpak, zodat ook u met beperkt risico succesvol kunt zijn op de beurs. Met behulp van onze trainingen, online seminars en ons online coachingsplatform, leert u HOE u met uw beleggingen om moet gaan, WAT u moet doen en WANNEER u dit moet doen.

0 jaar
Toonaangevend in beleggerseducatie
0 +
Beleggers getraind
0
Voudig winnaar Beleggersdebat
0
Gemiddelde beoordeling

Leer beleggen met beperkt risico.

leren beleggen

Leren beleggen

Met sparen verliest u geld!

Maak vrijblijvend kennis met het Beleggingsinstituut en onze visie op geld.

leren beleggen

E-learning

Stap voor stap leren beleggen

Onze uitgebreide e-learning modules voor beginners en gevorderden beleggers.

leren beleggen

Online coaching

Alles inéén pakket voor beleggers

Wekelijkse updates, e-learning, voorbeeld posities en deelname aan bijeenkomsten.

Gratis beginnen met beleggen 

Wanneer u wilt gaan beleggen of net bent begonnen met beleggen roept dit vaak veel vragen op. Vragen zoals: Waar moet ik een rekening openen?  Hoeveel geld moet ik inleggen? Wat moet ik aanschaffen? Wanneer moet ik instappen? Wanneer neem ik winst? Welke instrumenten moet ik gebruiken?

Tijdens de 6 daagse gratis training nemen wij u mee in de wereld van beleggen en geven wij antwoord op al deze vragen. Doe nu gratis mee! 

Tijdens deze gratis cursus krijgt u:

  • 6 praktische online lessen

  • Handouts bij elke training (PDF’s)

  • De basis van beleggen

En leert u:

  • Verschillende manieren van beleggen

  • Hoe u kunt starten met beleggen

  • Welke fouten u niet moet maken

""
1
Doe nu gratis mee!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Blog berichten

18 December, 202018 December, 2020

Wat zijn small cap aandelen?

Small cap is een afkorting voor small market capitalisation, de Engelse term voor marktkapitalisatie, ofwel: beurswaarde. Small cap aandelen behoren dus toe tot een bedrijf waarvan de beurswaarde nog relatief klein is. Er bestaat voor small cap aandelen geen exacte definitie, maar veelal spreek je van een small cap aandeel wanneer de beurswaarde of marktkapitalisatie van het bedrijf tussen de [...]

Wat is een ETF?

De betekenis van ETF is dus exchange traded funds, en het wordt ook wel een tracker of een indextracker genoemd. Een ETF volgt de stand van een index, zoals bijvoorbeeld de AEX, AMX of een wereldwijde aandelen index. Er bestaan [...]

Wat betekent rendement?

Wat is rendement, oftewel return on investment (ROI)? Wat is de betekenis van rendement? Oftwel Return on Investment (ROI). Dit is een prestatiemaatstaf die wordt gebruikt om de efficiëntie van een investering te evalueren of om de efficiëntie van een [...]

Meer artikelen

> Sparen          > Beleggen         > Aandelen          > Opties          > Obligaties

> Cryptocurrency         > Commodities         > Trading          > Technische analyse         > Fundamentele analyse

> Rendement        > Beleggers ABC        > Magazine        > Actualiteit

Over ons

Beleggen leer je in de praktijk met vallen en opstaan, ook wij hebben dat in de afgelopen 25 jaar ervaren. Veel beleggers vallen echter te vaak of te hard. Voorkomen is beter dan genezen. Wij hebben op basis van onze eigen ervaring met beleggen een onderscheidende beleggingsstrategie ontwikkeld. De  basis daarbij is actief risicomanagement. Veel strategieën zijn alleen gericht op stijgende markten en dus kwetsbaar. Meestal wordt er alleen door passieve spreiding geprobeerd het risico te verlagen. Wij denken dat het beter kan. Met name in turbulente tijden is de toegevoegde waarde van onze aanpak gebleken. Inmiddels weten wij dat niemand kan voorspellen, ook wij niet. We geloven daarom niet in gouden tips, maar in een gouden strategie en een duidelijke methodiek.

Kennispartners

Go to Top